Исус Христос Е Вистинскиот
Бог И Вечен ЖивотДобредојдовте на нашата Сајтот!


Пред лизгање на страницата, медитирајте неколку минути на следново прашање:Каде ќе се трошат вашето Вечноста?Во Небото?
Или


Во Пеколот?Пеколот е Вистинско, и таа е Вечна.


Размислувајте за тоа!
Сега, опуштете се! Среќен читање! Благодатта на Господ Исус нека биде со вас!


Учењата и сведочењата се достапни во PDF верзија. Ако сакате да ги имаат во формат на книга, само кликнете на PDF иконата, и можете да ги преземете.


Вие сте слободни да ги користите учењата и сведоштвата на овој Сајт, или за вашиот Евангелизација, или за вашите проповедање, под услов дека содржината на овие учења и сведоштва да не биде модифицира или менува, и дека сајтот mcreveil.org би се цитирал како извор.