VACCINUL COVID-19: UN PROIECT GENOCID PLANETAR

 

Dragi frați și dragi prieteni, considerăm că este important să vă oferim transcrierea unui scurt videoclip de Frédéric CHAUMONT, care avertizează întreaga lume împotriva vaccinului Covid-19, care nu este altceva decât exterminarea rasei umane de către demonii care controlează lumea. Acest avertisment este suficient de clar și suficient de documentat pentru a-i convinge pe cei mai sceptici. Veți găsi videoclipul în sine fie pe site-ul Frédéric, fie pe site-ul mcreveil.org. Pentru binele tău și al familiei tale, ia în serios acest mesaj și împărtășește-l cât mai mult posibil. Întreaga lume trebuie să fie alertată cât mai este timp.

 

Lumea se apropie de sfârșit și semnul fiarei anunțat în Biblie acum câteva mii de ani este pe punctul de a fi eficient, odată cu sosirea domniei anticristului. Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți Învățătura intitulată "Semnul Fiarei", care poate fi găsită pe site-ul www.mcreveil.org sub meniul Răpire. Bucurați-vă de lectură!

 

Alertă Vaccin - Întregul Adevăr

 

Frédéric Chaumont pentru site-ul verite-covid19.fr. Bună dimineața tuturor. Iată adevărul despre vaccinul pe care Noua Ordine Mondială vrea să ni-l impună tuturor. Înainte de a merge mai departe, un avertisment cu privire la acest videoclip pare necesar. Tot ceea ce veți vedea și auzi în acest videoclip a făcut obiectul unor cercetări foarte ample datorită asistenței Profesorului Jean-Bernard Fourtillan, Doctorului Christian Tal Schaller. Tot ce veți auzi este pe deplin verificabil pe link-urile de sub acest videoclip și, de asemenea, pe site-ul www.verite-covid19.fr.

 

Aruncați o privire la acest brevet: W02020/060606, al cărui solicitant nu este altul decât compania Microsoft creată printre altele de Bill Gates. Acest document a fost făcut 26 martie 2020. Acest brevet acoperă un număr foarte mare de țări. De fapt, aproape întreaga planetă. Să aruncăm o privire mai atentă la această diagramă: Sistemul de cryptocurrency folosind datele de activitate corporală. Ce este acesta?

 

 

Micuțul din stânga jos, ești tu, sunt eu, primul care vine.

 

Sensor corespunde nanoparticulelor care vor fi adăugate în flaconul de vaccin. Este un pic ca un microcip implantat sub pielea pisicii sau a câinelui. Diferența este că veți găsi mii, dacă nu milioane, într-o singură doză de vaccin. Odată injectate împreună cu vaccinul, le veți păstra până la moarte și chiar după. Imposibil să scapi de ea, ești marcat pe viață.

 

Ce este User Device? E telefonul tău mobil. Acesta va fi capabil să comunice cu nanoparticulele care vor circula în venele tale. Desigur, telefonul mobil este conectat la Internet cu ... cu ce? Cu noile rețele 5G, desigur. De atunci, puteți fi reperat și localizat de către autorități în orice moment al zilei sau al nopții.

 

Acum este enervant. Vrei să arunci telefonul mobil la un râu? Vrei să-l detonezi într-un cuptor cu microunde? Dar atenție, dacă întâlnești pe cineva care are un telefon mobil, ești reperat din nou. Și da, toate telefoanele mobile din jurul tău te reperează. Pentru a nu mai fi reperat, ar trebui să mergi în mijlocul oceanului, în mijlocul deșertului sau într-o pădure, atâta timp cât nu vedeți pe nimeni cu un telefon mobil. Ce se întâmplă dacă toată lumea își aruncă telefonul mobil? Da, Nu uitați că releele 5G pot fi găsite cu ușurință în contoarele de energie electrică, în structurile de mobilier urban, în radare, lumini roșii etc. Prin urmare, pentru a nu mai fi reperat, va fi necesar să se schimbe planete.

 

Acum să simplificăm diagrama noastră.

 

 

Vaccinul și nanoparticulele sunt amestecate într-o seringă. Prin urmare, vaccinul și nanoparticulele sunt injectate simultan în corpul dumneavoastră. Din acel moment, telefonul mobil vă va localiza imediat. Iar prin magia rețelelor 5G locația ta nu mai este un secret pentru autorități.

 

Ce este în meniul acestui vaccin? Iată un rezumat al calamități ale vaccin pe care doresc să îl injecteze în corpul dumneavoastră:

 

- 4 fragmente de HIV1, virusul SIDA, care dau persoanelor vaccinate sindromul SIDA și imunodeficiența rezultată;

- Secvențe de ADN din germenul malariei care dau malarie persoanelor vaccinate;

- 157 secvențe suplimentare de ADN și proteine, (a se vedea brevetul US 8.243.718 B2) a căror prezență și rol sunt inexplicabile;

- Nanoparticule care vor permite controlul definitiv al persoanelor vaccinate datorită 5G.

 

Vaccinul ChAdOx1 nCov-19 pe care doresc să îl injecteze în corpul dumneavoastră conține:

 

-ChAdOx1 n-Cov-19: coronavirus Covid-19 purtat de vectorul adenovirusului ChAdOx1;

- Nanoparticule: descrise în brevetul Microsoft PCT/US 2019/038084, care vor permite să te controleze datorită 5G.

- Dezinfectanți conservanți: fie Thimerosal, fie Formaldehidă și antibiotice.

 

Covid-19 este un coronavirus artificial fabricat în Franța de Institutul Pasteur, de la Coronavirusul natural Sars-CoV. Covid-19 este rezultatul mai multor manipulări genetice ale unei tulpini de Coronavirus Sars-CoV asociate cu sindromul respirator acut sever SRAS c care rezultă dintr-un eșantion enumerat la numărul 03 15 89, colectate din spălarea bronhoalveolară a pacienților infectați cu Coronavirus Sars-CoV, de către oamenii de știință de la Institut Pasteur, înainte de 2003, la spitalul francez din Hanoi (Vietnam).

 

Primul pas: Sars-CoV1 a fost produs de un prim brevet 2003, brevet european EP 1 694 829 B1 și brevetul US 012 8224 A1, de la Sars-CoV colectate în Hanoi înainte de 2003.

 

Al doilea pas: Sars-CoV2 a fost o continuare a primului brevet US 012 8224 A1, protejat de al doilea brevet US 8 243 718 B2, în 2011, de la Sars-CoV1.

 

Al treilea pas: Covid-19 a fost produs din Sars-CoV2 prin inserarea în genomul său a patru secvențe de HIV1, virusul SIDA, care este un virus ARN. Tatăl lui Covid-19 este doctorul Fréderic Tangy, directorul inovării vaccinurilor de la Institutul Pasteur.

 

În cele din urmă, Covid-19 a fost fabricat în Franța, de către oamenii de știință francezi de la Institutul Pasteur, din Coronavirusul natural Sars-CoV, apoi transferat la Wuhan, unde francezii de la Institutul Pasteur l-au eliberat în mod deliberat în fără cunoștința oamenilor de știință din laboratorul Wuhan și din guvernul chinez. Când ea spune: "Covid-19 nu este un virus chinezesc", China Nu Minte!

 

Vaccinul, o dată injectat nu va avea un efect imediat. Abia mai târziu veți muri de malarie, SIDA sau orice altă boală împotriva căreia sistemul imunitar nu mai poate face nimic. În cele din urmă, prin crearea forțată a unei imunodeficiențe, acest vaccin va elimina toate mijloacele de vindecare a oricărei boli, crima perfectă împotriva umanității.

