COVID-19 VACCIN: PLANETARISKT FOLKMORD PROJEKT

 

Kära bröder och vänner, vi tycker att det är viktigt att göra tillgänglig för dig transkriptet av en liten video av Frédéric CHAUMONT, som varnar hela världen mot covid-19-vaccinet, vilket bara är utrotningen av mänskligheten av demonerna som styr världen. Denna varning är tillräckligt tydlig och dokumenterad för att övertyga de mest skeptiska. Du hittar själva videon antingen på Frédérics hemsida eller på hemsidan mcreveil.org. För din egen skull och din familjs skull, ta detta meddelande på allvar och dela det så mycket som möjligt. Hela världen måste varnas medan det fortfarande finns tid.

 

Världen kommer till ett slut och vilddjurets märke som tillkännagavs i Bibeln för några tusen år sedan är på väg att vara effektiv, med ankomsten av antikrists regeringstid. För mer information, läs undervisningen med titeln "Vilddjurets Märke", som finns på webbplatsen www.mcreveil.org i menyn Uppryckandet. Glad läsning!

 

Vaccinvarning - Hela Sanningen

 

Frédéric Chaumont, för webbplats verite-covid19.fr. Hej alla. Här är sanningen om vaccinet som den Nya Världsordningen vill påtvinga oss alla. Innan vi går vidare verkar en varning på den här videon nödvändig för oss. Allt du kommer att se och höra på denna video har varit föremål för omfattande forskning tack vare hjälp av Professor Jean-Bernard Fourtillan, och tack vare Dr. Christian Tal Schaller. Allt du kommer att höra är helt verifierbart på länkarna under den här videon, och även på webbplatsen www.verite-covid19.fr.

 

Låt oss observera detta patent: WO 2020/060606 A1 vars sökande är ingen annan än Microsoft-företaget som bland annat skapats av Bill Gates. Detta dokument är daterat den 26 mars 2020. Detta patent omfattar ett mycket stort antal länder. Faktum är att nästan hela planeten. Låt oss titta närmare på detta diagram. Kryptovalutasystem med hjälp av kroppsaktivitetsdata. Vad är det där?

 

 

Den lilla killen längst ner till vänster är du, det är jag, den första som kommer.

 

Sensorn är nanopartiklar som kommer att läggas till vaccinflaskan. Det är lite som mikrochipet implanterat under huden på din katt eller hund. Skillnaden är att vi kommer att hitta tusentals, till och med miljoner, i en enda vaccindos. När du injicerats med vaccinet, kommer du att behålla dem tills döden och även efter. Omöjligt att bli av med, du är märkt för livet.

 

Användarenheten, vad är det? Det är din mobil. Det kommer att kunna kommunicera med nanopartiklar som kommer att cirkulera i dina ådror. Naturligtvis är din mobiltelefon ansluten till internet med ... med vad? Med de nya 5G nätverk! Därför är du spårbar, lokaliserad av myndigheterna, när som helst på dagen eller natten.

 

Det är irriterande. Vill du kasta din mobiltelefon i en flod? Vill du detonera den i en mikrovågsugn? Det är farligt. Men var försiktig, om du stöter på någon som har en mobiltelefon, är du fläckig igen. Och ja! Alla mobiltelefoner runt omkring dig upptäcka dig. För att inte längre bli upptäckt måste du gå till mitten av havet, till mitten av öknen eller till en skog så länge du inte ser någon med en mobiltelefon. Tänk om alla kastar bort sin mobil? Ja, men vi får inte glömma att 5G-reläer kan hittas utan problem i elektriska mätare, i urbana möbelstrukturer, busshållplatser, i fartkameror, rödljus, ... Därför, för att inte längre upptäckas, kommer det att vara nödvändigt att byta planeter.

 

Låt oss nu förenkla vårt diagram.

 

 

Vaccinet och nanopartiklarna blandas i sprutan. Och vaccinet och nanopartiklarna injiceras samtidigt i din kropp. Från det ögonblicket, din mobiltelefon omedelbart lokaliserar dig. Och genom magin i 5G-nätverk, är din plats inte längre en hemlighet för myndigheterna.

 

Vad finns på menyn för detta vaccin? Här är en sammanfattning av vaccinet katastrofer de vill injicera dig i kroppen:

 

- 4 fragment av HIV1: AIDS-viruset, som ger vaccinerade människor AIDS-syndrom och den resulterande Immunbrist.

 

- DNA-sekvenser av malariagrodden som ger malaria till vaccinerade människor.

 

- 157 ytterligare DNA- och proteinsekvenser(se patent US 8.243.718 B2) vars närvaro och roll är oförklarliga.

 

- Nanopartiklar som kommer att möjliggöra definitiv kontroll av människor vaccinerade tack vare 5G.

 

ChAdOx1 nCov-19-vaccin som de vill injicera i din kropp innehåller:

 

- ChAdOx1 nCov-19: Coronavirus Covid-19 som bärs av adenovirusvektorn ChAdOx1.

 

- Nanopartiklarna som beskrivs i patent Microsoft PCT/US 2019/038084, som kommer att kontrollera dig tack vare 5G.

 

- Konservativa desinfektionsmedel, antingen Timerosal eller Formaldehyd och antibiotika.

 

Covid-19 är ett artificiellt coronavirus som tillverkas i Frankrike av Pasteur-institutet, från det naturliga Coronavirus Sars-CoV. Covid-19 är resultatet av flera genetiska manipulationer som utförs på en stam av Coronavirus Sars-CoV, i samband med svår akut respiratorisk syndrom SARS, som härrör från ett prov som anges under antalet 03 15 89, som samlats in från broncho-alveolar tvätt av patienter infekterade med Coronavirus Sars-CoV, av forskare från Pasteur Institute före 2003, vid det franska sjukhuset i Hanoi, Vietnam.

 

Första steget: Sars-CoV1 producerades av ett första patent 2003, Europeiska patent EP 1 694 829 B1 och det patent US 012 8224 A1, från Sars-CoV som samlats in i Hanoi före 2003.

 

Andra steget: Sars-CoV2 var en fortsättning på det första patent US 012 8224 A1, skyddat av det andra patent US 8 243 718 B2, 2011, från Sars-CoV1.

 

Tredje steget: Covid-19 producerades från Sars-CoV2 genom att sätta in i dess arvsmassa fyra sekvenser av HIV, AIDS-virus, som är ett RNA-virus. Fadern till Covid-19 är doktor Fréderic Tangy, direktör för vaccine innovation vid Institut Pasteur.

 

Slutligen tillverkades Covid-19 i Frankrike, av franska forskare från Institut Pasteur, från det naturliga Coronavirus Sars-CoV och överfördes sedan till Wuhan, där fransmännen från Institut Pasteur medvetet släppte den i utan vetskap från forskare från Wuhan-laboratoriet och den kinesiska regeringen. När hon säger: "Covid-19 är inte ett kinesiskt virus", Ljuger Kina Inte!

 

Vaccinet, när det injiceras, har inga omedelbara effekter. Det är först senare att du kommer att dö av malaria, AIDS eller vilken sjukdom ditt immunsystem inte längre kunna göra någonting. Slutligen, genom den påtvingade skapandet av immunbrist, kommer detta vaccin att ta bort alla medel för att bota någon sjukdom, det perfekta brottet mot mänskligheten.

 

Du kan därför se graden av perversitet av detta vaccinvapen. Vi inbjuder alla som anser att informationen i den här videon är falska nyheter, för att verifiera dess noggrannhet på länkarna nedanför den här videon.

 

Så slutar denna video sekvens, som jag föreslår att du laddar ner utan moderering och dela brett. Tack för er uppmärksamhet, och jag önskar er alla lycka till.

 

Främjare av detta sataniska vaccin är Bill Gates och hans allierade:

 

Bill Gates, Emmanuel Macron, Jacques Attali, Agnès Buzyn, Yves Lévy, Olivier Véran, Jérôme Salomon, Dominique Martin, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Anthony Fauci, Frédéric Tangy, Adrian Hill.

 

 

Så där ja! Folket vet vad som väntar dem! Allt de behöver göra nu är att agera därefter...

 

Professor Jean-Bernard FOURTILLAN

Doktor Serge RADER

Doktor Christian Tal SCHALLER

Frédéric CHAUMONT

 

Slutsats

 

Kära bröder och kära vänner, vet att det aldrig har funnits ett bra vaccin, som du kan läsa i artikeln "Vaccinet: En Extremt Farlig Gift", som du hittar på webbplatsen www.mcreveil. org, i avsnittet Hälsa. Men till skillnad från de andra vaccinerna som endast var avsedda för folkmordet på några få grupper av människor, är detta vaccin mot Covid-19 unikt genom att det syftar till att förstöra hela mänskligheten. Låten frälsa eder från detta vrånga släkte. Tiderna är över. Vi lever i vad Bibeln kallar Slutet på Tiden. Bibelprofetior uppfylls inför våra ögon. För dem som inte trodde på Bibeln är det dags att uppmärksamma det. Vi råder dig, även av nyfikenhet, att läsa vad Bibeln förutsade för tusentals år sedan, i förhållande till tidens slut. Läs Matteus kapitel 24, Lukas kapitel 17 och läs Uppenbarelseboken.

 

Nu när vaccinet mot Covid-19 har visat sig vara ett gift vars skadliga effekter kommer att vara irreversibla, är allt du behöver göra att fly från det. Acceptera inte Covid-19-vaccinet för något i världen. Detta sataniska gift kommer inte bara att förstöra din kropp, det kommer också att förstöra din själ. Vet att alla dessa skurkar som uppmuntrar dig att ta detta vaccin, är vampyrer. De har sålt sina själar till djävulen och vill inte förgås ensamma. De är demoner. Lyssna inte på dem! Om du vill förstå naturen hos dessa människor, och varför de är så onda, läs undervisningen med titeln "Urskiljning", som du hittar på www.mcreveil.org.

 

Varning: När Covid-19 sataniska vaccinet lanseras, kommer du att se flera ledare i denna värld uppträda på tv och vaccineras framför alla. Fall inte i fällan för dessa hycklare. Vissa kommer att få sitt eget vaccin som skiljer sig från det vaccin de ålägger dig, andra kommer bara att låtsas bli vaccinerade. Kom ihåg att dessa människor är riktiga skojare, människor som aldrig bör tas på allvar. Så även om du ser att de vaccineras, imitera dem inte. Acceptera aldrig detta giftvaccin av evig död. Detta vaccin kommer att leda dig till fysisk död och andlig död. TA DET INTE!

 

Gud välsigne dig!

 

Gör gärna kopior av denna artikel och distribuera dem.
För att ladda ner den, klicka HÄR eller Pdf-ikonen mittemot.
PDF

För att läsa PDF-filer måste du använda Acrobat Reader.
Om du inte har det ännu kan du ladda ner det gratis: