HET GEVAL GBAGBO: SPRINGPLANK VAN AFRIKAANSE ONTWAKEN N°1


Inleiding


Beste vrienden en broeders, we zijn blij tot uw beschikking deze "zeer rijke publicatie" stellen, zoals de beroemde Afrikaanse historicus, onderzoeker en schrijver, John Boa, het beschreef, die heeft zijn behoud in de Afrikaanse archieven aanbevolen. Dit artikel helpt u te begrijpen hoe de luciferianen van deze wereld, en in het bijzonder de Franse luciferianen die beweren, goden te zijn, hebben gezworen, naar de rest van de wereld te laten zien, dat Afrikanen hun schepselen zijn, en dat zij (de Fransen) met deze schepselen kunnen doen wat zij willen. Het artikel bestaat uit acht delen. Wij adviseren jullie ook de andere artikelen van de Illuminati serie, dat jullie op de website www.mcreveil.org kunnen vinden.


Begin van het artikel


Eindelijk een echte getuige voor nyang bensouda?Zoals jullie al weten, de beroemde verraderlijke, pover en zeer corrupte aanklager nyang bensouda, aanklager van het Inheemse Strafhof, die ten onrechte International Criminal Court (ICC) werd genoemd, heeft verzonnen, zeven jaar lang, veel getuigen tegen de gekozen President van Ivoorkust, Laurent Gbagbo. Vanuit haar fabriek kon ze tientallen van deze leugenaars en andere verkliksters produceren. In feite produceerde ze bijna 300 getuigen, sommigen van gedachten veranderen pas kort na het contact, anderen trokken zich terug voordat ze werden opgeroepen om te getuigen. En degenen die toestemden om te getuigen, bijna allemaal, zelfs tegen hun wil, zijn meer geneigd om te getuigen voor kwijting en niet voor de aanklacht.


Maar toen de verraadster in opperhoofd wanhopig werd, had ze een origineel idee. In haar vruchtbare verbeelding dacht ze aan een atypische getuige, een getuige die volgens haar plannen zou moeten slagen waar alle andere getuigen gefaald hebben. Het is deze buitengewone getuige die, in tegenstelling tot nyang bensouda's verwachting, zou kunnen helpen President Gbagbo te veroordelen. Die President dat de oplichter sarkozy en zijn bende internationale schurken niet konden doden. Deze wondergetuige is Youssouf, de stier die je op de foto hierboven ziet.


Ten slotte kan nyang bensouda's dorst, de gekozen vertegenwoordiger van het Ivoriaanse volk en de waardige zoon van Afrika, Laurent Gbagbo veroordeeld te zien, worden geluwd, met de hulp van deze ingenieuze getuige, die volgens nyang bensouda over al het destructieve bewijs moest beschikken dat de VN (deze criminele en racistische organisatie), de NGO's van de ramp die van de blood leven die in Afrika vloeien, en andere vampiers van alle soorten, verklaarden dat zij tijdens de Franse Coup in Ivoorkust hebben opgeslagen. De meervoudige bewijzen van de vermeende oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid van de President Laurent Gbagbo, zijn vrouw Simone Gbagbo en zijn Minister Blé Goudé dat deze criminele organisaties bezitten (volgens wat ze hebben aangekondigt) en dat nyang bensouda nog niet heeft gekonden om aan het hof te produceren, is het misschien deze stier Youssouf die deze bewijzen heeft. En als dat het geval is, zal nyang bensouda eindelijk van haar champagne genieten en haar meesters bewijzen dat ze de $ 2 miljoen niet voor niets kreeg.


We kunnen haar alleen maar veel geluk met deze nieuwe getuige tegen het waardige Afrika wensen. Het volgende is een interview tussen nyang bensouda, de pover en zeer corrupte aanklager van het inheemse Hof (ICC) en Youssouf, de stier. Ik wens jullie een goede lezing!


Interview tussen nyang bensouda en Youssouf


Nyang bensouda: Youssouf, het is serieus, ik heb je echt nodig.


Youssouf: Is er iets, mevrouw?


Nyang bensouda: Het geval Gbagbo is veel ingewikkelder dan ik dacht.


Youssouf: Wat bedoel je?


Nyang bensouda: Besef je dat zeven jaar lang dat ik hard werk om bewijzen tegen Gbagbo te vinden, niets werkt?


Youssouf: Maar ik dacht dat er te veel bewijzen waren, mevrouw. Dat werd zelfs aangekondigd voordat President Gbagbo werd omvergeworpen.


Nyang bensouda: Ja, maar er is één ding dat je niet weet, Youssouf. Dat werd aangekondigd omdat we ons niet konden voorstellen dat Gbagbo levend zou uitkomen van de bomaanslag op zijn woning. In feite was het project voor hem en zijn familie voorbereid om ze allemaal te vermoorden. Niemand had verwacht dat er iemand levend uit deze bomaanslag zou komen. Dus we waren allemaal erg verrast dat na deze grote bomaanslag ze allemaal nog in leven waren. En helaas voor ons werden sommige van de gegeven instructies niet opgevolgd.


Youssouf: Welke, mevrouw?


Nyang bensouda: Mijn meesters waren er zeker van dat na de bomaanslag Gbagbo niet levend uit zijn woning kon komen. Maar ze wisten niet zeker of Gbagbo echt in zijn huis was. Daarom hadden ze duidelijk de rebellen gevraagd, Gbagbo neer te schieten, als hij ergens anders was verborgen en levend gevonden. Maar de rebellen hebben dat niet gedaan.


Youssouf: Ah, ik begrijp het! Dus dat rechtvaardigt watao's verschijning in de media. Hij had in de media verklaard dat de reden waarom de armzalige en beruchte Franse ambassadeur in Abidjan, jean-marc simon, hem aanviel en hem aan de ICC wilde overdragen, was omdat hij had geweigerd, President Gbagbo te vermoorden. Dus zijn verklaringen waren waar?


Nyang bensouda: Dat klopt. Hij kan zich niet veroorloven zo'n publieke verklaring over de Franse ambassadeur af te leggen als dat verkeerd was. Deze idioot opschept, Gbagbo niet gedood te hebben. Hij weet niet dat hij ons in de problemen heeft gebracht. Ik heb mijn hoofd al zeven jaar gebroken, zonder enige hoop op succes. Als hij Gbagbo en zijn familie had vermoord, zoals guillaume soro minister Désiré Tagro had vermoord, zou ik op dit moment niet lijden. Mijn meesters zitten net zo in de problemen als ik. We zijn allemaal verloren, compleet verloren.


Youssouf: Hoe zit het met de overweldigende bewijzen dat Frankrijk, de VN en de westerse NGO's al hadden geclaimd voordat President Gbagbo werd vermoord?


Nyang bensouda: Ik zie dat je langzaam begrijp, Youssouf. Je spreekt inderdaad over zijn moord. Dit is geen moord, Youssouf, maar een mislukte moord. Want als het moordproject succesvol was geweest, zouden we dit probleem niet hebben. Dus begrijp dat er geen bewijs was tegen Gbagbo. In feite waren er nooit bewijzen tegen Gbagbo. Het is eerder hij, Gbagbo, die al de bewijzen tegen ons heeft. We hebben aangekondigd dat we veel belastend bewijzen tegen hem hadden, omdat we ervan overtuigd waren dat we dat bewijzen nooit nodig zouden hebben. Niemand verwachtte de situatie waarin we ons nu bevinden, noch mijn meesters, noch ik. We wisten allemaal dat als we Gbagbo lieten leven, hij al de bewijzen zou hebben om ons te verwarren. Daarom was de enige oplossing hem gewoon en louter te vermoorden. Volgens het project van mijn meesters, hadden we nu over Gbagbo in het verleden moesten praten. Gbagbo moest voor of tegelijk met zijn Minister Désiré Tagro sterven. Je hebt zelfs gevolgd hoe zijn residentie was gebombardeerd door het leger krachten van de Licorne en de VN. Wie had gedacht dat iemand tot leven uit deze hel zou komen?


Youssouf: Niemand. Ik begrijp niet eens hoe hij er levend uit is gekomen.


Nyang bensouda: In werkelijkheid wat was tegen Gbagbo voorbereid, het is wat met succes op Khadafi werd toegepast. Het voorbeeld van Gbagbo heeft ons een echte les geleerd. Daarom hadden mijn meesters in Khadafi's geval de huurlingen strikte instructies gegeven om hem te liquideren, zelfs als hij levend werd gevangen, en dat was precies wat er werd gedaan.


Youssouf: Dat klopt. De manier waarop hij werd neergeschoten terwijl hij ongewapend was en niet kon ontsnappen, bevestigt wat je zegt.


Nyang bensouda: Gelukkig voor ons waren degenen die Khadafi moesten doden, niet zo laf als deze watao. Anders zouden we nu in een ander ernstig probleem zitten. Zie je, het geval van Khadafi, niemand praat er meer over. Mijn meesters hebben alle bezittingen van Libië gestolen en onderling gedeeld. En er is niemand om te protesteren, en er zal niemand zijn die mijn meesters voor diefstal of een andere misdaad kan beschuldigen. Khadafi is hier niet meer om een of ander bewijs tegen ons te brengen.


Youssouf: Mevrouw, moeten we voor dit geval van de President Gbagbo, voordat we watao en de rebellen ervan beschuldige, hem niet vermoord te hebben, met de rol rekening houden die zijn God in dit alles heeft gespeeld. Het is bewezen dat de President Gbagbo in deze tijd veel bad en alleen op de bescherming van zijn God Jezus Christus vertrouwde.


Nyang bensouda: Precies. Je hebt gelijk. Mijn meesters erkende ook dat Gbagbo zijn overleving aan de bescherming van zijn God, Jezus Christus en de vele gebeden van Christenen voor hem te danken. Er is zelfs een van ons, een lid van de Illuminati, die, om redenen die ik nog niet ken, heeft besloten, al onze plannen tegen Gbagbo aan de kaak te stellen. Hij erkende ook dat de gebeden van christenen onze acties ernstig hebben tegengewerkt. Daarnaast vernietigden de VN- en Licorne-bommen Gbagbo's residentie en de hele grote bibliotheek, maar deden niets tegen Gbagbo, zijn familie of zijn Bijbel die op zijn tafel werd gevonden.


Youssouf: Mevrouw, laat daarom de arme watao niet de volledige last van uw falen dragen, wetende dat uw moordplan tegen president Gbagbo en zijn familie is mislukt, vanwege de bescherming van God op zijn leven.


Nyang bensouda: Ik ga akkoord met jou. Niemand kan ontkennen dat het God is die Gbagbo en zijn familie beschermde. Vooral omdat dit project voor de moord op Gbagbo niet alleen uit 2010 of 2011 dateert. In feite, sinds 2000, zijn mijn meesters met het plannen van de moord op Gbagbo begonnen. Je bent de omsingeling van zijn huis door Franse tanks in 2004 niet vergeten.


Youssouf: Oh, ja. Je spreekt over die Franse tanks die, met de nieuwste GPS apparatuur werden uitrusten, zich in Abidjan werden verdwalen, zodanig dat toevallig voor het huis van de President stond, toch?


Nyang bensouda: Lach over mijn meesters niet zo uit, Youssouf.


Youssouf: Nee, mevrouw, ik lach hen niet uit. Ik was overtuigd dat mensen slimmer dan dieren waren, tot deze scène in november 2004. Toen ik hoorde dat de Franse soldaten, hoewel een van de machtigste ter wereld, met hun tanks in de stad Abidjan konden verdwalen, zodanig dat ze voor President Gbagbo's residentie urenlang stonden, zonder te weten welke weg ze moesten nemen, werd ik getroost. Ik begreep dat het verkeerd was, me voor de mensen te onderschatten. Op die dag realiseerde ik me dat wij dieren slimmer dan mensen waren.


Nyang bensouda: Je kunt toch niet slimmer dan alle mensen zijn, Youssouf.


Youssouf: Vergeef me, mevrouw. Het is waar dat ik had niet moeten veralgemenen. Deze extrapolatie is verkeerd. Ik zou liever zeggen dat ik na deze gebeurtenis begreep, dat wij, dieren slimmer dan de Franse soldaten waren, die, hoewel ze jarenlang in Abidjan waren gestationeerd, op deze manier met de tanks van's werelds vijfde sterkste leger konden verdwalen. Je zult me niet beschuldigen, mevrouw, dat ik duidelijk zeg dat onze intelligentie niet alleen boven die van de Franse soldaten staat. Het gaat ook verder dan de Franse autoriteiten, die deze onzin hebben gesteund, en zelfs die van alle mensen die in deze onzin geloofden.


Nyang bensouda: Okey, Youssouf. We vergeten het feit dat zelfs dieren slimmer dan Franse soldaten en hun autoriteiten zijn. Laten we terug gaan naar wat we zeiden. We zeiden dat sinds 2000 alle moordprojecten die mijn meesters tegen Gbagbo hebben gepland, zijn mislukt. Dus voordat we watao en de rebellen beschuldigen, van het feit van het doden hen niet in 2011, moeten we ons zelfs afvragen hoe ze levend uit dit soort bombardementen zijn gekomen. Licorne en VN soldaten waren er niet om plezier te hebben. Ze bombardeerden Gbagbo's huis niet zoals missdienar. Ze waren geen christenen. Ze waren er om te doden en alleen om te doden. En hun missie was heel duidelijk, Gbagbo te liquideren. Dus als er echt watao en de rebellen moet beschuldigen, moet er eerst de Licorne en de VN beschuldigen, dat ze Gbagbo niet met alle militaire logistiek die ze hadden, gekonden hadden doden. Ze hadden alle wapens en andere mogelijke bommen tot hun beschikking. Dus je hebt helemaal gelijk. We zouden watao met rust moeten laten.


Youssouf: Ik hoop dat je deze boodschap aan je meesters doorgeeft, zodat ze watao wat leniger kunnen behandelen.


Nyang bensouda: Ik zal het doen. Het is in ieder geval duidelijk dat als de grote bommen van de VN en Licorne niet Gbagbo doden konden, dan kon watao het ook niet. Laten we naar het geval gaan waar ik over met jou wilde praten. Wat doen we nu?


Youssouf: OK, het is duidelijk dat er geen bewijs tegen president Gbagbo is, en er nooit een geweest is. Maar je hebt tenminste geen getuigen nodig. Ik hoorde dat je veel getuigen voor de aanklacht had. Ze spraken zelfs over een paar honderd.


Nyang bensouda: Dat klopt. Ik heb, in werkelijkheid, meer dan 300 getuigen gecontacteerd. Sommigen veranderden hun mening kort na het contact, anderen trokken zich terug voordat ze werden opgeroepen om te getuigen. En degenen die toestemmen om te getuigen, allen of bijna allen, zijn niet in staat om tegen hem te getuigen. Wanneer ze in de hof aankomen, zeggen ze allemaal het tegenovergestelde van wat ze hadden beloofden te zeggen. Ik begrijp niets.


Youssouf: Heeft de President Gbagbo hen niet toevallig betaald, of is het altijd dezelfde God Jezus Christus die hem zou beschermt?


Nyang bensouda: Nee, ik denk niet dat het deze keer alleen zijn God is. Ik ontken de grootheid van zijn God niet, maar ik geloof dat het probleem elders ligt.


Youssouf: Ik hoorde dat hij zijn tijd in de gevangenis met het lezen van de Bijbel doorbracht. Heeft dat geen invloed op je getuigen? Je zou hem moeten vragen, niet te bidden of zijn Bijbel te lezen. Is dat niet voorzichtig, mevrouw?


Nyang bensouda: Nee, Youssouf, ik zei je net dat ik denk dat het probleem ergens anders ligt. Het probleem is dat het niet gemakkelijk is om de leugen te bewijzen. De enige echte manier om de leugen succesvol te bewijzen is om alles te doen wat mogelijk is om het niet te bewijzen. Zijn moord was de enige echte oplossing voor ons, maar helaas! En wat betreft de vraag als Gbagbo al mijn getuigen zou hebben betaald, dat is niet mogelijk. Het is precies het tegenovergestelde. Ik ben degene die al mijn getuigen betaalde. En ik heb niet geld gespaard. Ik heb hen goed betaald. Ik heb miljoenen beschikbaar voor ieder van hen gemaakt. Over Gbagbo gesproken, weet je dat hij niets had? Deze man is zeker de enige domme President van alle Presidenten van Afrika. Ik wil hem niet beledigen, maar ik ben er bijna van overtuigd dat je ander zo'n President in Afrika niet zult vinden.


Youssouf: Wat bedoel je?


Nyang bensouda: Kun je je voorstellen dat hij geen rekening bij een bank in het buitenland had?


Youssouf: Laat me niet lachen.


De Here zegene u!
Voelen jullie vrij, dit artikel te vermenigvuldigen en de kopieën uitdelen.
Om in staat te zijn, dit kant te downloaden, klikken HIER of op dit icoon PDF bij.
PDF

Om de PDF zip-files te lezen, moeten jullie Acrobat Reader gebruiken.
Als jullie nog niet dit programma of die toepassing hebben, kunnen jullie het kostenloos downloaden