 

Prin urmare, puteți vedea gradul de perversitate al acestei arme vaccinale. Invităm pe oricine consideră că informațiile din acest videoclip sunt știri false pentru a verifica acuratețea acestora pe linkurile furnizate sub cadrul acestui videoclip.

 

Așa se încheie această secvență video pe care vă sugerez să o descărcați și să o partajați pe scară largă. Vă mulțumim pentru atenție. Vă doresc tuturor mult noroc.

 

Promotorii acestui vaccin satanic sunt Bill Gates și aliații săi:

 

Bill Gates, Emmanuel Macron, Jacques Attali, Agnčs Buzyn, Yves Lévy, Olivier Véran, Jérôme Salomon, Dominique Martin, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Anthony Fauci, Frédéric Tangy, Adrian Hill.

 

 

Poftim! Oamenii știu ce-i așteaptă! Tot ce trebuie să facă este să acționeze în consecință...

 

Profesorul Jean-Bernard FOURTILLAN

Doctorul Serge RADER

Doctorul Christian Tal SCHALLER

Frédéric CHAUMONT

 

Concluzie

 

Dragi frați și dragi prieteni, trebuie să știți că nu a existat niciodată un vaccin bun, așa cum puteți citi în articolul intitulat "Vaccinul: O Otravă Extrem de Periculoasă", pe care o puteți găsi pe site-ul www.mcreveil.org, în Secțiunea Sănătate. Dar, spre deosebire de alte vaccinuri care au fost destinate genocidului doar a câtorva grupuri de oameni, acest vaccin împotriva Covid-19 este unic prin faptul că își propune să distrugă întreaga umanitate. Salvează-te de această generație perversă. Vremurile s-au terminat. Trăim ceea ce Biblia numește Sfârșitul Vremii. Profețiile biblice se împlinesc în fața ochilor noștri. Pentru cei care nu au crezut în Biblie, este timpul să-i acordăm atenție. Vă sfătuim, chiar și din curiozitate, să citiți ce a prezis Biblia cu mii de ani în urmă, în legătură cu vremurile sfârșite. Citiți Matei capitolul 24, Luca capitolul 17 și parcurgeți cartea Apocalipsa.

 

Acum că vaccinul împotriva Covid-19 s-a dovedit a fi o otravă ale cărei efecte pernicioase vor fi ireversibile, tot ce trebuie să faci este să fugi de ea. Nu acceptați vaccinul Covid-19 pentru lume. Această otravă satanică nu numai că îți va distruge corpul, ci și va distruge sufletul tău. Să știți că toți acești răi care vă încurajează să luați acest vaccin sunt vampiri. Ei și-au vândut sufletele diavolului și nu vor să piară singuri. Sunt demoni. Nu-i asculta! Dacă doriți să înțelegeți natura acestor oameni și de ce sunt atât de răi, citiți învățătura intitulată "Discernământ", pe care o veți găsi la www.mcreveil.org.

 

Avertisment: când va fi lansat vaccinul satanic Covid-19, veți vedea mai mulți dintre liderii acestei lumi performând la televizor, vaccinandu-se în fața tuturor. Nu cădeți în capcana acestor ipocriți. Unii vor avea propriul vaccin diferit de vaccinul pe care vi-l impun, alții se vor preface că sunt vaccinați. Amintiți-vă, acești oameni sunt adevărați ticăloși, oameni care nu ar trebui niciodată luați în serios. Deci, chiar dacă îi vezi vaccinându-se, nu-i imita. Nu acceptați niciodată acest vaccin otrăvitor al morții veșnice. Acest vaccin vă va duce la moarte fizică și moarte spirituală. NU-L LUA!

 

Dumnezeu să te binecuvânteze!

Nu ezitaţi să faceţi copii ale acestui articol şi să le distribuiţi.
Pentru a-l descărca, faceţi clic AICI saupictograma Pdf opusă.
PDF

Pentru a citi fișiere PDF, trebuie să utilizați Acrobat Reader.
Dacă încă nu îl aveți, puteți descărcare gratuită: