Varoitukset

 

Tämä Kirja on ilmainen, eikä se voi millään tavalla olla kaupankäynnin lähde.

 

Voit vapaasti kopioida tämän Kirjan saarnaamista, jakelua tai Evankeliointia varten Sosiaalisessa Verkostossa edellyttäen, että sen sisältöä ei muuteta tai muuteta millään tavalla ja että mcreveil.org sivusto mainitaan lähteenä.

 

Voi teitä, saatanan agentit, jotka olette ahneita ja jotka yritätte markkinoida näitä opetuksia ja todistuksia!

 

Voi teitä, saatanan pojat, jotka nautitte näiden opetusten ja todistusten julkaisemisesta Sosiaalisissa Verkostoissa piilottaen samalla Verkkosivuston www.mcreveil.org osoitteen tai väärentämällä niiden sisältöä!

 

Tietäkää, että voitte paeta ihmisten vanhurskautta, mutta ette varmasti välty Jumalan tuomiolta.

 

Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon? Matteuksen 23:33

 

Hyvät Lukijat,

 

Tätä Kirjaa päivitetään säännöllisesti. Suosittelemme, että menet ja lataat ajantasaisen version verkkosivustolta www.mcreveil.org.

 

Haluamme huomauttaa, että tämä Opetus on kirjoitettu Englanniksi ja Ranskaksi. Ja jotta se olisi mahdollisimman monen ihmisen saatavilla, käänsimme sen muille kielille tietokoneohjelmistolla.

 

Jos huomaat virheitä kielellesi käännetyssä tekstissä, älä epäröi ilmoittaa siitä meille, jotta voimme korjata ne. Ja jos haluat kunnioittaa Jumalaa ja edistää Jumalan työtä kääntämällä Opetukset omalle kielellesi, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Mukavia Lukuhetkiä!

 

GBAGBON TAPAUS: PONNAHDUSLAUTA AFRIKKALAISELLE HERÄTYKSELLE

(Päivitetty 05 06 2024)


1- Johdanto


Rakkaat ystävät ja veljet, meillä on ilo antaa käyttöönne tämä "poikkeuksellisen rikas julkaisu", kuten tunnettu historioitsija, tutkija ja afrikkalainen kirjailija John Boa on määritellyt, ja hän suositteli myös sen säilyttämistä Afrikan arkistoissa. Tämä kirja auttaa sinua ymmärtämään, kuinka tämän maailman luciferians ja erityisesti ranskalaiset luciferians, jotka pitävät itseään jumalina, ovat vannoneet osoittavansa muulle maailmalle, että Afrikkalaiset ovat heidän olentojaan ja että he (ranskalaiset) voivat tehdä näistä olennoista mitä haluavat. Me suosittelemme tätä kirjaa, kuten myös muita Illuminati-sarjan kirjoja, jotka löytyvät verkkosivuilta www.mcreveil.org.


2- Lopuksi todellinen todistaja Nyang Bensoudalle?Kuten jo tiedätte, kuuluisa petollinen, köyhä ja erittäin korruptoitunut syyttäjä nyang bensouda, alkuperäiskansojen rikostuomioistuimen syyttäjä, jota kutsutaan väärin kansainväliseksi rikostuomioistuimeksi (ICC), käytti 7 vuotta syytetodistajien valmistamiseen Norsunluurannikon valittua Presidenttiä Laurent Gbagboa vastaan. Tehtaaltaan hän pystyi tuottamaan kymmeniä näitä valehtelijoita ja muita ilmiantajia. Itse asiassa se tuotti lähes 300 henkilöä, joista osa muutti mieltään vain vähän ajan kuluttua yhteydenotosta ja osa vetäytyi ennen kuin heidät kutsuttiin todistamaan. Ja ne, jotka suostuivat todistamaan, joutuivat lähes kaikki, jopa vastoin tahtoaan, todistamaan pikemminkin puolustuksen kuin syyttäjän puolesta.


Mutta kun päärikollinen vaipui epätoivoon, hänellä oli alkuperäinen idea. Hedelmällisessä mielikuvituksessaan hän ajatteli epätyypillistä todistajaa, todistajaa, jonka hänen suunnitelmiensa mukaan pitäisi onnistua siinä, missä kaikki muut todistajat epäonnistuivat. Juuri tämä epätavallinen todistaja pystyy vastoin kaikkia todennäköisyyksiä auttamaan nyang bensoudaa tuomitsemaan Presidentti Gbagbon, jota roisto sarkozy ja hänen kansainväliset roistojoukkonsa eivät ole pystyneet murhaamaan. Tämä ihmeen todistaja on nimeltään Youssouf, sonni, jonka näet yllä olevassa kuvassa.


Lopuksi nyang bensoudan jano nähdä Norsunluurannikon kansan valittu ja Afrikan arvokas poika Laurent Gbagbo tuomitaan, voidaan tyydyttää tämän neron todistuksen avulla, jolla yksin pitäisi olla nyang bensoudan mukaan kaikki ylivoimaiset todisteet siitä, että YK (tämä rikollinen ja rasistinen järjestö), että kansalaisjärjestöt, jotka luovat vain kurjuutta ja kurjuutta ja elävät Afrikassa vapaasti virtaavalla verellä, ja muut kaikenlaiset vampyyrit, joiden väitettiin varastoineen Norsunluurannikolla näiden ranskalaisten roistojen järjestämän vallankaappauksen aikana. Lukuisat todisteet Presidentti Laurent Gbagbon, hänen vaimonsa Simone Gbagbon ja hänen ministerinsä Blé Goudén oletetuista sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan, joista nämä rikollisjärjestöt olivat ilmoittaneet ja joita Nyang Bensouda ei ole vieläkään pystynyt esittämään tuomioistuimessa, ehkä tämä härän Youssouf saisi ne. Ja jos näin on, nyang bensouda maistelisi vihdoin samppanjaansa ja todistaisi isännilleen, ettei hän saanut kahta miljoonaa dollaria turhaan.


Voimme vain toivottaa hänelle onnea tämän uuden todistuksen kanssa arvokasta Afrikkaa vastaan. Alla on keskustelu alkuperäiskansojen rikostuomioistuimen köyhän ja erittäin korruptoituneen syyttäjän nyang bensoudan ja Youssouf-härän välillä. Hyvää luettavaa!


3- Keskustelu Nyang Bensoudan ja Youssoufin välillä


Nyang bensouda: Youssouf, tilanne on kriittinen, tarvitsen sinua kauheasti.


Youssouf: Mikä hätänä, rouva?


Nyang bensouda: Gbagbon tapaus on paljon monimutkaisempi kuin luulin.


Youssouf: Mitä tarkoitat?


Nyang bensouda: Ymmärrätkö, että viimeisten 7 vuoden aikana, kun olen työskennellyt kovasti löytääkseni todisteita tätä miestä Gbagboa vastaan, mikään ei toimi?


Youssouf: Mutta mielestäni oli liikaa todisteita, rouva. Tämä on itse asiassa se, mitä ilmoitettiin jo ennen Presidentti Gbagbon syrjäyttämistä.


Nyang bensouda: Kyllä, mutta on yksi asia, jota et tiedä, Youssouf. Ilmoitimme siitä, koska emme kuvitelleet, että Gbagbo selviäisi hengissä asuntonsa pommituksesta. Todellisuudessa hänelle ja hänen perheelleen valmisteltu projekti oli murhata heidät kaikki. Kukaan ei odottanut kenenkään selviävän hengissä tuollaisesta pommituksesta. Joten olimme kaikki hyvin yllättyneitä huomatessamme, että he kaikki olivat vielä elossa tämän suuren pommituksen jälkeen. Ja valitettavasti meidän osaltamme tiettyjä annettuja ohjeita ei noudatettu.


Youssouf: Mitkä ovat, rouva?


Nyang bensouda: Mestarini olivat varmoja, että Gbagbo ei voinut tulla ulos elävänä asunnostaan pommituksen jälkeen. Mutta he eivät olleet kovin varmoja siitä, oliko Gbagbo todella asunnossaan. Tästä syystä he olivat selvästi pyytäneet terroristeja, joita erehdyksessä kutsuttiin kapinallisiksi, tappamaan presidentti Gbagbon, jos hän sattumalta piileskelisi muualla ja löytyisi elossa. Mutta terroristit eivät tehneet sitä.


Youssouf: Voi, näen! Tämä oikeuttaa Wataon medialausunnon. Hän oli todennut tiedotusvälineissä, että syy siihen, miksi nuhjuinen ja pahamaineinen Ranskan suurlähettiläs Abidjanissa, jean-marc simon, vainosi häntä ja halusi lähettää hänet kansainväliseen rikostuomioistuimeen, oli se, että hän oli kieltäytynyt tappamasta Presidentti Gbagboa. Joten hänen lausuntonsa olivat totta silloin?


Nyang bensouda: Aivan oikein. Hänellä ei ole varaa antaa tällaista julkista lausuntoa Ranskan suurlähettiläästä, jos se ei olisi totta. Tuo idiootti kerskuu, ettei ole tappanut Gbagboa. Hän ei tiedä, että hän on saattanut meidät todelliseen sotkuun. Siitä on 7 vuotta, kun olen raastanut aivojani ilman toivoa menestyksestä. Jos hän olisi murhannut Gbagbon ja hänen perheensä kuten guillaume soro olisi murhannut ministeri Désiré Tagron, en olisi kärsinyt enää. Mestarini ovat yhtä hämmentyneitä kuin minäkin. Olemme kaikki eksyksissä, täysin eksyksissä.


Youssouf: Entä ne musertavat todisteet, joita Ranska, YK ja länsimaiset kansalaisjärjestöt sanoivat pitäneensä Presidentti Gbagboa vastaan jo ennen hänen murhaansa?


Nyang bensouda: Ymmärrän, että olet hidas ymmärtämään, Youssouf. Puhutte hyvää hänen murhastaan. Se ei ole murha, Youssouf, vaan pikemminkin epäonnistunut salamurha. Sillä jos salamurhahanke olisi onnistunut, meillä ei tietenkään olisi ollut tätä ongelmaa. Joten ymmärrä, että Gbagboa vastaan ei ollut todisteita. Itse asiassa Gbagboa vastaan ei ole koskaan ollut todisteita. Pikemminkin hänellä, Gbagbolla, on kaikki todisteet meitä vastaan. Ilmoitimme, että meillä oli paljon tuomitsevia todisteita häntä vastaan, koska olimme vakuuttuneita siitä, ettemme koskaan tarvitsisi niitä todisteita. isännistäni. Me kaikki tiesimme, että jos Gbagbo jäisi eloon, hänellä olisi kaikki todisteet hämmentääkseen meitä. Siksi ainoa ratkaisu oli tappaa hänet suoraan. Mestareideni suunnitelman mukaan meidän pitäisi tällä hetkellä puhua Gbagbosta menneisyydessä. Gbagbon oli määrä kuolla joko ennen ministeriään Désiré Tagroa tai samaan aikaan kuin hänen kanssaan. Seurasit itse, kuinka licorne-joukot ja YK pommittivat hänen asuinpaikkaansa. Kuka voisi kuvitella, että joku selviäisi elävänä tuosta?


Youssouf: Ei kukaan. Itse en voi ymmärtää, miten hän pystyi pääsemään sieltä elävänä.


Nyang bensouda: Itse asiassa se, mitä valmisteltiin Gbagboa vastaan, on se, mitä hyvin menestyksekkäästi sovellettiin Gaddafiin. Gbagbon esimerkki antoi meille todellisen opetuksen. Siksi Gaddafin tapauksessa isäntäni olivat antaneet palkkasotureille tiukat ja ankarat ohjeet likvidoida hänet, vaikka hänet saataisiin kiinni elävänä, ja niin tehtiin.


Youssouf: Aivan oikein. Tapa, jolla hänet tapettiin, vaikka hän ei ollut aseistettu eikä kyennyt pakenemaan, vahvistaa sen, mitä sanotte.


Nyang bensouda: Meidän onneksemme ne, jotka olivat vastuussa Gaddafin tappamisesta, eivät olleet yhtä pelkurimaisia kuin tuo watao. Muuten olisimme nyt toisessa vakavassa ongelmassa. Näette, että Gaddafin tapauksessa kukaan ei puhu siitä. Mestarini ovat varastaneet kaikki Libyan tavarat ja jakaneet ne, eikä ole ketään, joka horjuisi, eikä kukaan haasta mestarini oikeuteen ryöstöstä tai muusta rikoksesta. Gaddafi ei ole enää siellä tuomassa todisteita mistään meitä vastaan.


Youssouf: Hyvä rouva, tässä Presidentti Gbagbon tapauksessa, ennen kuin wataota ja hänen terroristiystäviään syytetään siitä, etteivät he ole tappaneet häntä, on otettava huomioon hänen Jumalansa rooli tässä kaikessa. On todettu, että Presidentti Gbagbo rukoili koko tämän ajan paljon ja luotti vain Jumalansa Jeesuksen Kristuksen suojelukseen.


Nyang bensouda: Ehdottomasti. Olet oikeassa. Mestarini ovat myös tunnustaneet, että Gbagbon selviytyminen on hänen Jumalansa Jeesuksen Kristuksen suojelun ja kristittyjen hänen puolestaan esittämien monien rukousten ansiota. On jopa yksi meistä, illuminatin jäsen, joka syistä, joita en vieläkään tiedä, päätti tuomita kaikki suunnitelmamme Gbagboa vastaan. Hän myönsi myös, että kristittyjen rukoukset ovat vakavasti estäneet tekomme. Lisäksi YK: n ja yksisarvisen pommit tuhosivat Gbagbon asuinpaikan ja koko suuren kirjaston, mutta eivät tehneet mitään gbagbolle, hänen perheelleen tai hänen pöydältään löytyneelle Raamatulleen.


Youssouf: Siksi, rouva, älkää antako watao-paran kärsiä epäonnistumisestanne, - kun tiedämme, että salamurhasuunnitelmanne Presidentti Gbagboa ja hänen perhettään vastaan on epäonnistunut, - koska Jumala suojelee heidän henkeään.


Nyang bensouda: Olen samaa mieltä kanssasi. Kukaan ei voi kieltää sitä tosiasiaa, että Jumala suojeli Gbagboa ja hänen perhettään. Varsinkin kun tämä Gbagbon murhahanke ei ole peräisin vain vuodelta 2010 tai 2011. Itse asiassa mestarini alkoivat suunnitella Gbagbon murhaa vuodesta 2000 lähtien. Ette ole unohtaneet, miten ranskalaiset tankit piirittivät hänen asuntonsa vuonna 2004.


Youssouf: Kyllä! Puhutte niistä ranskalaisista tankeista, jotka ultramodernilla GPS:llä varustettuina olivat kadonneet Abidjaniin siinä määrin, että löysivät itsensä sattumalta presidentin asunnon edestä, eikö niin?


Nyang bensouda: Älä pilkkaa mestareitani tällä tavalla, Youssouf.


Youssouf: Ei rouva, en pilkkaa heitä. Olin vakuuttunut siitä, että ihmiset olivat älykkäämpiä kuin eläimet, marraskuuhun 2004 asti. Kun kuulin, että ranskalaiset sotilaat, vaikka ovatkin maailman vaikutusvaltaisimpien joukossa, saattoivat eksyä Abidjanin kaupunkiin panssarivaunuineen siinä määrin, että löysivät itsensä Presidentti Gbagbon virka-asunnon edestä tietämättä tuntikausiin, mitä reittiä kulkea, lohdutin itseäni tällä. Ymmärsin, että oli väärin, että aliarvioin itseni miesten edessä. Sinä päivänä tajusin, että me eläimet olimme älykkäämpiä kuin ihmiset.


Nyang bensouda: Et varmasti voi olla älykkäämpi kuin kaikki ihmiset, Youssouf.


Youssouf: Antakaa anteeksi, rouva. On totta, että minun ei olisi pitänyt yleistää. Tämä ekstrapolointi on väärä. Haluaisin mieluummin sanoa, että ymmärsin tämän tapahtuman jälkeen, että eläimet olivat älykkäämpiä kuin ranskalaiset sotilaat, jotka, vaikka he olivat olleet Abidjanissa vuosia, voivat silti eksyä tällä tavalla, lisäksi maailman 5. tehokkaimman armeijan säiliöiden kanssa. Arvoisa rouva, ette varmaankaan väitä minua vastaan, että sanoin selvästi, että älykkyytemme ei ulotu ainoastaan ranskalaisten sotilaiden älykkyyttä pidemmälle. Älykkyytemme ylittää myös Ranskan viranomaisten, jotka tukivat tällaista hölynpölyä, ja jopa kaikkien sellaisten ihmisten, jotka uskoivat tällaiseen hölynpölyyn.


Nyang bensouda: Okei, Youssouf. Unohdetaan se tosiasia, että jopa eläimet ovat älykkäämpiä kuin ranskalaiset sotilaat ja heidän viranomaisensa. Palataan takaisin siihen, mitä sanoimme. Selitimme, että kaikki murhahankkeet, joita mestareitani suunnittelivat Gbagboa vastaan vuodesta 2000 lähtien, ovat kaikki epäonnistuneet. Joten ennen kuin syytämme wataota ja hänen terroristiystäviään siitä, etteivät he tappaneet Gbagboa ja hänen perhettään vuonna 2011, meidän on ensin kysyttävä itseltämme, miten he onnistuivat selviämään hengissä tällaisesta pommituksesta. Licorne-joukot ja YK: n sotilaat eivät olleet siellä pitämässä hauskaa. He eivät pommittaneet Gbagbon asuntoa kuin alttaripojat. He eivät olleet kristittyjä. He olivat siellä tappaakseen ja vain tappaakseen. Ja heidän tehtävänsä oli selvä: likvidoida Gbagbo. Jos siis on syytettävä Wataota ja hänen terroristiystäviään, on ensin syytettävä licorne-joukkoja ja YK:ta siitä, etteivät ne pysty tappamaan Gbagboa kaikella sotilaallisella logistiikalla, joka niillä oli. Heillä oli kaikki aseet ja muut pommit käytettävissään. Olet siis aivan oikeassa. Meidän pitäisi jättää watao rauhaan.


Youssouf: Toivon, että välität tämän viestin mestarillesi, jotta he voivat olla joustavia wataon kanssa.


Nyang bensouda: Minä teen sen. Joka tapauksessa on selvää, että jos YK:n ja licornen suuret pommit eivät olisi voineet tappaa Gbagboa, watao ei olisi tehnyt sitä. Mennään nyt tapaukseen, jonka vuoksi tulin tapaamaan sinua. Mitä me teemme?


Youssouf: OK, on selvää, että Presidentti Gbagboa vastaan ei ole todisteita, eikä niitä ole koskaan ollutkaan. Mutta ainakaan sinulta ei puutu todistajia. Sain tietää, että teillä oli monia syyttäjän todistajia. Puhumme jopa muutamasta sadasta.


Nyang bensouda: Aivan oikein. Otin yhteyttä yli 300 todistajaan. Jotkut muuttivat mieltään vain vähän yhteydenoton jälkeen, toiset vetäytyivät ennen kuin heidät kutsuttiin todistamaan. Ja ne, jotka suostuivat todistamaan, ovat kaikki tai melkein kykenemättömiä todistamaan häntä vastaan. Kun he saapuvat oikeuteen, he kaikki sanovat päinvastaista kuin mitä lupasivat sanoa. En ymmärrä.


Youssouf: Eikö Presidentti Gbagbo sattumalta maksanut heille, vai suojeleeko häntä edelleen sama Jumala Jeesus Kristus?


Nyang bensouda: Ei, en usko, että se on tällä kertaa vain hänen Jumalansa. En kiellä hänen Jumalansa suuruutta, mutta mielestäni ongelma on muualla.


Youssouf: Sain tietää, että hän viettää aikansa vankilassa lukemalla Raamattua. Eikö tämä vaikuta todistajiinne? Sinun pitäisi ajatella pyytää, että häntä kiellettäisiin rukoilemasta tai lukemasta Raamattuaan. Eikö se ole mielestänne viisasta, rouva?


Nyang bensouda: Ei Youssouf, sanoin vain, että mielestäni ongelma on muualla. Ongelmana on, että valheen todistaminen ei ole helppoa. Ainoa todellinen tapa todistaa valhe onnistuneesti on tehdä kaikkensa välttääkseen sen todistamisen. Hänen murhansa oli ainoa todellinen ratkaisu meille, mutta valitettavasti! Ja mitä tulee siihen, maksoiko Gbagbo kaikille todistajilleni, se ei ole mahdollista. Se on juuri päinvastoin. Maksoin kaikille todistajilleni. Ja en säästänyt keinoja. Maksoin heille hyvin. Nämä ovat miljoonia, jotka olen antanut jokaisen käyttöön. Gbagbosta puheen ollen, tiedätkö, ettei hänellä ollut mitään? Tuo mies on varmasti ainoa idioottimainen Presidentti kaikista Afrikan Presidenteistä. En halua loukata häntä, mutta olen lähes vakuuttunut siitä, ettette löydä Afrikasta toista hänen kaltaistaan Presidenttiä.


Youssouf: Mitä tarkoitat?


Nyang bensouda: Ymmärrätkö, että hänellä ei ollut tiliä missään pankissa ulkomailla?


Youssouf: Älä saa minua nauramaan.


Nyang bensouda: Olen tosissani. Etsimme kaikkialta, tarkoitan kaikkialta, emmekä löytäneet mitään. Toivoimme jopa voivamme syyttää häntä vääryydellä hankitusta vauraudesta, koska rikoksia ihmisyyttä vastaan ei ollut, mutta tämä kaveri ei ollut kavaltanut mitään, suureksi yllätykseksemme ja tietysti suurimmaksi hämmennykseksemme. Kun emme löytäneet hänen pankkitilejään länsimaista, luulimme, että hän oli piilottanut ne Afrikassa. Ja voimalla, joka meillä oli etsiä kaikkialta ilman esteitä, etsimme Afrikasta, ja jälleen tällä miehellä ei ollut mitään.


Youssouf: Tämä on uskomatonta!


Nyang bensouda: Yksi suosikkiaseistamme joukkopelotteluun on ollut hyödytön.


Youssouf: Kumpi?


Nyang bensouda: Varojen jäädyttäminen. Suunnittelimme hänen varojensa jäädyttämistä, mutta tällä miehellä ei ollut jäädytettävää omaisuutta. Minun ei tarvitse sanoa enempää vakuuttaakseni teidät. Me kaikki häpesimme. Kaikki mestarini ihmettelivät, näkivätkö he unta. Nyt ymmärrätte, miksi kerroin teille, että tuo mies oli varmasti ainoa idioottimainen Presidentti kaikista Afrikan Presidenteistä.


Youssouf: Se, mitä juuri selitit minulle nyt, ei anna minulle rohkeutta todistaa tätä miestä vastaan. Ymmärrän ehkä, miksi ihmiset eivät voi todistaa häntä vastaan.


Nyang bensouda: ei Youssouf, älä lannistu. Muuten olisin pilalla. Koko urani, kaikki kunniani, ainakin se, mitä on jäljellä, riippuu Gbagbon tuomiosta. On minun etujeni mukaista, että hänet tuomitaan. Minulla ei ole muuta vaihtoehtoa. Olen investoinut niin paljon tähän liiketoimintaan.


Youssouf: Minä näen!


Nyang bensouda: Annan teille esimerkin: Mestarini ovat antaneet miljoonia dollareita käyttööni tämän tehtävän suorittamiseksi. Mutta en voi tehdä sitä. Silti olen kokeillut kaikkea. Mitä en ole tehnyt? Olen kokeillut kaikkea, olen yrittänyt kaikkea. Ette voi kuvitella, kuinka monta miljoonaa olen käyttänyt todistajien ja mahdollisten todistajien lahjomiseen. Yritin jopa käyttää joukkohautoja, jotka mestarini olivat valmistaneet sodan aikana, mutta se ei auttanut. Tiedätte, että sodan aikana Ranskan ja YK:n joukot surmasivat tuhansia nuoria Norsunluurannikon patriootteja. Piilottaakseen ruumiit, jotta kukaan ei koskaan saisi tietää tappamiensa siviilien määrää, he olivat tehneet joukkohautoja, joihin he kasasivat ruumiit. Joitakin näistä joukkohaudoista ei koskaan edes löydy. Ja koska Gbagbon leiristä ei ollut ketään todistamassa sitä, kaikki pysyi huippusalaisena.


Youssouf: Joten ymmärrän, miksi UNOCI tuhosi kaikki Norsunluurannikon kriisin hallintaan liittyvät asiakirjansa, kun taas tuomioistuin, jonka syyttäjä olet, tarvitsee kaikkia näitä asiakirjoja suorittaakseen tutkimuksiaan.


Nyang bensouda: Palaan UNOCIa koskevaan kohtaan myöhemmin.


Youssouf: Okei, rouva. Selititte minulle, miten valtavia ponnisteluja olette tehneet.


Nyang bensouda: Kyllä, olen kokeillut monia asioita. Menin jopa niin pitkälle, että salakuljetin joitakin väärennettyjä kuvia Keniassa tehdyistä murhista musertaakseni Gbagbon, mutta ihmiset onnistuivat estämään tämän suunnitelman.


Youssouf: Kyllä, olin kuullut siitä. Kuulin jopa niiden ihmisten tapauksesta, jotka Presidentti Gbagbo oletettavasti tappoi Abobossa, mutta jotka joutuivat todistamaan oikeudessa. Kun kerrot minulle, että olet tehnyt kaiken, ymmärrän sinua. Se on todella valitettavaa! Toivon vain, että mestarisi eivät pyydä sinua maksamaan takaisin 2 miljoonaa dollaria, jotka sain tietää, että he antoivat sinulle.


Nyang bensouda: Ahaa, tiesitkö tästä?


Youssouf: Kyllä! En ole ainoa, joka on oppinut siitä. Tieto oli levinnyt kaikkialle. Saimme tietää, että olitte saanut 2 miljoonaa dollaria Presidentti Gbagbon tuomitsemiseen, mikä oli kaksi kertaa enemmän kuin edeltäjänne luis moreno ocampo oli saanut.


Nyang bensouda: (Huokaus)


Youssouf: Puhuitte aiemmin yhdestä itsestänne, tästä Illuminatin jäsenestä, joka petti teidät, eikö hän ole myös se, joka paljasti informaation niistä 2 miljoonasta dollarista, jotka mestarinne ovat antaneet teille Presidentti Gbagbon tuomitsemiseksi?


Nyang bensouda: Hän on se. En tiedä, miksi hän päätti tehdä niin meille.


Youssouf: Varmasti hän ei ollut vielä ristiinnaulinnut omaatuntoaan kuten sinä, ja hänellä oli jonkin verran katumusta. Kaikki eivät voi tehdä sellaista vahinkoa kuin sinä teet ja nukkua hyvin. Mestarinne ja te olette todella erityisiä olentoja. On selvää, että te ette ole normaaleja ihmisiä. Normaali ihminen ei voi olla niin luonnostaan paha ja julma. Miljoonien ihmisten tappaminen, kuten teet ympäri maailmaa menettämättä yöuniasi, on erittäin vaikea ymmärtää.


Nyang bensouda: Saatat olla oikeassa, Youssouf. Mutta mitä tulee saamaani rahaan, mestarini eivät pyydä minua maksamaan takaisin. Päinvastoin, pyysin heitä lisäämään summaa. Se oli hyvin riittämätön, koska me kaikki aliarvioimme tilanteen. Kukaan ei odottanut niin vaikeaa ja monimutkaista tilannetta.


Youssouf: Jos kaikki todistajanne, jotka lopulta todistivat, eivät voineet tehdä mitään, ja heitä oli noin 140, mitä minä, Youssouf, yksinkertainen eläin, voin tehdä?


Nyang bensouda: Tiedän, miksi luotan sinuun. Ja tiedän, miksi vain sinä voit saada minut voittamaan tämän jutun tätä miestä vastaan. Missä hän on juuri nyt, hän on melkein vakuuttunut siitä, että olen epäonnistunut. Hän ei voi kuvitella villiä korttia, jonka olen varannut.


Youssouf: Selitä se minulle.


Nyang bensouda: Tiedät, että häntä vastaan nostettujen syytteiden joukossa oli sotarikoksia, rikoksia ihmisyyttä vastaan, murhia, raiskauksia ja muita.


Youssouf: Mutta kaikki se ei toiminut. Miten luulet menestyväsi kanssani?


Nyang bensouda: Sinun kanssasi muotoillaan täysin uusia maksuja.


Youssouf: Oikeasti?


Nyang bensouda: Kyllä. Määrittelen uudelleen häntä vastaan esitetyt syytteet. Puhun nyt eläimiin kohdistuvista rikoksista, kuten murhista, raiskauksista ja muusta seksuaalisesta väkivallasta. Lisään tähän vielä vainotoimet ja muut kidutukset.


Youssouf: Mitä aion sanoa konkreettisesti?


Nyang bensouda: Sanotte, että Gbagbo tappoi sinut, että hän raiskasi sinut ja että hän kidutti sinua. Emme saa langeta sellaiseen ansaan, johon jouduimme ensimmäisten todistajien kanssa.


Youssouf: Mitä ensimmäiset todistajat tekivät?


Nyang bensouda: He kaikki sanoivat, että Gbagbo lähetti sotilaansa tappamaan heidät. Ja ne muutamat armeijan ylemmät upseerit, jotka onnistuimme lahjomaan todistamaan häntä vastaan, eivät onnistuneet osoittamaan hänen syyllisyyttään.


Youssouf: Mitä meidän sitten pitäisi tehdä tällä kertaa?


Nyang bensouda: Tällä kertaa et sano, että Gbagbo lähetti sotilaansa tappamaan sinut. Sanottehan pikemminkin, että Gbagbo itse tuli tappamaan teidät ja raiskaamaan teidät. Tällä tasolla emme ole enää vaarassa joutua vastakkain sotilaiden kanssa, jotka sanovat, ettei Gbagbo lähettänyt heitä.


Youssouf: Jos hänen puolustuksensa kysyy minulta, miksi olen elossa, jos Presidentti Gbagbo tuli tappamaan meidät, mitä sanon?


Nyang bensouda: Sanot, että olit vain erittäin onnekas ja myös erittäin älykäs. Sanot, että heti kun hän alkoi tappaa ensimmäisiä eläimiä, sinä makasit kuin olisit itsekin kuollut, ja hän tappoi kaikki muut eläimet.


Youssouf: Ja mitä sanon raiskauksesta?


Nyang bensouda: Sanotte, että hän oli raiskannut teidät kaikki, poikkeuksetta ja useaan otteeseen. Ja kun hän raiskasi sinua, hän ei välittänyt siitä, kuka oli mies ja kuka nainen.


Youssouf: Jos sanon, että minutkin raiskattiin, minulta saatetaan pyytää fyysisiä todisteita, ja siihen jään jumiin.


Nyang bensouda: Tässä tapauksessa olisi pikemminkin sanottava, että kaikki eläimet raiskattiin paitsi sinä, ja että Pakenit vain siksi, että ensimmäisenä päivänä hän tuli raiskaamaan sinut olit vakavasti sairas, ja muina päivinä, kuten jo tiesit hänen autonsa, kun näit hänen tulevan, piilouduit. Hänen puolustuksensa voi kysyä, oliko hän tulossa yksin vai upseeriensa kanssa. Hänen puolustuksensa voi kysyä epäillyltä, tuliko hän yksin vai upseeriensa kanssa. Siellä sanotte, että luulette Gbagbon ehkä tienneen, että hänen tärkeimmät kenraalinsa olivat pettureita, koska hän ei tullut kenenkään heistä kanssa. Aina kun hänen täytyi tehdä tällaisia pimeitä operaatioita, hän tuli vain oikean kenraalinsa Dogbo Blén kanssa. Lisäätte vielä, että ymmärrätte nyt, miksi hän tuli vasta tämän kenraalin kanssa. Hän on pysynyt täysin uskollisena ja uskollisena hänelle loppuun asti.


Youssouf: Se on hyvä idea. Presidentti Gbagbon puolustuksen mielestä on hyödytöntä haastaa kenraali Dogbo Blé oikeuteen, koska hänen todistuksensa saatetaan huonoon valoon. Kaikki sanovat, ettei hän voi sanoa mitään pahaa presidenttiä vastaan.


Nyang bensouda: Jos hänen puolustuksensa kääntyy nurkkaan kiusallisilla kysymyksillä, kerro heille, että olet jo unohtanut kaiken. Kerro heille, että eläimet unohtavat nopeammin kuin miehet. Ja jos he vaativat todisteita tästä, lahjon muutaman eläinlääkärin vahvistamaan sen. Yhdistyneet Kansakunnat on antanut käyttööni talousarvion tätä varten.


Youssouf: Ja jos minulta kysytään joukkohaudoista, joihin Presidentti Gbagbo hautasi meidät, mitä sanon?


Nyang bensouda: Sanotte, että kun hän tappoi sinut, hän ei haudannut sinua. Sanotte, että hän lähetti ruumiinne etelään, ja siksi etelässä oli aina lihaa vaalien jälkeisen kriisin aikana sodasta ja kauppasaarroista huolimatta.


Youssouf: Vakuutatte minut yhä enemmän, madame. Luulen, että pääsemme tästä. Suostun todistamaan.


Nyang bensouda: Ahaaaa Youssouf! Ette voi kuvitella, kuinka helpottunut olen. Olet ainoa toivo, joka minulla on nyt.


Youssouf: Teen parhaani.


Nyang bensouda: Tämä Gbagbon tapaus on satuttanut meitä niin paljon. Kaikki mestarini ovat täydellisessä hämmennyksessä. En voi kertoa teille, kuinka monta kokousta he ovat pitäneet ja pitävät edelleen tästä tapauksesta. He kaikki ovat menettäneet yöunensa oikeudenkäynnin aikana, ja nyt he kaikki katuvat Gbagbon tuomista Haagiin. Se on ollut valtava virhe.


Youssouf: Mutta sinä liioittelet rouva.


Nyang bensouda: Ei lainkaan. Tiedättekö, että tämä tapaus on paljastanut kaiken, mitä meillä oli salassa? En tiedä, onko olemassa yhtä salaisuuksistamme, jota ei ole paljastettu. Haluatteko minun antavan teille esimerkkejä?


Youssouf: Miksi ei.


Nyang bensouda: Ennen kuin tämä oikeusjuttu Gbagboa vastaan alkaa, useat ihmiset olivat vakuuttuneita siitä, että dramane ouattara oli voittanut vuoden 2010 vaalit. Gbagbon oikeudenkäynti paljasti maailmalle, että ouatttara dramane ei ollut edes selvinnyt ensimmäisestä kierroksesta. Kaikki tietävät nyt, että Gbagbo ja Bédié pääsivät toiselle kierrokselle. Todellisuudessa dramane ouattara ei ollut saanut edes puolta Bédién äänistä. Ja jopa ensimmäisellä kierroksella Gbagbo voitti vaalit. Mutta näiden vaalien hallintaohjelmistomme oli manipuloinut tuloksia. Kaikki oli ohjelmoitu niin, että toinen kierros olisi ehdottomasti tulossa.


Youssouf: Sen minä tiedän.


Nyang bensouda: Se ei ole kaikki. Ihmiset tietävät nyt, että jopa ne 16 000 kuolemaa, jotka ilmoitetaan, ovat lukuja, jotka mestarini ovat päättäneet antaa kiertää. Itse asiassa Norsunluurannikon kriisi on tappanut yli 100 000 ihmistä, ja ihmiset tietävät sen tästä lähtien. Kaikki ne, jotka seuraavat vain tiedotusvälineitämme, uskoivat todella, että Norsunluurannikon vuoden 2010 vaalien jälkeinen kriisi johtui siitä, että Presidentti Gbagbo oli hävinnyt vaalit ja kieltäytyi luovuttamasta asemaansa dramane ouattara. Nyt kaikki tietävät, että kyseessä oli pikemminkin Ranskan vallankaappaus Presidentti Gbagboa vastaan, vallankaappaus, joka oli alkanut sen jälkeen, kun Gbagbo voitti vuoden 2000 vaalit kaikkien yllätykseksi. On jopa loistava tutkiva journalisti, joka on tehnyt siitä kirjan.


Youssouf: Puhutko Charles Onanasta?


Nyang bensouda: Ymmärrän, että olet hyvin perillä, Youssouf.


Youssouf: Tämä Gbagbon tapaus kiinnostaa kaikkia, rouva, myös eläimiä ja puita.


Nyang bensouda: Charles Onana teki erinomaisen kirjan nimeltä "Norsunluurannikko: vallankaappaus", kirjan esipuhe Presidentti Thabo Mbeki, entinen Etelä-Afrikan Presidentti. Tämä kirja vahvistaa erittäin hyvin sen, mitä juuri kerroin teille. Tiedät, ettei ole minun tehtäväni mainostaa kirjaa, joka paljastaa mestarini ja minut. Jos minulla olisi ollut valta kieltää tuo kirja, olisin tehnyt sen epäröimättä.


Juonemme oli niin paljastettu, että jopa joistakin Gbagbon vihollisista tuli hänen ystäviään. Kaikki ovat nyt ymmärtäneet, että hän on täysin syytön. Kaikki tietävät nyt, että Norsunluurannikon todellinen valittu Presidentti on vankilassa Haagissa ja että Norsunluurannikon todellinen ensimmäinen nainen on vankilassa Norsunluurannikolla. Kaikki tämä ei tee mestarini iloa. Tunne niin paljaana on varmasti viimeinen asia, jota he olisivat toivoneet.


Youssouf: Hyvä rouva, minun on myönnettävä, että tämä Gbagbon tapaus satuttaa teitä paljon.


Nyang bensouda: Voit sanoa sen uudelleen, Youssouf. Harmi. Annan teille vielä muutaman esimerkin:


Äänten uudelleenlaskennasta kieltäydytään. Tämä on todellista demokratian kieltämistä. Mestarini, jotka haluavat teeskennellä olevansa demokratiaoppituntien antajia, eivät koskaan toivu. Koko maailma tietää nyt, että sana demokratia on vain merkityksetön sana. Kuka todellinen demokraatti voi vastustaa äänten uudelleenlaskentaa, kun vaalit kiistetään? Äänten uudelleenlaskenta on demokraattisin tapa käsitellä tällaista ongelmaa. Herrojeni on käynyt mahdottomaksi enää seistä Afrikkalaisten edessä ja puhua demokratiasta häpeämättä. He käyttävät tätä sanaa nyt raskain sydämin.


Myös ranskalaisia pankkeja on suljettu vaalien jälkeisen kriisin aikana keinona kiristää Gbagboa. Kukaan Afrikkalainen, joka nauttii kaikista aisteistaan, ei voi koskaan laittaa rahojaan ranskalaiseen pankkiin, koska hän tietää tästä lähtien, että Ranska voi turhaan määrätä pankkejaan Afrikan maassa sulkemaan ovensa ja jäädyttämään kaikkien afrikkalaisten asiakkaidensa rahat määräämättömäksi ajaksi ilman pelkoa tai syytteeseenpanoa, korvauksia tai muita korvauksia maksaakseen heille.


Siellä on myös mestarini valitsema paikka julistaa vuoden 2010 vaalien tulokset. Missään maailman maassa tällaista ei ole nähty. Tämä on toinen uusi tosiasia. Opposition ehdokkaan päämajassa julistetun maan presidentinvaalien tulokset eivät ole koskaan tapahtuneet maailman syntymisen jälkeen, ja olen varma, ettei tällaista tapahdu enää koskaan. Miksi? Koska häpeä, jota mestarini yhä kokevat, saa heidät koskaan enää lankeamaan ansaan levittää suurta idiotismiaan maailman silmissä tällä tavalla. Tämä tapaus oli liian räikeä.


Youssouf: Youssouf: Rouva, olen kanssanne samaa mieltä siitä, että mestarinne olivat legendaarisen naiiveja. Sen lisäksi, että he ottivat tehtäväkseen mennä Golf -hotelliin, joka oli dramane ouattaran päämaja, julistamaan presidentinvaalien tulokset suvereenissa maassa, jossa oli vakiintuneet instituutiot, jotka toimivat täydellisesti, mutta väärintekojensa jälkeen he suodattivat hirvittävän bakayokon, CEI: n (riippumattoman vaalilautakunnan) puheenjohtajan, ja vei hänet Pariisiin, jossa hänet majoitettiin, valkaistiin ja ruokittiin kuukausia, kunnes vallankaappaus päättyi.


Nyang bensouda: Puhutko youssouf bakayokosta?


Youssouf: Tarkoituksella en halunnut käyttää nimeä Youssouf, rouva. Youssouf bakayoko on roisto. Tässä on buccaneer, joka suostuu kääntämään vaalitulokset ja antamaan dramaattisen ouattaran voittajaksi vaaleissa, jotka hän suurelta osin hävisi, ja pysyy hiljaa, kun he murhaavat kymmeniä tuhansia hänen maanmiehiään. Tänä aikana hän suostuu menemään ja kohtelemaan kuin pieni pasha Pariisissa. Tälle roistolle tämä pieni hetkellinen lohtu, jonka hän sai, on arvokkaampi kuin yli 100 000 norsunluurannikkolaisen ja muiden Afrikkalaisten elämä. Se on surullista rouva, ja tieto siitä, että tällä idiootilla on sama nimi kuin minulla, kapinoi minua.


Nyang bensouda: Annan teille toisen esimerkin, Youssouf. Kerroin teille jo, että en löydä todellisia sanoja ilmaisemaan sitä, mitä Gbagbon tapaus teki meille. Ja kun puhun tästä tapauksesta, en puhu vain sotilasvallankaappauksen tarkoituksesta, puhun koko prosessista, joka liittyi siihen. Toinen kohokohta on dramane ouattaran kansalaistaminen muutama päivä ennen presidentinvaaleja. Emme ole koskaan nähneet sellaista missään. Tämä on toinen ennennäkemätön tosiasia.


Youssouf: Hyvä rouva, vihdoinkin tämä Norsunluurannikon tapaus jää historiaan tapauksena, joka on kattanut suurimman määrän julkaisemattomia tosiasioita ihmiskunnan historiassa. Mielestäni Unescon pitäisi pohtia asiaa perusteellisesti, ja tämä tapaus pitäisi yleensä sisällyttää Guinnessin ennätysten kirjaan. Suosittelen, että Ranskan pitkä sotilasvallankaappaus Norsunluurannikolla vuosina 2000-2011 sisällytetään Unescon maailmanperintöluetteloon paljon ennen ranskalaista patonkia.


On todettu, että dramane ouattara on elänyt lähes 70 vuotta Burkina Fason kansalaisena, ja teidän isäntänne pakottivat Presidentti Gbagbon myöntämään hänelle kansalaisuuden presidentinvaaleja varten tehdäkseen hänestä presidentin maassa, joka ei todellisuudessa ole hänen omansa. Tämä on todellakin ennennäkemätön tapahtuma.


Nyang bensouda: On myös lääkkeiden kauppasaarto. Tämä on kirsikka kakun päällä. Ette voi kuvitella, kuinka tämä virhe osoitti mestareideni todelliset kasvot, jotka haluavat antaa vaikutelman olevansa hyvin huolissaan ihmiselämästä. Norsunluurannikolla on normaalisti noin 30 miljoonaa asukasta. Kun mestarini, jotka puolustavat kaikkialla erilaisia oikeuksia, myös kaltaistenne eläinten oikeuksia, sallivat itsensä estää lääkkeiden toimittamisen lähes 30 miljoonalle ihmiselle, he osoittavat maailmalle, että he ovat vain mauttomia rikollisia. Luulen, että olette kanssani samaa mieltä siitä, että kukaan heistä ei halua tulla nähdyksi tällä tavalla.


Youssouf: Ehdottomasti.


Nyang bensouda: Valitettavasti heidät nähdään nyt näin. Jos yli 30 miljoonalta ihmiseltä riistetään huumeet, saavutetaan mikä tulos, ellei jopa tapeta kaikki nämä väestöryhmät, jotka ovat riippuvaisia näistä huumeista. Todellinen kansanmurha. Ja niiden ihmisten joukossa, jotka joutuvat tämän vastenmielisen päätöksen uhreiksi, on vanhuksia, raskaana olevia naisia, imettäviä naisia, pieniä lapsia, vammaisia jne. Siitä hetkestä lähtien, mitä oikeuksia mestarini voivat edelleen saarnata ihmisille? Miesten oikeudet? Naisten oikeudet? Lasten oikeudet? Vanhusten oikeudet? Vammaisten oikeudet? Sairaiden oikeudet? Kaikkia näitä eri oikeuksia on loukattu. Emme enää tiedä, mihin suuntaan kääntyä, Youssouf. Se on meille hyvin monimutkaista.


Youssouf: Älkää itkekö, rouva. Ymmärrän tuskan, jossa olet.


Nyang bensouda: Olen pahoillani, Youssouf, jos en voinut pidätellä kyyneleitäni. Pelkästään tämä lääkkeiden kauppasaarto riittää tuhoamaan meidät täysin ja ajamaan useita mestarini lääkeyhtiöitä konkurssiin, jos Afrikkalaiset päättävät käyttäytyä kuin ihmiset, joilla on aivot. Kuka Afrikkalainen kaikilla aisteillaan voi edelleen luottaa lännestä tuleviin huumeisiin? Ja mikä Afrikan maa, joka ansaitsee nimen, voi edelleen luottaa tuontilääkkeisiin, erityisesti lännestä?


Jokainen Afrikkalainen, jonka aivot toimivat edelleen hyvin, tietää nyt, että lännessä valmistetut lääkkeet ovat herrojeni käsissä ylivallan ja orjuuden väline. Todelliset Afrikkalaiset tietävät nyt, että länsimaalaiset voivat estää lääketieteen milloin tahansa matkalla Afrikkaan ja jättää kymmenet miljoonat Afrikkalaiset kuolemaan ilman häpeää. Afrikkalaiset, jotka ajattelevat, pakenevat varmasti näitä tuontilääkkeitä ja pyrkivät parantamaan itsensä eri tavalla.


Sama koskee Afrikan johtajia. Kaikki Afrikan johtajat kaikkine henkisine ja älyllisine kykyineen tietävät nyt, että lännessä valmistettuihin lääkkeisiin luottaminen on synonyymi afrikkalaisten altistamiselle mahdolliselle kiristykselle, joka ansaitsee hemmoteltuja lapsia. He löysivät tämän kauhistuttavan päätöksen kautta, mitä mestarini todella ovat. Vastuullisten ja tunnollisten johtajien, jos heitä on Afrikan mantereella, on koottava yhteen kaikki luonnonlääketieteen ja muiden vaihtoehtoisten lääkkeiden asiantuntijat ja tutkijat, jotta he voivat nopeasti löytää ratkaisuja potilaidensa hoitamiseksi turvautumatta enää tuontilääkkeisiin, joiden toimitus voidaan estää milloin tahansa, jopa kaikkein lapsellisimmista ja häpeällisimmistä syistä.


Kuvitteletko, Youssouf, että Afrikan johtajat ovat henkisesti terveitä ja tasapainoisia ihmisiä ja tekevät juuri mainitsemiani päätöksiä, mitä tapahtuu mestarini lääkeyhtiöille? Ymmärrätte, miksi en voi pidätellä kyyneliäni. Tiesitkö, että Afrikassa asuu virallisesti miljardi 300 miljoonaa ihmistä tällä hetkellä. Tiedätte, että viralliset luvut ovat edelleen hyvin alhaisia todellisiin lukuihin verrattuna. Puhumme vähintään 2 miljardin ihmisen väestöstä, 2 miljardista potentiaalisesta asiakkaasta. Se on Afrikka, joka on suurin asiakaskunta lääkealan yritysten minun masters. Kuvittele, että yli 2 miljardia asiakasta lopettaa yhdessä yössä länsimaissa valmistettujen lääkkeiden käytön. Se olisi katastrofi. Näin normaalisti tapahtuisi, jos Afrikan johtajat eivät olisi mestarini lakeijoita.


Vaikka sitä ei ole vielä tapahtunut, mestarini pelkäävät tällaista skenaariota. He sanovat itselleen, että jos Afrikkalaisten uusi sukupolvi tarkastelee tilannetta selkeästi, he kapinoivat johtajiensa passiivista rikoskumppanuutta vastaan, kapinoivat isäntiäni vastaan ja boikotoivat poikkeuksetta kaikkia ranskalaisia tuotteita. Ja se tulee olemaan loppu lännen ylivallalle Afrikassa. Tämä ongelma on hyvin arkaluonteinen, ja rukoilen vain, että Afrikkalaiset pysyisivät tavanomaisessa unessaan ja ettei kukaan heistä edes ymmärtäisi, että mitään ongelmaa on olemassa. Jos nuoret Afrikkalaiset olisivat hieman tietoisia tilanteen todellisuudesta ja vakavuudesta, vallankumous olisi väistämätön. Eikä siinä vielä kaikki, Youssouf. Tiedättekö, että lännessä mestarini jopa puolustavat kuolleiden oikeuksia?


Youssouf: Mitä tarkoitatte, rouva?


Nyang bensouda: Joka kerta, kun hauta häpäistään Euroopassa, he tekevät siitä niin vakavan ongelman, että he määräävät poliisin tutkimaan. Ja rikoksentekijöitä rangaistaan yleensä ankarasti, kun heidät saadaan kiinni. Jos afrikkalaiset oppivat tämän, he varmasti ymmärtävät, että lännessä kuolleet ovat arvokkaampia kuin Afrikassa elävät. Näetkö painovoiman? Vaikka mestarini suojelevat kuolleiden oikeuksia lännessä siinä määrin, että rankaisevat ankarasti niitä, jotka uskaltavat rikkoa näitä oikeuksia, he pitävät Afrikassa elävien oikeuksia pilkkanaan siinä määrin, että määräävät häikäilemättömästi yli 30 miljoonan afrikkalaisen kansanmurhan. Tällä tavoin he vahvistavat, että afrikkalaiset ovat arvottomia. Ne vahvistavat, että ihmiset Afrikassa ovat vähemmän arvokkaita kuin länsimaiset eläimet ja että elävät ihmiset Afrikassa ovat vähemmän arvokkaita kuin länsimaiset kuolleet. Kuvitelkaa, miten Afrikkalaiset reagoivat, kun he ymmärtävät tämän. Rukoilen koko sydämestäni, etteivät he koskaan tajuaisi sitä.


Youssouf: Teidän on parasta koota vankka rukousryhmä sellaista rukousta varten, rouva.


Nyang bensouda: Jos katsoisit vain koirien ja kissojen ruokaosastoa länsimaisissa supermarketeissa, voisit pyörtyä, Youssouf, varsinkin kun tiedät, millainen kohtalo on varattu afrikkalaisille miehille mestarini ja heidän palvelijoittensa toimesta, jotka pitävät hallussaan useita presidentinpaikkoja Afrikassa.


Youssouf: Opin myös, rouva, että lännessä hautausmaat on rakennettu paremmin kuin Afrikan kauneimmat kaupunginosat, joissa kaikki kujat on päällystetty ja hyvin jäljitetty ja tiet sisällä hyvin tervattu; kun taas Afrikassa et löydä yhtään täysin asfaltoitua kaupunkia, et edes pääkaupunkeja. Tämä tarkoittaa sitä, että samalla kun länsimaalaiset ryöstävät Afrikkaa ja muuttavat Afrikan kaupunkeja slummeiksi, mukaan lukien Afrikan pääkaupungit, he rakentavat hautausmaitaan tavoilla, jotka tekevät Saharan eteläpuolisen Afrikan arvostetuimpien alueiden ihmiset kateellisiksi. Olen varma, hyvä rouva, että ilman hautausmailla toimivien aaveiden ja kaikkien pahojen henkien pelkoa monet Afrikkalaiset päättäisivät asettua näille kauniille läntisille hautausmaille.


Nyang bensouda: Olet oikeassa, Youssouf. Kuvitelkaa, miten Afrikkalaiset reagoivat, kun he ymmärtävät kaiken tämän. Rukoilen koko sydämestäni, etteivät he koskaan tajuaisi sitä.


Youssouf: Ymmärrän teitä, rouva, ja ymmärrän nyt oikein hyvin. Tiedättekö, että useita satoja ihmisiä kuoli tämän huumesaarron vuoksi?


Nyang bensouda: Tiedän.


Youssouf: Kun herranne ovat valmiita vangitsemaan Presidentti Gbagbon ICC:hen eliniäksi sadan ihmisen virtuaalisesta murhasta, vaikka he itse murhasivat yli 100 000 ihmistä aseistaan ja olivat edelleen valmiita murhaamaan vielä 30 miljoonaa ihmistä huumesaarrolla, on kysyttävä itseltään, jos ei kävele päällään.


Nyang bensouda: Mitä haluat minun sanovan, Youssouf?


Youssouf: Sallikaa minun palata lausuntoon, jonka annoitte hetki sitten. Sanoitte, että Norsunluurannikon kriisi on itse asiassa vaatinut yli 100 000 kuolonuhria. Tämä vahvistaa dramane ouattaran vaimon dominique claudine nouvian folloroux-ouattaran ennusteet. Useat tiedotusvälineet ovat julkaisseet, että hän oli vannonut, että vaikka kuolleita olisi 100 000, hän ja ouattara ottaisivat vallan Norsunluurannikolla. Hänen ennustuksensa on hämmästyttävän totta. Eikö tämä nainen ole sattumalta profeetta? Nöyrän mielipiteeni mukaan kristillisten kirkkojen, joilla ei vielä ole profeettoja, pitäisi vedota häneen. Mutta ainoa asia, joka voisi mahdollisesti vaimentaa niiden kirkkojen innostusta, jotka voisivat olla kiinnostuneita hänestä, on luettelo nimistä, jotka tiedotusvälineet ovat antaneet hänelle. Jotkut ovat kutsuneet häntä "verenhimoiseksi harpiaksi", toiset "vaaralliseksi huoraksi" ja toiset "kohtalokkaaksi naiseksi". Nämä tittelit eivät tee hänestä kovin houkuttelevaa näille seurakunnille huolimatta hänen voimakkaasta profetiapalveluksestaan ja hänen ennustuksistaan Nostradamuksen kaltaisissa.


Nyang bensouda: Koska olen heidän puoleltaan, en voi oikeastaan kommentoida sitä, mitä juuri sanoit. Mutta haluan silti varoittaa sinua. Älä unohda, että olet edelleen Norsunluurannikolla. Älä unohda itseäsi ja toista siellä olevien ihmisten edessä kaikki nämä karsinnat, jotka media on antanut Dramanen vaimolle, muuten saatat löytää itsesi Macasta, ettet koskaan tule enää ulos. Toivon, että seurasitte unionisti Mahan Gahé Basilen ja muiden tapausta, jotka hänen laillaan tekivät matkan palaamatta Macaan. Poliittisia vankeja kidutetaan niin, että he joko kuolevat vankilassa tai kuolevat jonkin ajan kuluttua. Ministeri Jean-Jacques Béchion tapaus on vielä hyvin tuoreena mielessänne. Te tiedätte, että minä luotan teihin; Tarvitsen sinua edelleen, ja haluan sinun elävän. Ja älä unohda, että jos dramane ouattara tappaa sinut, olet menettänyt kaiken, koska hänen rikoksiaan ei koskaan tutkita tai rangaista. Minulla on hyvät mahdollisuudet kertoa teille se.


Youssouf: Se ymmärretään, rouva.


Nyang bensouda: En voi kertoa teille kaikkea, mitä tämä Gbagbon tapaus on meille tehnyt. Monet mestareistani katuvat katkerasti sekaantumistaan tähän tapaukseen. Jotkut myönsivät, että jos he olisivat hetken kuvitelleet, että tällä tapauksella olisi tällainen lopputulos, he eivät olisi koskaan ryhtyneet siihen.


Youssouf: Mutta rouva, he onnistuivat silti ryöstämään Norsunluurannikon. He ovat ryöstäneet tätä maata yli 15 vuotta. He kirjaimellisesti varastavat kaiken. Vuodesta 2002 lähtien heidän tyhjästä luomansa ja soro guillaumen ja hänen jenginsä kaltaisten roistojen johtaman kapinan myötä mestarinne ovat rikastuneet Norsunluurannikon selässä. Ja koska he murhasivat Presidentti Gbagbon, anteeksi, koska he eivät onnistuneet murhaamaan Presidentti Gbagboa ja ottivat hänet panttivangiksi, he ryöstävät kaiken kenenkään sanomatta mitään. Kuinka voit sanoa, että he katuvat tätä tapausta?


Nyang bensouda: Et ymmärrä Youssoufia. Sinun on parasta ollavarovainen, kun menet oikeuteen. Tällainen lipsahdus , jonka juuri teitte puhuessanne Gbagbon murhasta, älkää tehkö sitä oikeudessa. Muuten se on katastrofi. Nyt takaisin kysymykseesi. Olen kanssanne samaa mieltä siitä, että he ryöstivät huolettomasti koko Norsunluurannikon pohjoisosan jaettuaan maan kahtia ja jätettyään pohjoisosan Soron johtaman dramane ouattaran kapinan armoille, ja että he ovat ryöstäneet maata vapaasti siitä lähtien, kun he syrjäyttivät Gbagbon vallasta. Mutta heidän imagonsa on täysin tuhoutunut. He olisivat mieluummin ryöstäneet vähemmän kuin mitä he ryöstivät, mutta säilyttäneet kuvan sivistyneistä ihmisistä. Tällä hetkellä heitä pidetään kaikkialla maailmassa pelkkinä raakalaisina, pikkurikollisina ja mauttomina barbaareina. Se ei miellytä heitä.


Youssouf: Ymmärrän.


Nyang bensouda: Kyllä. Tämä Gbagbon tapaus satuttaa meitä paljon. En ole edes puhunut teille kansainvälisestä rikostuomioistuimesta. Afrikan Presidentit ovat toistuvasti uhanneet erota kansainvälisestä rikostuomioistuimesta. Onneksi he ovat enimmäkseen pelkureita, todellisia pelkureita. Muuten olen jo työtön. Vain rohkea Burundin Presidentti Pierre Nkurunziza pystyi yhdistämään sanat tekoihin.


Youssouf: Näytät ihailevan häntä.


Nyang bensouda: Kyllä, tietysti. Tämä on mies sanan varsinaisessa merkityksessä. Mies, joka osaa pitää sanansa ja joka ei anna itsensä pelästyä sellaista variksenpelätintä, jota isäntäni ravistavat hyvin usein. Enkä ole ainoa, joka ihailen häntä. Myös mestarini yllättyivät hänen päättäväisyydestään. He sanovat keskenään, että jos näillä "pelkureilla ja hyödyttömillä" Afrikan presidenteillä olisi sama rohkeus kuin heidän pienellä kollegallaan Burundissa, asiat olisivat jo muuttuneet Afrikassa, ja ICC olisi jo suljettu. Kun puhun täällä pienestä vastaparista, tarkoitan hänen maansa kokoa. Tämä on rohkea presidentti, jolla on persoonallisuutta. Meidän onneksemme niitä ei ole paljon. Toinen rohkea oli hänen kollegansa Gambiasta, presidentti Yahya Jammeh, joka muuten oli maani Presidentti. Mutta mestarini pystyivät ajamaan hänet pois vallasta vasalliensa Macky Sallin ja dramaattisen ouattaran avulla.


Ja Ranskalla on enemmän menetettävää tässä kaikessa kuin kaikilla muilla. Otetaan esimerkiksi Orange-matkapuhelinoperaattorin tapaus. Todettiin, että Norsunluurannikon kriisin aikana Orange vakoili Gbagbon kansaa ja että kaikki heidän puhelunsa siepattiin Ranskan pyynnöstä. Kuka vakavasti otettava Afrikkalainen voi vielä käyttää Orange-puhelinoperaattoria tietäen, että se on itse asiassa ranskalaisen vakoilujärjestelmän vahva ase Afrikassa ja ehkä jopa ympäri maailmaa? Jos afrikkalaiset olisivat tunnollisia ihmisiä, he kaikki olisivat hylänneet tämän operaattorin suojellakseen yksityisyyttään. Jos afrikkalaiset päättävät käyttäytyä vastuullisina ja kunnioitettavina ihmisinä, jokainen heistä hylkää Orangen, ja tämä operaattori lakkaa toimimasta koko Afrikassa. Tässäkin rukoilen, että afrikkalaiset olisivat edelleen huolimattomia, kuten he ovat aina olleet. Katsokaas, vaikka olemme ryöstäneet Norsunluurannikon, kuten sanotte, häviämme Gbagbon tapauksen. Kaikki mestarini pelkäävät, mitä tulevaisuus tuo tullessaan Afrikassa. Vaikka afrikkalaiset tunnustetaan ikuisiksi orjiksi, isäntäni pelkäävät, että uusi sukupolvi herää ja päättää kieltäytyä orjuudesta.


En ole edes maininnut kansalaisjärjestöjemme tapausta. Jos suuri huolemme ei vaikuta sinusta oikeutetulta, se johtuu vain siitä, että Afrikkalaiset ovat todella epämääräisiä. Katsokaa kansalaisjärjestöjemme roolia tämän kriisin aikana. Jos afrikkalaiset olisivat todella vakavissaan, yhtäkään näistä länsimaisista kansalaisjärjestöistä ei jätettäisi Afrikan mantereelle, koska mikään vakavasti otettava maa ei voi hyväksyä maaperälleen kansalaisjärjestöjä, jotka ovat itse asiassa aktiivisia soluja muiden maiden vakoilussa ja vastavakoilussa. Mutta meidän onneksemme Afrikkalaiset eivät edes näytä pitävän tätä ongelmana. Emme kuitenkaan tiedä, kuinka kauan se kestää, varsinkin kun jotkut ihmiset ovat jo jonkin aikaa heräämässä ja saavat äänensä kuuluviin yleisafrikkalaisella Afrique Media -televisiokanavalla. Mestarini yrittivät jopa kaikkensa sulkeakseen tämän TV-aseman, ilman suurta menestystä tällä hetkellä. Toivon, että onnistumme, mutta pelkäänpä, ettemme onnistu.


En edes haluaisi mainita ranskalaisen Sagem-yhtiön tapausta, jolle Norsunluurannikko maksoi miljardien eurojen summan Norsunluurannikon vaalien järjestämisestä. Ranska määräsi Sagemin Gbagbolle yrityksenä, jonka piti varmistaa äänestyksen tekninen hallinta. Todellisuudessa Sagemin tehtävänä oli tehdä kaikkensa toisen kierroksen järjestämiseksi, koska ranskalaiset vakavien tutkimusten jälkeen olivat vakuuttuneita siitä, että Gbagbo voittaa vaalit ensimmäisellä kierroksella. Ranskalaiset tiesivät myös, että Dramane Ouattaran räikeän epäsuosion vuoksi he eivät uskaltaisi manipuloida vaaleja niin, että ouattara olisi voittaja ensimmäisellä kierroksella. He tiesivät, että toisella kierroksella he painostaisivat bédiéä, jota he tarttuivat kiveksistä, ja oikeuttaisivat vallankaappauksensa sillä, että bédié olisi liittoutunut ouattaran kanssa, ja koko maailma olisi vakuuttunut siitä, että nämä kaksi yhdessä pystyisivät voittamaan Gbagbon. Se on peli, joka suunniteltiin, ja se on tehtävä, joka annettiin ranskalaiselle Sagem-yritykselle. Ja Sagem teki työnsä hyvin. Tämän seurauksena veri on virrannut Norsunluurannikolla ja virtaa edelleen.


Mikä vakavasti otettava Afrikan maa voi näin ollen enää uskoa minkä tahansa hallinnoinnin ranskalaiselle yritykselle tietäen, että ranskalaiset yritykset, olivatpa ne mitä tahansa, ovat itse asiassa Ranskan vakoilujärjestelmän tehokkaita välineitä Afrikassa? Jos Afrikkalaisista tulee tunnollisia, yksikään ranskalainen yritys ei voi koskaan voittaa mitään liiketoimintasopimusta Afrikassa. Sen ranskalaiset mestarini Youssouf riskeeraavat. Toivon, että ymmärrätte nyt huolemme syvyyden. Jos tämä Gbagbon tapaus avaa siihen asti sokeiden Afrikkalaisten silmät, olen varma, että ranskalaiset mestarini ajetaan pois Afrikasta. Siksi turvaudun rukoukseen, Youssouf, jotta Afrikkalaiset pysyisivät sokeina.


Jos haluan antaa teille esimerkkejä, emme lopu koskaan. Gbagbon tapaus on asettanut meidät niin suuriin vaikeuksiin, ettemme voi koskaan toipua siitä. Joten mitä tulee hänen koettelemukseensa, tarvitaan vain sinun kaltaisesi eläin onnistumaan pysäyttämään ohjelmoitu epäonnistumiseni ja rajoittamaan häpeää, joka on jo ympäröinyt minut kuin vaate. Olen varma, että mestarini harkitsevat kahdesti ennen kuin yrittävät uutta vallankaappausyritystä Afrikassa tai edes haastavat oikeuteen ketään kunnon afrikkalaista. He eivät halua elää uudelleen tällaista painajaista. Gbagbon tapaus oli heille monumentaalinen virhe. On niin paljon sanottavaa, että jos haluan selittää kaiken sinulle, teen kirjan, jossa on useita määriä. Tapauksia on niin paljon, Youssouf.


Youssouf: Näin minä näen, rouva. On jopa toinen räikeä ja todella säälittävä tapaus, jonka olette unohtaneet. Kyse on lapsellisesta ja irvokkaasta kömmähdyksestä, jonka amerikkalaiset mestarinne olivat tehneet. Heti kun he päättivät tulla ranskalaisten avuksi vallankaappauksessa Presidentti Gbagboa, tietämätöntä Barack Hussein Obamaa ja kahta häntä ympäröivää noitaa vastaan, Hillary Rodham Clinton ja Susan Rice olivat rohkaisseet Presidentti Gbagboa luopumaan Norsunluurannikon kansan hänelle juuri uskomasta mandaatista vastineeksi opetustyöstä Bostonin yliopistossa Yhdysvalloissa.


Nyang bensouda: En ymmärrä, missä ongelma on, Youssouf.


Youssouf: Tulen siihen asiaan, rouva. Tässä on ongelma: Barack Obama ja hänen kaksi kyykäärmettään hillary clinton ja susan rice ovat niiden joukossa, jotka lauloivat katoilla, että Presidentti Gbagbo oli syyllistynyt sotarikoksiin, rikoksiin ihmisyyttä vastaan, kansanmurhaan ja niin edelleen. Ja he lähettivät jatkuvasti näitä Presidentti Gbagbon vastaisia loitsuja kaikissa tiedotusvälineissään. Nämä tietämättömät, jotka luulevat olevansa älykkäitä, olivat unohtaneet, että tarjoamalla yliopisto-opettajan työtä Presidentti Laurent Gbagbolle he tarjosivat yliopisto-opettajan paikkaa kansanmurhaajalle. Imbesiliydellään he olivat osoittaneet koko maailmalle, että todellinen rangaistus, joka pitäisi varata sotarikollisille, rikollisille ihmisyyttä vastaan ja niille, jotka ovat vastuussa kansanmurhista, oli myöntää heille jalo opettajan asema Bostonin yliopistossa Yhdysvalloissa. Se on tyhmyyttä korkeimmillaan, rouva.


Nyang bensouda: Ymmärrän nyt, Youssouf. Minun on myönnettävä, etten ollut vienyt analyysia niin pitkälle. Yllätät minut, Youssouf. En tiennyt, että eläimet olivat niin älykkäitä.


Youssouf: Ne ovat älykkäitä, kuten näette. Ja joskus he ovat älykkäämpiä kuin jotkut miehet. Älä unohda, että älykkyys tulee Jumalalta. Jumala, joka loi ihmiset, on sama, joka loi meidät ja antoi jokaiselle minimaalisen älykkyyden. Kukapa ei haluaisi amerikkalaisten isäntienne järkeilyllä ryhtyä sotarikolliseksi, ihmisyyttä vastaan rikolliseksi ja kansanmurhaajaksi, rouva? Nyt kun ymmärrän, että jopa minä, yksinkertainen eläin, voin saada opettajan työn Bostonin yliopistossa Yhdysvalloissa vain tulemalla sotarikolliseksi ja/tai kansanmurhaajaksi, eikö minun pitäisi ajatella sitä, rouva? Ja nyt kun tiedän, että amerikkalaiset yliopisto-opettajat ovat vain joukko sotarikollisia ja kansanmurhaajia useimmille heistä, en koskaan enää neuvo afrikkalaisia ilmoittamaan lapsiaan näihin yliopistoihin.


Nyang bensouda: En aio enää halveksia eläimiä niiden oletetun älykkyyden puutteen vuoksi, Youssouf. Olen hyvin vaikuttunut suuresta viisaudestanne ja suuresta älykkyydestänne.


Youssouf: On jo väärin, että halveksitte meitä, rouva. En halua ylpeillä, muuten antaisin teille useita esimerkkejä, jotka osoittavat, että me eläimet olemme joskus älykkäämpiä kuin ihmiset.


Nyang bensouda: Anna minulle toinen esimerkki, Youssouf.


Youssouf: Rouva, minä, härkä, en koskaan uskalla, tarkoitan ei koskaan, paritella toisen härän kanssa. Ja yksikään hieho tai lehmä, vaikka hänen aivonsa eivät toimisi normaalisti, ei koskaan menisi toisen hiehon tai lehmän paritteluun. Kuitenkin niin te teette, te miehet, siihen pisteeseen asti, että pystytätte sen normiksi. Te pöyristytätte meitä, rouva, te ihmiset.


Nyang bensouda: Vaihdetaan aihetta, Youssouf.


Youssouf: Pyysitte toista esimerkkiä, rouva. Miksi haluat välttää tätä aihetta? Minäpä kerron teille lisää. Ison-Britannian entinen pääministeri David Cameron oli hulluudessaan pakottanut Afrikkalaiset omaksumaan homoseksuaalisuuden ja uhannut lopettaa kaiken Afrikalle annettavan avun, jos hänen käskyjään ei kunnioiteta. Presidentti Mugabe, tuo toinen arvokas Afrikan poika, reagoi lähes välittömästi. Hän kertoi ensin henkisesti epätasapainoiselle David Cameronille vastauksena, että homoseksuaalit olivat koiria. Sitten hän korjasi itseään sanomalla, että homoseksuaalien kutsuminen koiriksi oli loukkaus koiria kohtaan ja jopa suuri vääryys niitä kohtaan, koska koirat ovat tarpeeksi tasapainoisia osaamaan erottaa uroksen ja naaraan toisistaan. Se on surullinen todellisuus, rouva. Jos eläimet eivät edes äärimmäisessä hulluudessaan voi koskaan ryhtyä sellaiseen kauhistukseen, jonka te, niin kutsutut älykkäät ihmiset, heittäydytte, se tarkoittaa, että ongelma on olemassa, rouva.


Nyang bensouda: Ööh!


Youssouf: Olin lukenut artikkelin, jossa kirjoittaja sanoi, että ne, jotka johtavat tätä maailmaa, ovat mielisairaita. Hän oli oikeassa! Miten muuten selittää niin kutsutun koulutetun ja älykkään miehen järkeilyn taso, ja mikä on vielä Ison-Britannian kaltaisen suuren kansakunnan pääministeri? Miehellä on oltava viimeinen hulluuden aste uskoakseen, että 2 miljardin Afrikkalaisen elämä riippuu hänen niin sanotusta avustaan ja että 54 maan selviytyminen riippuu hänen "jalomielisyydestään". David cameron oli siten todistanut koko maailmalle olevansa mauton idiootti. Se on sääli, rouva. Jos maailmaa hallitsevat tällaiset idiootit, voimme ymmärtää paremmin, mitä siellä tapahtuu. Ymmärrän nyt paremmin tätä Jumalan miestä, joka selitti, että tämän maailman hallitsijat eivät ole normaaleja ihmisiä, vaan pikemminkin joukko matelijoita, fyysisiä demoneja, jotka lucifer on lähettänyt tuhoamaan maailman.


Nyang bensouda: Vaikka se, mitä sanot, saa minut häpeämään, se on yhtä merkityksellistä, Youssouf.


Youssouf: Ehdottomasti, rouva. Tämä on sitäkin tärkeämpää, että hälytys on välttämätöntä. Ranskan entisellä presidentillä François Hollandella oli jopa rohkeutta ylpeillä siitä, että hän muutti Ranskan sodomaksi ja gomorraksi hyväksymällä sen, mitä hän häikäilemättömästi kutsui "Avioliitoksi kaikille". Tapa kertoa meille, että heidän maailmassaan, toisin sanoen aivottomien maailmassa, kaikki voi pariutua kaiken kanssa. Se on vain hämmästyttävää. Se, mitä tämä henkilö piti myönteisenä hallituskaudellaan Ranskan tasavallan presidenttinä, on se, että hän muutti maansa Sodomaksi ja Gomorraksi. Mikä pahempaa, hän on ylpeä itsestään. Kyllä, hän ylpeilee sillä. Tämä on ainoa saavutus, jonka hän on saavuttanut viisivuotiskautensa aikana.


Nyang bensouda: Miksi emme vaihda aihetta nyt, Youssouf?


Youssouf: Mielellään, rouva.


Nyang bensouda: Annoin sinulle esimerkkejä vahingoista, joita Gbagbon tapaus on aiheuttanut meille. Annan teille toisen. Se on Guy-André Kieffer, tämä ranskalais-kanadalainen toimittaja, jonka Gbagbon vaimo sieppasi ja väitetysti murhasi. Ennen Gbagbon oikeudenkäyntiä kaikki olivat uskoneet viralliseen versioon, siihen, jonka mediamme tislasi. Nyt kaikki kuitenkin tietävät, että Ranska ja dramane ouattara suunnittelivat ja toteuttivat Guy-André Kiefferin katoamisen ja murhan syyttääkseen Gbagboa.


Youssouf: Kyllä, rouva, minäkin opin siitä. Kuulin jopa, että dramane ouattara lähetti salaiset agenttinsa Ghanaan murhaamaan tapauksen todistajan, joka lupasi paljastaa kaiken ja auttaa tutkijoita löytämään jopa toimittajan ruumiin.


Nyang bensouda: Joten voit kuvitella mestareideni hämmennyksen, kun kaikki nämä juonet paljastetaan. Tämän seurauksena kukaan ei anna pienintäkään uskottavuutta muiden syytösteni suhteen ketään vastaan. Tämä Gbagbon tapaus on saanut heidät menettämään niin paljon uskottavuutta. Katso esimerkiksi tapausta, jossa väitetysti tapettiin ranskalaisia sotilaita Bouakéssa. Kaikki tietävät nyt, että ranska chiracin johdolla suunnitteli ja toteutti tämän juonen, eikä Gbagbolla ollut mitään tekemistä asian kanssa. Tämä on syy siihen, miksi tähän mennessä ei ole tehty tutkimuksia.


Youssouf: Se on todella kauheaa, rouva. Kuitenkin juuri tämän irvokkaan valheen perusteella kaikki Norsunluurannikon kaltaisen maan sotilaslentokoneet tuhottiin YK:n myötävaikutuksella. Tyhmä noita michele alliot-marie, joka järjesti räikeästi valkovenäläisten lentäjien pakenemisen, jotka lensivät niin sanottua ranskalaisten sotilaiden pommitukseen osallistunutta lentokonetta Bouakéssa, on edelleen vapaalla jalalla huolimatta todisteista hänen rikoksistaan. Sen jälkeen kun tämän juonen todellinen versio tuotiin päivänvaloon, YK ei ole sanonut mitään; se ei ole pyytänyt kansainvälistä tutkintaa; Se ei ole tuominnut asiaa mitenkään. YK, joka ei koskaan epäröi kokoontua kiireellisesti tuomitsemaan koiran, kissan tai muun länsimaalaiselle kuuluvan eläimen tapaturmaisen kuoleman ulkomailla ja joka on aina nopea pyytämään kansainvälisiä tutkimuksia, kun länsimaalainen kuolee Afrikassa, on pysynyt välinpitämättömänä tähän päivään asti. Mutta muuten, kuka maksaa kaikki ne lentokoneet, jotka Ranska oli tuhonnut, rouva?


Nyang bensouda: En ole norsunluurannikkolainen, Youssouf. Norsunluurannikkolaisten tehtävänä on hoitaa asia.


Youssouf: Hyvä rouva, sanoitte aiemmin, että palaatte UNOCI:n tapaukseen.


Nyang bensouda: Kyllä, Youssouf, palataan siihen. Se, että UNOCI tuhosi kaikki Norsunluurannikon kriisin hallintaan liittyvät asiakirjansa, oli toinen suuri virhe isännältäni. Nämä asiakirjat olivat niin kompromisseja, että päälliköilläni ei ollut varaa pitää niitä, mutta niiden tuhoaminen ja tuhoaminen niin aikaisin osoitti maailmalle, että Ranskan ja YK: n versiossa ei ollut mitään totta. Jokainen mies, jopa maailman tietämättömin, ymmärsi, että Ranskalla ja YK: lla oli kaikki salattavaa. Et koskaan näe normaaleja ihmisiä, jotka eivät moiti itseään mistään, ryhtyvät tuhoamaan erittäin tärkeitä asiakirjoja. Jos näet tapaukseen osallistuvan henkilön tietoisesti tuhoavan erittäin tärkeitä asiakirjoja, voit selittää hänen tekonsa vain kahdella tavalla: joko hän on syyllinen ja hänellä on intressi tuhota todisteet, tai hän on henkisesti epätasapainoinen. Nyt tarvitaan enemmän kuin maailman epärehellisin mies tai maailman typerin mies uskomaan, mitä Ranska ja YK ovat sanoneet Norsunluurannikon kriisistä. Et koskaan näe rehellisiä ja henkisesti tasapainoisia ihmisiä, jotka ottavat tehtäväkseen tuhota niin tärkeitä asiakirjoja keskeneräisestä tapahtumasta. Kaikki tietävät, että Norsunluurannikon kriisiä vuonna 2010 ei ole vielä ratkaistu. Todisteet osoittavat, että vuoden 2010 vaalien Presidentti on edelleen vankilassa kansainvälisessä rikostuomioistuimessa yhden ministerinsä kanssa, maan ensimmäinen nainen on edelleen vankilassa kriisin jälkeen, ja sadat poliittiset vangit ovat edelleen vankilassa saman kriisin jälkeen. Mikä siis voi oikeuttaa vielä käsittelemämme tapauksen asiakirjojen tuhoamisen? Joten ymmärrä Youssouf, että olen enemmän kuin tietoinen siitä, että mestarini ovat paljastaneet alhaisuutensa, naiiviutensa ja pienuutensa tämän Norsunluurannikon tapauksen hoidossa, mutta en voi tehdä asialle mitään.


Youssouf: Hyvä rouva, minua kapinoi eniten tuhansien norsunluurannikkolaisten opiskelijoiden joukkomurha. Tiedätkö, että tuhannet patriootit, jotka Ranska ja Yhdistyneet Kansakunnat murhasivat, olivat enimmäkseen opiskelijoita? Kaikki tietävät, että minkä tahansa maan opiskelijat ovat kyseisen maan tulevaisuus. Siksi on Norsunluurannikon ja jopa Afrikan koko tulevaisuus, että Ranska murhasi YK:n avulla tällä tavalla. Eikö teitä siis hävetä puhua kansainvälisestä oikeudesta, hyvä rouva? Jos edes olisitte tällä hetkellä ICC:ssä tuomitsemassa Ranskaa ja YK:ta, ymmärtäisimme sen. Tuomaritoverinne tuomitsevat sen sijaan mestarinne joukkomurhasta selviytyneitä, ja te yritätte kovasti tuomita mestarinne joukkomurhasta selviytyneet. Eikö se ole säälittävää, rouva? YK on osoittanut maailmalle selvästi, että se on sodan luomisen ja ylläpitämisen tehtävä eikä rauhanturvaoperaatio, kuten se haluaa tekopyhyydessään julistaa.


Nyang bensouda: Olen sanaton, Youssouf.


Youssouf: Se, että mennään maahan murhaamaan ilman minkäänlaista häpeää ja rankaisematta tuhansia opiskelijoita, kuten mestarinne tekivät Norsunluurannikolla, on ennennäkemätön tosiasia. Ja vain Afrikassa sellainen on mahdollista. Valitettavasti kukaan ei ryhdy toimiin; ei afrikkalaisia johtajia, ei afrikkalaista kansalaisyhteiskuntaa, ei afrikkalaisia intellektuelleja eikä afrikkalaisia nuoria. Se on kauheaa! Näimme jopa joitakin niin sanottuja afrikkalaisia älyllisiä idiootteja, jotka tukivat tällaista kauhistusta. Barack Obaman kaltainen presidentti, jota monet afrikkalaiset olivat arvostaneet, ei hävennyt suvaita tällaista kansanmurhaa. Tämä roisto ei epäröinyt kuvata tuhansia norsunluurannikkolaisia opiskelijoita roistoiksi ja antoi heidän murhata. Hän unohtaa, että jos hänet olisi murhattu hänen ollessaan opiskelija, hänestä ei olisi koskaan tullut Yhdysvaltain presidenttiä.


Sitä paitsi, rouva, teidän mestarinne, todistaakseen, että he ovat vain mielisairaita ihmisiä, heillä on edelleen rohkeutta puhua ihmisoikeuksista. Verenhimoisten ihmisten, jotka voivat sydämettömästi tuhota tuhansia afrikkalaisia opiskelijoita, ei pitäisi enää koskaan puhua ihmisoikeuksista, jos heillä olisi täydet henkiset ja älylliset kykynsä. Olet kanssani samaa mieltä siitä, että jos tässä maailmassa olisi mitään johdonmukaisuutta, mestarinne olisivat kaikki psykiatrisissa sairaaloissa. Mutta on vielä tärkeä tekijä, joka Afrikkalaisten on nyt ymmärrettävä. Aina kun mestarihirviönne puhuvat ihmisoikeuksista, afrikkalaisten on ymmärrettävä, että nämä ihmiset puhuvat länsimaalaisten oikeuksista ja että nämä oikeudet eivät millään tavalla koske Afrikkalaisia, koska Afrikkalaisilla ei ole näille demoneille mitään arvoa eivätkä ne edusta mitään. Siksi heidät voidaan tappaa tuhansittain ja kymmenittäin tuhansittain ilman hämmennystä, olematta vastuussa kenellekään ja ilman, että kukaan räpäyttää silmääkään. Otetaan esimerkiksi se, mitä tällä hetkellä tapahtuu Keski-Afrikan tasavallassa ja Kongon demokraattisessa tasavallassa, vain kaksi mainitakseni. Mineraaleilla, joita herranne ryöstävät, on enemmän arvoa heidän silmissään kuin miljoonilla afrikkalaisilla, joita he murhaavat saavuttaakseen päämääränsä. Toivon, että afrikkalaiset heräävät ja nousevat tällä kertaa seisomaan.


Nyang bensouda: En toivo sitä, Youssouf. Tiedät, että jos Afrikkalaiset heräävät ja nousevat toivomallasi tavalla, mestarini eivät ole ainoita, jotka kärsivät. Minun kaltaiseni ihmiset ja kaikki ne, jotka minun laillani ovat päättäneet pettää maanosansa, ajetaan pois Afrikasta. Ja sinä tiedät, että meitä on monta, Youssouf. Niiden lisäksi, jotka olemme jo maininneet, on henri konan bédié ja hänen jenginsä, blaise compaoré ja hänen jenginsä, goodluck jonathan alias badluck jonathan ja hänen jenginsä, abdoulaye wade ja kumppanit sekä kaikki muut ranskan vasallipresidentit, jotka osallistuivat tähän vallankaappaukseen Norsunluurannikkoa vastaan, puhumattakaan muista vallankaappauksista, joita Afrikassa on tehty itsenäisyyssotien jälkeen. Mestarimme ja me rukoilemme joka päivä, ettei Afrikka koskaan kapinoi.


Youssouf: Olet onnellinen, jos rukouksiisi vastataan. Mutta voi sinua, jos toisin. Siitä huolimatta olette onnekkaita, että olen vain eläin, rouva. Jos olisin mies, mobilisoisin kaikki afrikkalaiset nuoret Afrikan lopullisen vapauttamisen puolesta.


Nyang bensouda: Älä toista sitä ääneen, Youssouf, kiitos. Jos tiedostavat nuoret Afrikkalaiset kuulevat sinua, he voivat hyödyntää ideaasi.


Youssouf: Hyvä rouva, mainitsitte jokin aika sitten bédién nimen. Se on toinen outo hahmo. Tämä mies on sanoinkuvaamattoman ilkeä. Hän jahtasi dramane ouattaraa Norsunluurannikolta, koska hän oli burkinabé, ja juuri hän liittoutui edelleen tämän saman Burkinabén kanssa antaakseen kymmenien tuhansien norsunluurannikkolaisten tulla ranskan ja hänen terroristiensa surmaamiksi. Kukaan ei ymmärrä, mitä tämän miehen päässä liikkuu. Jotkut Afrikkalaiset kutsuvat häntä nyt mieluummin conard bédiéksi.


Nyang bensouda: Oliko hänellä muuta vaihtoehtoa, Youssouf? Ette voi kuvitella, kuinka paljon kiristystä mestarini ovat hänelle tehneet. Tiedäthän, että hän varasti paljon rahaa, jonka hän säilytti mestarini pankeissa. He uhkasivat takavarikoida kaiken tämän ja kaiken hänen omaisuutensa, jos hän päättäisi olla tekemättä yhteistyötä. Tarvitsee vain nähdä ensimmäisen kierroksen vaalien tulokset. Bédié tiesi varsin hyvin, että huolimatta ranskalaisen Sagem-yhtiön tulosten manipuloinnista, niin että Gbagboa ei pitäisi valita ensimmäisellä kierroksella, hän oli toinen. Mutta muutimme tuloksia antaaksemme ouattaran toiseksi, jotta vallankaappaus onnistuu. Muistattehan, että bédié oli jopa kiistänyt nämä tulokset, mutta mestarini joutuivat oli tukahdutettava hänet tylysti, ja hän piti turpansa kiinni.


Youssouf: Hänen rahansa ja tavaransa, jotka korppikotkat halusivat takavarikoida, ovatko ne 100 000 norsunluurannikkolaisen ja Afrikkalaisen hengen arvoisia, rouva?


Nyang bensouda: Youssouf, tiedät, että jos minun on tuomittava bédié, minun on aloitettava tuomitsemalla itseni.


Youssouf: Rouva, olipa kyseessä tämä motherfucker bédié, kuten jotkut sitä kutsuvat, tai sinä ja muut kumppanisi, jotka pidät sinusta parempana henkilökohtaista vaurautta miljoonien Afrikkalaisten hengen kustannuksella, minulla on joitain kysymyksiä esitettävänä sinulle: Kuinka monta vuotta luulet eläväsi vielä tässä maailmassa? Aiotteko jättää tämän maan kaikkien näiden tavaroiden kanssa, joiden vuoksi sallitte miljoonien Afrikkalaisten teurastaa? Ajatteletko hetken, mitä historia muistaa sinusta? Ajatteletko historiallista perintöä, jonka jätät jälkeläisillesi?


Nyang bensouda: (Huokaus)


Youssouf: On jopa toinen jokeri, jonka luulimme olevan selväjärkinen. Hän tuki vallankaappausta Presidentti Gbagboa vastaan ja tuhansien norsunluurannikkolaisten joukkomurhaa. Sen jälkeen, vuoden 2015 vaaleissa, hän uskoi naiiviuteensa, että herranne, jotka asettivat kirotun ouattaran Norsunluurannikon kärkeen yli 100 000 Afrikkalaisen joukkomurhan jälkeen, voisivat sallia todelliset vaalit. Hänestä tuli ehdokas unelmointiin asti. Siksi hän ajatteli voivansa pitää norsunluurannikkolaisia idiootteina ja alkoi luvata heille, että jos hän voittaa, hän menee ja vie Presidentti Gbagbon vankilasta. Se oli vain hauskaa. Nämä ovat sellaisia ihmisiä, jotka saavat mestarinne uskomaan, että afrikkalainen on tyhmä.


Nyang bensouda: Kenestä puhut, Youssouf?


Youssouf: Se Kouadio Konan Bertinin jokeri.


Nyang bensouda: Tämä henkilö ei edusta mitään mestareideni silmissä.


Youssouf: Palataanpa hieman YK:hon, rouva. Miten selitätte sen, että Afrikkalaiset ovat edelleen Yhdistyneiden Kansakuntien jäseniä tietäen, että järjestö on toiminut heitä vastaan vasta perustamisestaan lähtien?


Nyang bensouda: Älä unohda, että työskentelen YK: lle, Youssouf. Tiedätte, että teidän ei pitäisi odottaa objektiivista vastausta tällaiseen kysymykseen minulta.


Youssouf: Ja tarkalleen ottaen, rouva, halusin kysyä teiltä, miten onnistuitte hyväksymään työskentelyn mafiamaiseksi luokitellussa organisaatiossa kuten YK:ssa, organisaatiossa, jonka väitetään olevan rauhan puolesta, mutta joka on kaikkien maailmaa raastavien sotien takana?


Nyang bensouda: Vaihdetaan aihetta, Youssouf.


Youssouf: Mielelläni, rouva. Kerroit minulle aiemmin, että kaikki todistajasi ovat epäonnistuneet, koska valhetta on mahdotonta todistaa. Miten sitten todistan omani?


Nyang bensouda: Sinun tapauksesi on erilainen, Youssouf. Olet eläin, et ihminen. Ihmisillä ei ole samaa ilmettä sinuun. Ainakin näin ajattelen. Olen joka tapauksessa epätoivoinen. Minun on tehtävä jotain. Gbagbo on tuomittava.


Youssouf: Se ymmärretään. Teen parhaani. Autan sinua voittamaan. Ajattelin vain todellista strategiaa, jota käytän saadaksesi sinut voittamaan. En halua paljastaa sitä nyt. Tiedät, että seinillä on usein korvat. Joka tapauksessa lupaan teille voiton.


Nyang bensouda: AhaaaYoussouf, mikä helpotus! Kiitos Youssouf, kiitos paljon. Annat minulle taas iloa, ja minä nukun tänä yönä. En uskalla kertoa teille, kuinka monta miljoonaa mestarini antavat teille. Tiedä myös, että takavarikoimme yhden Gbagbon kannattajien huvilan antaaksemme sinulle.


Youssouf: Ahaaa kiitos rouva, kiitos.


Nyang bensouda: Nähdään sitten tuomioistuimessa.


Youssouf: Hyvä rouva, odota hetki. Tunnen täyttä syyllisyyttä siitä, että olen antanut tuon lupauksen. En ole varma, tulenko enää oikeuteen.


Nyang bensouda: Mitä tapahtui taas?


Youssouf: Kun ajattelen kaikkea, mitä sinä ja herrasi olette tehneet tälle miehelle, säälin häntä enkä näe itseäni todistamassa häntä vastaan. Ymmärrätkö, että tämä viaton mies on kärsinyt kaiken käsittämättömän pahan käsistäsi? Kerroitte juuri, että dramane ouattara ei saanut edes puolta bedién äänistä vuoden 2010 vaalien ensimmäisellä kierroksella, koska hän on niin epäsuosittu mies Norsunluurannikolla, ettei hän voi koskaan ylittää 5:tä prosenttia maan äänistä ilman petosta. Mutta kun näen, miten kohtelitte Presidentti Gbagboa, joka itse asiassa voitti vaalit ensimmäiseltä kierrokselta ja löysi itsensä vasta toiselta kierrokselta järjestämänne valtavan petoksen ansiosta, kun näen, miten nöyryytitte häntä ja mitä teitte hänelle ja hänen perheelleen, vapisen. Minusta se on todella julmaa teidän puoleltanne.


Nyang bensouda: Älä ota sitä kantaa, Youssouf.


Youssouf: Ja jälleen, rouva, ikään kuin julmuutesi häntä kohtaan ei olisi tarpeeksi, hänen rakas äitinsä kuolee pitkän maanpaon jälkeen, etkä edes anna hänelle mahdollisuutta haudata häntä. Ajatelkaa sitä, rouva. Mieti sitä hetki! Mutta mitä julmuutta! Ovatko mestarinne ihmisiä, rouva? Presidentti Gbagbo ei saanut edes nähdä rakastavan äitinsä ruumista. Pidättekö tätä oikeudenmukaisena, rouva? Mitä herranne ja te olette tehneet omallatunnollanne? Jos edes Presidentti Gbagbo olisi syyllinen, ymmärtäisimme vähemmän vaikeasti julmuutenne häntä kohtaan. Mutta hän on täysin syytön. Sitä paitsi hän on niin viaton, että luottamalla kaltaiseeni eläimeen toivot löytäväsi uskottavan todistuksen häntä vastaan. Lukuisat rikoksenne häntä ja Norsunluurannikkoa vastaan ovat niin suuria. Oletteko todella varma, että arvokkaat Afrikkalaiset antavat teille anteeksi tällaisen julmuuden, rouva? Jos Presidentti Gbagbo itse päättää antaa kaiken tämän anteeksi, koska hän näyttää olevan sellainen henkilö, joka antaa kaiken anteeksi jopa ajattelematta, epäilen vahvasti, antaako arvokas Afrikka teille anteeksi sen, ja olen lähes vakuuttunut siitä, että historia ei koskaan anna teille anteeksi.


Nyang bensouda: Mitä sitten haluat minun tekevän, Youssouf?


Youssouf: Hyvä rouva, ihmettelen vain, mistä teillä on rohkeutta yrittää tuomita Presidentti Gbagbon kaltainen viaton mies kaikilla todisteilla hänen syyttömyydestään. Ymmärrän, miksi ette voi nukkua, rouva. Jos teillä olisi ollut omatunto, olen varma, että olisitte jo luopunut tästä Presidentti Gbagboa vastaan nostetusta kanteesta.


Nyang bensouda: Mutta Youssouf, et voi kuvitella sitä valtavaa painetta, jonka alla olen mestarini taholta.


Youssouf: Tiedän sen, rouva. Olin seurannut eteläafrikkalaisen sanomalehden julkaisemia lausuntojanne, jotka vahvistivat sen, mitä juuri kerroitte minulle. Näissä lausunnoissa sanottiin: "Gbagboa vastaan ei ole mitään vakavaa, Ranska painostaa minua, en voi tehdä asialle mitään." Mutta rouva, tietyllä tasolla teidän pitäisi osata sanoa ei. Voitteko kuvitella, mitä teette Presidentti Gbagbolle? Häntä nöyryytettiin enemmän kuin ketään presidenttiä, kaikki tämä epäoikeudenmukaisesti. Hänen vaimoaan Simone Gbagboa kidutetaan edelleen, ja hän kuolee kidutuksen vuoksi, kaikki tämä epäoikeudenmukaisesti. Hän on Norsunluurannikon todellinen ensimmäinen nainen. Tiedätte hyvin, kuinka häntä nöyryytettiin koko maailman edessä, kaikki epäoikeudenmukaisesti. Tiedätte myös, millaista epäinhimillistä ja halventavaa kohtelua hän sai salaa dramane ouattaran vankilassa. Ja uskallatte sanoa, ettette voi tehdä asialle mitään, rouva? Kuinka voit naisena itsekin suvaita ja tukea sitä, mitä ensimmäinen nainen Simone Gbagbo on käynyt läpi? Tekemäsi valinta myydä sielusi paholaiselle ja ristiinnaulita omatuntosi on todella huono valinta.


Kuulin jopa artikkelista, jossa sinua syytettiin prostituoiduksi. Aluksi luulin, että olit jättänyt miehesi mennäksesi toisen miehen kanssa. Myöhemmin tajusin, että tämän artikkelin kirjoittaja ei puhunut fyysisestä prostituutiosta. En voi toistaa teille joitakin niistä termeistä, joita arvokkaat Afrikkalaiset ovat käyttäneet teitä vastaan. Nämä termit ovat niin inhottavia. Tämä tarina tunnetaan ympäri maailmaa. Teette nyt historiaa kaikkien aikojen korruptoituneimpana syyttäjänä, kuten orjana, jota länsimaalaiset ovat käyttäneet muiden Afrikkalaisten alistamiseen, ja ahneena vampyyrinä, joka on valmis uhraamaan 2 miljardia Afrikkalaista 2 miljoonalla dollarilla. Näinkö te todella haluatte historian muistavan teidät, rouva? Oletteko valmis kantamaan sellaista taakkaa ikuisesti omallatunnollanne, rouva?


Nyang bensouda: Youssouf, totta puhuakseni saatit minut täydelliseen häpeään.


Youssouf: Se on vakavaa, rouva. Ajattele sitä. Äskettäin, kun uutiset tulivat sanomaan, että olit menettänyt poikasi Yhdysvalloissa, ihmiset iloitsivat sosiaalisissa verkostoissa. Voitteko kuvitella hetkeksi, mitä se edustaa, madame? Tiedät itse, ettei kukaan normaali ihminen voi iloita toisen ihmisen kuolemasta. Mutta jotkut todella normaalit afrikkalaiset eivät voineet muuta kuin iloita poikasi kuolemasta. Jotkut ihmiset ovat ihmetelleet, miksi kenenkään pitäisi olla pahoillaan roistosi ja pahan poikasi kohtalosta, kun tuet kymmenien tuhansien hyvin käyttäytyvien muiden lasten tappamista. Teillä on nyt koko arvokas Afrikka selässänne, rouva.


Nyang bensouda: Youssouf, kun olet allekirjoittanut sopimuksen paholaisen kanssa, on usein lähes mahdotonta perääntyä. Olen jumissa. Ja jälleen kerran, olen jo mennyt liian pitkälle ajatellakseni perääntymistä.


Youssouf: Miksi sitten ihmiset sanovat, ettei koskaan ole liian myöhäistä ryhdistäytyä ja että on vain imbesiilejä, jotka eivät korjaa itseään, rouva?


Nyang bensouda: Minun täytyy ehdottomasti olla yksi niistä typeryksistä, Youssouf.


Youssouf: Tässä tapauksessa, rouva, tietäkää, että olen oikeudessa vastoin tahtoani. Tiedän, että jos kieltäydyn todistamasta Presidentti Gbagboa vastaan, päädyn lautasillenne lähipäivinä.


Nyang bensouda: Älä sano, että Youssouf. On ihmisiä, jotka kieltäytyivät todistamasta ja jotka ovat vielä elossa.


Youssouf: Kyllä, rouva, sanotte, että he ovat vielä elossa. Mutta kuinka kauan? On myös joitain, kuten Sam l'Africain, jotka palattuaan tuomioistuimesta löysivät itsensä vankilasta.


Nyang bensouda: Se ei ole sinun tapauksesi Youssouf. Annan teille sanani.


Youssouf: Okei rouva, minä tulen.


Nyang bensouda: Kiitos vielä kerran Youssouf.


Youssouf: Vielä viimeinen sana, rouva. Haluaisin myöntää, että mestarinne eivät ole vain tavallisia terroristeja ja idiootteja, he ovat myös älykkäitä strategeja, todella pahan keksijöitä. Miten he voisivat kääntää pascal affi n'guessanin Presidentti Gbagboa ja Norsunluurannikon kansaa vastaan?


Nyang bensouda: Pascal affi n'guessan ei eroa minusta, Youssouf. Hän on pohjimmiltaan itsekäs ja poikkeuksellisen itsekeskeinen. Hänen vatsansa tulee ensin, ja hänen omat etunsa menevät kaikkien muiden etujen edelle. Miljoonilla, jotka hänelle on annettu, ripustamalla Norsunluurannikon puheenjohtajuuden hänen eteensä, hän on unohtanut isänmaallisuuden, hän on unohtanut uskollisuuden ja uskollisuuden.


Youssouf: Yhdessä vaiheessa oli ajateltu, että hän oli Presidentti Gbagbon todellinen liittolainen ja todellinen Norsunluurannikon isänmaallinen. Kukaan ei voinut kuvitella, että hän oli toinen idiootti ja roisto roistojengissä, kuten soro guillaume, hamed bakayoko ja kumppanit.


Nyang bensouda: Älä unohda Youssouf, että se on edessä peli, että erotamme mikä doe tai hyeena on lihansyöjä. Affi n'guessan ei ole ainoa. On vapaamatkustaja alcide djédjé ja kaikki muut säälittävät korruptoituneet petturit, jotka olivat Gbagbon hallituksessa, sekä kaikki ne, jotka vetäytyivät Gbagbon ympärille, mutta jotka ovat nyt niin sanotussa "affi n'guessanin FPI:ssä".


Youssouf: Näin minä näen, rouva.


Nyang bensouda: Miksi kutsut mestareitani tavallisiksi terroristeiksi ja idiooteiksi?


Youssouf: Kuinka te todella pätevöitätte mestarinne, rouva? Miten kutsut sitä, mitä he tekivät Norsunluurannikolla? Ja miten kutsut sitä, mitä he tekivät Libyassa? Onko tässä maailmassa enemmän suuria terroristeja kuin mestarinne, rouva? Idioottimaisuudessaan he pitävät muita idiootteina. Muut eivät ole hölmöjä, rouva, he ovat niitä. Me eläimet emme ole tyhmiä. Hyvä rouva, emme usko heitä lopulta siksi, että he ovat tottuneet kutsumaan uhrejaan terroristeiksi ja että he ovat tehneet tästä väärästä syytöksestä lempikuoronsa. Mestarinne ovat säälittäviä patologisia valehtelijoita. He makaavat kuin taaperot, jotka tarvitsevat inspiraatiota. Kuka voi enää uskoa yhteen asiaan, mitä nämä skitsofreenikot sanovat, rouva? Jos haluan luetella erilaisia valheita, mukaan lukien karkeimmat ja lapsellisimmat, joita he esittivät sotilasvallankaappauksen aikana Norsunluurannikolla, emme lopeta. Kaikissa Norsunluurannikkoa koskevissa lausunnoissa ei ole mitään totta. Jos haluatte minun antavan teille todisteita siitä, että mestarinne ovat henkisesti epätasapainossa, sovimme uuden tapaamisen.


Sillä välin neuvon kaikkia Afrikan arvokkaita tyttäriä ja poikia lopettamaan juomisen väärästä tiedosta, jota viralliset tiedotusvälineet levittävät kansainvälisellä rikollisuudella, jota kansainvälinen rikollisuus kutsuu väärin kansainväliseksi yhteisöksi. Jos haluat saada todellista tietoa, pakene kaikkia näitä valheita. Aina kun nämä valheita kertovat tiedotusvälineet antavat informaatiota, tietäkää, että tämän informaation vastakohta on totta.


Nyang bensouda: Olen ymmärtänyt, Youssouf.


Youssouf: Todisteet terroristien dramane ouattara ja guillaume soro tekemistä monista rikoksista ja muista julmuuksista ovat kaikkialla, sinun ei tarvitse etsiä heitä löytääksesi heidät. Mutta et ole vielä aloittanut oikeusjuttua heitä vastaan. Presidentti Gbagbo, joka ei ole syyllistynyt mihinkään rikokseen, koska siitä ei löydy todisteita seitsemän vuotta hänen murhansa jälkeen, joutuu edelleen kärsimään sellaista, mitä sivistyneet ihmiset eivät voi koskaan määrätä syyttömälle miehelle. Kaikki Afrikkalaiset ymmärtävät tästä Gbagbon tapauksesta, että ranskalaiset mestarisi ovat mauttomia rikollisia, pohjimmiltaan barbaareja ja verenhimoisia synnynnäisiä, eikä heitä ole koskaan sivistynyt. He ovat myös planeetan pahimpia barbaareja.


Nyang bensouda: Valitettavasti en voi sanoa päinvastaista, Youssouf. En kuitenkaan halua teidän enää puhuvan Gbagbon murhasta. Puhukaa ainakin hänen epäonnistuneesta salamurhastaan, kiitos.


Youssouf: Rouva, epäonnistui tai ei epäonnistunut, tonneittain pommeja, jotka barbaarimestarinne olivat heittäneet Presidentti Gbagbon edelleen asuttamaan asuntoon, ei pitänyt kaivata häntä. Presidentin salamurha-termiä ei siis kannata paeta. Todisteena on se, että miesparka on edelleen haudassa, jonka varasitte hänelle Alankomaissa, ja odottaa, että hän kuolee kokonaan ja että lähetätte hänen ruumiinsa takaisin Norsunluurannikolle, järjestätte tekopyhästi mahtipontisia hautajaisia ja kerrotte kaikille, jotka kuuntelevat, että Presidentti Gbagbo oli suuri mies. Ja hänen vaimonsa, Norsunluurannikon todellinen ensimmäinen nainen, Simone Gbagbo, on edelleen haudassa, jonka varasitte hänelle sellissä Norsunluurannikolla, vaikka Norsunluurannikon oikeusjärjestelmä vapautti hänet jo yli vuosi sitten rikoksista ihmisyyttä vastaan ja sotarikoksista terroristi dramane ouataran määräyksestä. Rikosdramane ouattara ja nuhjuinen sarkozy ovat vannoneet, etteivät koskaan näe hänen tulevan tästä haudasta elävänä. Ja koska he ovat jumalia, heidän tahtonsa on yhä käskyjä. Mutta onneksi ei enää kauan.


Nyang bensouda: En tiennyt, että olit niin vihainen ranskalaisille mestareilleni Youssoufille.


Youssouf: En ole vihainen ainoastaan ranskalaisten mestareiden barbaareja kohtaan, rouva. Se on myös teitä ja muita kaltaisianne kotiorjia vastaan, toisin sanoen niitä idiootteja vastaan, jotka pienestä palveluksesta ovat valmiita myymään kaikki veljensä ja jotka ovat kuun yli innoissaan, kun heitä siedetään isäntiensä läsnä ollessa. Tämä koskee ahneita kuten abdou diouf ja yritys. Lisäksi en ole ainoa, joka on suuttunut murhaavista ranskalaisista herroistanne, vaan itse asiassa kaikki arvokkaat afrikkalaiset ja muut Afrikan ystävät ovat tässä tilanteessa. Joten rikollisten isäntienne olisi hyvä lopettaa hulluutensa, kun vielä on aikaa. Hyvä rouva, mene ja kerro barbaarisille ranskalaisille mestareillesi, että he eivät luoneet afrikkalaisia ja että heidän ei siksi pitäisi pitää Afrikkalaisia olentoinaan. Afrikkalaiset eivät ole koskaan olleet heidän olentojaan, eivätkä tule koskaan olemaankaan. Muistuttakaa näitä barbaarisia salamurhaajia siitä, että kaikella on loppunsa ja että heidän epäinhimillisen ja halventavan Afrikkalaisten kohtelunsa on loputtava, ja se loppu on tullut.


Nyang bensouda: Kaikki mitä sanot, huolestuttaa minua, Youssouf. Ja tiedät, että kuten kuka tahansa hyvä itsekäs ihminen, välitän enemmän kohtalostani kuin isännät. Jos puolustan mestareilleni kohtaloa niin innokkaasti, se johtuu siitä, että oma kohtaloni on sidoksissa heidän kohtaloonsa. Jos barbaarit ja murhanhimoiset herrani, kuten te heitä kutsutte, lopettavat Afrikan ryöstämisen, mistä ne miljoonat dollarit, joita he maksavat minulle juomarahoina, palkkoina ja muina etuina ja jopa korruptiopalkkioina, tulevat?


Youssouf: Olen ymmärtänyt, rouva, että teidän täytyy elää ylellisyydessä ja että maanosanne täytyy olla kaikkien maailman kummallisuuksien kaatopaikka. Barbaaristen mestareiden salamurhaajienne on muutettava Afrikka kaiken kokeilukentäksi. Kaikki uudet lääkkeet ja rokotteet on testattava afrikkalaisilla. Kaikki uudet pommit on testattava Afrikkalaisilla. Kaikki uudet bakteriologiset aseet, Afrikkalaisilla on kokeiltava niitä. Kaikki uudet myrkyt, Afrikkalaisilla on kokeiltava niitä. Afrikkalaiset orvot on siepattava ovelasti toimimaan koekaniineina barbaarisille isäntien salamurhaajillenne.


Ketä kansallismielisistä afrikkalaisista Presidenteistä barbaariset mestarit murhaajanne eivät ole murhanneet, rouva? Missä Patrice Lumumba on? Missä Sylvanus Olympio on? Missä Thomas Isidore Noël Sankara on? Ketä kansallismielisistä afrikkalaisista Presidenteistä barbaariset mestarit murhaajanne eivät ole murhanneet, rouva? Missä Ruben Um Nyobé on? Missä Félix-Roland Moumié on? Missä Ernest Ouandié on? Lainatakseni vain niitä. Ja odottavatko mestarinne todella, että arvokkaat Afrikkalaiset taputtavat, rouva? Meidän kaikkien, miesten ja naisten, kotieläinten ja villieläinten, jopa puiden ja kaiken kasvillisuuden, on aika nousta Afrikassa, jotta voimme tehdä lopun murhanhimoisten ja barbaaristen mestarinne raakalaismaisesta barbaarisuudesta, sillä he eivät tyydy vain ryöstämään maanosaa, vaan nauttivat myös miljoonien ja kymmenien miljoonien ihmisten joukkomurhasta.


Nyang bensouda: (Huokaus)


Youssouf: Onko tässä maailmassa yhtään Afrikkalaista, jonka ranskalaiset mestarinne voisivat vielä vakuuttaa, rouva? Tämä Ranskan kansanmurha, joka alkoi vuonna 2002 ja saavutti huippunsa vuosina 2010 ja 2011 Norsunluurannikolla, mikä johti yli 100 000 afrikkalaisen joukkomurhaan, vahvisti jokaiselle tervejärkiselle afrikkalaiselle, että Afrikan pahin vihollinen on Ranska. Vain afrikkalaiset idiootit uskovat edelleen toisin.


Nyang bensouda: Itse tiedän sen, Youssouf. Ranskan ansiosta minut on kuitenkin ylennetty ICC:n syyttäjäksi. Älä unohda sitä.


Youssouf: Rouva, voin vannoa teille ja mestarinne, että jos turmeltunut oikeutenne ei voi tuomita teitä, koska se ei koskaan tuomitse teitä, luonnon oikeus tuomitsee teidät, eikä kukaan teistä pääse sitä pakoon.


Nyang bensouda: Ranskalaiset mestarini pelkäävät vakavasti uuden afrikkalaisen nuorison kapinaa. Ja voin kertoa teille lähes jumalallisella varmuudella, että jos tämä Gbagbon tapaus ei herätä Afrikkalaisia, mikään muu tapaus ei herätä heitä.


Youssouf: Olet oikeassa, rouva. Tämän Gbagbon tapauksen pitäisi herättää jokaisen tavallisen Afrikkalaisen sydämessä viha, jota tarvitaan Afrikan täydelliseen vapautukseen johtavan vallankumouksen aikaansaamiseksi. Jos Afrikkalaiset eivät saa täydellistä vapautumistaan tämän tapauksen jälkeen, he eivät saa sitä enää koskaan.


Nyang bensouda: Olen täynnä ahdistusta, Youssouf.


Youssouf: Rouva, koska näytätte olevan hyvin huolissanne nuorten Afrikkalaisten mahdollisesta heräämisestä, joka voisi ajaa heidät kapinaan ja ajaa mestarinne pois Afrikasta, minulla on pieni anekdootti jaettavaksi kanssanne.


Nyang bensouda: Mene eteenpäin, Youssouf.


Youssouf: Tämä koskee tietoja Norsunluurannikon todellisesta ensimmäisestä naisesta. Yleisafrikkalaisella televisiokanavalla Afrique Medialla on ohjelma nimeltä, ellen erehdy, ensimmäisten naisten yleisafrikkalainen ansio. He antavat minulle anteeksi, jos nimi ei ole oikea. Tämän interaktiivisen esityksen aikana he pyytävät Afrikkalaisia kaikkialta maailmasta äänestämään valitsemaansa ensimmäistä naista. He selaavat ensimmäisten Afrikkalaisten naisten kuvia koko näyttelyn ajan. Monet Afrikkalaiset soittavat ja äänestävät Norsunluurannikon ensimmäistä naista Simone Gbagboa, vaikka hänen valokuvaansa ei näytetä. Tämä on todellinen vahvistus siitä, että jokainen arvokas afrikkalainen tunnustaa vain yhden Norsunluurannikon ensimmäisen naisen, nimittäin Simone Gbagbon, joka on Norsunluurannikolla vankilassa olevan dramane ouattaran ja häpeällisen sarkozyn panttivankina. Mestarinne eivät koskaan onnistu saamaan kelvollisia Afrikkalaisia hyväksymään "kohtalokasta naista" ja "vaarallista huoraa" Norsunluurannikon ensimmäiseksi naiseksi. Se ei tule koskaan tapahtumaan, siitä voit olla varma. Mestarinne ja te olette siksi oikeassa huolestuessanne afrikkalaisten nuorten mahdollisesta kapinasta. Mutta jos mestarinne voisivat kuunnella minua, antaisin heille ainoan jäljellä olevan todellisen ratkaisun päästä pois tästä afrikkalaisesta suosta ilman liikaa melua.


Ja jokaisessa näistä Afrique Media -ohjelmista juontaja on aina hämmentynyt, kun Norsunluurannikon ensimmäinen nainen Simone Gbagbo valitaan, koska hänen nimensä ei ole usein niiden naisten nimien joukossa, joiden puolesta äänestää, eikä hänen kuvansa näy missään heidän näytöllään. Kaikkia näitä ääniä ei siis ole vielä laskettu. Ja sen jälkeen yleisafrikkalainen kanava, Afrique Media, ei tehnyt mitään sille. Koska he myös vähitellen antavat korruption ja kompromissien ottaa vallan alkuperäisestä nuhteettomuudestaan, heillä ei ole vieläkään ollut rohkeutta laittaa todellisen ensimmäisen norsunluurannikkolaisen naisen, Simone Gbagbon, nimeä ensimmäisten valittujen naisten luetteloon. Toivon, että näin tapahtuu. Koska jos tarvitsemme todellisen afrikkalaisen vallankumouksen, jollaista te ja mestarinne pelkäävät, se vaatii myös suurta rohkeutta ja uhrautuvaisuutta kaikilta näiltä yleisafrikkalaisilta kanavilta ja kaikilta muilta yleisafrikkalaisilta tiedotusvälineiltä. Niin kauan kuin nämä yleisafrikkalaiset tiedotusvälineet sortuvat kompromisseihin ja korruptioon, kuten ne valitettavasti tekevät, Afrikan vapautuminen laahaa.


Nyang bensouda: Youssouf, haluan aloittaa arvostamalla Afrique Mediaa siitä, että se ei ole ottanut tätä askelta tunnustaakseen Simone Gbagbon Norsunluurannikon todelliseksi ensimmäiseksi naiseksi. Se olisi ollut todellinen katastrofi ranskalaisille mestareilleni, koska he tietävät, että tätä kanavaa todella seuraavat Afrikkalaiset kaikkialla ja jopa Afrikasta kiinnostuneet ei-Afrikkalaiset. Mestarini ja minä varmistamme, ettei sellaista koskaan tapahdu. Voin luvata teille, että mestarini, kuten tunnen heidät, tekevät kaikkensa, jotta sellaista ei koskaan tapahdu, elleivät he tietenkään ole yllättyneitä tapahtumista, varsinkin siitä, että mikään voima maailmassa ei voi pysäyttää todellista vallankumousta.


Youssouf: Hyvä rouva, kun joku teidän kaltaisenne edes ad hoc -pohjalta arvostaa yleisafrikkalaista kanavaa, kuten Afrique Mediaa, se huolestuttaa todellisia yleisafrikkalaisia.


Nyang bensouda: Olet oikeassa Youssouf. Näytät olevan todellinen visionääri. Minulla on sellainen vaikutelma, että luette mestareilleni ajatuksia. Se, mitä juuri sanoitte siitä, että Afrique Media ei tunnustanut Simone Gbagboa Norsunluurannikon todelliseksi ensimmäiseksi naiseksi, lumoaa eniten ranskalaisia mestareitani, koska he pelkäsivät vakavasti tällaista tunnustamista. Jos Afrique Media olisi ottanut tämän askeleen, herrani olisivat määränneet Simone Gbagbon vapautettavaksi välittömästi, koska he pelkäsivät kapinan syntymistä Afrikkaan. Koska jos tämä nainen valitaan jokaiseen esitykseen, vaikka hänen nimensä ei näy missään, voimme ymmärtää, mitä tapahtuisi, jos hänen nimensä ja kuvansa näytettäisiin. Mutta heti kun kanava, jota pidettiin mantereen yleisafrikkalaisimpana, luopui yleisafrikkalaisen taistelun ytimestä tekemällä sopimuksen korruptiosta siihen pisteeseen, että dramane ouattaran vaimo näytettiin näytöllään yhtenä naisista, jotka on valittava, se oli suuri voitto leirissämme, ja voin vakuuttaa teille, että mestarini maistelivat sitä samppanjalla.


Youssouf: Se ei yllätä minua, rouva. Juuri tästä syystä useat todelliset panafrikkalaiset olivat pettyneitä ja ovat täysin menettäneet kiinnostuksensa Afrique Mediaan. Kun puhutte korruptiota koskevan sopimuksen tekemisestä, ymmärrän teitä oikein hyvin. On merkkejä, joita ei voi erehtyä. Afrique Median kaltaiselle kanavalle, joka kerran tunnustettiin aidosti panafrikkalaiseksi ja jolla oli vahvat yleisafrikkalaiset kannat, näyttää "kohtalokkaan naisen" kuvan näytöllään ja kutsuu panafrikkalaisia äänestämään häntä, se tarkoittaa, että se (Afrique Media) on hukkunut korruptioon. Mikään maailmassa ei voi oikeuttaa päinvastaista. Kaikki tietävät, että panafrikkalaisen vannoutuneet viholliset Afrikan mantereella ovat dramaattinen ouattara ja hänen "verenhimoinen harppu" -vaimonsa. Jopa eläimet tietävät sen. Miten näistä panafrikkalaisuuden pahimmista vihollisista on tullut niitä, jotka Afrique Media esittää ihmisinä, jotka panafrikkalaiset valitsisivat? Näemmekö me kaikki unta? On tuhansia todellisia yleisafrikkalaisia, jotka eivät enää usko Afrikka-mediaan välineenä, joka auttaa heitä saavuttamaan Afrikan vapauttamisen. On selvää, että Afrikka ei onnistu vapautustaistelussaan näin suurilla kompromisseilla ja korruptiolla. Se on sääli!


Nyang bensouda: Ah ha haha ha! Olet luultavasti nyt hieman lempeämpi minua kohtaan, Youssouf. Kun kerron teille, että minuun kohdistuu erittäin voimakkaita paineita ja että työskentelen Afrikkaa vastaan, koska korruption houkutus on suuri, kysytte minulta, aionko myydä koko maanosan painostuksen ja rahan takia. Tämä on yleisafrikkalainen kanavanne, joka seuraa hitaasti, mutta varmasti minun jalanjälkiäni. Ah ha haha!


Youssouf: Arvoisa rouva, minua hävettää kuulla teidän perustelevan ja lohduttavan itseänne tällä tavoin, valitettavasti käyttäen todellista esimerkkiä. Olen surullinen ja toivon, että Afrique Media ryhdistäytyy. Ette voi kuvitella, miten järkyttävää oli nähdä kuva dramane-ouattarasta ja hänen "vaarallisesta huorasta" koostuvasta vaimostaan, joka vilahti ensimmäistä kertaa Africa Median ruuduilla. Jokainen meistä ihmetteli, miten naisesta, joka oli luvannut ottaa vallan Norsunluurannikolla, jopa 100 000 kuolleen kustannuksella, ja joka on saavuttanut tavoitteensa kävelemällä 100 000 ruumiin päällä päästäkseen Norsunluurannikon presidentiksi, voi yhtäkkiä tulla nainen, jota yleisafrikkalaisten oletetaan äänestävän. Tämä on suurin loukkaus ja pahin pilkka, jota Afrique Media voi tarjota todellisille yleisafrikkalaisille ympäri maailmaa.


Nyang bensouda: Se on todella totta, Youssouf. Minun ei tarvitse lohduttaa itseäni tällaisella ajautumisella. Siitä huolimatta suonessani virtaa edelleen afrikkalainen veri.


Youssouf: Useat todelliset panafrikkalaiset, jotka näkivät Afrikka-mediassa lopullisen aseen Afrikan täydelliseen vapauttamiseen ja jotka olivat kaikki innoissaan ja alkoivat unelmoida Afrikan välittömästä vapauttamisesta, olivat täysin eksyksissä. Kun Afrikan Media halveksii tätä pilkkaa ja menee jopa niin pitkälle, että esittää dramane ouattaran, jota yksi heidän asiantuntijoistaan on perustellusti luonnehtinut katastrofiksi presidenttien joukossa, joita panafrikkalaisten pitäisi äänestää, se ei ainoastaan halveksu panafrikkalaisia vaan myös pettää panafrikkalaisuuden; se myös käyttäytyy halveksivasti. Dramane ouattara on edelleen kaikkien aikojen suurin verenhimoinen afrikkalainen. Emme myöskään ymmärrä, mikä alkemia panafrikkalaisuuden suurimmaksi viholliseksi on yhtäkkiä muuttunut Afrique Median mukaan, yleisafrikkalaiseksi, jota Afrikkalaisten pitäisi äänestää. Vain laaja korruptio voi oikeuttaa tällaisen häpeän.


Afrikan vapauttamisen ongelma on niin suuri, että toivoaksemme sen ratkaisevan sen tarvitsemme suurta vihaa kompromisseja ja korruptiota kohtaan. On täysin absurdia mustamaalata barbaari sarkozya ja silti esittää barbaarinen dramane ouattara presidenttinä, jota myös yleisafrikkalainen voi äänestää. Mitä eroa näillä kahdella ääliöllä on? Ei ole, ei lainkaan. Afrique Median johtajat siirtyivät strategiasta, jota me kaikki suvaitsimme, eli siitä, että olimme hieman lempeitä verenhimoisia ja vastuuttomia Afrikan presidenttejä kohtaan, jotta yleisafrikkalainen taistelu olisi tehokkaampaa, kohti suuntausta, jonka tuomitsemme jyrkästi, eli näiden afrikkalaisten verenhimoisten diktaattorien enkelitoimintaa, diktaattoreiden, jotka ovat yhtä syyllisiä kuin ranskalaisten isäntien barbaarit.


Nyang bensouda: Siitä lähtien, kun aloimme puhua Afrique Mediasta, olet menettänyt tarmosi, Youssouf. Palataan takaisin pääaiheeseemme.


Youssouf: Okei, rouva.


Nyang bensouda: Haluan palata toiseen suureen iskuun, jonka Gbagbon tapaus iski meille. Katsokaa vain tätä tarinaa musertavista todisteista, joita mestarini ja minä sanoimme pidättäneemme Gbagboa vastaan. Tämä on saattanut meidät vakavasti huonoon valoon. Olipa kyse sitten entisestä syyttäjästä Luis Moreno Ocamposta, joka oli paikalla ennen minua, tai minusta, me kaikki lauloimme samoja lauluja, että Gbagbon rikoksista on aivan liikaa ylivoimaisia todisteita. Gbagbo pidätettiin, hänet vangittiin; Me olemme pitäneet häntä vangittuina vuosia, mutta meillä ei ole todisteita hänen tuomitsemisestaan. Ette voi kuvitella, kuinka kiusallinen tämä tilanne on meille, Youssouf. Jos edes jättäisimme hänet vapaaksi, meidän olisi hieman helpompi sanoa, että hänellä oli aikaa piilottaa joitakin todisteita, joihin luotimme. Emme jättäneet hänelle minuuttiakaan salatakseen todisteita. Hänellä ei ollut sekuntiakaan salata mitään, ei häntä eikä hänen vaimoaan. Kysymys, jonka koko maailma kysyy itseltään, on tietää, mitä tapahtui niille musertaville todisteille, joita sanoimme meillä olevan tätä miestä vastaan. Tämä on todella kiusallista ja saattaa ICC:n täysin huonoon valoon. En ymmärrä, miksi ranskalaiset mestarini haluavat tästä huolimatta itsepäisesti pitää Gbagbon vankilassa.


Youssouf: Hyvä rouva, uskon vakaasti, että tämä Ranskan itsepäisyys soittaa kuolinkelloja sen afrikkalaiselle ylivallalle. Ranska on paljastanut itsensä täysin tällä Gbagbon tapauksella, ja tämä tapaus merkitsee Ranskan imperiumin täydellistä kaatumista Afrikassa. Olen vakuuttunut siitä, että Afrikkalaiset tulevat tunnetusta epämääräisestä ja pelkurimaisesta luonteestaan huolimatta kapinoimaan tällä kertaa Ranskaa vastaan. Hyvä rouva, ranskalaiset mestarinne voivat olla varmoja siitä, että heidän ylivaltansa loppu Afrikan mantereella on allekirjoitettu. He ovat ryöstäneet tätä maanosaa tarpeeksi, he ovat teurastaneet tätä mannerta tarpeeksi, he ovat varastaneet tämän mantereen tarpeeksi, he ovat tappaneet tarpeeksi tällä mantereella, he ovat raiskanneet tarpeeksi tällä mantereella, ja on tullut aika pakottaa heidät lähtemään tästä mantereesta, ja he tulevat olemaan. Afrikan kelvolliset miehet nousevat Ranskaa vastaan, arvokkaat afrikkalaiset eläimet nousevat Ranskaa vastaan ja jopa Afrikan peltojen arvokkaat puut nousevat Ranskaa vastaan. Voitte ottaa sanani yksinkertaisen härän sanoiksi, näette tulevina päivinä.


Nyang bensouda: Olen hyvin huolissani. Hetkinen Youssouf, minulla on puhelu.


Youssouf: Okei, rouva.


Nyang bensouda: Lausuntosi kuulostaa aavistukselta ja saa minut pelkäämään yhä enemmän, Youssouf. Juuri saamani puhelu kertoi minulle surullisia uutisia, erään Gbagbon vastaisen vallankaappauksen avainasemassa olleen henkilön kuoleman. Tämä on kenraali emmanuel beth, entinen licorne-joukkojen komentaja Norsunluurannikolla vuosina 2002–2004 ja entinen Ranskan suurlähettiläs Burkina Fasossa Gbagbon vastaisen sodan huipulla vuosina 2010–2013. Vain salaiset arkistot voivat paljastaa teille roolin, jota hän pelasi tässä vallankaappauksessa. Hän on poissa. Se on pelottavaa Youssouf. Ja mikä on merkittävää, hänen asuntoonsa ei pudonnut yhtään licorne-pommia, ei myöskään YK: n pommia.


Youssouf: Se on todellisuus, rouva. Ihmiset saattavat teeskennellä olevansa jumalia, mutta he pysyvät silti vain pieninä kuolevaisina ihmisinä. Sinun tarvitsee vain katsoa luetteloa entisistä mestareistasi, jotka pelasivat jumalia maan päällä menneisyydessä. Missä ne ovat? Kaikki kuolivat kuin mikä tahansa tavallinen koira, ja he kaikki liittyivät niihin, jotka he olivat syöksyneet kuolemaan. Se on todella turhamaisuutta, rouva. Toivon, että tämä esimerkki saa sinut ajattelemaan. Katsokaa mestarianne jacques chiracia, jota brittiläinen sanomalehti kutsui "matoksi". Tämä kastemato, joka luuli olevansa jumala, aloitti tämän pitkän vallankaappauksen Presidentti Gbagboa vastaan, vallankaappauksen, jonka demoni Sarkozy sai päätökseen. Juuri tämä sama Chirac oli tuhonnut kaikki Norsunluurannikon sotilaslentokoneet, ja todistaakseen koko maailmalle, että hän oli jumala, kukaan ei ole tehnyt hänelle mitään tähän päivään mennessä, ikään kuin hän ei olisi tehnyt mitään väärää. Missä hän on nyt? Näetkö, missä tilassa tämä jumala on? Säälittävässä tilassa. En halua kertoa teille enempää hänen tilastaan, koska pelkään aiheuttavan sinulle pahoinvointia. Ymmärtäkää nyt, rouva, että maan jumalat ovat kuolevaisia jumalia, jumalia, joiden liha mätänee kuin minkä tahansa mauttoman eläimen liha.


Idioottien dominique de villepinin, alain juppén, jean-pierre raffarinin, vain muutamia mainitakseni, ja kaikkien muiden vampyyrien, jotka tukivat tätä verilöylyä Norsunluurannikolla ja muissa Afrikan maissa ja jotka edelleen kannattavat orjuutta, jonka Ranska pakottaa Afrikkaan ja afrikkalaisiin, pitäisi ymmärtää, mitä "mato" chiracista on tullut, ymmärtää, että kuolevaiset jumalat ovat rajalliset.


Nyang bensouda: Minun on myönnettävä, että olet viisas eläin, Youssouf. Epäilen suuresti, että edes ihmisten keskuudessa on monia, joilla on sinun viisautesi aste. Päättelysi saa minut ajattelemaan.


Youssouf: Kunpa muut mestarinne voisivat oppia tällaisista tapahtumista, rouva. Kun kerrotte miehestä, joka oli keskipisteenne Burkinassa, ajattelen hänen kollegojaan, jotka johtivat verilöylyä paikan päällä Abidjanissa. Heidän joukossaan on kolme roistoa, jotka ovat erottuneet: choi young-jin, Norsunluurannikon demonin ban ki-moonin edustaja, Jean-Marc Simon, ranskalainen ambassassin Norsunluurannikolla ja philip carter III, Yhdysvaltain ambassassin Norsunluurannikolla. Nämä ovat roistoja, joita olemme kunnioittaneet, jopa siinä määrin, että kutsumme heitä "erinomaisuuksiksi"; Silti ne ovat todellista inhimillistä jätettä. Mietin aina, onko näillä idiooteilla omatunto. He tulevat itsenäiseen maahan kylvämään epäjärjestystä, he organisoivat ja suunnittelevat kymmenien tuhansien ihmisten joukkomurhaa, valehtelevat kuin naiivit pienet lapset, jotka tarvitsevat inspiraatiota, ja kerskailevat sillä. Ymmärrättehän, että tämän Norsunluurannikkoa vastaan väärin perustein kansainvälisen rikollisuuden, jota te virheellisesti kutsutte kansainväliseksi yhteisöksi, aikana murhanhimoinen roisto philip carter III oli määrännyt YK: n rikollisjoukot murskaamaan kaikki nuoret patriootit, jotka yrittivät tehdä joitakin esteitä pysäyttääkseen YK: n terroristijoukot, jotka toimittivat aseita ja ammuksia demonien dramane ouattara ja guillaume soro terroristeille!


Nämä barbaarit palkittiin heidän ilkeiden rikostensa jälkeen terroristivaltioilta, joiden hyväksi he työskentelivät, ja tällä hetkellä he märehtivät yli 100 000 Afrikkalaisen verta, joita he auttoivat vuodattamaan. Kun philip carter III ottaa asiat rennosti Stuttgartissa, Saksassa, halveksittava vampyyri jean-marc simon on päättänyt ryhtyä liikemieheksi ja asettua kokonaan Norsunluurannikolle nauttiakseen paremmin luomansa kansanmurhan seurauksista. Ja afrikkalaiset suuressa naiiviudessaan kutsuvat edelleen näitä idiootteja "Erinomaisuuksiksi". Toivon, että arvokkaat afrikkalaiset nousevat tällä kertaa ja viheltävät virkistyksen lopun.


Sinulla on tämä toinen konna nimeltä ban ki-moon, jonka idiotismi sai meidät värisemään, me eläimet. Tässä on prototyyppi hahmoista, jotka vakuuttavat meidät siitä, että jotkut ihmiset ovat enemmän eläimiä kuin me ja että he ovat ihmisiä, jotka ovat niin typeriä ja niin typeriä. Tämä on niin sanottu älykäs mies, YK:n pääsihteeri, joka uskaltaa sanoa tiedotusvälineille ympäri maailmaa, että äänten uudelleenlaskenta demokratiassa olisi "vakava vääryys". Hyvä rouva, eläinten joukosta ei löydy niin typerää ja hyödytöntä ihmistä. Kun tämä roisto puhuu vakavasta epäoikeudenmukaisuudesta, mistä hän puhuu? Kuka hänen mielestään olisi tämän vakavan epäoikeudenmukaisuuden uhri? Hyvä rouva, minulla on varaa kertoa teille arvovaltaisesti, että maailmanne olisi parempi, jos antaisitte meidän eläinten hallita sitä. Miehet, jotka hallitsevat maailmaasi, ovat niin tyhmiä, ettei ole sanaa kuvaamaan heitä.


Nyang bensouda: Meidän on parasta miettiä sitä, Youssouf. Mestarini, jotka puolustavat innokkaasti eläinten oikeuksia, pitäisi alkaa ajatella sitä.


Youssouf: Vielä viimeinen sana, rouva.


Nyang bensouda: Kyllä, Youssouf.


Youssouf: Haluaisin palata aiemmin antamaanne lausuntoon. Kun sanotte, että kun joku on allekirjoittanut sopimuksen paholaisen kanssa, hänen on lähes mahdotonta perääntyä, se kiehtoo minua hieman, rouva. Menemällä todistamaan Presidentti Gbagboa vastaan, tätä viatonta miestä vastaan, joka on jo kärsinyt tarpeeksi, allekirjoitan myös sopimuksen paholaisen kanssa. Onko perääntyminen minulle mahdollista, rouva?


Nyang bensouda: Youssouf, Youssouf. Mutta olet vain eläin. Sinun ei tarvitse perääntyä. Pitääkö eläinten tehdä parannus Youssoufista?


Youssouf: Okei, rouva, se rauhoittaa minua. Mutta ymmärtäkää sitten, että jos olisin mies, en olisi edes harkinnut tarjoustanne todistaa Presidentti Gbagboa vastaan.


Nyang bensouda: Kyllä, ymmärrän sen.


Youssouf: Jos minun, yksinkertaisen eläimen, on vaikea hyväksyä tarjoustasi todistaa Presidentti Gbagboa vastaan, ihmettelen, miten ihmiset pystyivät hyväksymään sen, mukaan lukien jotkut hänen omista kenraaleistaan, nimittäin hänen puolustuspäällikkönsä ja lisäksi pastorin poika. Madame, olette ehkä oikeassa sanoessanne, että ne, jotka tekevät sopimuksia saatanan kanssa, ristiinnaulitsevat täysin omatuntonsa. Kurjan petturin kenraali philippe mangoun esimerkki on patentti.


Nyang bensouda: Näytät ymmärtävän minua nyt, Youssouf.


Youssouf: En ole saarnaaja, rouva, mutta olen jo kuullut Kristittyjen sanovan, että Jumala antaa anteeksi jopa ihmisille, jotka ovat allekirjoittaneet sopimuksia saatanan kanssa, jos nämä ihmiset päättävät tehdä parannuksen. Miksi et voi yrittää tavata joitakin näistä Kristityistä saadaksesi lisätietoja?


Nyang bensouda: Pystyin tapaamaan joitakin näistä kristityistä aivan kuten tuon pastorin pojan, johon viittaat, mutta hän ei antanut minulle mitään neuvoja siinä mielessä. Toivon, ettet kerro minulle, ettei hän ole kristitty. Koska minulla on todisteita siitä, että hänkin on kristitty. Vaalien jälkeisen kriisin aikana hän esiintyi kristittyjen kanssa, ja hänet nähtiin jopa laulamassa uskonnollisia lauluja heiluttaen samalla pientä valkoista nenäliinaa.


Youssouf: Aivan rouva, hän ei ole kristitty, tai ainakin hän on tekopyhä kristitty. Sain jopa tietää, että hän on pikemminkin saatanallisessa lahkossa ja että hän olisi samassa loosissa kuin dramane ouattara. Joten todellisuudessa hän ei eroa teistä, rouva. Hänkin on myynyt sielunsa luciferille, eikä hänellä ole enää omaatuntoa. Siksi hän on erittäin huonossa asemassa auttamaan sinua. Olette itse asiassa samassa leirissä. Hänen on myös tehtävä parannus Jumalan edessä ja pyydettävä julkisesti anteeksiantoa ensin Presidentti Gbagbolle ja hänen perheelleen, sitten edesmenneen eversti-majuri Hilaire Gohourou Babrin perheelle, armeijan entiselle tiedottajalle, jonka ranskalainen tarkka-ampuja murhasi 4 huhtikuuta 2011, ja sitten tuhansien norsunluurannikkolaisten sotilaiden perheille, jotka hän luovutti Ranskan armeijalle petoksellaan ja rikoksellaan, ja kymmenien tuhansien nuorten isänmaallisten perheille, jotka uskoivat tukevansa maansa armeijaa ja suojelevansa presidenttiään, mutta jotka barbaarinen Ranskan ja Yhdistyneiden Kansakuntien armeija murhasivat, ja lopulta koko Afrikan kansalle. Sitä tämän petollisen kenraalin on tehtävä. Tätä arvokas Afrikka odottaa idioottimaiselta ja tietämättömältä philippe mangoulta, tuolta luopiokenraalilta.


Nyang bensouda: Päättelysi on loogista Youssouf. Kun lopetatte todistamisenne ICC:ssä, tapaan teidät, jotta voimme nähdä, mitä voin tehdä tehdäkseni parannuksen. Keskitytään nyt valmistelemaan todistustasi ICC:n tuomareiden edessä. Okei?


Youssouf: Se on ymmärretty, rouva. Ja kun vietät kaiken aikasi rukoilemalla koko sydämestäsi, jotta Afrikkalaiset pysyisivät tavanomaisessa unessaan ja ettei kukaan heistä edes ymmärrä, että mitään ongelmaa on olemassa, tai jotta Afrikkalaiset eivät koskaan ymmärrä, että ihmiset Afrikassa ovat vähemmän arvokkaita kuin länsimaiset eläimet ja että elävät Afrikassa ovat vähemmän arvokkaita kuin länsimaiset kuolleet, tai että afrikkalaiset ovat yleisesti ottaen edelleen huolimattomia, kuten he ovat aina olleet, haluaisin teidän rukoilevan yhtä kiihkeästi, jotta en ajattelisi tuomioistuimessa kaikkea, mitä olette tehneet Presidentti Gbagbolle. Muuten saatan huomata puolustavani häntä, kuten Sam l'Africain teki.


Nyang bensouda: Siinä tapauksessa mielestäni on parempi, että paastoan mieluummin puolestasi, Youssouf.


Youssouf: Kiitos rouva. Aiemmin kysyin teiltä, mitä kutsuin "viimeiseksi viimeiseksi sanaksi". Nyt, rouva, se, mitä minun on pyydettävä teiltä, ei ole viimeinen sana eikä toiseksi viimeinen sana, vaan pieni palvelus. Haluaisin teidän välittävän tämän viestin ICC:n tuomareille. Kerro heille puolestani, että he ovat pilkanneet itseään koko maailman silmissä. Heistä muistetaan, että he ovat ilkeitä ja halveksittavia ihmisiä, mauttomasti korruptoituneita ihmisiä. Muistuta heitä minusta, että he jatkavat ikuisesti omaatuntoaan, jos heillä on sellainen, tämän verran epäoikeudenmukaisuutta, jota he ovat antaneet itsensä turmeltua tukemaan.


Nyang bensouda: Minä tahdon, Youssouf.


Youssouf: Lopuksi, hyvä rouva, haluan muistuttaa teitä siitä, että raivokkuutenne Presidentti Gbagboa kohtaan on ylittänyt kaikki rajat, rouva. Mestarinne menivät niin pitkälle, että pyysivät tuomareitaan kieltämään ihmisiä kutsumasta Presidentti Gbagboa presidentiksi. He vaativat, että häntä kutsutaan Gbagboksi. Se on hämmästyttävää, rouva. Ja minä katselin teitä koko keskustelumme ajan; Varoitte käyttämästä ilmaisua Presidentti Gbagbo, puhuitte vain Gbagbosta. Teillä on kuitenkin todiste, rouva syyttäjä, että tämä mies todellakin voitti vuoden 2010 presidentinvaalit Norsunluurannikolla. Te kerroitte minulle juuri, että Presidentti Gbagbo oli itse asiassa voittanut vaalit ensimmäisellä kierroksella. Jopa reaktionne tuomioistuimessa Presidentti Gbagbon ensimmäisen esiintymisen aikana vahvisti nämä minulle antamanne tiedot. Heti kun Presidentti Gbagbo pyysi tuomareita vastaamaan kysymykseen: "Kuka voitti vaalit?", vastustitte sitä väkivaltaisesti sanoen, ettette ollut oikeudessa tietämässä, kuka voitti vaalit. Sillä välin, hyvä rouva, jos Presidentti Gbagbo on oikeutenne edessä, se johtuu siitä, että irvokkaiden syytöstenne mukaan hän olisi hävinnyt vaalit ja kieltäytynyt luovuttamasta asemaansa dramane ouattaralle. Kuinka voitte selittää tällaisen säälimättömyyden, rouva?


Nyang bensouda: (Huokaus)


Youssouf: Älkää olko huolissanne, rouva. Koska olet sitoutunut paastoamaan ja rukoilemaan puolestani, minä tulen.


Nyang bensouda: Kiitos miljoonasti, Youssouf.


Youssouf: Minulla on viesti Presidentti Gbagbolle, rouva.


Nyang bensouda: Kyllä, Youssouf.


Youssouf: Muutaman päivän kuluttua on huhtikuun 11. päivä 2018. Tämän 7. Tätä hänen murhansa 7. vuosipäivää varten, kutsu sitä epäonnistuneeksi, jos haluat, haluaisin lähettää hänelle kaiken rakkauteni ja rakkauteni kaikkiin Afrikan mantereen arvokkaisiin eläimiin. Haluaisin myös, ilman vallan anastamista, lähettää hänelle kaiken rakkauden kaikille arvokkaille afrikkalaisille.


Nyang bensouda: Annan hänelle viestisi, Youssouf.


Youssouf: Hyvästi, rouva!


Nyang bensouda: Hyvästi, Youssouf!


Näin päättyy keskustelu syyttäjä fatou nyang bensoudan ja Norsunluurannikon presidentin Laurent Gbagbon ehkä seuraavan ja viimeisen syyttäjätodistajan välillä, joka on ranskan panttivankina Alankomaiden Häpeätuomioistuimessa. Eläköön fatou nyang bensouda, 21. vuosisadan Afrikan saasta ja häpeä!


4- Youssoufin yksinpuhelu


Youssouf jälkeen tämän haastattelun nyang bensouda, aloitti yksinpuhelu, jonka sisältö löytyy alla:


Youssouf: Olen vakuuttunut siitä, että tämä lahjottu istuu rauhanomaisesti kansainvälisessä rikostuomioistuimessa ja odottaa naiivisti, että tulen todistamaan viatonta Laurent Gbagboa, maani Norsunluurannikon valittua Presidenttiä vastaan. Tämä petollinen nainen, joka on valmis myymään kokonaisen lähes 2 miljardin ihmisen mantereen 2 miljoonalla dollarilla, ei tiedä, että koko Afrikka miehistä peltopuihin ja eläimiin tietää, että Norsunluurannikon todellinen Presidentti Laurent Gbagbo ja todellinen ensimmäinen nainen Simone Gbagbo ja useat sadat todelliset Norsunluurannikon patriootit kuolevat vankilassa tai maanpaossa, koska Ranskan on riemuiten ryöstettävä Norsunluurannikko ja koko Länsi-Afrikan osa-alue.


Tämä nainen, joka on pohjimmiltaan korruptoitunut, ei tiedä, että jos suostuisin menemään kansainväliseen rikostuomioistuimeen, se tapahtuisi yksinomaan todistaakseni Presidenttini Gbagbon puolesta. Mutta minusta oli hyödytöntä lähteä, koska ICC: n tuomarit eivät tarvitse ihmisiä tukemaan presidenttiä, he tietävät itse, että presidentti on syytön. Heillä on kaikki todisteet hänen viattomuudestaan. Sen sijaan he tarvitsevat syyttäjän todistajia toivoen, että sellainen olisi, jonka valheet voisivat ihmeellisesti muuttua totuudeksi ja antaa heille mahdollisuuden tuomita Afrikka Gbagbon kautta. Vaikka olen varma, että kieltäytymiseni Kansainvälisen rikostuomioistuimen käsittelystä merkitsee sitä, että päädyn lähitulevaisuudessa drame ouattaran lautasille, pidän tätä kohtaloa parempana, sillä haluan jäädä historiaan oikealla tavalla kuten suuri kenraali Dogbo Blé ja muut todelliset Afrikkalaiset patriootit, kuten Damana Pickass ja kumppanit, sekä edesmennyt Ben Soumahoro, joka kuoli maanpaossa. En mene alkuperäiskansojen rangaistustuomioistuimeen.


5- Ainoa vaihtoehto jäljellä scum nyang bensoudalle


Youssoufin kieltäydyttyä todistamasta Presidentti Gbagboa vastaan, korruptoituneella nyang bensoudalla, jos hän toivoo saavansa Maman pojan tuomituksi, on jäljellä vain yksi todellinen vaihtoehto: esiintyä syyttäjän todistajana Presidenttiä vastaan.


6- Youssoufin monologi


Kun Youssouf lähti nyang bensoudasta, hän oli hyvin ahdistunut, eikä hän pystynyt hillitsemään vihaansa tai rauhoittamaan tunteitaan ennen auringonlaskua. Sitten hän palasi areenalleen ja vietti yön paastoten. Hän ei lähestynyt hiehoa eikä lehmää, ja hänen unensa lähti hänestä. Sitten aamunkoitteessa hän nousi ylös ja alkoi pohtia pitkää keskustelua, jonka hän oli käynyt edellisenä päivänä Presidentti Gbagbon teloittajien edustajan kanssa. Sitten hän aloitti monologin Afrikan poikien ja tyttärien edessä, jotka, vaikka eivät ole fyysisesti läsnä hänen puheensa hetkellä, ovat hänen mielikuvituksessaan ja todellakin kuuntelevat häntä.


6.1- Kuka Jumalasta tai ranskalaisesta ihmisestä loi Afrikkalaiset?


Kun otetaan huomioon, mitä tapahtuu, on oikeutettua ihmetellä, kuka Jumalasta vai ranskalaisesta ihmisestä loi Afrikkalaiset. Ranskalaiset ovat vakuuttuneita siitä, että he ovat luoneet afrikkalaisia; ja siksi on heidän ranskalaisten asia päättää, kenen afrikkalaisen pitäisi elää ja kenen afrikkalaisen kuolla. Ja kun he päättävät tappaa Afrikkalaisia, he voivat päättää tappaa heidät joko kymmenittäin tai satoina, tuhansina tai miljoonina, eivätkä ole vastuussa kenellekään. Siksi he murhasivat kymmeniä tuhansia ihmisiä Norsunluurannikolla, eikä kukaan edes lyö silmäänsä. Tämä on myös syy siihen, miksi he murhasivat miljoonia ihmisiä Libyassa, eikä kukaan lyö silmäänsä.


Ja niiden Afrikkalaisten joukossa, joiden he päättävät antaa elää, he ranskalaiset päättävät edelleen, kenen pitäisi olla vapaa, kenen pitäisi olla maanpaossa ja kenen pitäisi sen sijaan olla vankilassa. Tämän vuoksi Norsunluurannikon presidentiksi valittu Laurent Gbagbo, hänen vaimonsa ja useat hänen ministerinsä sekä muut Norsunluurannikon patriootit ovat joko vankilassa tai maanpaossa, vaikka on todettu, että he kaikki ovat syyttömiä, vaikka on näyttöä siitä, että he ovat kaikki Ranskan johtaman kansainvälisen rikollisuuden mafian uhreja. Mutta kaikki näyttävät alistuneilta.


Ja kun he päättävät pitää sinut vankilassa haluamallaan tavalla, he päättävät silti vapautumispäivästäsi, vaikka tuomarit, tuntien häpeää perusteettomasta läsnäolostasi vankilasellissään, päättävät vapauttaa sinut. Siksi jopa silloin, kun tuomarit halusivat ICC: n määräyksestä vapauttaa Presidentti Gbagbon 28. toukokuuta 2013, koska he eivät enää tienneet, miksi pitää häntä edelleen vankilassa, ranska oli estänyt heidän päätöksensä ja määrännyt, että Presidentti Gbagbo pysyy vankilassa, kuten ranskalainen sanomalehti Marianne paljasti.


Ja koska nämä ranskalaiset ovat suuria iljettäviä Herran edessä, he ryhtyvät sodomisoimaan Afrikkalaisia lapsia kymmenissä tai sadoissa ilman huolta maailmassa, koska kukaan ei koskaan tee heille mitään. Kuka voi tehdä mitä jumalalle? Näin iljettävät ranskalaissotilaat ovat viime aikoina tehneet afrikkalaisille lapsille Keski-Afrikan tasavallassa. He raiskasivat ja sodomisoivat pieniä lapsia, poikia ja tyttöjä mafian ja YK:n rikollisjärjestön siunauksella. Huolimatta lukuisista todisteista, joita näytettiin kameroiden edessä ympäri maailmaa, rasistiset ja pahat epäoikeudenmukaiset ranskalaiset tuomarit hylkäsivät tapauksen. Tapa kertoa maailmalle, että afrikkalaisten lasten raiskaukset ja sodomia eivät ole ongelma, koska afrikkalaiset ovat vain esineitä, jotka voidaan hävittää halutessaan.


6.2- Mihin Saakka?


Afrikkalaiset, kuinka kauan hyväksytte sen, että kestätte passiivisesti Ranskan hulluutta, jota edes eläimet eivät enää kestä? Ranska on säälittävä lois- ja iilimatomaa, joka selviää vain huijaamalla ja kerjäämällä Afrikasta. Teidän on tehtävä tästä loppu.


Ranska on maailman halveksittavin maa. Sen selvittämiseksi sinun on vierailtava sen suurlähetystöissä ja konsulaateissa todistamassa, millaista kidutusta kohdistetaan afrikkalaisiin, jotka menevät sinne hakemaan viisumia.


Ranska on ainoa maa maailmassa, joka on vannonut, ettei koskaan hylkää orjuutta. Saadaksesi selville, sinun on tarkasteltava ranskankielisten Afrikan valtioiden käyttämää valuuttaa. Vuonna 1994 Pariisissa päätettiin synkässä ja hämärässä toimistossa ilman afrikkalaisia devalvoida näiden Afrikan maiden valuuttaa 50%, tuhota täysin näiden maiden talous, jotta ne voitaisiin ryöstää paremmin. Kuinka kauan aiotte jatkaa tämän terroristivaltion orjina? Panafrikkalaiset afrikkalaiset johtajat, tärkein asia, jota arvokas Afrikka odottaa teiltä, on potkaista tämä loismainen ja murhanhimoinen ranska pois Afrikasta, lopettaa tämä rahaterrorismi ja tämä natsivaluutta, jota kutsutaan CFA-frangiksi, ja kansallistaa kaikki ranskalaiset pankit ja yritykset, jotka ovat Afrikassa.


Ranska on tuhonnut kaikki African airlines-lentoyhtiöt jättääkseen kentän vapaaksi Air Francelle Afrikan taivaalla. Panafrikkalaiset Afrikan johtajat, ajavat Air Francen pois Afrikasta ja saavat afrikkalaiset lentoyhtiöt menestymään. Afrikkalaiset miehet, boikotoivat Air Francea.


Ranska on ainoa maa maailmassa, joka on vannonut, ettei koskaan luovu Afrikan siirtomaavallasta. Sen selvittämiseksi on tarkasteltava, kuinka monta terroristiryhmää se aseistaa ja rahoittaa auttaakseen horjuttamaan ja ryöstämään Afrikkaa. Teidän on vastustettava tätä.


Muutama vuosi sitten kuulin afrikkalaisilta opiskelijoilta, että Ranska oli luonut toisen suuren huijauksen nimeltä "campus france", jonka tehtävänä on huijata köyhiä afrikkalaisia opiskelijoita. Nämä ovat idiootteja, jotka teeskentelevät olevansa kehittynyt maa, mutta jotka eivät häpeä järjestää köyhien afrikkalaisten opiskelijoiden huijaamista ja petollisten toimien pakottaen heidät maksamaan lähes 100 000 frangia kukin muka auttaakseen heitä saamaan tietoa opinnoista, koulutuksesta, ilmoittautumismenettelyistä ja elinoloista Ranskassa. He pettävät näitä köyhiä afrikkalaisia lupaamalla auttaa heitä hakemaan ranskalaisiin yliopistoihin, hakemuksia, jotka eivät juuri koskaan menesty, mutta maksettuja summia ei koskaan palauteta.


Loismainen Ranskan valtio on tehnyt pakolliseksi viisumihakemusten kulkemisen tämän mafian nimeltä "campus france" läpi. Tämä tarkoittaa, että jokaisen opiskelijan, joka haluaa hakea viisumia Ranskaan, hakemuksen, joka hylätään, on ensin käytävä läpi tämä mafia ja maksettava lähes 100 000 frangin summa ennen viisumimaksujen maksamista, vain saadakseen lopulta mitään, koska viisumi evätään aina suurimmassa osassa tapauksia. Ja kun tiedät, että miljoonat afrikkalaiset yrittävät tätä seikkailua, ymmärrät, kuinka monta miljardia tämä loisvaltio korjaa tämän ryöstön kautta.


Nämä ovat niin kutsutun kehittyneen maan toimia niin sanotuissa köyhissä ja voimakkaasti velkaantuneissa maissa. Kuinka kauan aiotte jatkaa tämän toisen siirtomaaveron maksamista tälle loisvaltiolle? Afrikkalaiset opiskelijat, lakatkaa joutumasta näiden nuhjuisten ja kurjien loisten huijaamaksi. Yleisafrikkalaisten Afrikan maiden johtajat, lopettakaa tämä ranskalainen hulluus.


Ranskan supermarketit Afrikassa ovat täynnä tuotteita, joita ei voi kuluttaa ranskassa. Afrikkalaiset, boikotoikaa näitä supermarketteja.


Ranskalaiset ovat todellisia jumalia Afrikassa. He panevat vankilaan kenet haluavat, ja pidättävät kenet haluavat, langettaakseen minkä tahansa rangaistuksen. Ja koska he asettivat vallassa olevat johtajat, kukaan ei voi vastustaa. Näin he tekevät banaanitasavalloissa. Ilmeinen esimerkki, jonka voin teille antaa, on tämä buccaneer-ranskalainen sotilas, joka muutama vuosi sitten määräsi maailman televisiossa häntä kuvaavien kameroiden edessä, että togolainen toimittaja pidätetään Loméssa ja pannaan vankilaan ilman pätevää syytä. Kuinka kauan aiotte vielä hyväksyä sen, mitä ei voida hyväksyä tältä roistovaltiolta, joka on ranska?


Sen näennäisen itsenäisyyden jälkeen, jonka nämä ranskalaiset terroristit ja murhanhimoiset siirtolaiset asettivat Afrikan traumatisoituneille kansoille miljoonien afrikkalaisten nationalistien joukkomurhan jälkeen, Ranskan sotilastukikohtia on edelleen useissa Afrikan maissa, jotka väittävät olevansa itsenäisiä ja suvereeneja. Ranskalaiset rikolliset palkkasoturit tulevat ja menevät miten haluavat, järjestävät vallankaappauksia ja horjuttavat Afrikan vakautta parhaaksi katsomallaan tavalla. Kuinka kauan aiotte hyväksyä tältä roistovaltiolta sen, mitä se ei hyväksynyt amerikkalaisilta palkkasotureilta toisen maailmansodan jälkeen? Mihin saakka?


Kuinka kauan, Afrikkalaiset, suostutteko käyttäytymään kuin näiden ranskalaisten demonien olennot? Oletko unohtanut, että Luojasi, isiesi Jumala, on tosi Jumala, taivaan ja maan Luoja? Kuinka voit pitää normaalina sitä, että sinua kohdellaan kuin käärmeiden olentoja, näiden demonien olentoja, jotka ovat menettäneet kaiken käsityksen siitä, mikä on luonnollista, ja jotka uskovat ja opettavat, että miehet voivat pariutua miesten kanssa, naiset naisten kanssa, miehet eläinten kanssa jne.? Kuinka kauan suostutte elämään epäjumalanpalvelijoina, palvellen niin kutsuttuja jumalia, jotka todellisuudessa eivät ole koskaan olleet jumalia? Mutta kuinka kauan?


Mitä odotatte, afrikkalaiset, kapinoidakseen loismaisen Ranskan valtion hulluutta vastaan? Mitä odotatte vapautuaksenne kauhistuttavan Ranskan valtion orjuudesta? Älä anna afrikkalaisten eläinten tehdä tätä työtä puolestasi. HERÄTÄ! HERÄTÄ! HERÄTÄ!


7- Youssoufin Viesti Afrikan Arvokkaille Lapsille


Afrikkalaiset naiset, Afrikkalaiset miehet ja Afrikan arvokkaat pojat ja tyttäret, olen juuri kertonut teille totuuden, surullisen totuuden. Tämä totuus on varma; se on kiistaton; se on kiistaton; se on peruuttamaton; Ja se on leppymätön. Jos ei, kertokaa minulle, mitä Norsunluurannikon presidentti Laurent Gbagbo, joka voitti vuoden 2010 presidentinvaalit ensimmäisen kierroksen jälkeen, tekee säälittävässä vankilassa Haagissa Alankomaissa.


Ennen kuin yritätte todistaa minun olevan väärässä, kertokaa minulle, mitä Norsunluurannikon todellinen ensimmäinen nainen Simone Gbagbo tekee säälittävässä sellissä santarmileirillä Abidjanissa Norsunluurannikolla, ja auttakaa minua ymmärtämään syytteiden hylkäämisen merkitys Keski-Afrikan tasavallan lasten tapauksessa, jotka iljettävät ranskalaiset demonisotilaat sodomisoivat.


Kertokaa minulle, mitä ranskalaiset sotilastukikohdat tekevät edelleen Afrikassa. Kertokaa minulle, mitä ranskankieliset Afrikan maat tekevät natsivaluutalla, jota ei voida vaihtaa edes Länsi-Afrikan maiden ja Keski-Afrikan maiden välillä?


Afrikkalaiset naiset, Afrikkalaiset miehet ja Afrikan arvokkaat tyttäret ja pojat, jos olette vakuuttuneita siitä, että luojianne ovat nämä rikolliset ranskalaiset johtajat, jotka määräävät elämästänne haluamallaan tavalla, niin taputtakaa ettekä tee mitään. Ja jos olette vakuuttuneita siitä, että ette ole koskaan olleet roskaväen, hirviömäisten demonien ja muiden säälittävien rikollisten barbaarien luomuksia, valmistautukaa sitten vapauttamaan itsenne kokonaan ranskalaisesta orjuudesta. Et voi enää jatkaa ranskalaisen ylimielisyyden pohtimista vastenmielisellä passiivisuudella. Eikö sinulla ole tarpeeksi? Etkö ole kyllästynyt siihen?


Mitä Norsunluurannikon tuleva presidentti tekee vankilassa Hollannissa seitsemän vuotta epäonnistuneen murhansa jälkeen? Mitä Norsunluurannikon vaaleilla valitun presidentin vaimo tekee vankilassa Abidjanissa? Kun historiaa kirjoitetaan muutaman seuraavan päivän aikana, sanoisitteko, että olitte elossa maan päällä, kun tällaista hulluutta tapahtui? Voisitteko katsoa lapsianne silmiin ja kertoa heille, että teillä oli rohkeutta, tarkoitan pelkuruutta, seurata passiivisesti tällaista kauhistusta?


Jos et voi olla täynnä vihaa tästä ranskalaisten barbaarijohtajien epätavallisesta julmuudesta, niin me eläimet olemme arvokkaampia kuin sinä. Minä, Youssouf härkä, en voi olla niin tyrmistynyt tästä epäoikeudenmukaisuuden asteesta, jota vain olennot voivat sietää Luojansa edessä, kun te miehet näytätte sietävän tätä orjien elämää.


Me Afrikan arvokkaat eläimet vaadimme, että ranska vapauttaa välittömästi ja ehdoitta Norsunluurannikon presidentin ja vuoden 2010 presidentinvaalien voittajan Laurent Gbagbon ja hänen vaimonsa Simone Gbagbon, Norsunluurannikon todellisen presidentinrouvan, sekä muut Norsunluurannikon arvokkaat pojat, jotka ovat edelleen vankilassa. Jos näin ei tapahdu, osoitamme ranskalle, että jos Afrikkalaiset miehet ovat heidän luomuksiaan, me eläimet emme ole. Joten, Afrikan arvokkaat tyttäret ja pojat, jos et ole koskaan ollut tämän ranskaa hallitsevan roskan olentoja, nyt on aika osoittaa se. Älkää häpäiskö sukupolveanne, älkää häpäiskö maanosaanne.


Jos uskotte, että luojanne ovat niitä barbaarisia ranskalaisia johtajia, niitä psykopaatteja, jotka uskovat, että YK:ksi kutsutun rikollisjärjestön tuella he voivat sallia itselleen mitä tahansa, teillä ei ole mitään tekemistä. Ja jos olet vakuuttunut siitä, että luojasi eivät ole niitä rikollisia ranskalaisia johtajia, jotka uskovat, että YK: ksi kutsutun rikollisjärjestön tuella he voivat hävittää elämäsi ja mantereesi parhaaksi katsomallaan tavalla, nousta ylös ja puolustaa maanosasi vapauttamista.


Patricia Hamza-Attéa, Norsunluurannikon asianajaja ja erittäin sitoutunut ihmisoikeusaktivisti, raiskattiin, kurkku leikattiin auki ja poltettiin dramane ouattaran terroristien toimesta. Dramane ouattara on presidentti, jonka kansainväliset rikolliset, joita virheellisesti kutsutaan kansainväliseksi yhteisöksi, ovat määränneet, eikä kukaan puhu siitä enää. Afrikan nuoriso, herätkää. Nuoret Afrikkalaiset, herätkää. Afrikkalaiset ovat arvokkaampia kuin ranskalaiset haluavat teidän uskovan.


Philippe Rémond, Norsunluurannikolla asuva ranskan kansalainen, murhattiin Yamoussoukrossa dramane ouattaran ja guillaume soron terroristien toimesta licorne-joukkojen avulla, koska hän tuomitsi Ranskan Afrikan ryöstelyn CFA-frangin kautta. Afrikkalaiset nuoret, herätkää, lähtekää liikkeelle ja tehkää loppu tästä CFA-Frangista, jonka vuoksi on murhattu niin monia ihmisiä, myös ulkomaalaisia, kuten tämä ranskalainen. Herätkää ja tehkää loppu CFA-frangista, jotta kaikki tämä vuodatettu veri ei olisi turhaa. Sylvanus Olympio murhattiin CFA-frangin takia, Joseph Tchundjang Pouemi murhattiin CFA-frangin takia, vain muutamia mainitakseni, ja Laurent Koudou Gbagbo ja hänen perheensä välttyivät täpärästi murhalta frangin CFA: n takia. Herätkää Afrikkalaiset nuoret; Nouse ylös niin, että kaikki nämä uhraukset eivät ole turhia.


Afrikan arvokkaat Naiset ja Miehet, oletteko valmiita puolustamaan Afrikan täydellistä vapauttamista vai päätättekö jättää tämän taistelun eläinten käsiin? Valinta on teidän. Olen asettanut teidät kasvokkain vastuunne ja kohtalonne kanssa. Jos jatkat nukkumista, Afrikkaa ei koskaan vapauteta. Ja te yleisafrikkalaiset tiedotusvälineet, jos jatkatte kompromisseja ja sallitte itsenne korruptoitua, Afrikka on jälleen poissa ainakin 800 vuodeksi uuden orjuuden vuoksi, jota seuraa uusi kolonisaatio, uusi uuskolonisaatio ja uusi uudelleenkolonisaatio.


Eroaminen, ah! Eroanomus! Miksi olette alistuneita, arvoisat Afrikan tyttäret ja pojat? Koska olette nähneet ja kokeneet ranskan ja YK:n ennennäkemättömän barbaarisuuden ja raakuuden Norsunluurannikolla ja Libyassa, barbaarisuuden ja julmuuden, joissa on kuollut miljoonia ihmisiä, kysytte itseltänne: mitä voimme tehdä? Ensinnäkin sinulla ei ole asetta. Ja vaikka teillä olisi aseita, olette vakuuttuneita siitä, ettei yksikään afrikkalainen armeija voi seistä kansainvälisten rosvojen koalition edessä. Ja tästä syystä ainoa jäljellä oleva ratkaisu on eroaminen. Olet väärässä. Miksi?


Itse asiassa kukaan ei pyydä teitä tarttumaan aseisiin barbaareja vastaan. Ette tarvitse aseita vapauttaaksenne itsenne. Afrikan vapauttamisen ei tarvitse käydä läpi aseellista taistelua. Veri on virrannut Afrikassa tarpeeksi, eikä veren saa enää koskaan antaa virrata. Boikotoi kaikkia ranskalaisia tuotteita, ja Ranska lähtee Afrikasta muutaman viikon kuluttua, ei enempää. Tämä on se pieni uhraus, jota Afrikka teiltä odottaa: kaikkien ranskalaisten tuotteiden täydellinen boikotointi. Tässä suhteessa suosittelen erinomaista artikkelia otsikolla "Ranskan Ja Afrikan Sota: Ratkaisu", jonka luin muutama vuosi sitten, ja jossa kirjoittaja selitti kaiken tästä aiheesta. Voit löytää tämän artikkelin osoitteesta www.mcreveil.org. Afrikan vapautuminen tapahtuu vain kollektiivisen tietoisuuden kautta. Siihen ei tarvita aseita tai pommeja; sen sijaan tarvitaan yhtenäisyyttä.


Jos haluat voittaa, älä koskaan enää lankea divisioonan ansaan, jonka Ranska asettaa sinulle joka kerta. Lakkaa uskomasta olevasi pohjoinen tai eteläinen, muslimi tai kristitty jne. Afrikka tarvitsee kaikkia poikiaan ja tyttäriään. Mutta jos uskot, että sinut luotiin orjiksi, elät orjuudessa ja kuolet orjina, älä tee mitään. Älä lankea siihen ansaan, että uskot, että Ranskan johtajat muuttuvat. Ne eivät koskaan muutu. He ovat psykopaatteja. Ja jokainen järjissään oleva tietää, että psykopaatit eivät muutu. Aloita sen sijaan vapaussota välittömästi.


8- Youssoufin viesti Afrikan kelvottomille lapsille


Puhuttuani Afrikan arvokkaille lapsille haluaisin nyt puhua Afrikan roskaväelle. Kyllä, haluaisin käsitellä kaikkia näitä pahoja omenoita, kaikkia näitä kelvottomia Afrikan lapsia, joita ilman ranska ei koskaan onnistuisi jatkamaan hulluuttaan Afrikassa.


Te petturit, te rikolliset, te roistot, kaikki te hybridit ja muut Afrikan lapset, Afrikka on kärsinyt tarpeeksi teidän takianne. Te käärmeet, te kyykäärmeiden haudot, Afrikka on vuotanut tarpeeksi verta teidän ansiostanne. Kuudensadan vuoden ajan Afrikka on kuollut teidän takianne.


Se olet sinä, GPS (Sukupolvet ja Verenhimoiset Perverssit), jota kutsutaan virheellisesti nimellä Générations et Peuples Solidaires (Sukupolvet ja yhdistyneet ihmiset), jota nykyään ilmentää säälittävä ja nuhjuinen terroristi Guillaume Kigbafori soro, joka on aina ollut saasta, joka auttoi ranskaa ja sen kansainvälisen rikollisuuden liittolaisia tuhoamaan Afrikan ja alentamaan afrikkalaiset orjuuteen. Jokaisen sukupolven aikana Ranska ja sen kansainvälisen rikollisuuden vampyyriliittolaiset ovat tarvinneet kaltaisiasi menestyäkseen saatanallisissa tehtävissään arvokkaita afrikkalaisia vastaan.


Jotta orjuus menestyisi Afrikassa, se ei vaatinut psykopaattisten länsimaisten siirtolaisten voimaa, vaan pikemminkin pettureita ja rikollisia, kuten guillaume kigbafori soro. Jotta kolonisaatio onnistuisi Afrikassa, se ei vaatinut dementoituneiden länsimaisten uudisasukkaiden älykkyyttä, vaan pikemminkin pettureita ja rikollisia, kuten guillaume kigbafori soro. Uuskolonisaation onnistuminen Afrikassa ei vaatinut hullujen länsimaisten kolonialistien viisautta, vaan pikemminkin pettureita ja rikollisia, kuten guillaume kigbafori soro. Ja jotta uudelleenkolonisaatio onnistuisi Afrikassa, se ei vaadi länsimaisten siirtomaademonien kaukonäköisyyttä, vaan pikemminkin pettureita ja rikollisia, kuten guillaume kigbafori soro.


Patrice Lumumbaa ei olisi koskaan murhattu, ellei olisi ollut guillaume kigbafori soron kaltaisia pettureita ja rikollisia. Sylvanus Olympioa ei olisi koskaan murhattu, ellei olisi ollut guillaume kigbafori soron kaltaisia pettureita ja rikollisia. Thomas Isidore Noël Sankaraa ei olisi koskaan murhattu, ellei olisi ollut guillaume kigbafori soron kaltaisia pettureita ja rikollisia. Laurent Gbagbo ei olisi koskaan päätynyt Haagin keskitysleirille, ellei olisi ollut guillaume kigbafori soron kaltaisia pettureita ja rikollisia. Satatuhatta Afrikkalaista ei olisi koskaan murhattu Norsunluurannikolla vuodesta 2002 nykypäivään, ellei olisi ollut guillaume kigbafori soron kaltaisia pettureita ja rikollisia. Yli miljoonaa Afrikkalaista ei olisi koskaan murhattu Libyassa vuodesta 2011 tähän päivään, ellei olisi ollut guillaume kigbafori soron kaltaisia pettureita ja rikollisia.


Yli kahta miljoonaa Afrikkalaista ei olisi koskaan murhattu Kamerunin Bamilékén alueella vuosina 1954-1971 ilman guillaume kigbafori soron kaltaisia pettureita ja rikollisia. Guillaume kigbafori soron kaltaisten pettureiden takia Kamerunin itsenäisyysjohtaja Ruben Um Nyobe murhattiin ja yli neljäsataatuhatta afrikkalaista murhattiin Kamerunin Bassa-maassa itsenäisyystaistelun aikana.


Älkää unohtako, että Abidjanissa valtaa anastava paskiainen dramane ouattara on vallankaappauksensa onnistumisen velkaa vain terroristi guillaume kigbafori sorolle. guillaume kigbafori soro on mestariteos, jota ilman draama ouattara ei olisi koskaan noussut valtaan Norsunluurannikolla. Se on guillaume kigbafori soro, tämä mystisesti voimakas demoni, joka työskenteli kovasti, uhraten kaikki ympärillään, saadakseen kyynisen ja perverssin ouattaran valtaan, toivoen vastineeksi toipuvansa loogisesti ja rauhanomaisesti roisto-ouattaran käsistä, voimasta, jonka hän uskoi hänelle. Soro näytti jättävän huomiotta saatanallisen maailman lain.


Guillaume kigbafori soro ymmärsi väärin terroristin pääosan dramane ouattaran todelliset aikeet. Hän ymmärsi väärin lain, joka hallitsee demonista maailmaa, ja pimeyden maailman johtavan periaatteen, periaatteen, joka perustuu petokseen, rikokseen ja kiittämättömyyteen. Vaikka hänen ystävänsä Charles Blé Goudé ja Presidentti Gbagbo itse olivat varoittaneet häntä toistuvasti, tämä naiivi pieni guillaume kigbafori soro uskoi, että saatanallisen maailman laki voisi muuttua hänen kanssaan. Idiotismissaan hän todella uskoi, että ranskalaisten demonien, jotka eivät ole koskaan kunnioittaneet afrikkalaisille pettureille antamiaan harhaanjohtavia lupauksia, pitäisi yhtäkkiä muuttua ja tulla enkeleiksi hänen kanssaan.


Nyt kun kaikki on ohi, mitä teemme ilkeälle petturille guillaume kigbafori sorolle ja hänen roistojoukolleen, kun Afrikka vapautetaan? Voimmeko ja pitäisikö meidän antaa heille anteeksi heidän rikoksensa? Kyllä, voisimme antaa anteeksi heidän äärimmäisen pahuutensa ajattelematta kostoa vain sillä ehdolla, että nämä valitsevat parannuksen ja vilpittömän parannuksen.


Vaikka emme koskaan unohda, että tämän ilkeän petturin takia Afrikka pysyi orjuudessa lähes kuusisataa vuotta, olemme kuitenkin valmiita antamaan anteeksi anteeksiantamattoman, jos he vakuuttavat meidät tarpeellisuudesta tekemällä katumuksen, joka on tehty niin, että se saa kovimmatkin sydämet taipumaan.


Älköön ilkeä petturi guillaume kigbafori soro ja hänen roistojoukkonsa luulko, että he voivat hiipiä vaivihkaa arvokkaiden Afrikkalaisten keskelle ja esiintyä yleisafrikkalaisina. Se ei toimi. Heidän monet hirvittävät rikoksensa ovat syöpyneet ikuisesti Afrikan pysyvään historiaan. Historia muistaa ikuisiksi ajoiksi, että guillaume kigbafori soro, tämä nykyajan "mobutu sese seko kuku ngbendu wa za banga", on yksi Norsunluurannikolla tapahtuneen yli sadantuhannen afrikkalaisen joukkomurhan ja erityisesti Afrikan vapauttamisen estämisen pilareista.


Koska kauan odotettu Afrikan vapauttaminen käynnistettiin presidentti Gbagbon aikana, mutta terroristi Soro Guillaume oli estänyt sen. Norsunluurannikon oli määrä luopua CFA-frangista toukokuussa 2011, mutta demoni soro guillaume, joka itsekkyydessään ja itsekeskeisyydessään ajatteli vain valtaansa, oli auttanut ranskalaisia siirtomaaisäntiään pommittamaan presidentti Gbagbon virka-asuntoa pysäyttääkseen tämän hankkeen. Ja kun Afrikan vapautus tulee, tämä demoni soro opportunististen pseudo-panafrikkalaisten kanssa, jotka tukevat häntä, yrittää kaapata ja saada ihmiset uskomaan, että hekin todella halusivat Afrikan vapauttamista. Vaikka saattaisimmekin myöhemmin tuntea kiusausta antaa anteeksi näille paskiaisille, mikä tahansa anteeksianto on seurausta todellisesta parannuksesta.


Kaikki ne suuret petturit, jotka tukivat panafrikkalaisuuden pahimpia vihollisia, kuten dramane ouattaraa, paul biyaa, blaise compaorea ja muita Afrikan rikollisia diktaattoreita, ja jotka nyt esiintyvät innokkaina yleisafrikkalaisina, ymmärtävät, kun aika koittaa, ettei historiaa voi huijata.


Kun kirjoitan tätä tekstiä, näen silmieni edessä kuvan roistoterroristi guillaume kigbafori sorosta, joka julistaa hilpeästi Afrikan vihollisten televisiokanavalla: "Gbagbo on valmis". Tämä roisto juhli siksi Presidentti Gbagbon murhaa ennen kuin murha oli tehokas. Ja kun Laurent Gbagbon ja hänen perheensä murha epäonnistui, sama häpeällinen guillaume kigbafori soro huijarijoukkoineen juhli Norsunluurannikon presidentiksi valitun Laurent Gbagbon ja hänen koko perheensä nöyryytystä suorana lähetyksenä kaikissa maailman televisioissa ranskalaisten skitsofreenikkojen ja heidän kansainvälisen rikollisuuden liittolaistensa toimesta. jota kutsutaan vulgaaristi kansainväliseksi yhteisöksi.


Terroristi Guillaume Kigbafori Soron ei siis pidä ajatella, että se, että hän on joutunut kohtaamaan pahimman Afrikan kokeman tragedian, nimittäin Dramane Ouattaran henkilön, voi oikeuttaa hänen muuttumisensa yleisafrikkalaiseksi ja hyväksymisensä suuressa panafrikkalaisessa perheessä. Tätä oikotietä ei myönnetä. Nykyinen vihamielisyys idiootin guillaume kigbafori soron ja hänen hullun pomonsa draaman ouattaran välillä ei saisi tehdä vaikutusta kehenkään arvokkaaseen Afrikkalaiseen.


Te arvokkaat Afrikan tyttäret ja pojat, älkää antako säälittävän ja halveksittavan guillaume kigbafori soron vuodattamien krokotiilinkyynelten tehdä itseenne vaikutusta. Älä ole pahoillani tämän perverssin guillaume kigbafori soron ennustettavasta ja ansaitusta kohtalosta. Kun demonit joutuvat hämmennyksen valtaan, kääntyvät toisiaan vastaan ja alkavat tuhota toisiaan, teidän, arvoisat Afrikan lapset, täytyy tarkkailla heidän itsetuhoaan mitä suurimmalla välinpitämättömyydellä.


Vastenmielisen rikollisen guillaume kigbafori soron ja hänen häntä tukeneen rikollisjoukkonsa, jos he toivovat saavansa anteeksi, on ensin myönnettävä poikkeuksetta kaikki rikoksensa. Heidän on kerrottava meille, kuka voitti Norsunluurannikon vuoden 2010 vaalit. Heidän on tunnustettava yli 100 000 Afrikkalaisen murha, jotka tapettiin Norsunluurannikolla vuodesta 2002 tähän päivään asti, ja selvitettävä yksityiskohtaisesti kaikkien niiden arvokkaiden Afrikan tyttärien ja poikien murhat, jotka ranskalaiset demonit ovat tappaneet Norsunluurannikolla kahden viime vuosikymmenen aikana.


Tällä samalla ilkeällä rikollisella guillaume kigbafori sorolla ja häntä edelleen tukevalla rikollisjoukolla oli kummisetänään ihmisjäte blaise compaoré, Panafrikkalaisen Thomas Sankaran salamurhaaja. Näillä riivaajilla ei siis ole käsissään ainoastaan Norsunluurannikolla vuodesta 2002 tähän päivään asti surmattujen yli sadantuhannen afrikkalaisen veri, vaan myös niiden tuhansien afrikkalaisten veri, jotka heidän rikollinen kummisetänsä Blaise Compaoré murhasi Burkina Fasossa.


Thomas Sankaran salamurhaajat, kaikki heidän rikoskumppaninsa, kaikki heidän kannattajansa ja kaikki ne, jotka oikeuttivat heidät, eivät voi huijata Afrikan arvokkaita lapsia esiintymällä yleisafrikkalaisina. Nämä roistot eivät ole koskaan olleet panafrikkalaisia, eivätkä tule koskaan olemaankaan. Pikemminkin he ovat panafrikkalaisuuden vannoutuneita vihollisia. Ei voida murhata par excellence -yleisafrikkalaista Thomas Sankaraa ja väittää olevansa Panafrikkalainen. Kukaan ei voi myöskään tehdä sopimusta yleisafrikkalaisen sankarin Thomas Sankaran murhaajan kanssa ja väittää olevansa yleisafrikkalainen. Konnapetturi guillaume kigbafori soro ja häntä tukeva roistojoukko ovat mauttomia opportunisteja, säälittäviä kameleontteja. He vaihtavat statusta etujensa mukaan. He odottavat vain oikeaa tilaisuutta pettää afrikkalaiset, kuten he ovat aina tehneet.


Kun he olivat salamurhaaja blaise compaoren kanssa, he loukkasivat panafrikkalaisen Thomas Sankaran muistoa ja leimasivat hänet diktaattoriksi. He oikeuttivat Presidentti Sankaran murhan erittäin kaunopuheisesti syyttämällä häntä siitä, että hän halusi tappaa blaise compaorén. Näille idiooteille, jos blaise compaoré olisi tappanut Presidentti Sankaran, se oli itsepuolustusta. He eivät hävenneet sanoa, että panafrikkalainen Thomas Sankara tapettiin, koska hän oli poikennut vallankumouksen hengestä ja hänestä oli tullut autoritaarinen.


Kun kansa syrjäytti blaise compaorén vallasta, tämä sama soro guillaume ja nämä epärehelliset ihmiset, jotka seuraavat häntä, jatkoivat hänen tukemistaan. He jatkoivat demoni compaoré ansioiden ja oletettavasti suurten ominaisuuksien ylistämistä. Samaan aikaan kaikki unelmoivat demonikompaorén messiaanisesta paluusta valtaan ja olivat aktiivisesti mukana järjestämässä vallankaappausta tuodakseen hänet takaisin valtaan. Guillaume soro oli aktiivisesti mukana. Kertokaa minulle, miten tällaiset tekopyhät, jotka mahtailevasti taistelivat Burkinabèn kansan suvereenia tahtoa vastaan yrittäessään saada takaisin valtaan yhden pahimmista verenhimoisista pettureista, joita Afrikka on koskaan tuntenut, voivat väittää olevansa yleisafrikkalaisia.


Kun soro guillaumen yhdessä järjestämä vallankaappaus demoni blaise compaorén palauttamiseksi valtaan epäonnistui ja kävi selväksi, että blaise compaoré ei voisi koskaan palata valtaan, nämä viheliäiset kameleontit alkoivat väittää voimakkaasti, että Presidentti Thomas Sankara oli todellinen sankari ja suuri yleisafrikkalainen. Heidän puheensa Thomas Sankarasta oli muuttunut täysin. Joten nämä ovat petturi guillaume kigbafori soron ja häntä tukevien lurjusten joukon todelliset kasvot.


He tekivät samoin Presidentti Gbagbon kanssa. Tukeakseen murhaajaa ja rikollista dramane ouattaraa he mustamaalasivat presidentti Gbagbon ja syyttivät häntä diktaattoriksi ja Dioulojen ja pohjoisen Norsunluurannikon kansan viholliseksi. Kun heidän itsekäs suunnitelmansa saada valta takaisin ouattaralta epäonnistui, heidän asenteensa Presidentti Gbagboa kohtaan muuttui. Presidentti Gbagbosta tuli yhtäkkiä heille todellinen yleisafrikkalainen. Tämä on näiden kameleonttien panafrikkalaisuuden aste. He ovat säälittäviä opportunistisia pettureita.


Kun rikollinen guillaume kigbafori soro, roiston ja halveksittavan nicholas sarkozyn ystävä, joka murhasi toisen par excellence -panafrikkalaisen, Libyan johtajan Gaddafin, teeskentelee olevansa yleisafrikkalainen, tarvitsee vain hölmöjä uskoa häntä. Joka kerta, kun Guillaume Soro ilmestyi säälittävän sarkosyn rinnalle, Norsunluurannikolla kymmeniä tuhansia kuolleita vaatineen teurastuksen järjestäjän, hän luuli olevansa seitsemännessä taivaassa. Hän osoitti erittäin naurettavaa ylpeyttä, kuten isännän pöytään kutsuttu kotiorja. Onko tämä sellainen petturi, jonka haluat ottaa yleisafrikkalaiseksi?


Hirviö guillaume kigbafori soro oli juhlinut kauppasaartoa, jonka nämä muut hirviöt, imperialistiset mestarit olivat asettaneet lääkkeille Norsunluurannikolla vuonna 2010, ja hyväksyi siten yli 30 miljoonan afrikkalaisen murhan Norsunluurannikolla. Kaikki tämä, koska hän halusi valtaa. Voidaanko hänen kaltaistaan demonia, joka voi määrätä miljoonien afrikkalaisten joukkomurhan, pitää mielestäsi yleisafrikkalaisena? Lakatkaa olemasta typeriä ja epärehellisiä, kaikki te, jotka esitätte verenhimoisen guillaume soron yleisafrikkalaisena. Tämä ei ole koskaan ollut yleisafrikkalainen, eikä hänellä ole aikomustakaan tulla sellaiseksi. Hän on valmis myymään koko Afrikan imperialistisille isännilleen vastineeksi vallasta.


Arvokkaan Afrikan on ikuisesti varottava guillaume kigbafori soroa ja häntä tukevaa rosvojoukkoa. Petos on heidän geeneissään. Heidän itsekkyytensä ja itsekeskeisyytensä ovat etusijalla. Heidän niin kutsuttu panafrikkalaisuutensa pyörii heidän vatsansa ja henkilökohtaisten etujensa ympärillä. Nämä ihmiset eivät tukeneet Blaise Compaoréa, koska he eivät tienneet, että hän oli panafrikkalaisen Thomas Sankaran murhaaja. He olivat demonikompaorén kanssa, koska hänellä oli valtaa. Nämä ihmiset eivät tukeneet dramane ouattaraa, koska he eivät tienneet, että hän oli imperialistien pelinappula. He olivat ouattaran kanssa, koska he olivat allekirjoittaneet sopimuksen hänen kanssaan vallan luovuttamisesta heille ensimmäisen toimikautensa jälkeen. Siksi älä odota mitään hyvää näiltä opportunistisilta pettureilta. Heidän on tunnustettava kaikki rikoksensa, jos he toivovat saavansa anteeksi.


Tältä pohjalta, ja vain tältä pohjalta, Afrikan todelliset tyttäret ja pojat voivat harkita anteeksiannon myöntämistä näille pettureille, joiden petos on maksanut Afrikalle sen, mitä Afrikka ei valitettavasti enää koskaan saa. Sillä miljoonat murskatut Afrikkalaiset, miljoonat tuhotut afrikkalaiset nerot, miljoonat urhoolliset Afrikkalaiset, jotka on murskattu ja alistettu viheliäiseen kurjuuteen useiden vuosikymmenien ajan, eivät valitettavasti palaa jälleenrakentamaan Afrikkaa. Ja takapajuisuutta, jonka Afrikka on kokenut näiden häpeällisyyden vuoksi, ei koskaan saada takaisin. Siksi näiden rikollisten hirvittävät rikokset jäävät ikuisesti kaiverrettuna Afrikan kansan historiaan.


Ja mitä tulee hänen unelmaansa tulla jonain päivänä Norsunluurannikon presidentiksi, kurjan guillaume kigbafori soron on ymmärrettävä, että arvokas Afrikka on sylkenyt hänet ulos. Anna hänen luopua tästä unelmasta nyt, koska se ei koskaan toteudu. Guillaume kigbafori sorosta ei koskaan tule Norsunluurannikon Presidenttiä. Olemme päättäneet niin. Siksi hänen oli parasta alkaa nyt tosissaan työskennellä vilpittömän parannuksen puolesta, jotta hän kenties saisi anteeksiannon. Anteeksiantomme on ainoa asia, jota tämä roisto voi vielä toivoa saavansa. Soron ainoa unelma, joka voi vielä toteutua, on saada anteeksi.


Antakaa afrikkalaisen paskiaisen guillaume kigbafori soron, tämän Générations et Pervers Sanguinairesin (GPS) (Veristen Perverssien Sukupolvi) surkean presidentin ja kaikkien hänen holtittomien ja epärehellisten kannattajiensa ymmärtää, että tekivätpä he mitä tahansa, arvokas Afrikka ei koskaan unohda heidän kauhistuttavia rikoksiaan eikä koskaan anna heille anteeksi hirvittäviä rikoksiaan, ennen kuin he myöntävät ne ja tunnustavat ne. Sellainen ovela ja verukkeellinen temppu, jota he ovat tehneet antaakseen vaikutelman, että he ovat pyytäneet Afrikkalaisilta anteeksiantoa, on ajanhukkaa. Anna heidän lakata huijaamasta itseään. Me odotamme heiltä vain todellista parannusta, joka tehdään asianmukaisessa muodossa.


Ei ole varaa murhata vapaaehtoisesti, tietoisesti ja harkitusti kymmeniä tuhansia ihmisiä mitä julmimmalla tavalla ja sitten yrittää käyttää temppuja muka anteeksiannon pyytämiseksi. Ei rakkaat idiootit, tämä ei ole mahdollista. Ette voi jatkaa uhraamienne köyhien afrikkalaisten veren ahmimista ja teeskennellä kääntäneenne tämän Afrikan synkän historian sivua, josta olette vastuussa. Yhtään sivua ei ole käännetty eikä sivua käännetä niin kauan kuin ruokit Afrikkalaisten verta. Röyhkeä ylellisyys, jossa elätte, ruhtinaallinen elämäntapa, jota elätte, ovat monien uhraamienne Afrikan poikien ja tyttärien veren hedelmiä.


Älä unohda, että verenhimoinen guillaume kigbafori soro, jota jotkut idiootit eivät häpeä kutsua "Hänen Ylhäisyydekseen", on suurin roisto, jonka nykyaikainen afrikkalainen nuoriso on koskaan tuottanut. Toivoaksesi löytäväsi guillaume kigbafori soron kaliiperin saastan, sinun on mentävä hyvin kauas taaksepäin muinaisen historian osassa, jota ei ole kerrottu meille. Guillaume kigbafori soro on tämä elävä hirviö, oletettavasti nuoruuden ruumiillistuma, joka on ryhtynyt tämän sukupolven historian hirvittävimpiin rikoksiin. Tämä saastasakki on mennyt niin pitkälle, että se on suolistanut naisia, tukehduttanut kymmeniä santarmeja vesisäiliöissä kauhistuttavissa ja sanoinkuvaamattomissa oloissa, murhannut tuhansia muita norsunluurannikkolaisia, myös Presidentti Gbagbon laillisen hallituksen jäseniä, puhumattakaan saatanallisten rituaalien vuoksi tehdyistä kauhistuttavista rikoksista. Heidän rikoksensa ovat mittaamattomia.


Tämä idiootti ja hänen jenginsä ovat menneet historian roskakoriin ikuisesti. Varoitan guillaume kigbafori soron kaltaisia tulevia pettureita ja rikollisia. Antakaa kaikkien näiden nuorten rikollisten Afrikkalaisten, joita edelleen asuttaa halu myydä Afrikka lännen hirviöille, tietää, että kaikki ne, jotka valitsevat guillaume kigbafori soron tien, päätyvät historian roskakoriin. [Artikkelin loppu].


9- Artikkelin Analyysi


Luettuani tämän valtavan rikkaan ja mittaamattoman syvän artikkelin pysyin sanattomana. Tämä teksti sai melankolisesta luonteestaan huolimatta minut hymyilemään joissakin kohdissa. Siitä huolimatta kuvatut tosiasiat syöksivät minut sanoinkuvaamattomaan suruun. Sieluni on katkeruudessa. Poskeni ovat märät kyynelistä. Mietin, oliko tämä tarina fiktiota vai todellisuutta. Toivoin kovasti, että se olisi painajainen, joka katoaisi, kun heräisin. Näin ei valitettavasti ollut! Tämä on vain todellisuus, surullinen todellisuus, leppymätön todellisuus.


On sääli huomata, että Ranska on vuosisatojen ajan saanut Afrikkaa ja afrikkalaisia kohtaan osakseen vain halveksuntaa, barbaarista kohtelua, epäinhimillistä kohtelua ja niin edelleen. On myös surullista ja valitettavaa, että tähän päivään mennessä, 21. On myös surullinen ja valitettava tosiasia, että Ranska ei ole vielä tänäkään päivänä, 2000-luvun puolivälissä, muuttanut Afrikkalaisten julmaa kohtelua siinä määrin, että afrikkalaisilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin aloittaa Ranskaa vastaan sota, josta he eivät ole koskaan osanneet edes uneksia, eli kaikkien ranskalaisten tuotteiden totaalinen boikotti, siinä toivossa, että he voisivat vapautua loputtomasta orjuudesta, johon Ranska heitä pakottaa.


Tämä saa minut kysymään itseltäni seuraavat kysymykset: Miksi jotkut miehet työntävät muita äärirajoille niin paljon? Mitä Ranska hyötyy ajaessaan Afrikkalaisia kapinaan? Luuleeko ranska, jonka oli pakko turvautua kapinaan, väkivaltaan ja aseelliseen sodankäyntiin vapautuakseen natsi -Saksan ikeestä, että se voi määrätä Afrikalle pahemman kohtelun kuin mitä se kieltäytyi käymästä läpi ilman, että arvokkaat afrikkalaiset reagoivat? Luuleeko se, että se voi muuttaa Afrikan ikuiseksi jakkaraksi rankaisematta ja ilman pienintäkään vastausta sen uhreilta?


Se, mitä ranska on kieltäytynyt kärsimästä natseista siinä määrin, että se on käyttänyt kaikkia keinoja, myös väkivaltaa ja aseellisia konflikteja vastustaakseen sitä, se on moninkertaistanut sen tuhannella ja pakottaa sen Afrikkalaisille odottaen heidän taputtavan. Ranska pakottaa Afrikan kaikkiin mahdollisiin natsismin muotoihin: poliittiseen natsismiin, sotilaalliseen natsismiin, taloudelliseen natsismiin, rahanatsismiin, pankkinatsismiin, sosiaaliseen natsismiin, kulttuurinatsismiin, uskonnolliseen natsismiin, Kulttinatsismi jne, tämä vuosisatojen ajan, ja on edelleen typerän vakuuttunut siitä, että afrikkalaiset eivät koskaan tee mitään. Se on aivan uskomatonta! Ranskan halveksunta Afrikkaa kohtaan on saavuttanut huippunsa.


On käsittämätöntä uskoa, että ranskan hallitseva luokka on sukupolvien ajan koostunut vain mauttomista takapajuisista ihmisistä, yksinkertaisista raakalaisista, todellisista idiooteista, jotka ovat täysin vailla päättelykykyä ja älykkyyttä ja jotka ovat kykenemättömiä ennakoimaan ja ennakoimaan uhriensa reaktioita, kun näiden kärsimykset käyvät sietämättömiksi. Ja jos arvioni on väärä, silloin Ranska on vakuuttunut siitä, että se on löytänyt Afrikkalaisesta sellaisen asian tai esineen, jolla ei ole tunnetta, ei tunnetta, ei arvokkuutta, ei kunniaa, ei arvostusta eikä kunnioitusta, ja siksi se ei koskaan reagoi, mitä tahansa hänelle määrätään, mitä hänelle tehdään ja riippumatta kidutuksen asteesta, häneen kohdistettu nöyryyttävä ja halventava kohtelu. Miten ranska edes pääsi sinne?


Ovatko ranskalaiset hallitsijat niin tyhmiä, etteivät ymmärrä, että kaikella auringon alla on loppu? Valitettavasti kyllä. He ovat suuria idiootteja, he ovat henkisesti epätasapainossa. Näille psykopaateille Afrikkalaiset ovat asioita, tai jos haluat, yksinkertaisia esineitä. Siksi he voivat rankaisematta tehdä Afrikasta ja Afrikkalaisista sen, mitä he haluavat, miten he haluavat ja milloin haluavat, pelkäämättä reaktioita tai kostotoimia. Voin vakuuttaa näille käärmeille, että he ovat väärässä. Jumala on antanut heille voiman ja hallinnan kansaansa vain joksikin aikaa, ei koko ajaksi, eikä iankaikkisuudeksi. Ja tämä ylivalta on päättynyt. Asetus Afrikan täydellisestä vapauttamisesta ranskalaisesta orjuudesta on jo kirjoitettu, ja se on peruuttamaton "Meedialaisten ja Persialaisten lain" mukaan, joka on muuttumaton. Afrikan täydellinen vapautuminen on siis vain ajan kysymys, eikä se kestä kauan.


Sillä välin kysykäämme itseltämme tämä kysymys: Mitä Ranska hyötyy muuttamalla Afrikkalaiset frankofobeiksi? Miten ranska voi hyötyä siitä, että miljoonat Afrikkalaiset muuttuvat katkeriksi frankofoobikoiksi? Ovatko ranskan viranomaiset niin typeriä, että he vilpittömästi uskovat, että heille käy paremmin, jos Afrikka on täynnä ranskaa vastaan kapinoivia ihmisiä? Vastaus on epäilemättä kyllä.


Jos ei, miten voidaan selittää heidän päättäväisyytensä herättää yhä enemmän vihaa Afrikkalaisissa, jotka ovat luonnostaan rauhaa ja oikeudenmukaisuutta rakastavia ja jotka haluavat vain elää rauhassa kaikkien kanssa? Jos näin ei ole, miten voidaan ymmärtää heidän itsepäisyyttään tehdä vihollisia kaikista yleisafrikkalaisista nuorista, jotka ovat vielä valmiita neuvottelemaan ranskan kanssa molempia osapuolia kunnioittavalla tavalla molempia osapuolia hyödyttävästä kumppanuudesta?


Aina kun selaan Internetiä ja törmään kuviin ensimmäisestä naisesta Simone Gbagbosta, peloissaan, puolialasti, säälittävien ja häpeällisten ranskalaisten licorne-joukkojen sotilaiden esillä sotapalkintona maailman kameroiden edessä, vihani saavuttaa huippunsa. Ja kun tajuan, että tämä nainen on Norsunluurannikon demokraattisesti valitun presidentin vaimo, jonka vaalivoitto on kiistattomasti todistettu, närkästykseni on huipussaan. Mielestäni on viisasta muistuttaa ranskan barbaarijohtajia siitä, että heidän on ehdottomasti vapautettava Presidentti Laurent Gbagbo välittömästi ja ehdoitta, että he vapauttavat Afrikan mahdollisimman pian. Jos he eivät tee sitä vapaaehtoisesti, he tekevät sen väkisin.


Vaikka ainoa ratkaisu, jonka tämän artikkelin kirjoittaja tai kirjoittajat ovat löytäneet tähän ranskan ja Afrikan väliseen sotaan, on kaiken ranskalaisen täydellinen boikotointi, tiedä, että todellinen ratkaisu on muualla. Kieltämättä tai aliarvioimatta tämän Afrikalle Ranskan orjuudesta vapautumiseksi ehdotetun lopullisen ratkaisun tehokkuutta sallikaa minun kuitenkin paljastaa teille, että Afrikan ongelma on hengellinen, että sen orjuus on hengellistä, että sen orjuuttaminen on hengellistä, että sen todellinen vapautus on myös hengellinen ja että todelliset keinot tämän vapautuksen saavuttamiseksi ovat yhtä lailla hengellisiä. Ne, joilla on korvat kuulla, kuulkoot!


Lopuksi kehotamme ranskalaisia veljiämme ja ystäviämme rohkaisemaan johtajiaan tulemaan järkiinsä, kun on sen aika. Tietäkää, rakkaat Ranskalaiset veljet ja ystävät, että johtajanne ovat jo saavuttaneet urotyön tekemällä Afrikkalaisista ranskan vihollisia; ja se, mitä he nyt pyrkivät tekemään, on muuttaa Afrikkalaisten ranskaa kohtaan tuntema viha vihaksi Ranskalaisia kohtaan. Jos mitään ei tehdä, Afrikkalaiset luulevat sinua vihollisiksi, vaikka itse asiassa et ole koskaan ollut sellainen, ainakaan suoraan.


10- Kutsu tämän maailman suurille johtajille


Te tämän planeetan suuret johtajat, te presidentit, pääministerit, ministerit ja muut tämän maailman päätöksentekijät, olette ainoita, joilla on paremmat mahdollisuudet ymmärtää tilanne, jota me tuomitsemme. Jokainen muu henkilö, joka lukee tätä tarinaa, tuntee, että se on hieman liioiteltu; Näin ei kuitenkaan ole. Päinvastoin, todellisuus on paljon pahempi kuin mitä on kuvattu, koska mikään ihmiskieli ei voi kuvata tarkasti, kuinka paljon julmuuksia Ranska teidän tuellanne aiheuttaa Afrikalle ja afrikkalaisille. Siksi me, Afrikan kelvolliset pojat ja tyttäret, jotka vaalimme oikeudenmukaisuutta ja rauhaa, lähetämme teille tämän viestin:


Kun puhutte orjuuden lakkauttamisesta, joka teidän mukaanne tapahtui vuosien 1833 ja 1869 välillä, mistä te todella puhutte? Tietueet osoittavat, että orjuus lakkautettiin yli 100 vuotta sitten. Jos näin todella on, kertokaa meille, miksi kutsutte sitä, mitä Ranska edelleen tekee Afrikalle ja Afrikkalaisille teidän avullanne, teidän tuellanne, teidän myötävaikutuksellanne ja teidän siunauksellanne.


Tätä viestiä kirjoitettaessa Ranska takavarikoi 15 Afrikan maan valuutan, ja ranska tekee mitä haluaa. Kerro meille, missä päin maailmaa sellainen on vielä mahdollista. Ranska murhaa välittömästi jokaisen Afrikkalaisen johtajan, joka uskaltaa vaatia taloudellista riippumattomuuttaan ja yrittää vapautua tästä rahapoliittisesta natsismista, teidän myötävaikutuksellanne. Oletko todella niin tyhmä uskomaan, että sellainen voi jatkua ikuisesti? Luulimme, että olit älykäs. Palaa terveeseen järkeen, kun on vielä aikaa.


Ranska raiskaa Afrikkalaisia pieniä lapsia, poikia ja tyttöjä, Keski-Afrikan tasavallassa YK: n edustaja, joka uskaltaa olla närkästynyt, ajetaan välittömästi virastaan. Runsaasta todistusaineistosta huolimatta tehdyt tutkimukset päättyvät tuloksettomaan oikeudenkäyntiin. Kaikki tämä tapahtuu silmiesi edessä sinun osallisuutesi kanssa. Ja haluat arvollisten Afrikkalaisten taputtavan ja ristivän kätensä?


Ranska sieppaa Tšadissa satoja afrikkalaisia lapsia koekaniineiksi länsimaisiin lääkelaboratorioihin sillä verukkeella, että se haluaa auttaa orpoja. Ja kun operaatio epäonnistuu ja siihen osallistuneet ranskalaiset rikolliset pidätetään, ranska aloittaa tappavan sodan Tšadissa kiristääkseen murhanhimoista diktaattoria Idriss Debyä ja vapauttaakseen nämä rikolliset väkivalloin. Kaikki tämä tapahtuu aivan silmienne edessä osallisuutenne kanssa. Ja te haluatte, että arvokkaat Afrikkalaiset ylistävät teitä?


BCEAO: n (Länsi-Afrikan valtioiden keskuspankki) suuri pääjohtaja, Philippe-Henri Dakoury-Tabley, älykäs, arvokas, vastuullinen ja kunnioitettava mies, joutui tummaihoisten ranskalaisten palkkasotureiden vakavan iskun kohteeksi ja paljasti kuin mauton maantiemies, kuten yksi niistä rosvoista, jotka joillakin laittomilla alueilla toimitetaan kansan oikeuteen, kun heidät pidätetään. Näin Ranska tekee teidän rikoskumppanuudellanne. Ja odotatteko, että arvokkaat Afrikkalaiset osoittavat suosiotaan ja ristivät kätensä?


Kertokaa meille, voiko Euroopan keskuspankin pääjohtaja tai yksinkertaisesti Ranskan keskuspankin pääjohtaja, Englannin pankin pääjohtaja tai Saksan keskuspankin pääjohtaja jonain päivänä kokea tällaisen kohtalon. Kuvat kuvernööri Tableysta alusvaatteissaan, joita lyötiin kuin käärme, levisivät ympäri maailmaa. Tätä Ranska järjestää, suunnittelee ja toteuttaa vapaasti Afrikassa; Tämä on kohtalo, jonka Ranska varaa vastuullisille afrikkalaisille persoonallisuuksille, jotka haluavat nauttia tietystä mielen riippumattomuudesta. Kyllä, tällaista kohtelua Ranska varaa tottelemattomille afrikkalaisille johtajille ja virkamiehille. Ja te kehtaatte kertoa meille, että orjuus on lakkautettu? Milloin se lakkautettiin? Missä? Kenen toimesta?


Pitäisikö meidän kehua teitä siitä? On aika kysyä ihmisiltä, mitä he voivat todella tarjota sinulle. Se on ohi. Olemme päättäneet tehdä lopun tästä hulluudesta. Haluaisimme ehdottaa, että lopetatte välittömästi vapaaehtoisesti Afrikan orjuuden kärsiäksenne vähemmän menetyksiä, vähemmän häpeää ja nöyryytystä tai tullaksenne jäykkäniskaisiksi ja kärsiäksenne saman kohtalon, jonka Egypti kärsi Israelin kansan ensimmäisen vapauttamisen yhteydessä.


Jos päätät paaduttaa sydämesi, Jumalan kansan toinen vapautus on vaikuttavampi kuin ensimmäinen. Sillä rakkaat faaraot, rakkaat niin sanotut tämän maailman voimakkaat miehet, rakkaat orjakauppiaat, rakkaat psykopaatit, rakkaat mielisairaat ihmiset, jotka luulevat teitä jumaliksi ja muiksi maan herroiksi, Afrikan vapauttamisasetus allekirjoitetaan, ja tämän asetuksen täytäntöönpano on väistämätöntä. Tietäkää siis, että Afrikka vapautetaan, suostumuksellanne tai ilman. Lopetetaan laittamalla sinut tanssimaan hieman. Oletko valmis?


11- Vankien laulu


By the rivers of Babylon


By the rivers of Babylon, there we sat down
Yea, yea, we wept, when we remembered Zion.


By the rivers of Babylon, there we sat down
Yea, yea, we wept, when we remembered Zion.


When the wicked
Carried us away in captivity
Required from us a song
Now how shall we sing the Lord's song in a strange land?


When the wicked
Carried us away in captivity
Requiring of us a song
Now how shall we sing the Lord's song in a strange land?


Let the words of our mouths and the meditation of our hearts
Be acceptable in Thy sight, O Lord.


Let the words of our mouths and the meditation of our hearts
Be acceptable in Thy sight, O Lord.


By the rivers of Babylon, there we sat down
Yea, yea, we wept, when we remembered Zion.


By the rivers of Babylon, there we sat down
Yea, yea, we wept, when we remembered Zion.


By the rivers of Babylon (dark tears of Babylon)
There we sat down (You got to sing a song)
Yea, yea, we wept, (Sing a song of love)
When we remember Zion. (Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah)


By the rivers of Babylon (Rough bits of Babylon)
There we sat down (You hear the people cry)
Yea, yea, we wept, (They need their God)
When we remember Zion. (Ooh, have the power).


12- Profetia


Jos olet lopettanut tanssimisen, voimme jatkaa. Olette kuunnelleet tätä laulua, olette kuulleet sen, olette tanssineet sen, mutta ette ymmärtäneet sitä. Sen viesti oli piilotettu sinulta. Sen ymmärrys sinetöitiin silmissänne. Aion avata sen sinulle nyt.


Tämän kappaleen, joka on otettu Raamatusta, tarkalleen psalmista 137 ja psalmista 19, sävelsivät Brent Dowe ja Trevor McNaughton reggae-ryhmästä "The Melodians" vuonna 1970. Boney M -ryhmä teki sen tunnetuksi muutamaa vuotta myöhemmin, vuodesta 1978.


Monet ihmiset ovat tanssineet tämän kauniin laulun sävelen mukaan tietämättä, että se tuli Raamatusta. Ja jopa ihmisillä, jotka vihaavat Raamattua ja taistelevat Raamatun Jumalaa vastaan, oli hauskaa tämän laulun kanssa tietämättä, että se oli Raamattu, jonka tahtiin he hyräilivät ja tanssivat.


Tämä laulu, jonka sanoma on sekä historiallinen että profeetallinen, on kertomus siitä, mitä esi-isänne, nuo fyysiset demonit, jotka luulivat olevansa jumalia maan päällä, olivat tehneet Jumalan kansalle menneisyydessä. Heidän jälkeensä te muut fyysiset demonit, kuten isänne, otitte vallan. Yli kuudensadan vuoden ajan olette tehneet Jumalan kansasta leikkikalujanne, esineitänne.


Olet alistanut Jumalan kansan julmaan ja barbaariseen orjuuteen aiheuttaen heille kaiken pahimman kuviteltavissa olevan kohtelun. Olette syyllistyneet mitä hirvittävimpiin rikoksiin, ja huolimatta monista varoituksista, joita olemme teille antaneet, olette pysyneet horjumattomina. Ylimielisyydessäsi luulet olevasi kaikkivoipa ja voittamaton.


Olet julmasti ja raa'asti kiduttanut afrikkalaisia, köyhdyttänyt ja näännyttänyt heitä nälkään pakottaen heidät laulamaan puolestasi, tanssimaan puolestasi, taputtamaan sinulle ja ylistämään sinua. Afrikkalaiset, huolimatta pahimmista julmuuksista, joita jopa eläimet eivät kestäisi niin helposti, lauloivat sinulle, tanssivat sinulle, he taputtivat sinulle, he ylistivät sinua niin paljon, että yksi heidän pojistaan, karkotettu Länsi-Intiaan, ihmetteli, miten sellainen voisi olla mahdollista.


Kuten monet muutkin valistuneet afrikkalaiset, Aimé Césaire, joka ei voinut käsittää tätä kohtaamaansa mysteeriä, huudahti lainauksessa, joka on pysynyt kuuluisana tähän päivään asti. Hän sanoi: "Afrikka on ainoa maanosa maailmassa, jossa ihmiset laulavat, tanssivat ja osoittavat suosiotaan niille, jotka köyhdyttävät heidät, näännyttävät heidät nälkään ja kiduttavat heitä. Afrikan epäonni on se, että se on kohdannut Ranskan."


Aimé Césaire, kuten monet muutkaan Afrikan kohtaloa pohtineet ihmiset, ei ymmärtänyt, että Afrikka oli raamatullisen profetian uhri, jonka oli pakko täyttyä, ja se on todellakin toteutunut.


Itse asiassa et tiedä, että Brent Dowe ja hänen ystävänsä, jotka sävelsivät kappaleen "By the Rivers of Babylon", olivat suorittaneet vasta ensimmäisen osan jumalallisesta tehtävästä. Tuo ensimmäinen osa oli tuudittaa sinut ja antaa sinun pitää hauskaa. Näin tehdessään he ovat esittäneet sinulle ainoastaan ensimmäisen osan Jumalan profetiasta, jonka pitäisi saada sinut nauramaan. Joten he lauloivat sinulle vain psalmin 137 jakeet 1-4.


13- Tuomio


Suoritan puolestanne tämän jumalallisen tehtävän toisen osan, sen, joka koostuu tuomion julistamisesta teille, Jumalan vihan kutsumisesta päällenne ja koston huutamisesta kaikkien ihmisten luojalle Jumalalle. Kyllä, tehtäväni on näyttää sinulle rajasi. Tätä varten esitän sinulle Jumalan profetian toisen osan, joka saa sinut itkemään ja kiristelemään hampaitasi. Ilmoitan teille vastoinkäymisistä, jotka odottavat teitä, ja onnettomuuksista, jotka kohtaavat teitä tulevina päivinä.


Nyt kun olet tanssinut ja pitänyt hauskaa, salli minun paljastaa sinulle loput tästä Jumalan profetiasta, joka ei enää saa sinua nauramaan ollenkaan. Tässä on mitä tämän psalmin 137 loppuosa sanoo:"5Jos minä unhotan sinut, Jerusalem, niin unhota sinä minun oikea käteni. 6Tarttukoon kieleni suuni lakeen, ellen minä sinua muista, ellen pidä Jerusalemia ylimpänä ilonani. 7Muista, Herra, Jerusalemin tuhopäivä, kosta se Edomin lapsille, jotka sanoivat: "Hajottakaa se, hajottakaa perustuksia myöten!" 8Tytär Baabel, sinä häviön oma, autuas se, joka sinulle kostaa kaiken, minkä olet meille tehnyt! 9Autuas se, joka ottaa sinun pienet lapsesi ja murskaa ne kallioon!"


Sinulla on tässä käsitys siitä, mikä odottaa sinua ja lapsiasi tulevina päivinä. Raamatun Jumala, toisin sanoen Afrikan kansan Jumala, jonka olette ottaneet panttivangiksi useiden vuosisatojen ajan, on vannonut kostavansa kansalleen, jota olette kiduttaneet kaiken aikanne. Hänen vihansa sinua kohtaan on yhtä suuri kuin sinun julmuutesi hänen kansaansa kohtaan.


Taivaan ja maan luoja, Afrikan kansan Jumala, on vannonut, ettei unohda kansaansa. Hän on jättänyt ne teidän käsiinne joksikin aikaa, mutta hän ei ole unohtanut niitäHän kostaa kansansa puolesta, hän maksaa sinulle kaiken sen pahan, minkä olet aiheuttanut hänen kansalleen. Hän ottaa sinun lapsesi ja murskaa heidät kallioon.


Teidän on siis valmistauduttava kärsimään tulevina päivinä se, mitä Egypti kärsi Jumalan kansan ensimmäisen vapautuksen aikana. Ranskan, tämän säälittävän, rikollisen ja iljettävän terroristivaltion, joka voi elää ja selviytyä vain imemällä armottomasti Afrikkalaisten verta, tuho on pahempi kuin Egyptin. Ranskan pienet kuninkaat-hallitsijat, nämä surkeat ikuiset keisarit, joiden kunnia on vain Afrikan häpeilemättömässä ryöstämisessä, nämä paskiaiset, jotka luulevat olevansa jumalia, nämä idioottimaiset ranskalaiset hallitsijat, sanoin, päätyvät kaikki faraon tavoin. Heille varattu kohtalo on pahempi kuin se, mikä oli varattu suurelle jumalalle faraolle Mooseksen alla.


Aivan kuten teidän vampyyri-esivanhempanne imivät Jumalan kansan verta ja pyysivät heitä laulamaan heille jotakin Siionin laulua, te, Afrikan kiduttajat ja teloittajat, pyydätte uhrejanne laulamaan teille jotakin Siionin laulua. Te, afrikkalaisten sortajat, pyydätte sorrettuja ylistämään teitä. Te afrikkalaisten kiduttajat, pyydätte vankejanne huvittamaan teitä. Te, orjanherrat, pyydätte orjianne viihdyttämään teitä, jotta voitte rentoutua. Halleluja!


"Afrikka on ainoa maanosa maailmassa, jossa ihmiset laulavat, tanssivat ja osoittavat suosiotaan niille, jotka köyhdyttävät heidät, näännyttävät heidät nälkään ja kiduttavat heitä. Afrikan epäonni on se, että se on kohdannut Ranskan." Tämä Aimé Césairen huudahdus oli vain osa sanomaa, jonka Jumala halusi lähettää sinulle. Annan teille nyt loput tästä jumalallisesta viestistä. Se on seuraava:


"Ranska on ainoa maa maailmassa, jota johtavat henkisesti jälkeenjääneet ihmiset, häiriintyneet pikkukuninkaat, jotka ovat vakuuttaneet itselleen, että he voivat elää ikuisesti, yksinomaan Afrikan kauhistuttavasta ryöstöstä. Ranskan epäonni tulee olemaan se, että se on tehnyt Afrikasta jalkojensa ja afrikkalaisista saaliinsa."


Ne, jotka Aimé Césairen tavoin eivät ymmärtäneet, mikä Afrikassa oli vialla, ymmärtävät sen nyt. Aivan kuten Raamatun profetian ensimmäinen osa täyttyi, niin tämän Raamatun profetian toinen osa täyttyy. Ranskan herruuden Päättyminen Afrikassa on näyttävä. Nämä joutilaat, jotka eivät koskaan kuvitelleet, että heidän pitäisi työskennellä ennen kuin he voisivat syödä, purevat omaa häntäänsä tulevina päivinä. Olen päättänyt tällä hetkellä pitää osan tästä kauheasta tuomiosta, joka odottaa teitä. Paljastan sen sinulle myöhemmin.


Kaikki te imperialistiset kolonialistit ja orjat, miten kohtelette Afrikkaa yleensä ja Ranska erityisesti kohtelee Afrikkaa, on sellaista, että jos todella haluamme kirjoittaa kaiken muistiin, emme usko, että maailma itse pystyy pitämään sisällään kirjoja, joita kirjoittaisimme. Olemme kuitenkin päättäneet antaa sinulle joitain otteita.


Muista, että Afrikan vapauttamisen aika on tullut. Sinun on valittava, kummalla puolella haluat olla. Olen jo kertonut teille edellä, toistan itseäni: Afrikan vapauttamista koskeva asetus on allekirjoitettu, ja tämän asetuksen täytäntöönpano on väistämätöntä. Muistakaa, että Afrikka vapautuu sorrostanne, teitpä mitä tahansa. Osallistukaa kaikkiin väännöksiin, kaikkiin juoniin ja muihin saatanallisiin temppuihin kuin haluatte; varustautukaa kaikella äärimmäisen hienostuneella sotakalustolla haluamallanne tavalla; solmikaa niin monta insestistä liittoa muiden iljettävien kansojen kanssa kuin haluatte; Julistan teille juhlallisesti, että Afrikka vapautetaan ikeestänne ja hyvin pian.


14- Päätelmä


Jätän sinut mietiskelemään tätä Raamatun profetiaa Jesajan luvusta 47, joka vahvistaa sen, mitä olen paljastanut sinulle kaiken aikaa ja mikä väistämättä toteutuu puolestasi tulevina päivinä.


"… 6Minä vihastuin kansaani, annoin häväistä perintöni, minä annoin heidät sinun käsiisi; et osoittanut sinä heille sääliä, vanhuksellekin sinä teit ikeesi ylen raskaaksi. 7Ja sinä sanoit: Iäti minä olen valtiatar, niin ettet näitä mieleesi pannut, et loppua ajatellut. 8Mutta nyt kuule tämä, sinä hekumassa-eläjä, joka istut turvallisena, joka sanot sydämessäsi: Minä, eikä ketään muuta! Minä en ole leskenä istuva enkä lapsettomuudesta tietävä. 9Mutta nämä molemmat tulevat sinun osaksesi äkisti, yhtenä päivänä: lapsettomuus ja leskeys; ne kohtaavat sinua täydeltänsä, huolimatta velhouksiesi paljoudesta, loitsujesi suuresta voimasta. 10Sinä luotit pahuuteesi, sinä sanoit: "Ei kukaan minua näe". Sinun viisautesi ja tietosi, ne sinut eksyttivät, ja niin sinä sanoit sydämessäsi: Minä, eikä ketään muuta! 11Sentähden kohtaa sinua onnettomuus, jota et osaa manata pois; sinut yllättää tuho, josta et lunnailla pääse, äkkiä kohtaa sinua perikato, aavistamattasi." Jesaja 47:1-11


Armo olkoon kaikkien kanssa, jotka rakastavat meidän Herraamme Jeesusta Kristusta - katoamattomuudessa.

 

Kutsu

 

Rakkaat veljet ja sisaret,

 

Jos olet paennut vääriä kirkkoja ja haluat tietää, mitä sinun pitäisi tehdä, tässä on kaksi sinulle tarjottua ratkaisua:

 

1- Katso, onko ympärilläsi muita Jumalan lapsia, jotka pelkäävät Jumalaa ja haluavat elää Terveen Opin mukaan. Jos löydät sellaisia, liity niihin rohkeasti.

 

2- Jos et löydä yhtään ja haluat liittyä joukkoomme, ovemme ovat avoinna sinulle. Ainoa asia, jota pyydämme sinua tekemään, on lukea ensin kaikki Herran meille antamat opetukset, jotka ovat Verkkosivuillamme www.mcreveil.org, vakuuttaaksemme sinut siitä, että ne ovat Raamatun mukaisia. Jos pidät niitä raamatullisina ja olet valmis alistumaan Jeesukselle Kristukselle ja elämään Hänen sanansa vaatimusten mukaan, toivotamme sinut tervetulleeksi.

 

Herran Jeesuksen armo olkoon teidän kanssanne.

 

Lähde ja yhteystiedot:

Verkkosivusto: https://www.mcreveil.org
Sähköposti: mail@mcreveil.org

Klikkaa tästä ladataksesi tämän Kirjan PDF-muodossa