ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19: ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

 

Αγαπητοί αδελφοί και Φίλοι, θεωρούμε σημαντικό να σας παρέχουμε τη μεταγραφή ενός σύντομου βίντεο του Frédéric CHAUMONT, το οποίο προειδοποιεί ολόκληρο τον κόσμο ενάντια στο εμβόλιο Covid-19, το οποίο δεν είναι παρά η εξόντωση της ανθρώπινης φυλής από τους δαίμονες που ελέγχουν τον κόσμο. Αυτή η προειδοποίηση είναι αρκετά σαφής και αρκετά τεκμηριωμένη για να πείσει τους πιο δύσπιστους. Θα βρείτε το ίδιο το βίντεο είτε στον ιστότοπο του Frédéric είτε στον ιστότοπο mcreveil.org. Για το δικό σας καλό και για το καλό της οικογένειάς σας, πάρτε αυτό το μήνυμα στα σοβαρά, και να το μοιραστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Όλος ο κόσμος πρέπει να ειδοποιηθεί ενώ υπάρχει ακόμα χρόνος.

 

Ο κόσμος πλησιάζει στο τέλος του και το αριθμός του θηρίου που ανακοινώθηκε στη Βίβλο πριν από μερικές χιλιάδες χρόνια βρίσκεται στα πρόθυρα να είναι αποτελεσματικό, με την άφιξη της βασιλείας του αντίχριστου. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το Διδασκαλία με τίτλο «Ο Αριθμός του Θηρίου», το οποίο μπορείτε να βρείτε στο www.mcreveil.org κάτω από το μενού Αναρπαγή. Καλή ανάγνωση!

 

Προειδοποίηση Εμβολίων – Όλη Η Αλήθεια

 

Frédéric Chaumont, για τον ιστότοπο verite-covid19.fr. Καλημέρα σε όλους. Εδώ είναι η αλήθεια για το εμβόλιο που η Νέα Παγκόσμια Τάξη θέλει να επιβάλει σε όλους μας. Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, μια προειδοποίηση σε αυτό το βίντεο φαίνεται απαραίτητη για εμάς. Όλα όσα θα δείτε και θα ακούσετε σε αυτό το βίντεο αποτέλεσαν αντικείμενο πολύ εκτεταμένης έρευνας χάρη στη βοήθεια του Καθηγητή Jean-Bernard Fourtillan και χάρη στον Γιατρό Christian Tal Schaller. Όλα όσα πρόκειται να ακούσετε είναι πλήρως επαληθεύσιμα σχετικά με τους συνδέσμους κάτω από αυτό το βίντεο, καθώς και στην ιστοσελίδα www.verite-covid19.fr.

 

Ας δούμε αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας: WO 2020/060606 A1, ο αιτών του οποίου δεν είναι άλλος από την εταιρεία της Microsoft που δημιουργήθηκε από τον Μπιλ Γκέιτς, μεταξύ άλλων. Αυτό το έγγραφο χρονολογείται από τις 26 Μαρτίου 2020. Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καλύπτει έναν πολύ μεγάλο αριθμό χωρών. Στην πραγματικότητα, σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το διάγραμμα. Σύστημα κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιεί δεδομένα σωματικής δραστηριότητας. Τι είναι αυτό;

 

 

Ο μικρός άντρας κάτω αριστερά είναι εσύ, είμαι εγώ, ο πρώτος που ήρθε.

 

Ο Αισθητήρας είναι τα νανοσωματίδια που θα προστεθούν στο φιαλίδιο εμβολίου. Είναι λίγο σαν το μικροτσίπ που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα της γάτας ή του σκύλου σας. Η διαφορά είναι ότι θα βρείτε χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, σε μία δόση εμβολίου. Μετά την ένεση με το εμβόλιο, θα τα διατηρήσετε μέχρι το θάνατο και ακόμη και μετά. Δεν μπορείτε να το ξεφορτωθείτε, είστε σημαδεμένοι για τη ζωή.

 

Τι είναι η Συσκευή Χρήστη; Είναι το κινητό σου. Αυτό θα μπορεί να επικοινωνεί με τα νανοσωματίδια που θα κυκλοφορούν στις φλέβες σας. Φυσικά, το κινητό σας τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο με… Με τι; Με τα νέα δίκτυα 5G! Ως εκ τούτου, είστε εντοπίσιμοι από τις αρχές, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

 

Αυτό είναι ενοχλητικό. Θες να πετάξεις το κινητό σου σε ένα ποτάμι; Θέλετε να το ανατινάξετε σε φούρνο μικροκυμάτων; Είναι επικίνδυνο. Αλλά να είστε προσεκτικοί, αν συναντήσετε κάποιον που έχει ένα κινητό τηλέφωνο, είσαι εντοπισμένος και πάλι. Και ναι! Όλα τα κινητά τηλέφωνα γύρω σας σας εντοπίζουν. Για να μην εντοπιστεί πλέον, θα πρέπει να πάτε στη μέση του ωκεανού, στη μέση της ερήμου ή σε ένα δάσος, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα συναντήσετε κανέναν που έχει κινητό τηλέφωνο. Κι αν όλοι πετάξουν το κινητό τους; Ναι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι 5G ρελέ μπορεί να βρεθεί χωρίς προβλήματα σε ηλεκτρικούς μετρητές, σε αστικές δομές επίπλων, στάσεις λεωφορείων, σε κάμερες ταχύτητας, κόκκινα φώτα, κλπ. Ως εκ τούτου, για να μην εντοπίζονται πλέον, θα είναι απαραίτητο να αλλάξουν πλανήτες.

 

Τώρα ας απλοποιήσουμε το διάγραμμα μας.

 

 

Το εμβόλιο και τα νανοσωματίδια αναμιγνύονται στη σύριγγα. Και το εμβόλιο και τα νανοσωματίδια συνεπώς εγχέονται ταυτόχρονα στο σώμα σας. Από εκείνη τη στιγμή, το κινητό σας τηλέφωνο σας εντοπίζει αμέσως. Και με τη μαγεία των δικτύων 5G, η τοποθεσία σας δεν είναι πλέον μυστικό για τις αρχές.

 

Τι υπάρχει στο μενού αυτού του εμβολίου; Ακολουθεί μια περίληψη των καταστροφών του εμβολίου που θέλουν να εγχύσουν στο σώμα σας:

 

- 4 θραύσματα του HIV1: ο ιός του AIDS που δίνει στους εμβολιασμένους ανθρώπους το σύνδρομο AIDS και την προκύπτουσα ανοσοανεπάρκεια.

- Ακολουθίες DNA του φύτρου ελονοσίας που δίνουν ελονοσία σε εμβολιασμένους ανθρώπους.

- 157 πρόσθετες ακολουθίες DNA και πρωτεϊνών (βλέπε US δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 8.243.718 B2) των οποίων η παρουσία και ο ρόλος είναι ανεξήγητοι.

- Νανοσωματίδια που θα επιτρέψουν τον οριστικό έλεγχο των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί χάρη στο 5G.

 

Το εμβόλιο ChAdOx1 nCov-19 που θέλουν να ενέσουν στο σώμα σας περιέχει:

 

- ChAdOx1 nCov-19: Κοροναϊός Covid-19 που μεταφέρεται από τον φορέα αδενοϊού ChAdOx1.

- Τα νανοσωματίδια που περιγράφονται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Microsoft PCT/US 2019 / 038084, τα οποία θα σας ελέγχουν χάρη στο 5G.

- Συντηρητικά απολυμαντικά: είτε Θειμεροσάλ ή Φορμαλδεΰδη και αντιβιοτικά.

 

Το Covid-19 είναι ένας τεχνητός κοροναϊός που κατασκευάζεται στη Γαλλία από το Ινστιτούτο Παστέρ, από τον φυσικό κοροναϊό Sars-CoV. Το Covid-19 είναι το αποτέλεσμα πολλών γενετικών χειρισμών που πραγματοποιήθηκαν σε ένα στέλεχος του κοροναϊού Sars-CoV, που σχετίζεται με σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο SARS, το οποίο προέκυψε από ένα δείγμα που απαριθμήθηκε με τον αριθμό 03 15 89, που συλλέχθηκε από βρογχοκυψελιδική πλύση ασθενών μολυσμένων με κοροναϊό SARS-CoV, από επιστήμονες του Ινστιτούτου Παστέρ πριν από το 2003, στο γαλλικό νοσοκομείο στο Ανόι του Βιετνάμ.

 

Πρώτο βήμα: Το Sars-CoV1 παρήχθη από ένα πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 2003, ευρωπαϊκό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας EP 1 694 829 B1 και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας US 012 8224 A1, από το Sars-CoV που συλλέχθηκε στο Ανόι πριν από το 2003.

 

Δεύτερο βήμα: Sars-CoV2 ήταν μια συνέχεια του πρώτου διπλώματος ευρεσιτεχνίας US 012 8224 A1, που προστατεύονται από το δεύτερο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας US 8 243 718 B2, το 2011, από Sars-CoV1.

 

Τρίτο βήμα: Το Covid-19 παρήχθη από το Sars-CoV2 εισάγοντας στο γονιδίωμα του τέσσερις αλληλουχίες του HIV1, του ιού του AIDS, ο οποίος είναι ένας ιός RNA. Ο πατέρας του Covid-19 είναι ο Δρ Frédéric Tandy, διευθυντής της καινοτομίας εμβολίων στο Ινστιτούτο Παστέρ.

 

Τέλος, το Covid-19 κατασκευάστηκε στη Γαλλία από Γάλλους επιστήμονες στο Ινστιτούτο Παστέρ από το Φυσικό Coronavirus Sars-CoV, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γουχάν, όπου γάλλοι από το Ινστιτούτο Παστέρ το κυκλοφόρησε σκόπιμα χωρίς τη γνώση των επιστημόνων από το εργαστήριο Γουχάν και την κινεζική κυβέρνηση. Όταν λέει, «Το Covid-19 δεν είναι κινεζικός ιός», η Κίνα Δεν Ψεύδεται!

 

Το εμβόλιο, μόλις εγχυθεί, δεν θα έχει άμεσα αποτελέσματα. Μόνο αργότερα θα πεθάνετε από ελονοσία, AIDS ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια κατά της οποίας το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα είναι σε θέση μην πλέον να κάνει τίποτα. Τέλος, με την αναγκαστική δημιουργία ανοσοανεπάρκειας, αυτό το εμβόλιο θα σας απομακρύνει κάθε τρόπο για να θεραπεύσετε οποιαδήποτε ασθένεια, το τέλειο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

 

Έτσι μπορείτε να μετρήσετε το βαθμό διαστροφής αυτού του όπλου εμβολίου. Καλούμε όποιον θεωρεί ότι οι πληροφορίες σε αυτό το βίντεο είναι ψεύτικες ειδήσεις, να επαληθεύσει την ακρίβειά του στους συνδέσμους που παρέχονται στο πλαίσιο αυτού του βίντεο.

 

Έτσι τελειώνει αυτή η ακολουθία βίντεο, το οποίο σας προτείνω να κατεβάσετε χωρίς μετριοπάθεια και να μοιράζονται ευρέως. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας, και σας εύχομαι καλή τύχη.

 

Οι Υποστηρικτές αυτού του σατανικού εμβολίου είναι ο Μπιλ Γκέιτς και οι σύμμαχοί του:

 

Μπιλ Γκέιτς, Εμμάνουελ Μακρόν, Ζακ Αταλί, Ανιές Μπουζίν, Yves Lévy, Ολιβιέ Βερράν, Ζερόμ Σάλομον, Dominique Martin, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Άντονι Φάουτσι, Frédéric Tangy, Adrian Hill.

 

 

Αυτό είναι! Οι άνθρωποι ξέρουν τι τους περιμένει! Το μόνο που πρέπει να κάνουν τώρα είναι να ενεργήσουν ανάλογα...

 

Καθηγητής Jean-Bernard FOURTILLAN

Γιατρός Serge RADER

Γιατρός Christian Tal SCHALLER

Frédéric CHAUMONT

 

Συμπέρασμα

 

Αγαπητοί αδελφοί και φίλοι, να ξέρετε ότι δεν υπήρξε ποτέ ένα καλό εμβόλιο, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο με τίτλο «Το Εμβόλιο: Ένα Εξαιρετικά Επικίνδυνο Δηλητήριο», το οποίο θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.mcreveil.org, στο ενότητα Υγείας. Αλλά σε αντίθεση με άλλα εμβόλια που προορίζονταν για τη γενοκτονία μόνο λίγων ομάδων ανθρώπων, αυτό το εμβόλιο κατά Covid-19 είναι μοναδικό στο ότι στοχεύει στην καταστροφή όλης της ανθρωπότητας. Σώθητε ἀπὸ τῆς γενεᾶς τῆς σκολιᾶς ταύτης. Οι καιροί τελείωσαν. Ζούμε σε αυτό που η Βίβλος αποκαλεί τέλος των χρόνων. Οι προφητείες της Βίβλου εκπληρώνουνε μπροστά στα μάτια μας. Για όσους δεν πίστευαν στη Βίβλο, είναι καιρός να δώσουν προσοχή σε αυτό. Σας συμβουλεύουμε, ακόμη και από περιέργεια, να διαβάσετε αυτό που προείπε η Αγία Γραφή πριν από αρκετές χιλιάδες χρόνια πριν, σε σχέση με το τέλος του χρόνου. Διαβάστε το κεφάλαιο 24 του Ματθαίου, το κεφάλαιο 17 του Λουκά και διαβάστε το βιβλίο της Αποκάλυψης.

 

Τώρα που το εμβόλιο Covid-19 έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα δηλητήριο με μη αναστρέψιμες ολέθριες επιδράσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρέξει μακριά από αυτό. Μην δεχτείτε το εμβόλιο Covid-19 για τίποτα στον κόσμο. Αυτό το σατανικό δηλητήριο όχι μόνο θα καταστρέψει το σώμα σας, αλλά θα καταστρέψει και την ψυχή σας. Να γνωρίζετε ότι όλοι αυτοί οι κακοί που σας ενθαρρύνουν να πάρετε αυτό το εμβόλιο, είναι βαμπίρ. Πούλησαν τις ψυχές τους στο διάβολο και δεν θέλουν να χαθούν μόνοι τους. Είναι δαίμονες. Μην τους ακούς! Αν θέλετε να καταλάβετε τη φύση αυτών των ανθρώπων, και γιατί είναι τόσο κακό, διαβάστε τη διδασκαλία με τίτλο «Η Φρόνηση», το οποίο θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.mcreveil.org.

 

Προειδοποίηση: Όταν ξεκινά το σατανικό εμβόλιο Covid-19, θα δείτε αρκετούς παγκόσμιους ηγέτες να εκτελούν στην τηλεόραση, να εμβολιάζονται μπροστά σε όλους. Μην πέσεις στην παγίδα αυτών των υποκριτών. Κάποιοι θα έχουν το δικό τους εμβόλιο διαφορετικό από το εμβόλιο που σας επιβάλλουν, άλλοι απλώς θα προσποιούνται ότι εμβολιάζονται. Θυμηθείτε, αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικοί καθάρματα, άνθρωποι που δεν πρέπει ποτέ να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Έτσι, ακόμα κι αν τους βλέπετε να εμβολιάζονται, μην τους μιμηθείτε. Ποτέ μην δεχτείς αυτό το δηλητηριώδες εμβόλιο του αιώνιου θανάτου. Αυτό το εμβόλιο θα σας οδηγήσει σε φυσικό θάνατο και πνευματικό θάνατο. ΜΗΝ ΤΟ ΠΆΡΕΤΕ!

 

Ο Θεός να σε ευλογεί!

 
Αισθανθείτε ελεύθερος να κάνει αντίγραφα αυτών των στοιχείων και τη διανομή τους.
Για να το κατεβάσετε, κάντε κλικ ΕΔΩ ή στο εικονίδιο Pdf απέναντι.
Télécharger au format PDF

Για να διαβάσετε αρχεία PDF, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Acrobat Reader.
Αν δεν το έχετε ακόμα, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν: