Advarsel

 

Denne Bog er gratis og kan på ingen måde udgøre en kilde til handel.

 

Du er fri til at kopiere denne Bog til din forkyndelse eller til at distribuere den eller også til din Evangelisering på Sociale Netværk, forudsat at dens indhold ikke ændres eller ændres på nogen måde, og at webstedet mcreveil.org citeres som kilde.

 

Ve jer, satans agenter, som er grådige og som vil forsøge at markedsføre denne lære og disse vidnesbyrd!

 

Ve jer, satans sønner, som nyder at offentliggøre disse lærdomme og vidnesbyrd på Sociale Netværk, mens I skjuler adressen på Hjemmesiden www.mcreveil.org, eller ved at forfalske deres indhold!

 

Du skal vide, at du kan undslippe menneskers retfærdighedssystem, men du vil helt sikkert ikke undslippe Guds dom.

 

I Slanger! I Øgleunger! hvorledes kunne I undfly Helvedes Dom? Matthæus 23:33

 

Kære Læsere,

 

Denne bog opdateres regelmæssigt. Vi råder dig til at downloade den opdaterede version fra www.mcreveil.org Site.

 

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at denne Undervisning er skrevet på Engelsk og Fransk. Og for at gøre den tilgængelig for så mange mennesker som muligt, har vi brugt computersoftware til at oversætte den til andre sprog.

 

Hvis du opdager fejl i den tekst, der er oversat til dit sprog, så tøv ikke med at give os besked, så vi kan rette dem. Og hvis du ønsker at ære Gud og fremme Guds arbejde ved at oversætte Undervisning til dit sprog, er du velkommen til at kontakte os.

 

God Læsning!

 

GBAGBO-SAGEN: SPRINGBRÆT TIL DEN AFRIKANSKE OPVÅGNEN
(Opdateret den 05 06 2024)


1- Indledning


Kære venner og brødre, vi er glade for at stille denne "ekstremt rige publikation" til rådighed, som den berømte afrikanske historiker, forsker og forfatter John Boa kaldte den, som også anbefalede dens bevarelse i afrikanske arkiver. Denne bog hjælper dig med at forstå, hvordan luciferianerne i denne verden, og især de franske luciferians, der udgør som guder, svor at demonstrere for resten af verden, at Afrikanere er deres skabninger, og at de (franskmændene) kan gøre med disse skabninger, hvad de vil. Vi anbefaler denne bog, såvel som de andre bøger i Illuminati serien, som du kan finde på www.mcreveil.org hjemmeside.


2- Endelig et rigtigt vidne for Nyang Bensouda?Som du allerede ved, brugte den berømte forræderiske, fattige og meget korrupte anklager nyang bensouda, anklager ved den oprindelige straffedomstol, fejlagtigt kaldet Den Internationale Straffedomstol (ICC), 7 år på at fabrikere anklagemyndighedens vidner mod den valgte Præsident for Elfenbenskysten, Laurent Gbagbo. Fra sin fabrik var hun i stand til at producere flere dusin af disse løgnere og andre informanter. Faktisk producerede hun næsten 300, nogle skiftede mening kort tid efter at være blevet kontaktet, andre trak sig tilbage, før de blev indkaldt til at vidne. Og de, der indvilligede i at vidne, befandt sig næsten alle, selv mod deres vilje, snarere vidnende om forsvaret og ikke om anklagen.


Men netop som den ledende forbryder var ved at synke ned i fortvivlelse, fik hun en original idé. I sin frugtbare fantasi tænkte hun på et atypisk vidne, et vidne, der ifølge hendes planer skulle lykkes, hvor alle andre vidner har fejlet. Det er dette ekstraordinære vidne, der mod alle odds vil være i stand til at hjælpe Nyang Bensouda med at dømme Præsident Gbagbo, som sarkozy-bøllen og hans gruppe af internationale slyngler ikke kunne myrde. Dette mirakelvidne hedder Youssouf, denne tyr, du ser på billedet ovenfor.


Endelig kunne nyang bensoudas tørst efter at se det Republikken Elfenbenskysten folks udvalgte og Afrikas værdige søn Laurent Gbagbo blive dømt tilfredsstillet ved hjælp af dette geniale vidne, som ifølge nyang bensouda skulle være den eneste, der har alle de beviser, som FN (denne kriminelle og racistiske organisation), de ulykkelige NGO'er, der lever af det blod, der flyder i Afrika, og andre vampyrer af enhver art, sagde, at de havde ophobet under det franske kup i Elfenbenskysten. De mange beviser vedrørende Præsident Laurent Gbagbos, hans kone Simone Gbagbos og hans minister Blé Goudés påståede krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden, som disse kriminelle organisationer har bebudet at besidde, og som Nyang Bensouda stadig ikke har været i stand til at fremlægge i retten, det er måske denne tyr Youssouf, der ville holde dem. Og i så fald vil nyang bensouda endelig nyde sin champagne og bevise for sine herrer, at hun ikke havde modtaget de to millioner dollars for ingenting.


Vi kan kun ønske ham held og lykke med dette nye anklagervidne mod det værdige Afrika. Nedenfor finder du en diskussion mellem nyang bensouda, en dårlig og meget korrupt anklager for den indfødte straffedomstol, der fejlagtigt kaldes Den Internationale Straffedomstol (ICC), og tyren Youssouf. God læselyst!


3- Møde mellem Nyang Bensouda og Youssouf


Nyang bensouda: Youssouf, timen er alvorlig, jeg har brug for dig forfærdeligt.


Youssouf: Hvad er der galt, frue?


Nyang bensouda: Gbagbo-sagen er meget mere kompliceret, end jeg troede.


Youssouf: Hvordan så?


Nyang bensouda: Er du klar over, at i 7 år, hvor jeg har arbejdet hårdt for at finde beviser mod denne mand Gbagbo, virker intet?


Youssouf: Men jeg syntes, der var for mange beviser, frue. Det var faktisk det, der blev bekendtgjort, allerede før Præsident Gbagbo blev væltet.


Nyang bensouda: Ja, men der er en ting, du ikke ved, Youssouf. Dette blev annonceret, fordi man ikke havde forestillet sig, at Gbagbo skulle komme levende ud af bombningen af sin bolig. I virkeligheden var den plan, der var forberedt for ham og hans familie, at myrde dem alle. Ingen forventede, at nogen ville komme levende ud af denne form for bombning. Så vi var alle meget overraskede over at finde dem alle stadig i live efter denne store bombning. Og desværre for os blev nogle instruktioner, der var givet, ikke respekteret.


Youssouf: Hvilke, frue?


Nyang bensouda: Alle mine chefer og mestre var sikre på, at Gbagbo ikke kunne forlade sin bolig i live efter bombardementet. Men de var ikke helt sikre på, at Gbagbo faktisk var i sin bolig. Til dette formål havde de tydeligvis bedt terroristerne, fejlagtigt kaldet oprørere, om at dræbe Præsident Gbagbo, hvis han tilfældigvis gemte sig et andet sted og blev fundet i live. Men det gjorde terroristerne ikke.


Youssouf: Ah, jeg kan se! Det er det, der retfærdiggør denne pressemeddelelse af watao. Han havde sagt i medierne, at grunden til, at den lurvede og berygtede franske ambassadør i Abidjan, jean-marc simon, gik efter ham og ønskede at få ham bragt for ICC, var, at han havde nægtet at dræbe Præsident Gbagbo. Så hans udsagn var sande dengang?


Nyang bensouda: Det er rigtigt. Han har ikke råd til at fremsætte en sådan udtalelse offentligt om den franske ambassadør, hvis den var falsk. Denne idiot praler af, at han ikke dræbte Gbagbo. Han ved ikke, at han har bragt os i et rigtigt rod. Det har været 7 år, at jeg har rystet mit hoved uden noget håb om succes. Hvis han havde myrdet Gbagbo og hans familie, som guillaume sorø havde myrdet minister Désiré Tagro, ville jeg ikke lide nu. Mine chefer og mestre er lige så flove som jeg. Vi er alle fortabte, totalt fortabte.


Youssouf: Hvad med de mange fældende beviser, som frankrig, FN og vestlige NGO'er sagde, at de holdt imod Præsident Gbagbo, selv før hans mord?


Nyang bensouda: Jeg er klar over, at du er langsom til at forstå, Youssouf. Du taler godt om mordet på ham. Dette er ikke et mord, Youssouf, men snarere et mislykket mord. For hvis mordplanen var lykkedes, ville vi ikke have haft dette problem. Så forstå, at der ikke var nogen beviser mod Gbagbo. I virkeligheden har der aldrig været nogen beviser mod Gbagbo. Det er snarere ham, Gbagbo, der har alle beviserne imod os. Vi meddelte, at vi havde en masse overvældende beviser mod ham, fordi vi var overbeviste om, at vi aldrig ville have brug for dette bevis. Ingen forventede den situation, vi er i nu, hverken mine chefer og mestre eller mig. Vi vidste alle, at hvis vi forlod Gbagbo i live, ville han have alle beviser til at forvirre os. Derfor var den eneste løsning at myrde ham direkte. Ifølge mine lederes og mestres projekt skulle vi i øjeblikket tale om Gbagbo i datid. Gbagbo skulle dø enten før eller samtidig med sin minister Désiré Tagro. Du fulgte selv, hvordan hans bolig blev beskudt af enhjørningestyrken og FN. Hvem kunne have forestillet sig, at nogen ville komme ud af dette helvede i live?


Youssouf: Ingen. Selv kan jeg ikke forstå, hvordan han var i stand til at komme derfra i live.


Nyang bensouda: I virkeligheden er det, der blev forberedt mod Gbagbo, det, der blev anvendt med stor succes på Kadhafi. Gbagbos eksempel lærte os en virkelig lektie. Det er derfor, at mine lederes og mestres i Kadhafis tilfælde havde givet lejesoldaterne strenge og strenge instrukser om at likvidere ham, selvom han blev fanget i live, og det var det, der blev gjort.


Youssouf: Det er rigtigt. Den måde, han blev skudt på, da han hverken var bevæbnet eller i stand til at flygte, bekræfter, hvad du siger.


Nyang bensouda: Heldigvis for os var de, der var ansvarlige for drabet på Kadhafi, ikke så feje som denne watao. Ellers ville vi nu stå i et andet alvorligt problem. Du ser, at i tilfældet Kadhafi taler ingen længere om det. Mine lederes og mestres har stjålet al Libyens ejendom og delt den mellem sig, og der er ingen til at flinch, og der vil ikke være nogen til at retsforfølge mine lederes og mestres for tyveri eller for nogen anden forbrydelse. Kadhafi er her ikke længere for at fremlægge beviser på noget imod os.


Youssouf: Fru, i dette tilfælde med Præsident Gbagbo, før vi beskylder Watao og hans terroristvenner for ikke at have dræbt ham, må vi tage hensyn til den rolle, som hans Gud spillede i alt dette. Det er fastslået, at Præsident Gbagbo i hele denne tid bad meget og kun stolede på beskyttelsen af sin Gud Jesus Kristus.


Nyang bensouda: Absolut. Du har ret. Mine mestre anerkendte også, at Gbagbo skylder sin overlevelse beskyttelsen af sin Gud Jesus Kristus og de mange bønner, som kristne har for ham. Der er endda en af os, et medlem af illuminati, som af grunde, jeg stadig ikke kender, valgte at fordømme alle vores planer mod Gbagbo. Han erkendte også, at de kristnes bønner alvorligt har forpurret vores handlinger. Desuden ødelagde bomberne fra FN og Licorne-styrken boligen og det enorme bibliotek i Gbagbo, men gjorde ikke noget mod Gbagbo, hans familie eller hans bibel, der blev fundet på hans bord.


Youssouf: Frue, lad ikke stakkels watao bære den fulde vægt af din fiasko, når vi ved, at din mordplan mod Præsident Gbagbo og hans familie mislykkedes på grund af Guds beskyttelse af deres liv.


Nyang bensouda: Jeg er enig med dig. Ingen kan benægte, at det var Gud, der beskyttede Gbagbo og hans familie. Især da denne plan om at myrde Gbagbo ikke kun stammer fra 2010 eller 2011. Det var faktisk siden 2000, at mine lederes og mestres begyndte at planlægge mordet på Gbagbo. Du har ikke glemt omringningen af hans bopæl af franske tanke i 2004.


Youssouf: Åh ja. De taler om de franske kampvogne, der udstyret med topmoderne GPS var faret vild i Abidjan i en sådan grad, at de tilfældigt endte foran Præsidentens bolig, ikke?


Nyang bensouda: Gør ikke grin med mine mestres på denne måde, Youssouf.


Youssouf: Nej frue, jeg gør ikke grin med dem. Jeg var overbevist om, at mennesker var klogere end dyr, indtil denne scene i november 2004. Da jeg havde lært, at de franske soldater, selv om soldater rangeret blandt de mest magtfulde i verden, kunne strejfe ind i byen Abidjan med deres kampvogne, til det punkt at ende foran Præsident Gbagbos bolig uden at vide, hvilken vej jeg skulle tage i timevis, trøstede jeg mig selv. Jeg forstod, at det var forkert for mig at undervurdere mig selv foran mænd. Det var den dag, at jeg forstod, at vi dyr var klogere end mennesker.


Nyang bensouda: Du kan ikke være klogere end alle mænd, Youssouf.


Youssouf: Tilgiv mig frue. Det er rigtigt, at jeg ikke skulle have generaliseret. Denne ekstrapolering er fejlagtig. Jeg vil hellere sige, at jeg forstod efter denne begivenhed, at vi Dyr var klogere end de franske soldater, der til trods for at være baseret i Abidjan i årevis stadig kunne gå tabt på denne måde ud over at være i tanke fra den 5.mest magtfulde hær i verden. De vil ikke bebrejde mig, frue, at jeg uden omsvøb siger, at vores intelligens ikke kun overstiger de franske soldaters. Det overstiger også de franske myndigheder, der støttede det nonsens, og endda alle de mænd, der troede på den slags nonsens.


Nyang bensouda: Ok, Youssouf. Lad os glemme det faktum, at selv dyr er klogere end franske soldater og deres myndigheder. Lad os gå tilbage til det, vi sagde. Vi forklarede det faktum, at alle de mordplaner, som mine herrer har planlagt mod Gbagbo siden 2000, alle er slået fejl. Så før vi beskylder Watao og hans terroristvenner for ikke at have dræbt Gbagbo og hans familie i 2011, må vi først spørge os selv, hvordan de kunne være kommet levende ud af denne form for bombning. Enhjørningen og FN-soldaterne var der ikke for at have det sjovt. De bombede ikke Gbagbos bolig som alterdrenge. De var ikke kristne. De var der for at dræbe, og intet andet end for at dræbe. Og deres mission var meget klar, at likvidere Gbagbo. Så i virkeligheden, hvis vi skal anklage watao og hans terroristvenner, må vi først beskylde enhjørningen og FN for ikke at have været i stand til at dræbe Gbagbo med al den militære logistik, de havde. De havde alle mulige våben og andre bomber til deres rådighed. Så du har helt ret. Vi burde lade Watao være i fred.


Youssouf: Jeg håber, du vil videregive dette budskab til dine mestre, så de er fleksible med watao.


Nyang bensouda: Det vil jeg. Under alle omstændigheder er det klart, at hvis FN's og licornenes store bomber ikke kunne dræbe Gbagbo, er det ikke watao, der ville have gjort det. Lad os nu gå videre til den sag, jeg kom for at se dig for. Hvad gør vi?


Youssouf: OK, det er klart, at der ikke er nogen beviser mod Præsident Gbagbo, og det har der aldrig været. Men i det mindste mangler du ikke vidner. Jeg lærte, at du havde mange vidner til anklagemyndigheden. Vi talte endda om et par hundrede.


Nyang bensouda: Det er rigtigt. Jeg kontaktede faktisk over 300 vidner. Nogle skiftede mening blot et stykke tid efter at være blevet kontaktet, andre trak sig tilbage, før de blev indkaldt til at vidne. Og de, der har indvilliget i at vidne, er alle eller næsten ude af stand til at vidne for anklagemyndigheden. Da de ankommer til retten, siger de alle det modsatte af, hvad de lovede mig at sige. Jeg forstår ikke noget.


Youssouf: Betalte Præsident Gbagbo dem ikke tilfældigt, eller er det stadig den samme Gud Jesus Kristus, der ville beskytte ham?


Nyang bensouda: Nej, jeg tror ikke, det kun er hans Gud denne gang. Jeg benægter ikke hans Guds storhed, men jeg tror, at problemet ligger et andet sted.


Youssouf: Jeg fandt ud af at han bruger sin tid i fængslet på at læse i Bibelen. Påvirker det ikke dine vidner? Du bør overveje at bede om at blive forbudt at bede eller læse hans bibel. Synes De ikke, at det er klogt, frue?


Nyang bensouda: Nej, Youssouf, jeg har lige fortalt dig, at jeg tror, problemet ligger et andet sted. Problemet er, at det ikke er let at bevise løgnen. Den eneste rigtige måde at bevise løgnen med succes er at gøre alt for at undgå at bevise den. Mordet på ham var den eneste rigtige løsning for os, men ak! Og om Gbagbo ville have betalt alle mine vidner, er ikke muligt. Tværtimod. Jeg betalte for alle mine vidner. Og jeg sparede ikke på midlerne. Jeg betalte dem godt. Jeg har stillet millioner til rådighed for hver af dem. Apropos Gbagbo, ved du, at han ikke havde noget? Denne mand er bestemt den eneste idiotiske Præsident for alle Afrikas Præsidenter. Jeg ønsker ikke at fornærme ham, men jeg er ret sikker på, at du ikke finder en anden Præsident som denne i Afrika.


Youssouf: Hvordan så?


Nyang bensouda: Er du klar over, at han ikke havde nogen konto i nogen bank i udlandet?


Youssouf: Få mig ikke til at grine.


Nyang bensouda: Jeg mener det alvorligt. Vi søgte overalt, jeg mener overalt, og vi fandt intet. Vi havde endda til hensigt at anklage ham for uretmæssigt erhvervede gevinster, i mangel af forbrydelser mod menneskeheden, men denne fyr havde ikke afledt noget til vores store overraskelse og selvfølgelig til vores største forvirring. Da vi ikke fandt nogen af hans bankkonti i vestlige lande, troede vi, at det var i Afrika, at han havde skjult dem. Og med den magt, vi havde til at søge overalt uden barrierer, søgte vi i Afrika, og igen havde denne mand intet.


Youssouf: Det er ikke muligt!


Nyang bensouda: Et af vores foretrukne masseintimideringsvåben var ubrugeligt.


Youssouf: Hvilken?


Nyang bensouda: Indefrysning af aktiver. Vi skulle indefryse hans aktiver, men denne herre havde ingen penge at indefryse. Jeg behøver ikke sige mere for at overbevise dig. Vi skammede os alle. Mine lederes og mestres spekulerede alle på, om de drømte. Nu forstår De, hvorfor jeg fortalte Dem, at denne mand bestemt var den eneste idiotiske Præsident af alle Afrikas Præsidenter.


Youssouf: Hvad du lige har forklaret mig der, giv mig ikke modet til at vidne mod denne mand. Måske forstår jeg, hvorfor folk ikke kan vidne imod ham.


Nyang bensouda: Noooon Youssouf, vær ikke modløs. Ellers bliver jeg skruet sammen. Hele min karriere, hele min ære, i det mindste det, der er tilbage af den, afhænger af, at Gbagbo bliver dømt. Jeg har en interesse i at se ham dømt. Jeg har allerede ikke noget valg. Jeg har været så involveret i denne sag.


Youssouf: Jeg kan se!


Nyang bensouda: Lad mig give dig et eksempel: Mine mestres har stillet flere millioner dollars til min rådighed for at lykkes med denne mission. Men det kan jeg ikke. Alligevel prøvede jeg alt. Hvad gjorde jeg ikke? Jeg prøvede alt, jeg prøvede alt. Du kan ikke forestille dig, hvor mange millioner jeg brugte på at bestikke vidner og potentielle vidner. Jeg forsøgte endda at bruge de massegrave, som mine herrer havde forberedt under krigen, men intet fungerede. De ved, at franske styrker og FN-styrker under krigen massakrerede tusindvis af unge i Republikken Elfenbenskysten patrioter.For at skjule ligene, så ingen nogensinde ville vide, hvor mange civile de havde dræbt, havde de lavet massegrave, hvor de stablede ligene op. Nogle af disse massegrave vil aldrig engang blive fundet. Og da der ikke var nogen fra Gbagbo-lejren til at være vidne til dette, forblev alt tophemmeligt.


Youssouf: Jeg forstår derfor, hvorfor UNOCI destruerede alle sine dokumenter vedrørende håndteringen af krisen i Elfenbenskysten, mens den domstol, som du er anklager for, har brug for alle disse dokumenter for at gennemføre sine undersøgelser.


Nyang bensouda: Jeg vil vende tilbage til punktet om UNOCI senere.


Youssouf: Okay frue. Frue, du forklarede mig den store indsats, du har ydet.


Nyang bensouda: Ja, jeg har prøvet mange ting. Jeg gik så langt som til at manipulere med selv nogle falske billeder af drabene i Kenya for at overvælde Gbagbo, men det lykkedes folk at forpurre denne plan.


Youssouf: Ja, jeg havde hørt om det. Jeg hørte endda om sagen om de mennesker, der angiveligt blev dræbt i Abobo af Præsident Gbagbo, men som endte i retten med at vidne. Når du fortæller mig, at du har gjort alt, forstår jeg dig. Det er virkelig en skam! Jeg håber bare, at dine mestre ikke vil bede dig om at betale de $ 2 millioner, jeg lærte, de gav dig.


Nyang bensouda: Ah, du vidste om dette?


Youssouf: Yesiiii! Jeg er ikke den eneste, der har lært dette. Oplysningerne havde spredt sig overalt. Vi erfarede, at De havde 2 millioner dollars til at dømme Præsident Gbagbo, hvilket var det dobbelte af, hvad Deres forgænger luis moreno ocampo havde modtaget.


Nyang bensouda: (Suk)


Youssouf: Du talte tidligere om en af dine egne, dette medlem af illuminati, der forrådte dig, er det ikke ham, der også afslørede oplysningerne om disse 2 millioner dollars, som dine herrer gav dig for at dømme Præsident Gbagbo?


Nyang bensouda: Det er ham. Jeg ved ikke, hvorfor han valgte at gøre dette mod os.


Youssouf: Han havde bestemt endnu ikke korsfæstet sin samvittighed som dig, og han havde en vis anger. Ikke alle kan gøre den slags skade, du gør, og klare at sove. I og jeres mestre er virkelig specielle væsener. Det er klart, at I ikke er normale mennesker. Under ingen omstændigheder kan et normalt menneske være så iboende ondskabsfuldt og grusomt. At dræbe millioner af mennesker, som du gør rundt om i verden, uden at miste søvn, er ekstremt svært at forstå.


Nyang bensouda: Du kan have ret, Youssouf. Men hvad angår de penge, jeg modtog, vil mine mestres ikke bede mig om at tilbagebetale. Tværtimod bad jeg dem om at forhøje dette beløb. Det var meget utilstrækkeligt, fordi vi alle havde undervurderet denne sag. Ingen forventede en så vanskelig og kompliceret sag.


Youssouf: Hvis alle dine vidner, der endelig vidnede, ikke kunne gøre noget, og der var omkring 140 af dem, hvad kan jeg, Youssouf, et simpelt dyr, gøre?


Nyang bensouda: Jeg ved, hvorfor jeg regner med dig. Og jeg ved, hvorfor kun du stadig kan få mig til at vinde denne sag mod denne mand. Hvor han er nu, er han næsten overbevist om, at jeg har fejlet. Han kan ikke forestille sig det jokerkort, jeg reserverede.


Youssouf: Forklar det for mig.


Nyang bensouda: Du ved, at som anklager mod ham var krigsforbrydelser, forbrydelser mod menneskeheden, mord, voldtægt og andre.


Youssouf: Men intet af dette virkede. Hvordan tror du, du vil få succes med mig?


Nyang bensouda: Hos dig er det ligefrem nye anklager, der vil blive formuleret.


Youssouf: Åh!


Nyang bensouda: Ja. Jeg vil omdefinere anklagerne mod ham. Jeg vil nu gå over til forbrydelser mod dyr gennem mord, voldtægt og anden seksuel vold. Jeg vil tilføje forfølgelse og andre torturhandlinger.


Youssouf: Hvad skal jeg sige konkret?


Nyang bensouda: Du vil sige, at Gbagbo dræbte dig, voldtog dig og torturerede dig. Vi må ikke længere falde i den fælde, som vi befandt os i med de første vidner.


Youssouf: Hvad gjorde de første vidner?


Nyang bensouda: De sagde alle, at Gbagbo sendte sine soldater for at dræbe dem. Og de få højtstående militærofficerer, vi var i stand til at bestikke til at vidne mod ham, formåede ikke at fastslå hans skyld.


Youssouf: Så hvad skal vi gøre denne gang?


Nyang bensouda: Denne gang vil du ikke sige, at Gbagbo sendte sine soldater for at dræbe dig. I stedet vil du sige, at det var Gbagbo selv, der kom for at dræbe og voldtage dig. Der risikerer vi ikke længere at blive konfronteret med soldater, der vil sige, at Gbagbo ikke sendte dem.


Youssouf: Hvis hans forsvar spørger mig, hvorfor jeg er i live, hvis Præsident Gbagbo var kommet for at dræbe os, hvad ville jeg så sige?


Nyang bensouda: Du vil sige, at du bare var meget heldig og også meget klog. Du vil sige, at så snart han begyndte at dræbe de første dyr, gik du i seng, som om du også var død, og han dræbte alle de andre.


Youssouf: Og hvad angår voldtægt, hvad vil jeg sige?


Nyang bensouda: Du vil sige, at han voldtog jer alle, jer alle uden undtagelse og gentagne gange. Og at da han voldtog dig, tog han ikke hensyn til, hvem der var mand, og hvem der var kvinde.


Youssouf: Hvis jeg siger, at jeg også blev voldtaget, kan jeg blive bedt om fysiske beviser, og så vil jeg sidde fast.


Nyang bensouda: I dette tilfælde skal det snarere siges, at alle dyrene blev voldtaget undtagen dig, og at du undslap, bare fordi du den første dag, han kom for at voldtage, var du alvorligt syg, og de andre dage, da du allerede kendte hans bil, da du så den komme, gemte du dig. Hans forsvar kan spørge dig, om han kom alene eller sammen med sine officerer. Der vil du sige, at du tror, at Gbagbo måske vidste, at hans hovedgeneraler var forrædere, fordi han ikke kom med nogen af dem. Hver gang han skulle udføre denne form for mørke operationer, kom han kun med sin rigtige general Dogbo Blé. Du vil tilføje, at du nu forstår, hvorfor det kun var med denne General, at han kom. Han er den, der forblev fuldstændig loyal og trofast over for ham til slutningen.


Youssouf: Det er en god idé. Præsident Gbagbos forsvar vil finde det unødvendigt at indkalde General Dogbo Blé for retten, da hans vidneudsagn vil blive miskrediteret. Alle vil sige, at de ikke kan sige noget dårligt imod Præsidenten.


Nyang bensouda: Hvis hans forsvar giver dig pinlige spørgsmål, så fortæl dem, at du allerede har glemt alt. Fortæl dem, at dyr glemmer hurtigere end mænd. Og hvis de kræver bevis for dette, vil jeg bestikke et par dyrlæger for at bekræfte det. FN har stillet et budget til rådighed for mig til dette.


Youssouf: Og hvis jeg bliver spurgt om massegrave, hvor Præsident Gbagbo begravede os, hvad skal jeg så sige?


Nyang bensouda: Du vil sige, at da han dræbte dig, begravede han dig ikke. Du vil sige, at han sendte dine lig mod syd, og derfor var der altid kød i syden under hele krisen efter valget, trods krigen og embargoerne.


Youssouf: Du overbeviser mig mere og mere, frue. Jeg tror, vi kan komme igennem dette. Jeg indvilliger i at vidne.


Nyang bensouda: Ahaaaa Youssouf, du kan ikke forestille dig, hvor lettet jeg er. Du er det eneste håb, jeg har nu.


Youssouf: Jeg vil gøre mit bedste.


Nyang bensouda: Denne Gbagbo-sag har skadet os så meget. Alle mine chefer og mestre er i total forvirring. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange møder de har holdt og fortsat holder i forbindelse med denne sag. Alle mistede de søvn under denne retssag, og hver af dem fortryder nu at have bragt Gbagbo til Haag. Dette var en monumental fejltagelse.


Youssouf: Men De overdriver, frue.


Nyang bensouda: Slet ikke. Ved du, at denne sag har afsløret alt, hvad vi havde af hemmelighed. Jeg ved ikke, om der er en eneste af vores hemmeligheder, der ikke er blevet afsløret. Vil De have mig til at give Dem nogle eksempler?


Youssouf: Hvorfor ikke.


Nyang bensouda: Indtil denne retssag mod Gbagbo begyndte, var mange mennesker overbeviste om, at det var dramane ouattara, der vandt valget i 2010. Gbagbo-retssagen afslørede for verden, at dramane ouattara ikke engang var kommet forbi første runde. Alle ved nu, at det var Gbagbo og Bédié, der kvalificerede sig til anden runde. I virkeligheden havde dramane ouattara ikke engang fået halvdelen af Bédiés stemmer. Og det var endda i første runde, at Gbagbo vandt valget. Men vores valgstyringssoftware havde manipuleret resultaterne. Alt var timet, så der absolut ville være en anden runde.


Youssouf: Det ved jeg godt.


Nyang bensouda: Det er ikke alt. Folk ved nu, at selv de 16.000 dødsfald, der annonceres, er de tal, som mine herrer valgte at lade cirkulere. I virkeligheden har krisen i Elfenbenskysten krævet mere end 100.000 liv, og folk ved det nu. Alle dem, der kun følger vores medier, troede virkelig, at krisen i Elfenbenskysten i 2010 skyldtes, at Præsident Gbagbo tabte valget og nægtede at opgive sin post til fordel for dramane ouattara. Nu ved alle, at det snarere var et fransk kup mod Præsident Gbagbo, et kup, der var begyndt, siden Gbagbo vandt valget i 2000 til alles overraskelse. Der er endda en strålende undersøgende journalist, der har skrevet en bog om det.


Youssouf: Taler du om Charles Onana?


Nyang bensouda: Jeg er klar over, at du er velinformeret, Youssouf.


Youssouf: Denne Gbagbo-sag interesserer alle, frue, også dyr og træer.


Nyang bensouda: Charles Onana lavede en fremragende bog med titlen: "Elfenbenskysten: Kuppet", en bog med forord af Præsident Thabo Mbeki, Sydafrikas tidligere Præsident. Denne bog bekræfter meget godt, hvad jeg lige har fortalt dig. Du ved, at det allerede ikke er op til mig at reklamere for en bog, der afslører mine mestre og mig. Hvis jeg havde haft magt til at forbyde denne bog, ville jeg have gjort det uden tøven.


Vores komplot er blevet så afsløret, at selv nogle af Gbagbos fjender er blevet hans venner. Alle har nu forstået, at han er fuldstændig uskyldig. Alle ved nu, at Elfenbenskystens virkelige valgte Præsident sidder i fængsel i Haag, og at Elfenbenskystens virkelige førstedame sidder i fængsel i Elfenbenskysten. Det hjælper ikke mine chefer og mestre. At føle sig så udsat er helt sikkert det sidste, de ville have ønsket.


Youssouf: Fru, jeg må indrømme, at denne Gbagbo-sag gør dig meget ondt.


Nyang bensouda: Jeg får dig ikke til at sige det, Youssouf. Alt for meget skade. Lad mig give dig nogle andre eksempler:


Der er nægtelsen af at genoptælle stemmerne. Det er en reel fornægtelse af demokratiet. Mine mestre, der kan lide at udgive sig selv som store givere af lektioner i demokrati, vil aldrig komme sig. Hele verden ved nu, at ordet demokrati blot er et meningsløst ord. Hvilken sand demokrat kan modsætte sig en omtælling, når et valg bestrides? Omtælling af stemmer er den mest demokratiske måde at løse denne type problemer på. Det er blevet umuligt for mine mestre at stå foran Afrikanerne og tale om demokrati uden at skamme sig. De bruger modvilligt det ord nu.


Der er også lukningen af franske banker under krisen efter valget som et middel til afpresning af Gbagbo. Enhver Afrikaner, der nyder alle sine sanser, vil aldrig mere være i stand til at lægge sine penge i en fransk bank, da han nu ved, at frankrig for ingenting overhovedet kan beordre sine banker i et afrikansk land til at lukke deres døre og spærre pengene fra alle deres Afrikanske klienter på ubestemt tid uden frygt for retslige skridt, skader og anden kompensation, der skal betales til dem.


Der er også det sted, som mine mestre har valgt til at proklamere resultatet af dette valg i 2010. I intet land i verden er noget sådant set. Dette er en anden hidtil uset kendsgerning. Resultatet af et lands præsidentvalg, der afholdes i oppositionskandidatens hovedkvarter, det er aldrig sket, siden verden har eksisteret, og jeg er sikker på, at det aldrig vil ske andre steder. Hvad for? Fordi den skam, som Mine mestre stadig føler nu, betyder, at de ikke længere vil falde i fælden med at vise deres store idioti i hele verdens øjne på denne måde. Denne sag var for åbenlys.


Youssouf: Fru, jeg er enig med dig i, at dine mestre var legendarisk naive. Ikke alene tillod de sig selv at tage til Hotel du Golf, som var ouattara-dramaets hovedkvarter, for at proklamere resultatet af præsidentvalget i et suverænt land med veletablerede og velfungerende institutioner, men efter deres forbrydelse exfiltrerede de den afskyelige bakayoko, formanden for den uafhængige valgkommission (IEC), og tog ham med til Paris, hvor han blev indkvarteret, hvidvasket og fodret i månedsvis, mens kuppet blev gennemført.


Nyang bensouda: Taler du om youssouf bakayoko?


Youssouf: Jeg ønskede bevidst ikke at bruge navnet Youssouf, frue. Youssouf bakayoko er bare en slyngel. Her er en buccaneer, der indvilliger i at omstøde valgresultatet og give drama ouattara vinder af et valg, som han stort set tabte, og forbliver rolig, når titusinder af hans landsmænd bliver massakreret. I mellemtiden indvilliger han i at gå og blive behandlet som en lille pasha i Paris. For denne slyngel er denne lille flygtige trøst, der er blevet givet ham, mere værd end livet for mere end 100.000 ivorianere og andre Afrikanere. Det er trist frue, og bevidstheden om, at denne idiot har samme navn som mig, oprører mig.


Nyang bensouda: Lad mig give dig et andet eksempel, Youssouf. Jeg har allerede fortalt Dem, at hvad Gbagbo-sagen har gjort ved os, kan jeg ikke finde rigtige ord til at udtrykke det. Og når jeg taler om Gbagbo-sagen, taler jeg ikke kun om formålet med kuppet, jeg taler om hele processen, der ledsagede det. En anden slående kendsgerning er naturaliseringen af dramane ouattara et par dage før præsidentvalget. Det har vi aldrig set nogen steder. Dette er en anden hidtil uset kendsgerning.


Fru, i sidste ende vil denne ivorianske sag gå over i historien som den sag, der omfattede det største antal hidtil usete kendsgerninger i menneskehedens historie. Jeg mener, at Unesco bør dvæle ved den, og denne sag bør normalt komme ind i Guinness Rekordbog. Jeg anbefaler, at det lange franske statskup i Elfenbenskysten fra 2000 til 2011 optages på UNESCO's liste over verdensarv, længe før den franske baguette.


Det er fastslået, at dramane ouattara levede i næsten 70 år som Burkinabesisk statsborger, og dine mestre tvang Præsident Gbagbo til at naturalisere ham til præsidentvalget for at gøre ham til præsident for et land, der i virkeligheden ikke er hans. For en hidtil uset kendsgerning er det virkelig en af dem.


Nyang bensouda: Der er også embargoen mod medicin. Det er prikken over i'et. Du kan ikke forestille dig, hvordan denne fejl viste det sande ansigt hos mine mestres, der kan lide at give indtryk af at være meget bekymrede over menneskelivet. Elfenbenskysten har normalt en befolkning på omkring 30 millioner. Når mine mestres, der går ind for forskellige rettigheder overalt, herunder rettigheder for dyr som jer, tillader sig at blokere narkotika for næsten 30 millioner mennesker, er de der og viser hele verden, at de kun er almindelige kriminelle. Jeg tror, De er enig med mig i, at ingen af dem ønsker at blive set på den måde.


Youssouf: Absolut.


Nyang bensouda: Desværre er det sådan, de ses nu. At berøve mere end 30 millioner mennesker narkotika er at opnå hvilket resultat, hvis ikke at dræbe alle de befolkninger, der er afhængige af disse stoffer. Et ægte folkemord. Og blandt de mennesker, der vil blive ofre for denne modbydelige beslutning, er ældre, gravide, ammende kvinder, små børn, handicappede osv. Hvilke rettigheder vil mine mestres fra da af stadig være i stand til at prædike for folket? Mænds rettigheder? Kvinders rettigheder? Børns rettigheder? Ældres rettigheder? Handicappedes rettigheder? Patienternes rettigheder? Alle disse forskellige rettigheder er blevet krænket. Vi ved ikke, hvor vi skal henvende os Youssouf. Det er meget kompliceret for os.


Youssouf: Græd ikke frue. Jeg forstår din smerte.


Nyang bensouda: Jeg undskylder Youssouf, hvis jeg ikke kunne holde tårerne tilbage. Dette tilfælde af narkotikaembargo alene er nok til at ødelægge os fuldstændigt og sætte flere farmaceutiske virksomheder, der tilhører mine mestres, i total konkurs, hvis Afrikanere vælger at opføre sig som mennesker med hjerner. Hvilken Afrikaner med alle sine sanser kan stadig regne med medicin fra Vesten? Og hvilket afrikansk land, der er værdig til navnet, kan stadig stole på importerede lægemidler, især fra Vesten?


Enhver Afrikaner, hvis hjerner stadig fungerer godt, ved nu, at lægemidler fremstillet i Vesten er et instrument til dominans og slaveri i hænderne på mine chefer og mestre. Ægte Afrikanere ved nu, at vesterlændinge til enhver tid kan blokere medicin på vej til Afrika og lade titusinder af Afrikanere dø uden forlegenhed. Afrikanere, der tænker, vil helt sikkert flygte fra disse importerede lægemidler og søge at behandle sig selv anderledes.


Det samme gælder for afrikanske ledere. Alle afrikanske ledere med alle deres mentale og intellektuelle evner ved nu, at det at stole på vestligt fremstillede lægemidler er synonymt med at udsætte afrikanske befolkninger for mulig afpresning, der er forkælede børn værdige. De opdagede gennem denne afskyelige beslutning, hvad mine mestre virkelig er. Ansvarlige og samvittighedsfulde ledere, hvis der er nogen på det Afrikanske kontinent, skal samle alle deres eksperter og forskere inden for naturlige og andre alternative lægemidler for hurtigt at finde løsninger til behandling af deres patienter uden at stole på importerede lægemidler, hvis levering kan blokeres til enhver tid, selv af de mest barnlige og foragtelige grunde.


Forestil dig, Youssouf, at de Afrikanske ledere er mentalt sunde og afbalancerede mennesker og træffer den slags beslutninger, som jeg lige har nævnt, hvad vil der så ske med de medicinalvirksomheder, der ejes af mine mestre? Du forstår, hvorfor jeg ikke kan holde tårerne tilbage. Ved du, at Afrika officielt har en befolkning på en milliard 300 millioner i øjeblikket. Du ved, at de officielle tal altid er meget lave sammenlignet med de reelle tal. Så vi taler om en befolkning på mindst 2 milliarder mennesker, 2 milliarder potentielle kunder. Det er Afrika, der udgør den største kundekreds af mine mesters farmaceutiske firmaer. Forestil dig mere end 2 milliarder kunder, der natten over holder op med at bruge stoffer fremstillet i Vesten. Det ville være en katastrofe. Det er, hvad der normalt ville ske, hvis afrikanske ledere ikke var mine herrers lakajer.


Selvom dette ikke er sket endnu, frygter mine mestre et sådant scenario. De fortæller sig selv, at hvis den nye generation af Afrikanere undersøger denne situation med klarsyn, vil den gøre oprør mod sine lederes medskyldige passivitet, gøre oprør mod mine herrer og boykotte alle franske produkter uden undtagelse. Og det vil være enden på vestlig dominans over Afrika. Så dette er et meget følsomt problem, og jeg beder bare til, at Afrikanerne bliver i deres sædvanlige søvn, og at ingen af dem engang er klar over, at der findes et problem. Hvis unge Afrikanere var lidt klar over virkeligheden og alvoren af denne situation, ville en revolution være uundgåelig. Og det er ikke alt, Youssouf. Ved du, at mine mestre i Vesten endda forsvarer de dødes rettigheder?


Youssouf: Hvordan så, frue?


Nyang bensouda: Hver gang en grav bliver vanhelliget i Europa, gør de det til et så alvorligt problem, at de beordrer politiet til at foretage efterforskning. Og de ansvarlige straffes normalt hårdt, når de bliver fanget. Hvis Afrikanerne lærer dette, vil de helt sikkert indse, at i Vesten er de døde mere værdifulde end de levende i Afrika. Er du klar over det? Mens mine mestre beskytter de dødes rettigheder i Vesten i en sådan grad, at de straffer dem, der vover at forstyrre disse rettigheder, hårdt, tramper de på rettighederne for de levende i Afrika i en sådan grad, at de beordrer folkedrab på mere end 30 millioner skrupelløse Afrikanere. De bekræfter, at Afrikanere er værdiløse. De bekræfter, at mennesker i Afrika er mindre værdifulde end vestlige dyr, og at de levende i Afrika er mindre værdifulde end vestlige døde. Forestil dig, hvad Afrikanernes reaktion vil være, når de indser dette. Jeg beder af hele mit hjerte om, at de aldrig indser det.


Youssouf: Du må hellere danne en stærk bønnegruppe for sådan en bøn, frue.


Nyang bensouda: Når man så på madhylderne hos hunde og katte i supermarkeder i Vesten, ville man besvime, Youssouf; især når man kender den skæbne, der er forbeholdt mænd i Afrika af mine mestre og deres tjenere, der besætter flere præsidentstole i Afrika.


Youssouf: Jeg lærte også, frue, at kirkegårde i Vesten er bedre bygget end de smukkeste kvarterer i Afrika, med alle de asfalterede og velafmærkede gyder og vejene inde godt brolagt; hvorimod i Afrika vil du ikke finde nogen by helt asfalteret, ikke engang hovedstæderne. Det betyder, at mens vesterlændinge plyndrer Afrika og forvandler afrikanske byer til slumkvarterer, herunder afrikanske hovedstæder, bygger de deres kirkegårde på en sådan måde, at de gør folk i de smukkeste kvarterer i Afrika syd for Sahara jaloux. Jeg er sikker på, frue, at hvis det ikke havde været af frygt for spøgelser og alle de onde ånder, der opererer på kirkegårde, ville mange Afrikanere vælge at bosætte sig på disse smukke vestlige kirkegårde.


Nyang bensouda: Du har ret, Youssouf. Forestil dig, hvad Afrikanernes reaktion vil være, når de indser alt dette. Jeg beder af hele mit hjerte om, at de aldrig indser det.


Youssouf: Jeg forstår dig frue, og jeg forstår det meget godt nu. Ved De, at flere hundrede mennesker er døde på grund af denne narkotikaembargo?


Nyang bensouda: Jeg ved det.


Youssouf: Når dine herrer er klar til at fængsle Præsident Gbagbo ved ICC på livstid for det virtuelle mord på hundrede mennesker, når de selv faktisk har myrdet mere end 100.000 mennesker med deres våben og var klar til at myrde yderligere 30 millioner mennesker ved embargoen mod medicin, der er grund til at spekulere på, om vi ikke går på hovedet.


Nyang bensouda: Hvad vil du have mig til at sige, Youssouf?


Youssouf: Lad mig vende tilbage til en udtalelse, du kom med tidligere. Fru, De sagde, at krisen i Elfenbenskysten i virkeligheden forårsagede mere end 100.000 dødsfald. Dette bekræfter forudsigelserne fra dominique claudine nouvian folloroux-ouattara, hustru til dramane ouattara. Flere medier rapporterede, at hun havde svoret, at selv hvis der skulle være 100.000 dødsfald, ville hun og dramane ouattara tage magten i Elfenbenskysten. Hans forudsigelse er utrolig præcis. Er denne kvinde ikke en profetinde ved en tilfældighed? Efter min ydmyge mening bør de kristne kirker, der endnu ikke har profetinder, kalde på hende. Men det eneste, der kan køle de kirker, der måske har været interesseret i hende, er listen over navne, som medierne har givet hende. Nogle kaldte hende en "blodtørstig harpy", andre en "farlig luder" og atter andre en "femme fatale". Titler, der ikke vil gøre hende alt for acceptabel for disse kirker på trods af hendes magtfulde profetiske tjeneste og hendes Nostradamus-lignende forudsigelser.


Nyang bensouda: Da jeg er fra deres side, kan jeg ikke rigtig kommentere på det, du lige har sagt. Men jeg vil stadig advare dig. Glem ikke, at du stadig er i Elfenbenskysten. Glem ikke dig selv, og du gentager foran folk der alle disse kvalifikationer, som medierne gav til hustruen til dramane ouattara, ellers kan du finde dig selv på Maca aldrig at forlade igen. Jeg håber, at De har fulgt sagen om fagforeningsmanden Mahan Gahé Basile og de andre, der ligesom ham foretog en rejse uden at vende tilbage til Maca. Politiske fanger tortureres så meget, at de enten dør direkte i fængslet, eller de kommer ud for at dø nogen tid senere. Sagen om minister Jean-Jacques Béchio står stadig frisk i erindringen. Du ved, at jeg regner med dig; Jeg har stadig brug for dig, og jeg vil have dig i live. Og glem ikke, at hvis dramane ouattara dræber dig, har du mistet alt, da hans forbrydelser aldrig vil blive undersøgt eller straffet. Det er jeg i en meget god position til at fortælle Dem.


Youssouf: Det er forstået, frue.


Nyang bensouda: Jeg kan ikke fortælle dig alt, hvad denne Gbagbo-sag har gjort ved os. Mange af mine mestre fortryder bittert, at de blev involveret i denne sag. Nogle indrømmede, at hvis de et øjeblik havde forestillet sig, at denne sag ville få et sådant udfald, ville de aldrig være gået ind i den.


Youssouf: Men frue, det lykkedes dem stadig at plyndre Elfenbenskysten. De har plyndret dette land i mere end 15 år. De stjæler bogstaveligt talt alt. Siden 2002 med oprøret skabt fra bunden af dem og ledet af slyngler som sorø guillaume og hans bande, har dine herrer beriget sig selv på ryggen af Elfenbenskysten. Og siden de myrdede Præsident Gbagbo, undskyld, siden det ikke lykkedes dem at myrde Præsident Gbagbo og tog ham som gidsel, har de plyndret alt, uden at nogen veg tilbage. Hvordan kan du sige, at de fortryder denne sag?


Nyang bensouda: Du forstår ikke Youssouf. Vær allerede forsigtig, når du er i retten. Denne form for bortfald, som du lige har begået, når du taler om mordet på Gbagbo, skal De ikke gøre i retten. Ellers vil det være en katastrofe. Nu tilbage til dit spørgsmål. Jeg er enig med Dem i, at de uden videre plyndrede hele det nordlige Elfenbenskysten efter at have delt landet i to og overladt den nordlige del til oprøret fra dramane ouattara ledet af Soro, og at de frit har plyndret landet, siden de fordrev Gbagbo fra magten. Men deres image er totalt ødelagt. De ville have foretrukket at plyndre mindre, end de plyndrede, men at bevare billedet af civiliserede mennesker. I dag ses de over hele verden som blot brutale, som lurvede kriminelle og som vulgære barbarer. Det behager dem ikke.


Youssouf: Jeg forstår.


Nyang bensouda: Jaiii. Denne Gbagbo-sag har skadet os meget. Jeg har ikke engang fortalt dig om ICC endnu. Afrikanske Præsidenter har gentagne gange truet med at forlade ICC. Heldigvis for os er de for det meste kujoner, rigtige kujoner. Ellers vil jeg allerede være arbejdsløs. Kun Burundis Præsident, Pierre Nkurunziza, var i stand til at sætte handling bag ordene.


Youssouf: Du ser ud til at have beundring for ham.


Nyang bensouda: Selvfølgelig er det det. Det er, hvad en mand er i ordets sandeste forstand. En mand, der ved, hvordan man holder sit ord, og som ikke lader sig skræmme af den slags fugleskræmsel, som mine mestre vinker meget ofte. Og det er ikke kun mig, der beundrer ham. Mine mestre blev også overrasket over hans beslutsomhed. De siger også indbyrdes, at hvis disse "lurvede og kujonagtige" afrikanske præsidenter havde haft det samme mod som deres lille modpart i Burundi, ville tingene allerede have ændret sig i Afrika, og ICC ville allerede være lukket. Når jeg taler om en lille modpart her, taler jeg om størrelsen af hans land. Her er en modig præsident, der har personlighed. Heldigvis for os er der ikke mange. Den anden modige var hans gambiske kollega, Præsident Yahya Jammeh, som også var mit lands Præsident. Men mine mestre var i stand til at fjerne ham fra magten ved hjælp af deres vasaller Macky Sall og dramane ouattara.


Og frankrig har mere at tabe i alt dette end alle andre. Tag tilfældet med mobiloperatøren Orange. Det er blevet fastslået, at Gbagbos befolkning under krisen i Elfenbenskysten blev udspioneret af Orange, og at alle deres telefonopkald blev aflyttet efter anmodning fra frankrig. Hvilken seriøs Afrikaner kan stadig bruge telefonoperatøren Orange, når han ved, at han faktisk er højre hånd for det franske spionsystem i Afrika og måske endda rundt om i verden? Hvis Afrikanere var samvittighedsfulde mennesker, ville de alle have forladt denne operatør for at beskytte deres privatliv. Hvis Afrikanere vælger at opføre sig som ansvarlige og respektable mennesker, vil hver af dem opgive Orange, og denne operatør vil ophøre med at operere i hele Afrika. Her beder jeg igen til, at Afrikanerne stadig er ubekymrede, som de altid har været. Så De ser, at uanset hvor meget vi udplyndrer Elfenbenskysten, som De siger, er vi taberen i dette tilfælde med Gbagbo. Mine mestre frygter alle, hvad fremtiden bringer for dem i Afrika. Selvom Afrikanere anerkendes som evige slaver, frygter mine herrer, at den nye generation vil vågne op og vælge at nægte slaveri.


Jeg har ikke engang nævnt sagen om vores ngo'er endnu. Hvis vores store bekymring ikke synes berettiget i Deres øjne, er det bare, fordi Afrikanere virkelig er amorfe. Se på den rolle, vores ngo'er har spillet under denne krise. Hvis Afrikanerne virkelig mente det alvorligt, ville ingen af disse vestlige ngo'er længere være på det Afrikanske kontinent, for intet seriøst land kan acceptere ngo'er, som faktisk er aktive celler for spionage og kontraspionage fra andre lande, på sin jord. Men heldigvis for os synes Afrikanere ikke engang at finde et problem med dette. Men vi ved ikke, hvor længe dette vil vare, især da nogle mennesker i nogen tid har vågnet op og gjort deres stemmer hørt på den panafrikanske tv-kanal Afrique Media. Mine mestre har endda prøvet alt for at lukke denne kanal uden stor succes for øjeblikket. Jeg håber, at det vil lykkes os, men jeg er bange for, at det ikke vil lykkes.


Jeg vil ikke engang nævne sagen om det franske selskab Sagem, der blev betalt milliarder af Elfenbenskysten for forvaltningen af dette valg i Elfenbenskysten. Sagem var blevet pålagt Gbagbo af frankrig som det selskab, der skulle sikre den tekniske styring af afstemningen. I virkeligheden var Sagems mission at gøre alt for at sikre, at der var en anden runde, fordi franskmændene efter seriøse undersøgelser var overbeviste om, at Gbagbo ville vinde valget i første runde. Franskmændene vidste også, at med dramane ouattaras skrigende upopularitet turde de ikke manipulere ouattara som vinder i første runde. De vidste, at med en anden runde ville de lægge pres på bédié, som de greb i testiklerne, og retfærdiggøre deres kup med, at bédié ville have allieret sig med ouattara, og hele verden ville være overbevist om, at de to sammen ville være i stand til at vinde over Gbagbo. Dette er det spil, der var planlagt, og det er den mission, der blev tildelt det franske firma Sagem. Og Sagem havde gjort sit arbejde godt. Som følge heraf har blodet flød frit i Elfenbenskysten og fortsætter med at flyde.


Hvilket seriøst afrikansk land kan med dette stadig overlade ledelsen af hvad som helst til et fransk selskab, når man ved, at franske virksomheder, uanset hvad de er, faktisk er højre hånd for det franske spionagesystem i Afrika? Hvis Afrikanerne bliver samvittighedsfulde, vil ingen fransk virksomhed nogensinde kunne vinde et indre marked i Afrika igen. Det er, hvad mine franske mestre, Youssouf, risikerer. Jeg håber, at De nu vil forstå dybden af vores bekymring. Hvis denne Gbagbo-sag åbner øjnene hos Afrikanere, der tidligere var blinde, er jeg sikker på, at mine franske herrer vil blive drevet ud af Afrika. Derfor benytter jeg mig af Youssouf-bønnen, så Afrikanerne forbliver blinde.


Hvis jeg vil give Dem eksempler, slutter det ikke. Gbagbo-sagen har givet os så mange problemer, at vi aldrig vil kunne komme på fode igen. Så hvad angår hans retssag, kræver det kun et dyr som dig at lykkes igen med at stoppe min programmerede fiasko og begrænse den skam, der allerede har omsluttet mig som en kappe. Jeg er sikker på, at mine mestre til at prøve endnu et kup i Afrika eller endda at bringe en anden retssag til enhver værdig Afrikaner, vil tænke to gange. De ønsker ikke at gå igennem den slags mareridt igen. Gbagbo-sagen var en monumental fejltagelse for dem. Der er så meget at sige, at hvis jeg vil forklare alt for dig, vil jeg lave en bog med flere bind. Der er så mange tilfælde, Youssouf.


Youssouf: Det er hvad jeg ser, frue. Der er endda en anden åbenlys og virkelig patetisk sag, som du har glemt. Det er denne barnlige og groteske bommert, som Deres amerikanske herrer havde begået. Så snart de havde valgt at komme franskmændene til hjælp for deres statskup mod Præsident Gbagbo, den uværdige barack hussein obama og de to hekse, der omringede ham, havde hillary rodham clinton og susan Rice opfordret Præsident Gbagbo til at opgive det mandat, som det ivorianske folk netop havde betroet ham, i bytte for en lærerstilling ved Boston University i USA.


Nyang bensouda: Jeg kan ikke se, hvor problemet er endnu, Youssouf.


Youssouf: Jeg kommer frue. Her er problemet: Barack Obama og hans to hugorme, hillary clinton og susan rice, var blandt dem, der sang fra hustagene, at Præsident Gbagbo var skyldig i krigsforbrydelser, forbrydelser mod menneskeheden, folkemord og så videre. Og de rullede disse besværgelser mod Præsident Gbagbo på alle deres medier. Disse uuddannede mennesker, der tror, at de er intelligente mennesker, har glemt, at de ved at tilbyde Præsident Laurent Gbagbo en universitetslærerstilling tilbød en folkemorder en universitetslærerstilling. I deres imbecilitet havde de demonstreret for verden, at den virkelige straf, der skulle forbeholdes krigsforbrydere, forbrydere mod menneskeheden og folkemorderne, var at give dem en ædel lærerstilling ved Boston University i USA. Det er dumhed, når det er på sit højeste, frue.


Nyang bensouda: Nu forstår jeg, Youssouf. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde skubbet analysen så langt. Du overrasker mig, Youssouf. Jeg vidste ikke, at dyr var så intelligente.


Youssouf: De er, frue, som De kan se. Og de er nogle gange mere intelligente end nogle mænd. Glem ikke, at intelligens kommer fra Gud. Den Gud, der skabte mennesker, er den samme Gud, som skabte os, og Han gav alle et minimum af intelligens. Med dine amerikanske herrers ræsonnement, hvem ville så ikke ønske at blive krigsforbryder, forbryder mod menneskeheden og folkedræber, frue? Nu, hvor jeg forstår, at selv jeg, et simpelt dyr, kan få et lærerjob på Boston University i USA, bare ved at blive krigsforbryder og/eller folkemorder, skulle jeg så ikke tænke over det, frue? Og nu, hvor jeg ved, at amerikanske universitetslærere bare er en flok krigsforbrydere og folkemordere for de flestes vedkommende, vil jeg aldrig mere råde afrikanere til at indskrive deres børn på disse universiteter.


Nyang bensouda: Jeg vil ikke længere foragte dyr for deres formodede mangel på intelligens, Youssouf. Jeg er blændet af jeres store visdom og intelligens.


Youssouf: Det var allerede forkert af Dem at foragte os, frue. Jeg vil ikke prale, ellers vil jeg give dig flere eksempler, der beviser, at vi dyr nogle gange er klogere end mennesker.


Nyang bensouda: Giv mig et andet eksempel, Yussouf.


Youssouf: Fru, jeg, en tyr, vil aldrig turde, men så aldrig parre mig med en anden tyr. Og ingen kvie eller ingen ko, selvom dens hjerner ikke længere fungerede normalt, ville nogensinde gå til en anden kvie eller ko for parring. Alligevel er det, hvad I mænd gør til det punkt, hvor I gør det til normen. De forarger os, frue, I mennesker.


Nyang bensouda: Lad os skifte emne, Youssouf.


Youssouf: Det var Dem, der bad om et andet eksempel, frue. Hvorfor vil du løbe væk fra dette emne? Lad mig fortælle dig mere. Det skrald, David Cameron, tidligere premierminister i Storbritannien, havde i sin demens, tvang Afrikanere til at adoptere homoseksualitet, mens han truede med at stoppe al bistand til Afrika, hvis hans ordrer ikke blev respekteret. Reaktionen fra Præsident Mugabe, en anden værdig søn af Afrika, lod ikke vente på sig. Han havde først fortalt den mentalt ubalancerede David Cameron som svar, at homoseksuelle var hunde. Derefter korrigerede han sig selv ved at sige, at det var en fornærmelse mod hunde at kalde homoseksuelle for hunde og endda en stor uretfærdighed mod dem, fordi hunde er afbalancerede nok til at kunne skelne mellem en hanhund og en hunhund. Det er den sørgelige virkelighed, frue. Hvis dyr, selv i deres ekstreme galskab, aldrig kan begå den slags afskyeligheder, som De, såkaldt intelligente mænd, kaster Dem over, betyder det, at der er et problem, frue.


Nyang bensouda: Øh!


Youssouf: Jeg havde læst en artikel, hvor forfatteren sagde, at de, der styrer denne verden, er psykisk syge. Så han havde ret! Hvordan skal man ellers forklare dette niveau af ræsonnement hos en angiveligt uddannet og intelligent mand, som desuden er premierminister for en stor nation som Storbritannien? Det kræver en mand med demens til sidste grad at tro, at 2 milliarder Afrikaneres liv afhænger af hans såkaldte hjælp, og at 54 landes overlevelse afhænger af hans "storsind". David Cameron havde således bevist for hele verden, at han kun var en vulgær idiot. Det er en skam frue. Hvis verden styres af den slags idioter, er det, fordi vi bedre forstår, hvad der sker der. Jeg forstår nu bedre den Guds mand, der forklarede, at denne verdens herskere ikke er normale mennesker, men snarere en flok reptiler, fysiske dæmoner, der er sendt af lucifer for at ødelægge verden.


Nyang bensouda: Selvom det, du siger, får mig til at skamme mig, er det stadig relevant, Youssouf.


Youssouf: Absolut, frue. Dette er så meget desto mere relevant, da det bliver bydende nødvendigt at slå alarm. Den tidligere franske præsident François Hollande havde endda den frækhed at prale af, at han havde forvandlet frankrig til Sodoma og Gomorra ved at vedtage det, han skruppelløst kaldte "Ægteskab for alle". En måde at fortælle os, at i deres verden, det vil sige de hjerneløses verden, kan alt parre sig med alt. Det er bare forbløffende. Hvad denne person har fundet positivt i sin fortid som præsident for Den franske Republik, er at have forvandlet sit land til Sodoma og Gomorra. For at gøre tingene værre er han stolt af det. Ja, han er stolt af det. Dette er den eneste bedrift, han har opnået i løbet af sin femårige periode.


Nyang bensouda: Hvad hvis vi skiftede emne nu, Youssouf?


Youssouf: Villigt, frue.


Nyang bensouda: Jeg gav dig eksempler på den skade, som Gbagbos sag har påført os. Lad mig nævne en anden. Det drejer sig om Guy-André Kieffer, den fransk-canadiske journalist, der angiveligt blev kidnappet og myrdet af Gbagbos kone. Før Gbagbos retssag troede alle på den officielle version, den, som vores medier destillerede. Men nu ved alle, at det var frankrig med dramane ouattara , der planlagde og udførte Guy-André Kieffers forsvinden og mord for at anklage Gbagbo.


Youssouf: Ja frue, det lærte jeg også. Jeg lærte endda, at dramane ouattara sendte sine hemmelige agenter til Ghana for at myrde et vidne i denne sag, der havde lovet at afsløre alt og hjælpe efterforskerne med at finde selv liget af denne journalist.


Nyang bensouda: Så du kan forestille dig mine mestres pinlighed, når alle disse sammensværgelser bliver afsløret. Med dette vil ingen give den mindste tro på mine mestres andre anklager mod nogen. Denne sag med Gbagbo har diskrediteret dem så meget. Se på sagen med de franske soldater angiveligt dræbt i Bouaké. Alle ved nu, at det er Frankrig under Chirac, der planlagde og udførte dette setup, og at Gbagbo ikke havde noget med det at gøre. Dette er årsagen til, at der ikke er foretaget nogen efterforskning indtil nu.


Youssouf: Det er virkelig alvorligt, frue. Men det er på grundlag af denne groteske løgn, at alle militærfly fra et land som Elfenbenskysten blev ødelagt med FN's medvirken. Idiotheksen Michèle Alliot-Marie, der åbenlyst organiserede flugten af hviderussiske piloter, der fløj flyene, der var involveret i den påståede bombning af franske soldater i Bouaké, er stadig på fri fod på trods af beviser for hendes forbrydelser. Siden den sande version af dette komplot kom frem, har FN intet sagt. den har ikke anmodet om en international undersøgelse Den har ikke afsagt domfældelse. FN, som aldrig tøver med at mødes hurtigst muligt for at fordømme en hunds, kats eller ethvert andet dyrs utilsigtede død i udlandet, og som altid er hurtig til at kræve internationale undersøgelser, når en vesterlænding dør i Afrika, har forholdt sig tavs den dag i dag. Men hvem skal i øvrigt betale for alle de fly, som frankrig havde ødelagt, frue?


Nyang bensouda: Jeg er ikke ivorianer, Youssouf. Det vil være op til ivorianerne at forvalte.


Youssouf: Frue, De sagde tidligere, at De var nødt til at vende tilbage til UNOCI-sagen.


Nyang bensouda: Ja Youssouf, lad os vende tilbage til det. UNOCI's ødelæggelse af alle sine dokumenter vedrørende håndteringen af krisen i Elfenbenskysten var endnu en stor bommert fra mine mestre side. Disse dokumenter var så kompromitterende, at mine mestre ikke havde råd til at beholde dem, men det faktum at ødelægge dem og ødelægge dem så hurtigt viste for hele verden, at der ikke var noget sandt i versionen af frankrig og FN. Hver mand, selv den mest uvidende i verden, forstod, at frankrig og FN havde alt at skjule. Du vil aldrig se normale mennesker, som ikke er skyldige i noget som helst, tillade sig at ødelægge ekstremt vigtige dokumenter. Hvis du ser en person, der er involveret i en sag, bevidst ødelægge dokumenter af stor betydning, kan du kun forklare hans handling på to måder: Enten er han skyldig og har interesse i at ødelægge beviserne, eller han er mentalt ubalanceret. Nu skal der kun den mest uærlige mand i verden eller den dummeste mand i verden til at tro på, hvad frankrig og FN har sagt om krisen i Elfenbenskysten. Du vil aldrig se ærlige, mentalt afbalancerede mennesker råd til at ødelægge dokumenter af så stor betydning vedrørende en uafsluttet begivenhed. Alle ved, at krisen i Elfenbenskysten i 2010 endnu ikke er løst. Beviset er, at Præsidenten efter valget i 2010 stadig sidder fængslet ved ICC sammen med en af sine ministre, og landets førstedame sidder stadig fængslet som følge af denne krise, og hundredvis af politiske fanger sidder stadig i fængsel efter den samme krise. Hvad kan så retfærdiggøre destruktionen af dokumenterne i en sag, der stadig er under behandling? Så forstå Youssouf, at jeg er mere end klar over, at mine mestre har vist deres baseness, deres naivitet og deres lidenhed i forvaltningen af denne ivorianske sag, men jeg kan ikke gøre noget ved det.


Youssouf: Frue, det, der oprører mig mest i alt dette, er massakren på tusinder af ivorianske studerende. Ved du, at de tusinder af patrioter, som frankrig og FN massakrerede, for det meste var studerende? Alle ved, at studerende fra ethvert land er landets fremtid. Det er derfor hele Elfenbenskystens og endda Afrikas fremtid, som frankrig med hjælp fra FN har massakreret på denne måde. Med alt dette, skammer du dig ikke over at tale om international retfærdighed, Frue? Hvis De i det mindste var ved ICC og prøvede frankrig og FN, ville vi forstå det. Dine meddommere dømmer snarere de overlevende fra massakren på dine herrer, og du stræber efter at dømme de overlevende fra massakren på dine herrer. Er det ikke patetisk, frue? FN har klart vist verden, at det er en mission at skabe og opretholde krig og ikke en fredsbevarende mission, som det ynder at hævde i sit hykleri.


Nyang bensouda: Jeg er målløs, Youssouf.


Youssouf: At tage til et land for at massakrere uden forlegenhed og ustraffet tusindvis af studerende, som jeres mestre gjorde i Elfenbenskysten, er en kendsgerning uden fortilfælde. Og det er kun i Afrika, at sådan noget er muligt. Desværre er der ingen, der reagerer. Hverken afrikanske ledere, det afrikanske civilsamfund, afrikanske intellektuelle eller afrikanske unge. Det er forfærdeligt! Vi så endda nogle såkaldte afrikanske intellektuelle idioter, som støttede en sådan vederstyggelighed. En præsident som Barack Obama, som mange afrikanere havde værdsat, skammede sig ikke over at billige et sådant folkedrab. Denne bølle tøvede ikke med at kalde tusindvis af ivorianske studerende bøller og tillod dem at blive massakreret. Han glemmer, at hvis han var blevet myrdet, mens han var studerende, ville han aldrig være blevet USA's præsident.


Derudover, fru, dine mestre, for at bevise, at de kun er psykisk syge, har stadig nerven til at tale om menneskerettigheder. Blodtørstige mennesker, der uden skrupler kan decimere tusindvis af afrikanske studerende, bør aldrig mere tale om menneskerettigheder, hvis de har haft alle deres mentale og intellektuelle evner. Du er enig med mig i, at hvis der var en vis konsistens i denne verden, ville dine mestre alle have været på psykiatriske hospitaler. Men der er stadig et vigtigt element, som Afrikanerne skal forstå nu. Hver gang Deres mestre taler om menneskerettigheder, må Afrikanerne forstå, at disse mennesker taler om vesterlændinges rettigheder, og at disse rettigheder på ingen måde vedrører Afrikaneren, fordi Afrikaneren for disse dæmoner ikke har nogen værdi og ikke repræsenterer noget. Derfor kan de dræbes af tusinder og titusinder uden forlegenhed og uden at stå til ansvar over for nogen, og uden at nogen bliver flyttet. Tag eksempler på, hvad der i øjeblikket sker i Den CentralAfrikanske Republik og Den Demokratiske Republik Congo, for blot at nævne to eksempler. De mineraler, som jeres herrer plyndrer, har større værdi i deres øjne end de millioner af Afrikanere, de slagter for at nå deres mål. Jeg håber, at Afrikanerne vil vågne op og rejse sig denne gang.


Nyang bensouda: Jeg vil ikke have det Youssouf. Du ved, at hvis Afrikanere vågner op og rejser sig, som du håber, er det ikke kun mine mestre, der vil lide. Folk som mig og alle dem som mig, der har valgt at forråde deres kontinent, vil blive drevet ud af Afrika. Og du ved, at vi er mange, Youssouf. Ud over dem, vi allerede har nævnt, er der Henri Konan Bédié og hans bande, Blaise Compaoré og hans bande, goodluck jonathan alias badluck jonathan og hans bande, abdoulaye wade og kompagni, og alle de andre vasalpræsidenter i frankrig, der deltog i dette kup mod Elfenbenskysten, for ikke at nævne de andre statskup, der er gennemført i Afrika siden uafhængighedskrigene. Vi og vores mestre beder hver dag om, at Afrika aldrig vil gøre oprør.


Youssouf: Du vil blive glad, hvis dine bønner bliver besvaret. Men ve dig ellers. Ikke desto mindre er du heldig, at jeg bare er et dyr, frue. Hvis jeg var en mand, ville jeg mobilisere alle afrikanske unge til den ultimative befrielse af Afrika.


Nyang bensouda: Vær venlig ikke at gentage dette højt, Youssouf. Hvis bevidste unge Afrikanere hører dig, kan de få din idé tilbage.


Youssouf: Fru, tidligere nævnte du navnet Bédié. Dette er en anden mærkelig karakter. Denne mand er ubeskrivelig fræk. Det var ham, der drev dramane ouattara ud af Elfenbenskysten, fordi han var burkiner, og det er ham, der allierer sig med den samme burkiner for at lade titusinder af ivorianere blive massakreret af frankrig og dets terrorister. Ingen forstår, hvad der foregår i denne mands hoved. Nogle Afrikanere foretrækker nu at kalde ham conard bédié.


Nyang bensouda: Havde han et valg, Youssouf? Du kan ikke forestille dig graden af afpresning, som mine mestre har afpresset ham. Du ved, at han stjal en masse penge, som han opbevarede i mine mestre banker. De truede med at konfiskere alt dette og al hans ejendom, hvis han valgte ikke at samarbejde. Man behøver blot at se på resultaterne af valget i første runde. Bédié vidste udmærket, at på trods af det franske firma Sagems manipulation af resultaterne, var det ham bédié, der blev nummer to, hvis Gbagbo ikke blev valgt i første runde. Men resultaterne blev ændret for at lade dramane ouattara blive nummer to, så kuppet ville lykkes. Du husker, at Bédié endda bestred disse resultater, men mine mestre havde kvalt ham uden ceremoni, og han var blevet tavs.


Youssouf: Er hans penge og ejendom, som gribbene ønskede at beslaglægge, livet værd for 100.000 ivorianere og Afrikanere, frue?


Nyang bensouda: Youssouf, du ved, at hvis jeg skal fordømme Bédié, må jeg starte med at fordømme mig selv.


Youssouf: Fru, uanset om det er dette røvhul bédié, som nogle kalder ham, eller dig og dine andre ledsagere, der ligesom dig foretrækker personlig rigdom på bekostning af millioner af Afrikaneres liv, har jeg nogle spørgsmål at stille dig: Hvor mange år tror du, du vil leve på denne jord? Tror De, at De vil forlade dette land med alle disse goder, som De overlader millioner af Afrikanere til massakreret for? Tænker du et øjeblik på, hvad historien vil huske om dig? Tænker du på den historiske arv, du vil efterlade til dine efterkommere?


Nyang bensouda: (Suk)


Youssouf: Der er endda en anden joker, der blev anset for at være klarsynet. Han støttede kuppet mod Præsident Gbagbo og støttede massakren på tusindvis af ivorianere. Derefter troede han under valget i 2015 på sin naivitet, at dine mestre, der placerede det ouattara i spidsen for Elfenbenskysten efter massakren på mere end 100.000 Afrikanere, kunne tillade et rigtigt valg. Han løb til embedet til det punkt at drømme. Til dette troede han, at han kunne tage ivorianere for idioter og begyndte at love dem, at hvis han vandt, ville han få Præsident Gbagbo ud af fængslet. Det var bare sjovt. Det er mennesker som denne, der får dine herrer til at tro, at Afrikaneren er en idiot.


Nyang bensouda: Hvem taler du om, Youssouf?


Youssouf: Fra denne joker af Kouadio Konan Bertin.


Nyang bensouda: Denne karakter betyder ikke noget for mine mestre.


Youssouf: Lad os gå lidt tilbage til FN, frue. Hvordan forklarer du det faktum, at Afrikanere forbliver medlemmer af FN, når du ved, at denne organisation kun har arbejdet imod dem siden oprettelsen?


Nyang bensouda: Glem ikke, at jeg arbejder for FN, Youssouf. Det er ikke fra mig, at De skal forvente et objektivt svar på et sådant spørgsmål.


Youssouf: Og præcist, frue, ville jeg spørge dig, hvordan du formåede at acceptere at arbejde for en mafiaorganisation som FN, en organisation angiveligt skabt for fred, men som er bag alle de krige, der hærger verden?


Nyang bensouda: Lad os skifte emne, Youssouf.


Youssouf: Villigt, frue. Frue, du fortalte mig tidligere, at alle dine vidner mislykkedes, fordi det er umuligt at bevise løgnen. Hvordan skal jeg så bevise mit?


Nyang bensouda: Din sag er anderledes, Youssouf. Du er et dyr, ikke et menneske. Folk vil ikke se på dig på samme måde. Det er i hvert fald, hvad jeg tror. Under alle omstændigheder er jeg desperat. Jeg er nødt til at gøre noget. Gbagbo skal fordømmes.


Youssouf: Forstået. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan. Jeg vil hjælpe dig med at vinde. Jeg tænkte bare på en rigtig strategi, som jeg vil bruge til at få dig til at vinde. Det vil jeg helst ikke afsløre nu. Du ved, at vægge ofte har ører. Under alle omstændigheder lover jeg dig sejr.


Nyang bensouda: Ahaaa Youssouf, hvilken lettelse! Tak Youssouf, mange tak. Du giver mig glæde igen, og jeg får lidt søvn i nat. Jeg tør ikke fortælle jer, hvor mange millioner Mine herrer vil give jer. Du skal også vide, at vi vil konfiskere en af de Gbagbo-venlige personers villa for at give den til dig.


Youssouf: Ahaaa tak frue, tak.


Nyang bensouda: Vi ses igen i retten.


Youssouf: Fru et øjeblik. Jeg føler mig fuldstændig invaderet af skyld over at have givet dette løfte til dig. Jeg er ikke sikker på, at jeg kommer i retten længere.


Nyang bensouda: Hvad skete der ellers?


Yousuf: Når jeg tænker på alt, hvad du og dine herrer har gjort mod denne mand, har jeg lidt ondt af ham, og jeg kan ikke se mig selv vidne imod ham. Er du klar over, at denne uskyldige mand har lidt al den ufattelige ondskab fra din side? De har lige selv fortalt mig, at dramane ouattara ikke engang fik halvdelen af Bédiés stemmer i første runde af valget i 2010, fordi han er en så upopulær mand i Elfenbenskysten, at han aldrig kan overskride 5 %-grænsen i dette land uden at bruge svindel. Men når jeg ser, hvordan De behandlede Præsident Gbagbo, som vandt valget siden første runde, og som først endte i anden runde takket være den massive svindel, De organiserede, når jeg ser, hvordan De ydmygede ham, og hvad De gjorde mod ham og hans familie, Jeg får kuldegysninger. Det finder jeg virkelig grusomt af Dem.


Nyang bensouda: Tag ikke den holdning, Youssouf.


Youssouf: Og desuden, frue, som om din grusomhed mod hende ikke var nok, dør hendes kære mor efter en lang eksil, og du giver hende ikke engang mulighed for at begrave hende. Tænk over det, frue. Tænk over det et øjeblik! Men hvilken grusomhed! Er Deres herrer mennesker, frue? Præsident Gbagbo fik ikke engang lov til at se liget af sin kærlige mor. Synes De, det er fair frue? Hvad har du og dine herrer gjort med jeres samvittighed? Hvis i det mindste Præsident Gbagbo var skyldig, ville det være mindre vanskeligt at forstå Deres grusomhed mod ham. Men han er helt uskyldig. Han er så uskyldig, at det er ved at stole på et dyr som mig, at du håber at finde et plausibelt retsforfølgelsesvidne mod ham. Dine mange forbrydelser mod ham og mod Côte d'Ivoire er så store. Er De virkelig sikker på, at værdige Afrikanere vil tilgive Dem for denne form for grusomhed, frue? Hvis Præsident Gbagbo selv vælger at tilgive Dem alt dette, fordi han synes at være den slags person, der tilgiver alt, selv uden at tænke over det, tvivler jeg meget på, at det værdige Afrika vil tilgive Dem, og jeg er næsten overbevist om, at historien aldrig vil tilgive Dem.


Nyang bensouda: Så hvad vil du have mig til at gøre, Youssouf?


Youssouf: Fru, jeg spekulerer simpelthen på, hvor dit mod kommer fra til at forsøge at fordømme en forslået uskyldig som Præsident Gbagbo med alle de beviser for hans uskyld, som du har. Jeg forstår, hvorfor du ikke kan sove, frue. Hvis De havde haft en samvittighed, er jeg sikker på, at De allerede ville have opgivet denne sag mod Præsident Gbagbo.


Nyang bensouda: Men Youssouf, du kan ikke forestille dig det store pres, jeg er under fra mine herrer.


Youssouf: Det ved jeg, frue. Jeg havde fulgt Deres udtalelser offentliggjort af en sydafrikansk avis, som bekræftede det, De lige har fortalt mig. Disse udtalelser lød, og jeg citerer: "Der er intet alvorligt imod Gbagbo. Jeg er under pres fra frankrig. Jeg kan ikke gøre noget ved det." Men frue, på et vist niveau skal du vide, hvordan man siger nej. Kan De forestille Dem, hvad De gør mod Præsident Gbagbo? Han blev ydmyget, som ingen præsident nogensinde er blevet, alt sammen uretfærdigt. Hans kone Simone Gbagbo bliver den dag i dag stadig tortureret, og hun dør på grund af tortur, alt sammen uretfærdigt. Hun, der ikke desto mindre er den rigtige førstedame i Elfenbenskysten. Du ved meget godt, hvordan hun blev ydmyget foran hele verden, alt uretfærdigt. Du kender også den form for umenneskelig og nedværdigende behandling, hun modtog hemmeligt i fængslerne hos dramane ouattara. Og De vover at sige, at De ikke kan gøre noget ved det, frue? Hvordan kan du som kvinde selv udholde og tolerere, hvad førstedame Simone Gbagbo har lidt? Det valg, du traf om at sælge din sjæl til djævelen og korsfæste din samvittighed, er virkelig et meget dårligt valg.


Jeg hørte endda om en artikel, hvor du blev kaldt prostitueret. Først troede jeg, at du havde forladt din mand for at gå med en anden mand. Det var efter det, jeg indså, at forfatteren af denne artikel ikke talte om fysisk prostitution. Jeg kan ikke gentage før dig nogle af de kvalifikationer, som værdige Afrikanere har brugt imod dig. Så meget er det råt. Denne historie er kendt over hele verden. Du går over i historien som den mest korrupte anklager nogensinde, som den slave, som vesterlændinge brugte til at undertrykke andre Afrikanere, og som en grådig vampyr, der for 2 millioner dollars er villig til at ofre 2 milliarder Afrikanere. Er det virkelig sådan, du ønsker, at historien skal huske dig, frue? Er De parat til at bære denne form for byrde på Deres samvittighed for evigt, frue?


Nyang bensouda: Youssouf, for at sige sandheden satte du mig i total forlegenhed.


Youssouf: Det er alvorligt, frue. Tænk over det. For nylig, da nyheden kom ud og sagde, at du havde mistet din søn i USA, er der mennesker, der glædede sig på sociale netværk. Kan De et øjeblik forestille Dem, hvad det repræsenterer, frue? Du ved selv, at intet normalt menneske kan glæde sig over et andet menneskes død. Men nogle virkelig normale Afrikanere kunne ikke lade være med at glæde sig over din søns død. Nogle har undret sig over, hvorfor vi skal have ondt af din bølles og dårligt opførte søns skæbne, når du tolererer nedslagtningen af titusinder af velopdragne børn af andre. Du har nu hele det værdige Afrika på ryggen, frue.


Nyang bensouda: Du kender Youssouf, da du underskrev pagten med djævelen, er det ofte næsten umuligt at gå tilbage. Jeg sidder fast. Og desuden er jeg allerede gået for langt til at tænke på at vende igen.


Youssouf: Hvorfor siger folk så, at det aldrig er for sent at trække sig sammen, og at der kun er idioter, der ikke retter sig selv, frue?


Nyang bensouda: Jeg må helt sikkert være et af de fjolser, Youssouf.


Youssouf: I dette tilfælde frue, vid, at det er mod min vilje, at jeg vil være i retten. Jeg ved, at hvis jeg nægter at vidne mod Præsident Gbagbo, vil jeg finde mig selv på Deres tallerkener i de kommende dage.


Nyang bensouda: Sig ikke, at Youssouf. Der er stadig mennesker, der nægtede at vidne, og som stadig er i live.


Youssouf: Ja frue, du siger, at de stadig lever. Men hvor længe? Der er også dem, der, som African Sam, er vendt tilbage fra retten og er havnet i fængsel.


Nyang bensouda: Dette vil ikke være din sag Youssouf. Jeg giver dig mit ord.


Youssouf: OK frue, jeg kommer.


Nyang bensouda: Endnu en gang tak Youssouf.


Youssouf: Et sidste ord frue. Jeg vil gerne tilstå for dig, at dine mestre ikke kun er vulgære terrorister og enkle idioter, de er også fine strateger, virkelig geniale til ondskab. Hvordan kunne de vende pascal affi n'guessan mod Præsident Gbagbo og mod det ivorianske folk?


Nyang bensouda: Pascal affi n'guessan er ikke anderledes end mig, Youssouf. Han er i sagens natur egoistisk og ekstraordinært egocentrisk. Hans mave kommer først, og hans egne interesser går forud for alle andre interesser. Med de millioner, han har fået, med løftet om det ivorianske præsidentembede, har han glemt patriotismen, han har glemt loyalitet og trofasthed.


Youssouf: På et tidspunkt troede vi, at han var en sand allieret af Præsident Gbagbo og en ægte ivoriansk patriot. Ingen kunne forestille sig, at han var endnu en idiot og slyngel af banden af slyngler som soro guillaume, hamed bakayoko og kompagni.


Nyang bensouda: Glem ikke Youssouf, at det er foran et spil, at vi skelner mellem, hvilken af doe eller hyænen der er kødædende. Enffi n'guessan er ikke alene. Der er buccaneeren Alcide Djédjé og alle de andre lurvede korrupte forrædere, der var i Gbagbos regering, såvel som alle dem, der trak omkring Gbagbo, men som i øjeblikket er i det, der kaldes "FPI d'affi n'guessan".


Youssouf: Det er hvad jeg ser, frue.


Nyang bensouda: Hvorfor kalder du mine mestre vulgære terrorister og rene idioter?


Youssouf: Hvad er de, frue? Hvad kalder du det, de gjorde i Elfenbenskysten? Og hvad kalder du, hvad de gjorde i Libyen? Er der nogen større terrorister i denne verden end Deres mestre, frue? I deres idioti tager de andre for idioter. Det er ikke de andre, der er idioter, frue, det er dem. Vi dyr selv er ikke idioter. Bare fordi de er vant til at kalde deres ofre terrorister og har gjort denne falske anklage til deres yndlingsomkvæd, betyder det ikke, at vi skal ende med at tro på dem, frue. Jeres herrer er ynkelige mytomaner. De ligger som småbørn, der har brug for inspiration. Hvem kan tro på én ting, som disse skizofrene siger, frue? Hvis jeg vil opremse de forskellige løgne, herunder de groveste og mest barnlige, som de spredte under deres statskup i Elfenbenskysten, vil vi ikke ophøre. Der er intet sandt i alle de vrangforestillinger, de har givet udtryk for om Elfenbenskysten. Hvis du vil have mig til at give dig bevis for, at dine mestre er mentalt ubalancerede, laver vi en anden aftale.


I mellemtiden råder jeg alle værdige døtre og sønner i Afrika til at holde op med at drikke den misinformation, der spredes af de officielle medier om international kriminalitet, og som fejlagtigt kaldes det internationale samfund. Hvis du vil vide de rigtige oplysninger, skal du løbe væk fra alle disse medieløgne. Når disse medier lyver giver information, skal du vide, at det er det modsatte af disse oplysninger, der er sande.


Nyang bensouda: Jeg forstår, Youssouf.


Youssouf: Beviserne for de mange forbrydelser og andre grusomheder af terroristerne dramane ouattara og guillaume soro er overalt, vi behøver ikke at lede efter dem for at finde dem. Men du har ikke indgivet en retssag mod dem endnu. Præsident Gbagbo, som ikke har begået nogen forbrydelse, fordi man ikke finder noget bevis for det syv år efter mordet på ham, er stadig den, der lider under det, som noget civiliserede mennesker aldrig kan pålægge en uskyldig mand. Alle Afrikanere vil forstå af denne Gbagbo-sag, at jeres franske herrer er vulgære kriminelle, primære barbarer og medfødte blodtørstige, og at de aldrig har været civiliserede. De er også de værste barbarer på planeten.


Nyang bensouda: Desværre kan jeg ikke fortælle dig andet, Youssouf. Men jeg vil ikke have, at du taler om mordet på Gbagbo længere. Tal i det mindste om hans mislykkede mord, tak.


Youssouf: Frue, savnet eller ikke savnet, de tonsvis af bomber, som dine barbarer af herrer havde kastet på boligen, der stadig var beboet af Præsident Gbagbo, skulle ikke gå glip af det. Så du bør ikke undgå udtrykket "Mordet på Præsidenten". Beviset er, at den stakkels mand stadig ligger i graven, som du reserverede til ham i Nederlandene, og venter på, at han dør helt, og at du sender hans lig tilbage til Elfenbenskysten for hyklerisk at arrangere pompøse begravelsesceremonier og fortælle alle, der vil lytte, at præsident Gbagbo var en stor mand. Og hans kone, den virkelige førstedame i Elfenbenskysten, Simone Gbagbo, ligger stadig i den grav, du reserverede til hende i en celle i Elfenbenskysten, på trods af at hun allerede for over et år siden blev frikendt for forbrydelser mod menneskeheden og krigsforbrydelser af det ivorianske retssystem under ordrer fra terroristen dramane ouattara. Den kriminelle dramane ouattara og den skumle Sarkozy har svoret aldrig at se hende komme ud af denne grav i live. Og da de for øjeblikket betragtes som guder, udgør deres vilje stadig ordrer. Men heldigvis ikke i meget længere tid.


Nyang bensouda: Jeg vidste ikke, at du var så vred på mine franske mestre, Youssouf.


Youssouf: Det er allerede ikke kun mod dine barbarer af franske mestre, at jeg har rejst mig, frue. Det er også imod dig og mod andre husslaver som dig, det vil sige de idioter, der for en lille tjeneste er klar til at sælge alle deres brødre, og som er over månen, når de tolereres i nærværelse af deres mestre. Dette er tilfældet med grådige mennesker som Abdou Diouf og kompagni. Desuden er det ikke kun mig, der har rejst sig mod dine mordere af franske mestre; Det er faktisk alle værdige Afrikanere og andre venner af Afrika, der er i denne situation. Dine mestre, som er almindelige forbrydere, må hellere sætte en stopper for deres vanvid, mens der stadig er tid. Gå hen og sig, frue, til Deres barbarer af franske herrer, at det ikke er dem, der skabte Afrikanerne, og at de derfor ikke skal tage Afrikanerne for deres skabninger. Afrikanere har aldrig været deres skabninger, og vil aldrig blive det. Mind disse barbariske mordere om, at alt har en ende, og at deres umenneskelige og nedværdigende behandling af Afrikaneren måtte have en ende, og den ende er kommet.


Nyang bensouda: Alt, hvad du siger, bekymrer mig, Youssouf. Og du ved godt, at jeg som enhver god egoist er mere bekymret for min skæbne end mine herrers. Når jeg med en sådan entusiasme forsvarer mine lederes og mestres skæbne, er det, fordi min egen skæbne er forbundet med deres. Hvis mine barbarer og mordere af lederes og mestres, som I kalder dem, holder op med at plyndre Afrika, hvor vil de millioner af dollars, de vil betale mig som drikkepenge, lønninger og andre goder, og endda som korruptionsgebyrer, så komme?


Youssouf: Jeg har forstået, frue, at De må leve i luksus, og at Deres kontinent er losseplads for alle verdens mærkværdigheder. Jeres barbariske mordere på mestres skal forvandle Afrika til et område for eksperimenter med alt. Alle nye lægemidler og vacciner, det er på Afrikanere, at vi skal eksperimentere med dem. Alle de nye bomber skal testes på Afrikanere. Alle de nye bakteriologiske våben, det er på Afrikanerne, vi skal eksperimentere med dem. Alle de nye giftstoffer, det er på afrikanere, de skal testes. Afrikanske forældreløse børn skal kidnappes af list for at tjene som forsøgskaniner for dine barbariske mordere af mestres.


Hvem af de nationalistiske Afrikanske præsidenter myrdede ikke Deres barbariske mordere på mestres, frue? Hvor er Patrice Lumumba? Hvor er Sylvanus Olympio? Hvor er Thomas Isidore Noël Sankara? Og hvilke af de patriotiske afrikanske ledere, jeres barbariske mordere af mestres, myrdede de ikke? Hvor er Ruben Um Nyobé? Hvor er Félix-Roland Moumié? Hvor er Ernest Ouandié? For blot at nævne nogle få. Og venter Deres mestres virkelig på, at værdige Afrikanere klapper, frue? Det er på tide, at vi alle rejser os i Afrika, mænd og kvinder, husdyr og vilde dyr, og endda træerne og al vegetationen, for at sætte en stopper for jeres barbariske morderes brutale barbari af mestres, der ikke kun plyndrer kontinentet, men som også nyder at slagte millioner og atter titusinder af mennesker.


Nyang bensouda: (Suk)


Youssouf: Er der en eneste Afrikaner i denne verden, som dine franske mestre stadig kan overbevise, frue? Dette franske folkemord, der begyndte i 2002 og nåede sit højdepunkt i 2010 og 2011 i Elfenbenskysten, og som resulterede i massakren på mere end 100.000 Afrikanere, bekræftede for enhver klar Afrikaner, at Afrikas værste fjende er frankrig. Kun Afrikanske idioter fortsætter med at tro det modsatte.


Nyang bensouda: Jeg ved det selv, Youssouf. Men det er takket være dette frankrig, at jeg blev forfremmet til ICC-anklager. Glem ikke det.


Youssouf: Frue, jeg kan sværge for dig og dine mestres, at hvis din korrupte retfærdighed ikke kan dømme dig, fordi den aldrig vil dømme dig, vil naturens retfærdighed dømme dig, og ingen af jer vil undslippe.


Nyang bensouda: Mine franske mestre frygter alvorligt et oprør fra den nye afrikanske ungdom. Og hvad jeg kan fortælle dig med næsten guddommelig sikkerhed er, at hvis denne Gbagbo-sag ikke vækker Afrikanerne, vil ingen anden sag vække dem.


Youssouf: Du har ret, frue. Denne Gbagbo-sag er den, der burde skabe den vrede i hjertet af enhver normal Afrikaner, der er nødvendig for at producere den revolution, der vil resultere i Afrikas totale udfrielse. Hvis Afrikanerne ikke får deres fulde frigørelse efter denne sag, vil de aldrig få den igen.


Nyang bensouda: Jeg er fyldt med bekymring, Youssouf.


Youssouf: Fru, da du virker meget bekymret for en mulig opvågnen af unge Afrikanere, der kunne skubbe dem til oprør og drive dine mestres ud af Afrika, har jeg en lille anekdote at fortælle dig.


Nyang bensouda: Lad os gå, Youssouf.


Youssouf: Dette vedrører oplysninger om Elfenbenskystens rigtige førstedame. Den panafrikanske tv-kanal Afrique Media har et show, der hedder, medmindre jeg tager fejl, Pan-African Merit of the first ladies. De vil tilgive mig, hvis navnet ikke er korrekt. Under dette interaktive show beder de afrikanere fra hele verden om at stemme på den første dame efter eget valg. De ruller gennem billederne af de første Afrikanske damer gennem hele showet. Mange Afrikanere ringer og stemmer på Elfenbenskystens førstedame Simone Gbagbo, selvom hendes foto ikke vises. Det er en reel bekræftelse på, at enhver værdig Afrikaner kun anerkender én førstedame i Elfenbenskysten, nemlig Simone Gbagbo, gidsel for dramane ouattara og den uværdige sarkozy, i fængslet i Elfenbenskysten. Jeres mestres vil aldrig lykkes med at få værdige Afrikanere til at acceptere den "dødelige kvinde" og "den farlige luder" som Elfenbenskystens førstedame. Det kommer aldrig til at ske, det kan du være sikker på. Jeres herrer og I har derfor ret i at bekymre jer om et muligt oprør blandt Afrikanske unge. Men hvis jeres mestres kunne lytte til mig, vil jeg give dem den eneste rigtige løsning, der er tilbage for at komme ud af dette Afrikanske hængedynd uden for meget støj.


Og ved hvert af disse programmer på Afrique Media er præsentanten altid flov, når førstedamen Simone Gbagbo fra Elfenbenskysten vælges, da hendes navn ikke ofte er blandt navnene på de damer, som de skal stemme på, og hendes billede vises ikke overalt på deres skærm. Alle disse stemmer er derfor endnu ikke talt med. Og siden da har den panafrikanske kanal, Afrique Media, ikke gjort noget ved det. Da de også gradvist lader korruption og kompromiser overtage deres oprindelige redelighed, har de stadig ikke haft modet til at sætte navnet på den rigtige første ivorianske dame, Simone Gbagbo, på listen over førstedamer, der skal vælges. Jeg håber, at det kommer. For hvis I har brug for en ægte afrikansk revolution som den, jeres herrer og I er bange for, vil det kræve stort mod og stor fornægtelse af alle disse panafrikanske kanaler og alle de andre panafrikanske medier. Så længe disse panafrikanske medier falder i fælden med også at gå i gang med kompromis og korruption, som de desværre gør, vil befrielsen af Afrika trække fødderne.


Nyang bensouda: Youssouf, lad mig starte med at værdsætte Afrique Media for ikke at have taget det skridt til at anerkende Simone Gbagbo som Elfenbenskystens sande førstedame. Det ville have været en sand katastrofe for mine franske mestres, fordi de ved, at denne kanal virkelig følges af Afrikanere overalt og endda af ikkeAfrikanere, der er interesseret i Afrika. Mine mestres og jeg vil sikre, at sådan noget aldrig sker. Jeg kan love jer, at mine mestres, som jeg kender dem, vil gøre alt for, at sådan noget aldrig sker, medmindre de selvfølgelig bliver overrasket over begivenhederne, især at ingen kraft i verden kan stoppe en rigtig revolution.


Youssouf: Frue, når en som dig selv på ad hoc-basis værdsætter en panafrikansk kanal som Afrique Media, bekymrer det de virkelige panafrikanister.


Nyang bensouda: Du har ret Youssouf. Du ser ud til at være en sand visionær. Jeg har indtryk af, at du læser mine mestres sind. Det, De lige har sagt om Afrique Medias manglende anerkendelse af Simone Gbagbo som Elfenbenskystens sande førstedame, er det, der fortryller mine franske mestres mest, fordi de frygtede en sådan anerkendelse alvorligt. Hvis Afrique Media havde taget dette skridt, ville mine mestres have beordret Simone Gbagbo løsladt øjeblikkeligt af frygt for at skabe oprør i Afrika. For hvis denne dame bliver valgt til hvert show, selvom hendes navn ikke vises nogen steder, kan vi forstå, hvad der ville ske, hvis hendes navn og billede blev vist. Men så snart kanalen, der betragtes som den mest panafrikanske på kontinentet, har opgivet selve essensen af den panafrikanske kamp ved at indgå en pagt med korruption i en sådan grad, at hun viser dramane ouattaras kone på deres skærm som en af de damer, de skal stemme på, har det været en stor sejr i vores lejr, og jeg kan forsikre Dem om, at mine mestres har nydt dette med champagne.


Youssouf: Det overrasker mig ikke, frue. Dette er netop grunden til, at flere rigtige panafrikanister var skuffede og helt har mistet interessen for Afrique Media. Når De taler om at indgå en pagt med korruption, forstår jeg Dem udmærket. Der er tegn, der ikke kan forveksles. For en kanal, der engang blev anerkendt som virkelig panafrikansk med stærke panafrikanske positioner som Afrique Media, til at vise billedet af den "dødelige kvinde" på deres skærm og invitere panafrikanister til at stemme på hende, betyder det, at den (Afrique Media) er druknet i korruption. Intet i verden kan retfærdiggøre det modsatte. Alle ved, at panafrikanerens svorne fjender på det Afrikanske kontinent er dramane ouattara og hans "blodtørstige harpy" kone. Selv dyr ved det. Hvordan er disse værste fjender af panafrikanismen blevet dem, som Afrique Media præsenterer som folk, som panafrikanister ville vælge? Drømmer vi alle? Der er tusindvis af sande panafrikanister, der ikke længere tror på Afrique Media som det instrument, der vil hjælpe dem med at opnå Afrikas befrielse. Det er indlysende, at det ikke er med denne grad af kompromis og korruption, at Afrika vil lykkes i sin befrielseskamp. Det er en skam!


Nyang bensouda: Ah ha haha ha! Du vil nok være lidt mere mild over for mig nu, Youssouf. Når jeg fortæller jer, at jeg er under meget stærkt pres, og at jeg arbejder imod Afrika, fordi fristelsen til korruption er meget stor, spørger i mig, om jeg vil sælge hele kontinentet på grund af presset og pengene. Dette er jeres panafrikanske kanal, der langsomt, men sikkert følger mine skridt. Ah ha haha!


Youssouf: Jeg skammer mig, frue, over at høre Dem retfærdiggøre og trøste Dem selv på denne måde, desværre ved at tage et sandt eksempel. Jeg er ked af det, og jeg håber, at Afrique Media vil tage sig sammen. Du kan ikke forestille dig det chok, vi måtte se for første gang på Afrique Medias skærme billedet af dramane ouattara og af den "farlige luder". Hver af os undrede os over, hvordan kvinden, der havde lovet at tage magten i Elfenbenskysten, selv på bekostning af 100.000 døde, og som har nået bedriften med at nå sine mål, gående på 100.000 døde kroppe for at komme ind i det ivorianske præsidentskab, pludselig kunne blive en dame, som panafrikanister formodes at stemme på. Dette er den største fornærmelse og den værste hån, som Afrikanske medier kunne tjene til ægte panafrikanske rundt om i verden.


Nyang bensouda: Det er virkelig sandt, Youssouf. Jeg behøver ikke at trøste mig med en sådan drift. Ikke desto mindre er det stadig det afrikanske blod, der flyder i min åre.


Youssouf: Flere sande panafrikanister, der i Afrique Media så det ultimative våben til Afrikas totale udfrielse, og som alle var begejstrede og begyndte at drømme om den forestående befrielse af Afrika, var totalt desorienterede. Når Africa Media håner latterliggørelsen og går så langt som til at fremstille dramane ouattara, som en af deres eksperter med rette har beskrevet som en katastrofe, blandt de præsidenter, som panafrikanister formodes at stemme på, foragter det ikke kun panafrikanismen, men det forråder panafrikanismen; det opfører sig også foragteligt. Dramane ouattara er stadig den største blodtørstige afrikaner nogensinde. Og vi forstår ikke, ved hvilken alkymi panafrikanismens største fjende pludselig er blevet ifølge Afrique Media, en panafrikaner, som Afrikanerne burde stemme på. Kun et højt niveau af korruption kan retfærdiggøre sådan skændsel.


Problemet med at befri Afrika er så stort, at vi for at håbe på at løse det har brug for et stort had til kompromis og korruption. Det er fuldstændig absurd at bagvaske den barbariske sarkozy og alligevel præsentere det barbariske dramane ouattara som en præsident, som panafrikanere også kan stemme på. Hvad er forskellen mellem disse to idioter? Der er ingen, slet ikke. Lederne af Afrique Media gik fra den strategi, som vi alle tolererede, nemlig at være lidt eftergivende over for de blodtørstige og uansvarlige afrikanske præsidenter, så den panafrikanske kamp bliver mere effektiv, til den tendens, som vi på det kraftigste fordømmer, nemlig at engle, disse afrikanske blodtørstige diktatorer, der er lige så skyldige som Deres barbarer over for franske herrer.


Nyang bensouda: Siden vi begyndte at tale om Afrique Media, har du mistet din verve, Youssouf. Lad os gå tilbage til vores hovedemne.


Youssouf: Okay, frue.


Nyang bensouda: Lad mig gå tilbage til et andet stort slag, som sagen om Gbagbo ramte os. Se bare på denne historie om de overvældende beviser på, at mine mestres og jeg sagde, at vi tilbageholdt mod Gbagbo. Dette miskrediterede os alvorligt. Uanset om det var den tidligere anklager luis moreno ocampo, der var der før mig, eller mig selv, sang vi alle de samme sange, at der er alt for mange overvældende beviser for Gbagbos forbrydelser. Vi fik Gbagbo arresteret, vi fængslede ham; Det er os, der tilbageholder ham i årevis, men vi har ingen beviser til at fordømme ham. Du kan ikke forestille dig, hvor pinlig denne situation er for os, Youssouf. Hvis vi i det mindste lod ham være fri, ville det være lidt lettere for os at sige, at han havde tid til at skjule nogle af de beviser, som vi stolede på. Vi efterlod ham ikke noget minut til at skjule nogen beviser. Han havde ikke et eneste sekund til at skjule noget, hverken ham eller hans kone. Det spørgsmål, som hele verden stiller sig selv, er at vide, hvad der skete med de overvældende beviser, som vi sagde, vi havde mod denne mand. Og det er alvorligt pinligt og miskrediterer ICC totalt. Jeg forstår ikke, hvorfor mine franske mestres alligevel stædigt vil holde Gbagbo i fængsel.


Youssouf: Frue, jeg er overbevist om, at denne grad af stædighed i frankrig lyder dødsstødet for dets afrikanske dominans. Frankrig har totalt blottet sig med denne Gbagbo-sag, og denne sag vil markere det franske imperiums totale fald i Afrika. Jeg er overbevist om, at Afrikanerne trods deres anerkendte amorfe og feje natur denne gang vil gøre oprør mod frankrig. Fru, dine franske herrer kan være sikre på, at afslutningen på deres dominans på det Afrikanske kontinent er underskrevet. De har plyndret dette kontinent nok, de har slagtet dette kontinent nok, de har stjålet dette kontinent nok, de har dræbt nok på dette kontinent, de har voldtaget nok på dette kontinent, og tiden er inde til, at de tvinges ud af dette kontinent, og det vil de blive. Afrikas værdige Mænd vil rejse sig mod frankrig, de værdige Afrikanske Dyr vil rejse sig mod frankrig, og selv de værdige Træer paa de Afrikanske Marker vil rejse sig mod frankrig. Du kan tage mine ord for ordene fra en simpel tyr, du vil se i de kommende dage.


Nyang bensouda: Jeg er meget bekymret. Bare et øjeblik Youssouf, jeg har et telefonopkald.


Youssouf: Ok, frue.


Nyang bensouda: Din udtalelse lyder som en forudanelse og gør mig mere og mere bange, Youssouf. Det telefonopkald, jeg lige har modtaget, fortalte mig triste nyheder, døden af en af vores, der spillede en nøglerolle i dette kup mod Gbagbo. Dette er general Emmanuel Beth, tidligere chef for licorne-styrken i Elfenbenskysten mellem 2002 og 2004 og tidligere ambassadør for frankrig i Burkina Faso på toppen af krigen mod Gbagbo fra 2010 til 2013. Kun hemmelige arkiver kan afsløre for dig, hvilken rolle han spillede i dette statskup. Han er væk. Det er skræmmende Youssouf. Og hvad der er bemærkelsesværdigt er, at ingen bombe af licorne faldt på hans bopæl, heller ingen bombe af FN.


Youssouf: Det er virkeligheden, frue. Mennesker kan foregive at være guder, men de vil forblive små dødelige mænd. Du behøver kun at se på listen over dine tidligere mestre, der tidligere spillede guderne på jorden. Hvor er de? Alle døde som enhver almindelig hund, og de sluttede sig alle til dem, som de havde udfældet i døden. Det er virkelig forfængelighed, frue. Jeg håber, at dette eksempel vil få dig til at tænke. Se på din mester Jacques Chirac, som en britisk avis kaldte "orm". Denne regnorm, der tog sig selv for en gud, er den, der havde begået dette lange kup mod Præsident Gbagbo, et kup, som dæmonen sarkozy kom for at fuldføre. Det var den samme chirac, der havde ødelagt alle de ivorianske militærfly, og for at bevise for hele verdens øjne, at han var en gud, har ingen gjort noget mod ham indtil i dag, som om han ikke havde gjort noget forkert. Hvor er han nu? Kan du se, hvilken tilstand denne gud er i? I en ynkelig tilstand. Jeg vil ikke fortælle dig mere om hans tilstand af frygt for at give dig kvalme. Forstå nu, frue, at jordens guder er dødelige guder, guder, hvis kød rådner som kødet på ethvert vulgært dyr.


Idioterne dominique de villepin, alain juppé, jean-pierre raffarin, for blot at nævne nogle få, og alle de andre vampyrer, der støttede dette blodbad i Elfenbenskysten og i andre Afrikanske lande, og som stadig støtter slaveri, som frankrig pålægger Afrika og Afrikanere, bør med hvad "ormen" chirac er blevet, forstå, at de dødelige guder er begrænsede.


Nyang bensouda: Jeg må indrømme, at du er et klogt dyr, Youssouf. Jeg tvivler meget på, at der selv blandt mænd er mange med din grad af visdom. Dit ræsonnement får mig til at tænke.


Youssouf: Hvis bare dine andre mestre kunne lære af begivenheder som disse, frue. Når De fortæller mig om det, der var Deres mesterværk i Burkina, tænker jeg på hans kolleger, der styrede massakren på stedet i Abidjan. Blandt dem er tre slyngler, der har udmærket sig: choi young-jin, repræsentanten for den afskyelige dæmon ban ki-moon i Elfenbenskysten, jean-marc simon, den franske ambassassin i Elfenbenskysten og philip carter III, den amerikanske ambassassin i Elfenbenskysten. Det er disse scumbags, som vi har respekteret, i en sådan grad, at vi har kaldt dem "excellencer"; Alligevel er de ægte menneskeligt affald. Jeg spekulerer altid på, om disse idioter har en samvittighed. De kommer til et suverænt land for at så uorden, de organiserer og planlægger massakren på titusinder af mennesker, ligger som naive små børn, der har brug for inspiration, og praler af det. De er klar over, at den morderiske bølle philip carter III under denne krig at det internationale kriminelle samfund, som De med urette kalder det internationale samfund, førte mod Elfenbenskysten, havde beordret FN's kriminelle styrker til at knuse alle de unge patrioter, der forsøgte at skabe nogle barrierer for at stoppe FN's terrorstyrker, der forsynede terroristerne fra dæmonerne dramane ouattara og guillaume soro med våben og ammunition!


Disse barbarer blev efter deres skurkagtige forbrydelser belønnet af de terrorstater, som de arbejdede for, og drøvtygger i øjeblikket blodet fra mere end 100.000 Afrikanere, som de hjalp med at udgyde. Mens bastard philip carter III tager tingene roligt i Stuttgart, Tyskland, har den foragtelige vampyr jean-marc simon valgt at blive forretningsmand og slå sig helt ned i Elfenbenskysten for bedre at nyde konsekvenserne af det folkemord, de skabte. Og Afrikanere fortsætter i deres store naivitet med at kalde disse idioter "excellencer". Jeg håber, at værdige Afrikanere vil rejse sig denne gang og fløjte afslutningen på rekreationen.


Du har denne anden skurk ved navn ban ki-moon, hvis idioti fik os til at ryste, vi dyr. Her er prototypen af tegn, der overbeviser os om, at nogle mennesker er flere dyr end os, og at de er mennesker, der er så dumme og så tåbelige. Dette er en såkaldt smart mand, generalsekretær for FN, der vover at sige til medier rundt om i verden, at genoptælling af stemmer i et demokrati ville være en "alvorlig uretfærdighed". Fru, du finder ikke blandt dyrene sådan en dum og ubrugelig person. Når denne slyngel taler om alvorlig uretfærdighed, hvad taler han så om? Hvem ville efter hans mening blive offer for denne alvorlige uretfærdighed? Frue, jeg kan tillade mig at fortælle Dem med autoritet, at Deres verden ville være bedre, hvis De lod os dyr styre den. De mænd, der styrer jeres verden, er dumme, at der ikke er noget ord til at beskrive dem.


Nyang bensouda: Vi må hellere tænke over det, Youssouf. Mine mestres, der nidkært forsvarer dyrs rettigheder, bør begynde at tænke over det.


Youssouf: Et sidste, sidste ord, frue.


Nyang bensouda: Ja, Youssouf.


Youssouf: Jeg vil gerne vende tilbage til en udtalelse, som De kom med tidligere. Når De siger, at når nogen har underskrevet en pagt med djævelen, er det næsten umuligt for ham at trække sig tilbage, fascinerer det mig lidt, frue. Ved at vidne mod Præsident Gbagbo, denne uskyldige mand, der allerede har lidt nok, vil jeg også underskrive en pagt med djævelen. Vil backtracking være muligt for mig, frue?


Nyang bensouda: Youssouf, Youssouf. Men du er kun et dyr. Du behøver ingen tilbagesporing. Behøver dyrene at angre, Youssouf?


Youssouf: Okay frue, det beroliger mig. Men forstå da, at hvis jeg var en mand, ville jeg ikke engang have overvejet Deres tilbud om at vidne mod Præsident Gbagbo.


Nyang bensouda: Ja, jeg forstår det.


Youssouf: Hvis jeg, et simpelt dyr, har svært ved at acceptere dit tilbud om at vidne mod Præsident Gbagbo, spekulerer jeg på, hvordan mænd var i stand til at acceptere det, herunder nogle af hans egne generaler, nemlig hans forsvarschef, og hvad mere er, en pastor søn. Frue, De har måske ret, når De siger, at de, der indgår pagter med Satan, fuldstændig korsfæster deres samvittighed. Eksemplet med den elendige forræder general philippe mangou er patent.


Nyang bensouda: Du ser ud til at forstå mig nu, Youssouf.


Youssouf: Jeg er ikke prædikant, frue, men jeg har allerede hørt kristne sige, at Gud tilgiver selv folk, der har underskrevet pagter med Satan, hvis disse mennesker vælger at omvende sig. Hvorfor kan du ikke prøve at møde nogle af disse Kristne for at finde ud af mere?


Nyang bensouda: Jeg var i stand til at møde nogle af disse kristne ligesom den pastor søn, du henviser til, men han gav mig ikke noget råd i den forstand. Jeg håber ikke, du vil fortælle mig, at han ikke er kristen. Fordi jeg har bevis for, at han også er kristen. Under krisen efter valget viste han sig frem med de kristne, og han blev endda set synge religiøse sange, mens han viftede med et lille hvidt lommetørklæde.


Youssouf: Præcis frue, han er ikke kristen, eller i det mindste er han hyklerisk kristen. Jeg lærte endda, at han snarere er i en satanisk sekt, og at han ville være i samme loge som dramane ouattara. Så i virkeligheden er han ikke forskellig fra Dem, frue. Han har også solgt sin sjæl til Lucifer og har ikke længere samvittighed. Han er derfor meget dårligt placeret til at hjælpe dig. De befinder Dem faktisk i samme lejr. Han må også angre over for Gud og offentligt bede om tilgivelse, først til Præsident Gbagbo og hans familie, derefter til familien til den afdøde oberst og major Hilaire Gohourou Babri, tidligere talsmand for hæren, der blev myrdet den 4. april 2011 af en fransk snigskytte, derefter til familierne til tusindvis af ivorianske soldater, som han udleverede til den franske hær gennem sit forræderi og sin forbrydelse. og til familierne til titusinder af unge patrioter, der i den tro på at støtte deres lands hær og beskytte deres Præsident blev massakreret af den barbariske franske hær og FN-hæren, og endelig til hele det Afrikanske folk. Det er, hvad denne bedrageriske general skal gøre. Dette er, hvad det værdige Afrika forventer af den idiotiske og uværdige philippe mangou, denne frafaldne general.


Nyang bensouda: Dit ræsonnement er logisk Youssouf. Når I er færdige med at vidne ved ICC, vil jeg møde jer for at se, hvad jeg kan gøre for at omvende mig. Lad os nu fokusere på at forberede dit vidnesbyrd for ICC-dommerne. Okay?


Youssouf: Det er forstået, frue. Og når du bruger al din tid på at bede af hele dit hjerte, enten at Afrikanere vil forblive i deres sædvanlige søvn, og at ingen af dem engang vil indse, at der eksisterer et problem, eller at Afrikanere aldrig vil indse, at mænd i Afrika er mindre værdifulde end vestlige dyr, og at de levende i Afrika er mindre værdifulde end de døde i Vesten, det vil sige, så Afrikanerne som helhed stadig er skødesløse, som de altid har været, vil jeg gerne have, at De beder med samme iver, at jeg ved hoffet ikke tænker på alt det, De har gjort mod Præsident Gbagbo. Ellers kan jeg komme til at forsvare ham, som Sam l'Africain gjorde.


Nyang bensouda: I så fald tror jeg, det er bedre, at jeg ret hurtigt for dig, Youssouf.


Youssouf: Tak frue. Tidligere spurgte jeg dig, hvad jeg kaldte et "sidste sidste ord". Det, jeg vil bede Dem om, frue, er ikke et sidste ord eller et andet til sidste ord, men en lille tjeneste. Jeg vil gerne have, at De viderebringer dette budskab til ICC's dommere. Fortæl dem på mine vegne, at de har latterliggjort sig selv i hele verdens øjne. Det vil blive husket af dem, at de er modbydelige og foragtelige mennesker, vulgært korrupte mennesker. Mind dem på mine vegne om, at de for evigt vil bære på deres samvittighed, hvis de har en, denne grad af uretfærdighed, som de tog bestikkelse for at tolerere.


Nyang bensouda: Jeg vil, Youssouf.


Youssouf: Endelig, frue, vil jeg gerne minde Dem om, at Deres ubarmhjertighed over for Præsident Gbagbo har overskredet alle grænser, frue. Deres mestres gik så vidt som til at bede deres hofdommere om at forbyde folk at kalde Præsident Gbagbo Præsident. De krævede, at han blev kaldt Gbagbo. Det er betagende, Frue. Og jeg observerede dig godt under hele vores samtale, du passede omhyggeligt på ikke at bruge udtrykket Præsident Gbagbo, du talte kun om Gbagbo. Alligevel har De beviset for, at denne mand rent faktisk er vinderen af præsidentvalget i Elfenbenskysten i 2010. Og det var Dem, der lige havde fortalt mig, at Præsident Gbagbo faktisk havde vundet valget i første runde. Selv Deres reaktion i retten under Præsident Gbagbos første fremmøde havde bekræftet de oplysninger, De gav mig. Så snart Præsident Gbagbo bad dommerne om at besvare spørgsmålet: "Hvem vandt valget?" , bestred De det voldsomt og sagde, at De ikke var i retten for at vide, hvem der vandt valget. I mellemtiden, frue, hvis Præsident Gbagbo er for Deres domstol, er det, fordi han ifølge Deres groteske beskyldninger ville have tabt valget og ville have nægtet at opgive sin stilling til fordel for dramane ouattara. Hvordan kan De forklare en sådan ubarmhjertighed, frue?


Nyang bensouda: (Sukkende)


Youssouf: Bare rolig, frue. Eftersom I er forpligtet til at faste og bede for Mig, vil Jeg komme.


Nyang bensouda: Tak en million, Youssouf.


Youssouf: Jeg har et budskab til Præsident Gbagbo, frue.


Nyang bensouda: Ja, Youssouf.


Youssouf: Om få dage er det den 11. april 2018. For denne7-årsdag for hans mord, kald det mislykkedes, hvis du vil, jeg vil gerne sende ham al min kærlighed og kærligheden til alle dyr, der er værdige til det Afrikanske kontinent. Jeg vil også gerne, uden at tilrane mig magt, også sende ham al kærlighed fra alle værdige Afrikanere.


Nyang bensouda: Jeg giver ham din besked, Youssouf.


Youssouf: Farvel, frue!


Nyang bensouda: Farvel, Youssouf!


Således ender diskussionen mellem anklageren fatou bensouda og muligvis den næste og sidste vidne mod Præsident Laurent Gbagbo fra Elfenbenskysten, en gidsel for frankrig ved skammens domstol i Nederlandene. Længe leve fatou nyang bensouda, afskummet og skammen i det 21. århundredes Afrika!


4- Youssouf soliloquy


Efter denne diskussion med nyang bensouda kastede Youssouf sig ud i en soliloquy, hvis indhold er nedenfor:


Youssouf: Jeg er overbevist om, at denne bestikkede vil sidde fredeligt ved ICC og vente naivt på, at jeg kommer og vidner mod den uskyldige Laurent Gbagbo, den valgte Præsident for mit land Elfenbenskysten. Hvad denne forræderiske kvinde, der er parat til at sælge et helt kontinent med næsten 2 milliarder mennesker for 2 millioner dollars, ikke ved, er, at hele Afrika, fra mænd til marktræer til dyr, ved, at Elfenbenskystens virkelige Præsident Laurent Gbagbo og den virkelige førstedame Simone Gbagbo og flere hundrede sande ivorianske patrioter dør i fængsel eller i eksil, fordi frankrig lystigt må plyndre Elfenbenskysten og hele den vestafrikanske subregion.


Denne kvinde, som er korrupt helt ind til kernen, ved ikke, at hvis jeg gik med til at gå til Den Internationale Straffedomstol, ville det udelukkende være for at vidne til fordel for min Præsident Gbagbo. Men jeg fandt det nytteløst at tage af sted, fordi ICC's dommere ikke har brug for folk til at støtte Præsidenten, de ved selv, at Præsidenten er uskyldig. De har alle beviser på hans uskyld. De har snarere brug for vidner til anklagemyndigheden i håb om, at der vil være et, hvis løgn mirakuløst kan blive til sandhed for at give dem mulighed for at fordømme Afrika gennem Gbagbo. Selvom jeg er sikker på, at min afvisning af at gå til ICC vil få mig på tallerkenerne for dramane ouattara i den nærmeste fremtid, foretrækker jeg denne skæbne for at gå ind i historien på en god måde som den store general Dogbo Blé og andre ægte Afrikanske patrioter som Damana Pickass og kompagni og den afdøde Ben Soumahoro, døde i eksil. Jeg vil ikke gå til Punitive Indigenous Court.


5- Nyang Bensoudas eneste tilbageværende mulighed, en skide anklager


Med Youssoufs afvisning af at vidne mod Præsident Gbagbo, har den korrupte nyang bensouda, der stadig håber at dømme Mamas søn, kun én reel mulighed tilbage for hende: At konstituere sig som anklagerens vidne mod præsidenten.


6- Youssoufs monolog


Da Youssouf forlod nyang bensouda, var han meget bedrøvet, og indtil solnedgang kunne han ikke holde sin vrede tilbage eller berolige sine følelser. Han vendte derefter tilbage til sin arena og tilbragte natten fastende. Han nærmede sig ingen kvie og ingen ko, og hans søvn gik fra ham. Så ved daggry rejste han sig og begyndte at reflektere over den lange samtale, han havde haft dagen før med repræsentanten for Præsident Gbagbos bødler. Han kastede sig derefter ud i en monolog foran Afrikas sønner og døtre, som, selv om de ikke var fysisk til stede i øjeblikket for hans tale, er i hans fantasi og faktisk lytter til ham.


6.1- Hvem fra Gud eller fra den franske mand skabte Afrikanerne?


I betragtning af det, der sker, har man ret til at undre sig over, hvem af Gud eller franskmanden der skabte Afrikanerne. Franskmændene er overbeviste om at have skabt Afrikanere; og som sådan er det op til dem, franskmænd, at beslutte, hvilken Afrikaner der skal leve, og hvilken Afrikaner der skal dø. Og når de beslutter sig for at dræbe afrikanere, kan de vælge at dræbe dem enten i dusinvis, i hundredvis, i tusindvis eller i millionvis, og de står ikke til ansvar over for nogen. Det er derfor, de massakrerede titusinder af mennesker i Elfenbenskysten, uden at nogen løftede et øjenbryn. Det er også derfor, de massakrerede millioner af mennesker i Libyen, uden at nogen løftede et øjenlåg.


Og blandt de Afrikanere, som de beslutter sig for at lade leve, er det stadig dem, franskmændene, der bestemmer, hvem der skal være fri, hvem der skal være i eksil, og hvem der i stedet skal være i fængsel. Det er grunden til, at Elfenbenskystens valgte Præsident, Laurent Gbagbo, hans kone og flere af hans ministre samt andre ivorianske patrioter enten sidder i fængsel eller er i eksil, selv om det er fastslået, at de alle er uskyldige, mens der i mellemtiden er enorme beviser for, at de alle er ofre for mafiaen af international kriminalitet ledet af frankrig. Men alle virker resignerede.


Og når de beslutter at holde dig i fængsel, som de vil, er det stadig dem, der bestemmer dagen for din løsladelse, selvom dommerne, der føler sig flove over din uberettigede tilstedeværelse i deres fængselscelle, beslutter at løslade dig. Det er grunden til, at selv da dommerne på ordre fra ICC ønskede at løslade Præsident Gbagbo den 28. maj 2013, fordi de ikke længere vidste, hvorfor de skulle fortsætte med at holde ham i fængsel, havde frankrig blokeret deres beslutning og beordret, at Præsident Gbagbo skulle forblive i fængsel, som afsløret af den franske avis Marianne.


Og da disse franskmænd er store afskyelige for Herren, påtager de sig at sodomisere Afrikanske børn i snesevis eller hundreder uden omsorg i verden, da ingen nogensinde vil gøre noget mod dem. Hvem kan gøre hvad mod en gud? Det er, hvad de afskyelige franske soldater har gjort mod Afrikanske børn i Den centralafrikanske Republik på det seneste. De voldtog og sodomiserede små børn, drenge og piger med velsignelse fra mafiaen og den kriminelle organisation FN. Selvom der blev fremlagt en overflod af beviser foran kameraerne rundt om i verden, afviste de racistiske og ondskabsfulde franske dommere sagen. En måde at fortælle verden, at voldtægt og sodomi af Afrikanske børn ikke er et problem, Afrikanere er kun objekter, der kan bortskaffes efter behag.


6.2- Indtil hvornår?


Afrikanere, hvor længe vil I acceptere passivt at udholde frankrigs vanvid, som selv dyr ikke længere kan bære? Frankrig er et ynkeligt parasitisk og leeching land, der kun overlever ved at svindle og tigge fra Afrika. Det må De sætte en stopper for.


Frankrig er det mest foragtelige land i verden. For at finde ud af det, skal du besøge dets ambassader og konsulater for at være vidne til den slags tortur, der påføres afrikanere, der går der for at ansøge om visum.


Frankrig er det eneste land i verden, der har svoret aldrig at opgive slaveriet. For at finde ud af det, skal du se på den valuta, der bruges af fransktalende afrikanske stater. I 1994 var det på et dystert og uklart kontor i Paris, at beslutningen blev truffet uden nogen afrikansk at devaluere disse afrikanske landes valuta med 50% for fuldstændigt at ødelægge økonomien i disse lande for bedre at plyndre dem. Hvor længe vil I fortsætte med at være slaver af denne terrorstat? Panafrikanske afrikanske ledere, det vigtigste, som et værdigt Afrika forventer af jer, er at drive dette parasitiske og morderiske frankrig ud af Afrika, at sætte en stopper for denne monetære terrorisme, afskaffe denne nazistiske valuta kaldet CFA-francen og nationalisere alle franske banker og virksomheder i Afrika.


Frankrig har ødelagt alle afrikanske luftfartsselskaber for at give Air France frie tøjler over det afrikanske luftrum. Panafrikanistiske afrikanske ledere, smid Air France ud af Afrika, og få afrikanske flyselskaber til at blomstre. Afrikanske mænd, I skal boykotte Air France.


Frankrig er det eneste land i verden, der har svoret aldrig at opgive koloniseringen af Afrika. For at finde ud af det, er man nødt til at se på antallet af terrorgrupper, som det bevæbner og finansierer for at hjælpe med at destabilisere og plyndre Afrika. Det må De gå imod.


For et par år siden lærte jeg af afrikanske studerende, at frankrig havde skabt en anden stor fidus kaldet "campus france", hvis mission er at bedrage fattige afrikanske studerende. Det er idioter, der foregiver at være et udviklet land, men som ikke skammer sig over at organisere svindel og bedrag med fattige afrikanske studerende og tvinge dem til at betale næsten 100.000 francs hver, angiveligt for at hjælpe dem med at få oplysninger om studier, uddannelse, indskrivningsprocedurer og levevilkår i frankrig. De bedrager disse stakkels afrikanere ved at love at hjælpe dem med at ansøge om franske universiteter, ansøgninger, der næsten aldrig lykkes, men de betalte beløb refunderes aldrig.


Den parasitiske franske stat har gjort det obligatorisk for visumansøgninger at gå gennem denne mafia kaldet "campus france". Dette betyder, at enhver studerende, der ønsker at ansøge om visum til Frankrig, en ansøgning, der vil blive afvist, først skal gå gennem denne mafia og betale summen af næsten 100,000 francs, før han betaler visumgebyrerne, kun for ikke at få noget i sidste ende, da visumet altid afvises i langt de fleste tilfælde. Og når du ved, at millioner af afrikanere forsøger dette eventyr, forstår du, hvor mange milliarder denne parasitiske stat høster gennem dette røveri.


Dette er handlingerne fra et såkaldt udviklet land i såkaldte fattige og stærkt forgældede lande. Hvor længe vil du fortsætte med at betale denne anden koloniale skat til denne parasitiske stat? Afrikanske studerende, hold op med at blive snydt af disse patetiske og elendige parasitter. Ledere af de panafrikanske Afrikanske lande, I må sætte en stopper for frankrigs vanvid.


Franske supermarkeder i Afrika er fyldt med produkter, der ikke kan indtages i frankrig. Afrikanske Mænd, boykot disse supermarkeder.


Franskmændene er ægte guder i Afrika. De sætter hvem de vil, i fængsel, og arresterer, hvem de vil, for at påføre dem den straf, de vil. Og da de ledere, der er ved magten, blev placeret der af dem, kan ingen gøre indsigelse. Det er det, de gør i bananrepublikker. Det indlysende eksempel, jeg kan give Dem, er denne franske soldat, der for nogle år siden på verdensfjernsynet beordrede foran kameraer, der filmede ham, at en togolesisk journalist skulle arresteres i Lomé og anbringes i fængsel uden gyldig grund. Hvor længe vil De fortsætte med at acceptere det uacceptable fra denne slyngelstat?


Siden den pseudouafhængighed, som disse franske terrorister og morderiske kolonister påførte de traumatiserede befolkninger i Afrika efter massakren på millioner af afrikanske nationalister, er der stadig franske militærbaser tilbage i flere afrikanske lande, der hævder at være uafhængige og suveræne. Franske kriminelle lejesoldater kommer og går, som de vil, organiserer statskup og destabiliserer Afrika, som de vil. Hvor længe vil De fortsætte med at acceptere fra denne slyngelstat, hvad den ikke accepterede fra amerikanske lejesoldater efter Anden Verdenskrig? Indtil hvornår?


Hvor længe, Afrikanske Mænd, vil I fortsætte med at acceptere at opføre jer som skabninger af disse franske dæmoner? Har du glemt, at din Skaber, dine fædres Gud, er den sande Gud, Skaberen af Himmel og Jord? Hvordan kan du finde det normalt at blive behandlet som skabninger af slanger, af disse dæmoner, der har mistet enhver fornemmelse af, hvad der er naturligt, og som tror og lærer, at mænd kan parre sig med mænd, kvinder med kvinder, mænd med dyr osv.? Hvor længe vil du acceptere at leve som afgudsdyrkere og tjene såkaldte guder, der i virkeligheden aldrig har været guder? Men hvor længe?


Hvad venter I på, afrikanere, for at gøre oprør mod den parasitiske franske stats vanvid? Hvad venter I på for at befri jer fra den afskyelige franske stats slaveri? Lad ikke Afrikanske dyr gøre dette arbejde for dig. VÅGN OP! VÅGN OP! VÅGN OP!


7- Youssoufs budskab til Afrikas værdige børn


Afrikanere, Afrikanere og værdige døtre og sønner i Afrika, jeg har lige afsløret sandheden, den sørgelige sandhed for jer. Denne sandhed er sikker; det er ubestrideligt; det er uigendriveligt; den er uoprettelig; og hun er ubarmhjertig. Hvis ikke, så fortæl mig, hvad Elfenbenskystens Præsident Laurent Gbagbo, vinder af præsidentvalget i 2010 siden første runde, laver i et ynkeligt fængsel i Haag i Nederlandene.


Før du prøver at bevise, at jeg tager fejl, så fortæl mig, hvad Elfenbenskystens rigtige førstedame, Simone Gbagbo, laver i en ynkelig celle i en gendarmerilejr i Abidjan, Elfenbenskysten, og hjælp mig med at forstå relevansen af tiltalefrafaldet i sagen om de børn i Den Centralafrikanske Republik, der blev sodomiseret af de afskyelige franske dæmoniske soldater.


Fortæl mig, hvad franske militærbaser stadig gør i Afrika. Fortæl mig, hvad de fransktalende afrikanske lande gør med en national valuta, der ikke engang kan udveksles mellem landene i Vestafrika og landene i Centralafrika?


Afrikanske kvinder, Afrikanske mænd og værdige døtre og Sønner af Afrika, hvis I er overbeviste om, at jeres skabere er disse kriminelle franske ledere, som disponerer over jeres liv, som det passer dem, så applauder og gør ingenting. Og hvis I er overbeviste om, at I aldrig har været skabninger af en flok afskum, monstrøse dæmoner og andre ynkelige kriminelle barbarer, så forbered jer på at frigøre jer helt fra fransk slaveri. Man kan ikke blive ved med at betragte den franske arrogance med en oprørende passivitet. Har du ikke fået nok? Er du ikke træt?


Hvad laver Elfenbenskystens nyvalgte Præsident i fængslet i Holland syv år efter det mislykkede attentat? Hvad laver hustruen til den valgte Præsident for Elfenbenskysten i fængslet i Abidjan? Når historien skrives i løbet af de næste par dage, vil du så sige, at du levede på jorden, mens denne form for vanvid skete? Ville De være i stand til at se Deres børn i øjnene og fortælle dem, at De havde modet, jeg mener fejhed, til passivt at iagttage denne form for vederstyggelighed?


Hvis du ikke kan fyldes med vrede over denne ukonventionelle grusomhed fra de barbariske franske ledere, derfor er vi dyr mere værdige end dig. Jeg, tyren Youssouf, kan ikke være så forfærdet over denne grad af uretfærdighed, som kun kan tolereres af skabninger foran deres Skaber, når I mennesker synes at tilpasse jer dette liv som slaver.


Vi, værdige dyr i Afrika, kræver øjeblikkelig og betingelsesløs løsladelse af Elfenbenskystens Præsident Laurent Gbagbo, vinder af præsidentvalget i 2010, og hans kone, Elfenbenskystens sande førstedame Simone Gbagbo, og andre værdige sønner fra Elfenbenskysten, der stadig sidder fængslet, ellers vil vi vise frankrig, at hvis Afrikanske mænd er deres skabninger, Det er vi dyr ikke. Så værdige døtre og sønner af Afrika, hvis du aldrig har været skabningerne af dette afskum, der styrer frankrig, er det nu tid til at demonstrere det. Skænd ikke jeres generation; Bring ikke skam over dit kontinent.


Hvis De tror, at Deres skabere er de barbariske franske ledere, de psykopater, der tror, at de med støtte fra den kriminelle organisation FN kan tillade sig hvad som helst, har De intet at gøre. Og hvis du er overbevist om, at dine skabere ikke er de kriminelle franske ledere, der tror, at de med støtte fra den kriminelle organisation kaldet FN kan disponere over dit liv og dit kontinent, som de finder passende, rejse sig og snuppe befrielsen af dit kontinent.


Patricia Hamza-Attéa, advokat i Côte d'Ivoire og en meget engageret menneskerettighedsaktivist, blev voldtaget, skåret over og brændt af terroristerne fra dramane ouattara, præsident dekreteret af International Crime og uretmæssigt kaldet det internationale samfund, og ingen taler mere om det. Afrikansk ungdom, vågn op. Unge Afrikanere, vågn op. En Afrikaner er mere værd, end franskmændene vil have dig til at tro.


Philippe Rémond, en fransk statsborger, der bor i Elfenbenskysten, blev myrdet i Yamoussoukro af terroristerne fra dramane ouattara og guillaume soro med hjælp fra enhjørningen for at fordømme frankrigs udplyndring af Afrika gennem CFA-francen. Afrikansk ungdom, vågn op, bliv mobiliseret og sæt en stopper for denne CFA-franc, som så mange mennesker er blevet myrdet for, herunder udlændinge, som denne franskmand. Vågn op og sæt en stopper for CFA-francen, så alt dette blod, der er blevet udgydt, ikke er forgæves. Sylvanus Olympio blev myrdet på grund af CFA-francen, Joseph Tchundjang Pouemi blev myrdet på grund af CFA-francen, for blot at nævne nogle få, og Laurent Koudou Gbagbo og hans familie undslap med nød og næppe mordet på grund af francen CFA. Vågn op Afrikansk ungdom; stå op, så alle disse ofre ikke er forgæves.


Værdige kvinder og mænd i Afrika, er du klar til at stå op for Afrikas totale befrielse, eller vil du vælge at overlade denne kamp i dyrenes hænder? Valget er dit. Jeg har stillet jer ansigt til ansigt med jeres ansvar og jeres skæbne. Hvis du bliver ved med at sove, vil Afrika aldrig blive befriet. Og I panafrikanske medier, hvis I fortsætter med at gå på kompromis og lader jer korrumpere, så er Afrika væk igen i mindst 800 år for et nyt slaveri, efterfulgt af en ny kolonisering, en ny neokolonisering og en ny genkolonisering.


Resignation, ah! fratræden! Hvorfor er I resignerede, værdige døtre og sønner af Afrika? Det er, fordi De har set og oplevet frankrigs og FN's hidtil usete barbari og brutale brutalitet i Elfenbenskysten og Libyen, et barbari og en brutalitet, der har efterladt millioner af døde, at De siger til Dem selv, hvad kan vi gøre? Først og fremmest har du intet våben. Og selvom du havde våben, er du overbevist om, at ingen afrikansk hær kan stå foran koalitionen af internationale banditter. Og derfor er den eneste løsning, De har tilbage, resignation. Du tager fejl. Hvorfor?


Faktisk er der ingen, der beder jer om at gribe til våben mod barbarerne. I behøver ikke våben for at befri jer selv. Afrikas befrielse behøver ikke at gå gennem en væbnet kamp. Blodet har flød nok i Afrika, og du må aldrig lade blodet flyde igen. Boykot alle franske produkter, og frankrig vil forlade Afrika efter et par uger, ikke mere. Dette er det lille offer, som Afrika forventer af jer: Total boykot af alle franske produkter. I denne forbindelse anbefaler jeg en fremragende artikel med: "Frankrig-Afrika-krigen: Løsningen", som jeg læste for nogle år siden, hvor forfatteren forklarede alt om dette emne. Du kan finde denne artikel på www.mcreveil.org. Afrikas befrielse vil kun komme fra kollektiv bevidsthed. Det kræver ikke våben eller bomber; det kræver snarere enhed.


Hvis du vil vinde, skal du aldrig igen falde i den fælde af division, som frankrig sætter for dig hver gang. Stop med at tro dig selv at være nordlig eller sydlig, muslim eller kristen osv. Afrika har brug for alle sine sønner og døtre. Men hvis du tror, at du blev skabt til at være slaver, leve i slaveri og dø som slaver, skal du ikke gøre noget. Fald ikke i fælden med at tro, at de franske ledere vil ændre sig. De vil aldrig ændre sig. De er psykopater. Og enhver ved deres fulde fem ved, at psykopater ikke ændrer sig. Start i stedet befrielseskrigen med det samme.


8- Youssoufs budskab til Afrikas uværdige børn


Efter at have talt til Afrikas værdige børn vil jeg nu tale om Afrikas afskum. Ja, jeg vil gerne tale om alle disse dårlige æbler, alle disse uværdige børn i Afrika, uden hvem frankrig aldrig ville have held til at fortsætte sit vanvid i Afrika.


I forrædere, I forbrydere, I slyngler, alle jer hybrider og andre bastardbørn i Afrika, Afrika har lidt nok på grund af jer. I slanger, I yngler af hugorme, Afrika har blødt nok på grund af jer. I seks hundrede år har Afrika været ved at dø på grund af jer.


Det er jer, GPS (Generationer og Blodtørstige Perverse), fejlagtigt kaldet Generations and Peoples in Solidarity, legemliggjort i dag af den ynkelige og patetiske terrorist guillaume kigbafori soro, som altid har været det afskum, der hjalp frankrig og dets allierede med international kriminalitet med at ødelægge Afrika og reducere afrikanere til slaveri. I hver generation har frankrig og dets vampyrallierede for international kriminalitet haft brug for bastarder som dig for at lykkes med deres sataniske missioner mod det værdige afrikanske folk.


For at slaveriet skulle lykkes i Afrika, tog det ikke magten fra psykopatiske vestlige kolonister, det tog kriminelle og forrædere som guillaume kigbafori soro. For at koloniseringen skulle lykkes i Afrika, krævede det ikke intelligens fra de demente vestlige bosættere, det krævede snarere kriminelle og forrædere som guillaume kigbafori soro. For at neokoloniseringen skulle lykkes i Afrika, krævede det ikke de vanvittige vestlige kolonialisters visdom, det krævede snarere kriminelle og forrædere som guillaume kigbafori soro. Og for at genkoloniseringen skal lykkes i Afrika, vil den ikke kræve fremsyn fra de vestlige koloniale dæmoner, den vil snarere tage kriminelle og forrædere som guillaume kigbafori soro.


Patrice Lumumba ville aldrig være blevet myrdet, hvis der ikke var kriminelle og forrædere som guillaume kigbafori soro. Sylvanus Olympio ville aldrig være blevet myrdet, hvis der ikke var kriminelle og forrædere som guillaume kigbafori soro. Thomas Isidore Noël Sankara ville aldrig være blevet myrdet, hvis der ikke var kriminelle og forrædere som guillaume kigbafori soro. Laurent Gbagbo ville aldrig være endt i koncentrationslejren Haag, hvis der ikke var kriminelle og forrædere som guillaume kigbafori soro. Hundrede tusinde Afrikanere ville aldrig være blevet myrdet i Elfenbenskysten fra 2002 til i dag, hvis der ikke var kriminelle og forrædere som guillaume kigbafori soro. Mere end to million Afrikanere ville aldrig være blevet myrdet i Libyen fra 2011 til i dag, hvis der ikke var kriminelle og forrædere som guillaume kigbafori soro.


Mere end to millioner afrikanere ville aldrig være blevet myrdet i Bamiléké-regionen i Cameroun mellem 1954 og 1971, hvis det ikke havde været for forrædere og terrorister som guillaume kigbafori soro. Det krævede forrædere som guillaume kigbafori soro, at Camerouns uafhængighedsleder Ruben Um Nyobe blev myrdet, sammen med massakren på mere end fire hundrede tusinde afrikanere i Bassa-landet i Cameroun under uafhængighedskampen.


Glem ikke, at det afskummede dramane ouattara, der tilraner sig magten i Abidjan, kun skylder terroristen guillaume kigbafori soro succesen med sit kup. Det er guillaume kigbafori soro, der er mesterværket, uden hvilket dramane ouattara aldrig ville være kommet til magten i Elfenbenskysten. Det er guillaume kigbafori soro, denne mystisk magtfulde dæmon, der arbejdede hårdt og ofrede alle omkring ham for at sætte den kyniske og perverse ouattara ved magten i håb om til gengæld at komme sig logisk og fredeligt fra hænderne på den useriøse ouattara, den magt, han betroede ham. Sorø syntes at ignorere loven i den sataniske verden.


Guillaume kigbafori soro misforstod chefterroristen dramane ouattaras egentlige hensigter.Han misforstod loven, der styrer den dæmoniske verden, og det ledende princip i mørkets verden, et princip grundlagt og baseret på forræderi, forbrydelse og utaknemmelighed. Selvom han gentagne gange var blevet advaret af sin ven Charles Blé Goudé og af Præsident Gbagbo selv, troede denne naive lille guillaume kigbafori soro, at loven i den sataniske verden kunne ændre sig med ham. I sin idioti troede han virkelig, at de franske dæmoner, der aldrig har respekteret de fejlagtige løfter, de giver afrikanske forrædere, pludselig skulle ændre sig og blive engle med ham.


Nu hvor fakta er gjort, hvad vil vi gøre med den skurkagtige forræder guillaume kigbafori soro og hans bande af skurke, når Afrika er befriet? Kan og bør vi tilgive dem for deres forbrydelser? Ja, vi kunne tilgive deres ekstreme ugudelighed og ikke tænke på hævn alene på den betingelse, at disse bastarder vælger omvendelse og oprigtig omvendelse.


Selv om vi aldrig vil glemme, at det var på grund af denne skurk, at Afrika forblev i slaveri i næsten seks hundrede år, vil vi ikke desto mindre være villige til at tilgive dem det utilgivelige, hvis de overbeviser os om, at det er nødvendigt at gøre det, og hvis de vælger en anger på en måde, der kan få selv de hårdeste hjerter til at bøje sig.


Lad den modbydelige forræder guillaume kigbafori soro og hans bande af slyngler ikke tro, at de i det skjulte kan snige sig ind midt blandt værdige Afrikanere og udgive sig for at være panafrikanere. Det vil ikke fungere. Deres mange afskyelige forbrydelser er for evigt ætset ind i Afrikas uudslettelige historie. Historien vil for altid huske guillaume kigbafori soro, denne moderne mobutu sese seko kuku ngbendu wa za banga, som en af grundpillerne i massakren på mere end hundrede tusinde afrikanere i Elfenbenskysten, og frem for alt som en blokering af afrikansk frigørelse.


Fordi det var den længe ventede befrielse af Afrika, der blev indledt under Præsident Gbagbo, men som terroristen soro guillaume havde blokeret. Elfenbenskysten skulle forlade CFA-francen i maj 2011, men dæmonen soro guillaume, der i sin egoisme og selvoptagethed kun tænkte på sin magt, havde hjulpet sine franske koloniherrer med at bombe Præsident Gbagbos bolig for at stoppe dette projekt. Og når Afrikas udfrielse kommer, vil denne dæmon soro med de opportunistiske pseudo-panafrikanister, der støtter ham, forsøge at kapre og få folk til at tro, at de også virkelig ønskede Afrikas befrielse. Selv hvis vi senere bliver fristet til at tilgive disse bastarder, vil enhver tilgivelse være resultatet af sand omvendelse.


Alle de store forrædere, der støttede panafrikanismens værste fjender, såsom dramane ouattara, paul biya, blaise compaore og de andre kriminelle diktatorer i Afrika, og som nu udgiver sig for at være nidkære panafrikanister, vil til den tid forstå, at historien ikke kan narres.


Mens jeg skriver denne tekst, ser jeg for mine øjne dette billede af bøllen terroristen guillaume kigbafori soro, der sjovt nok på en tv-kanal for Afrikas fjender erklærer: "Gbagbo er færdig". Denne slyngel fejrede derfor mordet på Præsident Gbagbo, før dette mord var effektivt. Og da mordet på Laurent Gbagbo og hans familie mislykkedes, fejrede den samme foragtelige guillaume kigbafori soro sammen med sin bande skurke den ydmygelse, der blev udsendt globalt af den valgte Præsident for Elfenbenskysten, Laurent Gbagbo, og hele hans familie af de franske skizofrene og deres allierede for international kriminalitet, vulgært kaldet det internationale samfund.


Terroristen guillaume kigbafori soro må derfor ikke tro, at den kendsgerning, at han er blevet uvenner med den værste tragedie, Afrika har oplevet, nemlig monsteret dramane ouattara, kan retfærdiggøre hans omvendelse til panafrikaner og hans accept i den store panafrikanske familie. Denne genvej vil ikke blive givet til ham. Det nuværende fjendskab mellem idioten guillaume kigbafori soro og hans sindsforvirrede chef dramane ouattara bør derfor ikke imponere nogen værdig Afrikaner.


I værdige døtre og sønner af Afrika, lad jer ikke imponere af de krokodilletårer, der udgydes af den ynkelige og foragtelige guillaume kigbafori soro. Vær ikke ked af den forudsigelige og velfortjente skæbne for denne perverse guillaume kigbafori soro. Når dæmonerne gribes af forvirring, vender sig mod hinanden og begynder at ødelægge hinanden, skal I, værdige børn i Afrika, observere deres selvdestruktion med den største ligegyldighed.


Den modbydelige forbryder guillaume kigbafori soro og hans gruppe af kriminelle, der støttede ham, skal, hvis de håber at blive tilgivet, først indrømme alle deres forbrydelser uden undtagelse. De skal fortælle os, hvem der vandt valget i Elfenbenskysten i 2010. De skal tilstå mordet på mere end 100.000 Afrikanere, der blev dræbt i Elfenbenskysten fra 2002 til i dag, og i detaljer klarlægge mordet på alle de værdige døtre og sønner i Afrika, der er blevet dræbt i Elfenbenskysten i løbet af de sidste to årtier af de franske dæmoner, med deres medvirken.


Den samme modbydelige forbryder guillaume kigbafori soro og den gruppe kriminelle, der fortsat støtter ham, havde som deres gudfar det menneskelige affald blaise compaoré, mordet på panafrikaneren Thomas Sankara. Disse dæmoner har således ikke kun blodet fra mere end hundrede tusinde afrikanere, der blev dræbt i Côte d'Ivoire fra 2002 til i dag, men også blodet fra de tusindvis af afrikanere, der blev myrdet i Burkina Faso af deres kriminelle gudfar, blaise compaoré.


Thomas Sankaras mordere, alle deres medskyldige, alle deres tilhængere og alle dem, der retfærdiggjorde dem, kan ikke narre Afrikas værdige børn ved at udgive sig for at være panafrikanere. Disse slyngler har aldrig været panafrikanister, og det vil de aldrig blive. De er snarere svorne fjender af panafrikanismen. Man kan ikke myrde Panafrikaneren par excellence, Thomas Sankara, og hævde at være panafrikaner. Man kan heller ikke indgå en pagt med morderen på den panafrikanske helt Thomas Sankara og hævde at være panafrikaner. Skurkeforræderen guillaume Kigbafori soro og banden af skurke, der støtter ham, er vulgære opportunister, patetiske kamæleoner. De ændrer deres status efter deres interesser. De venter kun på en rigtig mulighed for at forråde det afrikanske folk, som de altid har gjort.


Da de var sammen med morderen blaise compaore, fornærmede de mindet om panafrikaneren Thomas Sankara og stemplede ham som en diktator. Det var med stor veltalenhed, at de retfærdiggjorde mordet på Præsident Sankara ved at beskylde ham for at være den, der ønskede at dræbe blaise compaoré. For disse idioter, hvis blaise compaoré havde dræbt Præsident Sankara, var det i selvforsvar.De skammede sig ikke over at sige, at panafrikaneren Thomas Sankara blev dræbt, fordi han havde afveget fra revolutionens ånd og var blevet autoritær.


Da blaise compaoré blev fordrevet fra magten af folket, fortsatte den samme soro guillaume og disse uærlige mennesker, der følger ham, med at støtte ham. De fortsatte med at prise fordelene og den angiveligt høje kvalitet af dæmonen compaore. I mellemtiden drømte alle om en messiansk tilbagevenden af dæmonkompaoréen til magten og var aktivt engageret i at organisere et statskup for at bringe ham tilbage til magten. guillaume sorø var aktivt involveret. Fortæl mig, hvordan hyklere som disse, der demonstrativt kæmpede mod det burkinske folks suveræne vilje ved at forsøge at bringe en af de værste blodtørstige forrædere, Afrika nogensinde har kendt, tilbage til magten, kan hævde at være panafrikanister.


Da kuppet arrangeret af soro guillaume for at bringe dæmonen blaise compaoré tilbage til magten mislykkedes, og det blev klart, at blaise compaoré aldrig kunne vende tilbage til magten, begyndte disse usle kamæleoner kraftigt at argumentere for, at Præsident Thomas Sankara var en sand helt og en stor panafrikaner. Deres tale om Thomas Sankara var fuldstændig ændret. Så dette er det sande ansigt for forræderen guillaume kigbafori soro og banden af slyngler, der støtter ham.


De gjorde det samme med Præsident Gbagbo. For at støtte morderdramane ouattara dæmoniserede de Præsident Gbagbo og beskyldte ham for at være diktator og fjende af Dioulas og befolkningen i det nordlige Elfenbenskysten. Da deres egoistiske plan om at genvinde magten fra ouattara mislykkedes, ændrede deres holdning til Præsident Gbagbo sig. Præsident Gbagbo blev pludselig en sand panafrikaner for dem. Dette er graden af panafrikanisme af disse kamæleoner. De er patetiske opportunistiske forrædere.


Når forbryderen guillaume kigbafori soro, en ven af bøllen og den foragtelige nicholas sarkozy, der myrdede en anden panafrikaner par excellence, den libyske leder Gaddafi, foregiver at være panafrikaner, kræver det kun tåber at tro ham. Hver gang guillaume soro dukkede op sammen med den patetiske sarkosy, orkestratoren af slagtningen, der efterlod titusinder døde i Elfenbenskysten, troede han, at han var i den syvende himmel. Han udviste en meget latterlig stolthed, som en husslave, der blev inviteret til herrens bord. Er det den slags forræder, du vil tage for en panafrikaner?


Monsteret guillaume kigbafori soro havde fejret den embargo, som disse andre monstre, imperialistiske herrer, havde indført mod medicin i Elfenbenskysten i 2010, og godkendte dermed mordet på over 30 millioner afrikanere i Elfenbenskysten. Alt dette fordi han ville have magt. Kan en dæmon som ham, der kan beordre massakren på millioner af afrikanske mennesker, betragtes som en panafrikaner efter din mening? Hold op med at være dumme og uærlige, alle jer, der præsenterer den blodtørstige guillaume soro som panafrikaner. Denne bastard har aldrig været panafrikaner, og han har ingen intentioner om at blive det. Han er parat til at sælge hele Afrika til sine imperialistiske herrer i bytte for magten.


Værdigt Afrika må altid være på vagt over for guillaume kigbafori soro og den bande skurke, der støtter ham. Forræderi er i deres gener. Deres egoisme og selvoptagethed kommer først. Deres såkaldte panafrikanisme drejer sig om deres maver og deres personlige interesser. Disse mennesker støttede ikke blaise compaoré, fordi de ikke var klar over, at han var morderen på det panafrikanske Sankara. De var sammen med dæmonkompaoréen, fordi han havde magt. Disse mennesker støttede ikke dramane ouattara, fordi de ikke vidste, at han var en brik i imperialisterne. De var sammen med ouattara, fordi de havde underskrevet en aftale med ham om at overdrage magten til dem efter hans første periode. Forvent derfor ikke noget godt fra disse opportunistiske forrædere. De må tilstå alle deres forbrydelser, hvis de håber at blive tilgivet.


Det er på dette grundlag, og kun på dette grundlag, at Afrikas sande døtre og sønner vil kunne overveje at give tilgivelse til disse forrædere, hvis forræderi har kostet Afrika, hvad Afrika desværre aldrig vil få igen. For de millioner af Afrikanere, der er knust, de millioner af Afrikanske genier, der er decimeret, de millioner af tapre Afrikanere, der er knust og udsat for ussel elendighed i flere årtier, vil desværre ikke vende tilbage for at genopbygge Afrika. Og den tilbageståenhed, som Afrika har oplevet på grund af disse bastarders skændsel, vil aldrig blive genoprettet. Derfor vil disse kriminelles afskyelige forbrydelser forblive for evigt indgraveret i det Afrikanske folks historie.


Og hvad angår hans drøm om en dag at blive Præsident for Elfenbenskysten, må den elendige guillaume kigbafori soro forstå, at det værdige Afrika har udspyet ham. Lad ham opgive denne drøm nu, for den vil aldrig gå i opfyldelse. Guillaume kigbafori soro bliver aldrig Præsident for Elfenbenskysten. Det har vi besluttet. Derfor må han hellere begynde nu at arbejde seriøst for oprigtig omvendelse for måske at opnå tilgivelse. Vores tilgivelse er det eneste, denne slyngel stadig kan håbe på at få. Den eneste drøm om guillaume kigbafori soro, der stadig kan gå i opfyldelse, er at blive tilgivet.


Må den afrikanske bastard guillaume kigbafori soro, denne stakkels præsident for Generationer Og Blodtørstige Perverter (GPS), med alle hans ubevidste og uærlige tilhængere, forstå, at uanset hvad de gør, vil det værdige Afrika aldrig glemme deres afskyelige forbrydelser og aldrig tilgive dem for deres uhyrlige forbrydelser, så længe de ikke har tilstået og tilstået dem. Et snedigt og kneb som det, de har spillet for at give indtryk af, at de har tigget Afrikanere om tilgivelse, er spild af tid. Lad dem holde op med at narre sig selv. Alt, hvad vi forventer af dem, er en passende omvendelse.


Man har ikke råd til frivilligt, bevidst og overlagt at massakrere titusinder af mennesker på de mest grusomme måder og derefter forsøge at bruge tricks til angiveligt at bede om tilgivelse. Nej kære idioter, det er ikke muligt. I kan ikke blive ved med at sluge jer af blodet fra fattige Afrikanere, som I har ofret, og foregive at have vendt et blad i denne mørke Afrikas historie, som I er ansvarlige for. Ingen side er blevet vendt, og ingen side vil blive vendt, så længe du lever af Afrikanernes blod. Den uforskammede luksus, I lever i, den fyrstelige livsstil, I fører, er frugterne af blodet fra mange af Afrikas sønner og døtre, som I har ofret.


Glem ikke, at den blodtørstige guillaume kigbafori soro, som nogle idioter ikke skammer sig over at kalde "Hans Excellence", er den største slyngel, som nutidens afrikanske ungdom nogensinde har produceret. For at håbe på at finde et afskum af guillaume kigbafori soro-kaliber skal man meget langt tilbage i den del af oldtidens historie, som vi ikke har fået fortalt. Guillaume kigbafori soro er dette levende monster, angiveligt legemliggørelsen af ungdommen, der har indledt de mest afskyelige forbrydelser i denne generations historie. Dette afskum er gået så vidt som til at skille kvinder ad, kvæle snesevis af gendarmer i cisterner, under forfærdelige og ubeskrivelige forhold, massakrere tusindvis af andre ivorianere, herunder medlemmer af Præsident Gbagbos legitime regering, for ikke at nævne de afskyelige forbrydelser, der begås for sataniske ritualer. Deres forbrydelser er umådelige.


Denne idiot og hans bande er kommet ind i historiens skraldespand for evigt. Jeg advarer fremtiden guillaume kigbafori soro. Lad alle disse unge forbryderiske Afrikanere, der stadig er beboet af ønsket om at sælge Afrika til Vestens monstre, vide, at alle dem, der vil tage vejen til guillaume kigbafori soro, vil ende i historiens skraldespand. [Slutningen af artiklen].


9- Analyse af Artiklen


Efter at have læst denne artikel med enorm rigdom og umådelig dybde forblev jeg målløs. Denne tekst undlod på trods af sin melankolske karakter ikke at få mig til at smile på nogle punkter. Ikke desto mindre kastede de beskrevne fakta mig ud i en ubeskrivelig sorg. Min sjæl er i bitterhed. Mine kinder er våde af tårer. Jeg spekulerede på, om denne historie var en fiktion eller en realitet. Jeg ønskede stærkt, at det var et mareridt, der ville forsvinde, når jeg vågnede. Det var desværre ikke tilfældet! Dette er bare virkeligheden, den triste virkelighed, den ubarmhjertig virkelighed.


Det er en skam at bemærke, at frankrig i århundreder kun har haft for Afrika og Afrikanere foragt, barbarisk behandling, umenneskelig behandling osv. Det er også trist og uheldigt, at frankrig indtil i dag, midt i det 21. århundrede, intet har ændret i sin grusomme behandling af Afrikanere i en sådan grad, at de ikke har andet alternativ end at starte en krig, de nogensinde har drømt om, den totale boykot af alle franske produkter i håb om at frigøre sig fra det uendelige slaveri, som frankrig pålægger dem.


Dette får mig til at stille mig selv følgende spørgsmål: Hvorfor skubber nogle mænd andre til grænsen til dette punkt? Hvad vinder frankrig ved at skubbe Afrikanere til oprør? Tror frankrig, som var nødt til at ty til oprør, vold og væbnet krigsførelse for at frigøre sig fra Nazitysklands åg, at det kan påtvinge Afrika en behandling, der er værre end det, det nægtede at gå igennem, uden at værdige Afrikanere reagerer? Tror frankrig, at det kan forvandle Afrika til en evig fodskammel ustraffet og uden nogensinde den mindste reaktion fra ofrene?


Hvad frankrig har nægtet at lide under nazisterne i en sådan grad, at det bruger alle midler, herunder vold og væbnet konflikt, til at modsætte sig det, det har det ganget med tusind og pålægger Afrikanerne det i forventning om, at de vil klappe. Frankrig påtvinger Afrika alle mulige former for nazisme: Politisk nazisme, Militær nazisme, Økonomisk nazisme, Monetær nazisme, Banknazisme, Socialnazisme, Kulturnazisme, Religiøs nazisme, Kultnazisme osv., dette i århundreder, og forbliver dumt overbevist om, at Afrikanere aldrig vil gøre noget. Det er helt utroligt! frankrigs foragt for Afrika har nået sit højdepunkt.


Det er utænkeligt at tro, at den franske herskende klasse i generationer kun har været konstitueret af almindelige tilbagestående, blotte brutale, virkelige idioter, fuldstændig blottet for fornuft og intelligens, ude af stand til at forudse og forudse deres ofres reaktioner, når sidstnævntes lidelser bliver uudholdelige. Og hvis min vurdering er forkert, så er frankrig overbevist om i Afrikaneren at have fundet den slags ting eller den slags genstande, der hverken har følelse eller følelse eller værdighed eller ære, hverken agtelse eller respekt og derfor aldrig vil reagere, uanset hvad der pålægges ham, hvad der måtte blive gjort mod ham, og uanset graden af tortur, ydmygende og nedværdigende behandling påført ham. Hvordan kom frankrig overhovedet dertil?


Er de franske herskere så dumme ikke at forstå, at alt under solen har en ende? Desværre ja. De er store idioter, de er mentalt ubalancerede. For disse psykopater er Afrikanere ting, eller hvis du vil, enkle objekter. Derfor kan de ustraffet gøre Afrika og Afrikanerne til det, de ønsker, som de ønsker det, og når de ønsker det, uden frygt for reaktioner eller repressalier. Jeg kan forsikre disse slanger om, at de tager fejl. Gud har givet dem magt og herredømme over sit folk for en tid, ikke for hele tiden og ikke for evigt. Og denne dominans er slut. Dekretet om Afrikas samlede befrielse fra fransk slaveri er allerede skrevet, og det er uigenkaldeligt i henhold til "Medes og persernes lov", som er uforanderlig. Afrikas totale udfrielse er derfor kun et spørgsmål om tid, og det vil ikke vare længe i fremtiden.


Lad os i mellemtiden stille os selv dette spørgsmål: Hvad vinder frankrig ved at omdanne Afrikanere til frankofober? Hvad drager frankrig fordel af at gøre millioner af Afrikanere acerbic francofober? Er de franske myndigheder så afstumpede, at de oprigtigt tror, at det er ved at beskæftige sig med et Afrika fyldt med mennesker, der gør oprør mod frankrig, at de vil klare sig bedre? Svaret er utvivlsomt ja.


Hvis ikke, hvordan kan man så forklare deres vilje til mere og mere at vække vrede hos Afrikanere, der af natur er freds- og retfærdighedselskende, og som kun stræber efter at leve i fred med alle? Hvis ikke, hvordan kan man så forstå deres stædighed med hensyn til at skabe fjender af alle panafrikanske unge, der endnu er klar til at forhandle med frankrig på en gensidigt respektfuld måde for et win-win-partnerskab?


Hver gang jeg surfer på internettet og støder på billeder af førstedamen Simone Gbagbo, bange, halvnøgne, udstillet af ynkelige og uværdige franske soldater fra licornestyrken som krigstrofæ foran verdens kameraer, når min vrede sit klimaks. Og når jeg ved, at denne dame er hustru til den demokratisk valgte Præsident for Elfenbenskysten, hvis bevis for valgsejr er uforsonligt, er min harme på sit højeste. Jeg mener, at det er klogt at minde de barbariske franske ledere om, at det er bydende nødvendigt, at de løslader Præsident Laurent Gbagbo øjeblikkeligt og betingelsesløst, at de befrier Afrika, og det så hurtigt som muligt. Hvis de ikke gør det villigt, vil de gøre det med magt.


Selv hvis den eneste løsning, forfatteren eller forfatterne af denne artikel har fundet på denne krig mellem frankrig og Afrika, er den totale boykot af alt, hvad der er fransk, skal du vide, at den virkelige løsning er et andet sted. Men uden at benægte eller undervurdere effektiviteten af denne ultimative løsning, der blev foreslået Afrika for at frigøre sig fra fransk slaveri, lad mig afsløre for jer, at Afrikas problem er åndeligt, at dets slaveri er åndeligt, at dets trældom er åndeligt, at dets sande udfrielse også vil være åndeligt, og at det sande middel til at opnå denne udfrielse ligeledes vil være åndeligt. De, der har ører til at høre, lad dem høre!


Endelig opfordrer vi vores franske brødre og venner til at opmuntre deres ledere til at komme til fornuft, mens det er tid. Vid, kære franske brødre og venner, at jeres ledere allerede har opnået den bedrift at gøre Afrikanere til frankrigs fjender; Og det, de stræber efter nu, er at vende det had til frankrig, som Afrikanerne føler, til had til franskmændene. Hvis der ikke gøres noget, vil Afrikanere ende med at forveksle dig med fjender, når du faktisk aldrig har været en, i det mindste direkte.


10- Kald til de store ledere i denne verden


I store ledere på denne planet, I Præsidenter, Premierministre, Ministre og andre beslutningstagere i denne verden, I er de eneste, der er bedre placeret til at forstå den situation, vi fordømmer. Enhver anden person, der læser denne historie, vil føle, at den er noget overdrevet; Men det er ikke tilfældet. Tværtimod er virkeligheden meget værre end det, der beskrives, fordi intet menneskeligt sprog præcist kan beskrive graden af grusomhed, som frankrig med din støtte påfører Afrika og Afrikanerne. Derfor sender vi, værdige sønner og døtre af Afrika, som værner om retfærdighed og fred, jer dette budskab:


Når du taler om slaveriets afskaffelse, som ifølge dig fandt sted mellem 1833 og 1869, hvad taler du så egentlig om? Optegnelser viser, at slaveriet blev afskaffet for mere end 100 år siden. Hvis dette virkelig er tilfældet, så fortæl os, hvordan du kalder det, frankrig gør og stadig gør mod Afrika og Afrikanerne, med din hjælp, med din støtte, med din bistand, med din medvirken og med din velsignelse.


I skrivende stund har 15 Afrikanske lande fået deres valuta konfiskeret af frankrig, som gør, hvad det vil. Fortæl os, hvor i hele verden sådan noget stadig er muligt. Enhver Afrikansk leder, der vover at hævde sin økonomiske uafhængighed og forsøger at frigøre sig fra denne monetære nazisme, bliver straks myrdet af frankrig med din medvirken. Er du virkelig så dum at tro, at sådan noget kan fortsætte for evigt? Vi troede, du var intelligent. Kom tilbage til sund fornuft, mens der stadig er tid.


Frankrig voldtager afrikanske børn, drenge og piger, i Den Centralafrikanske Republik bliver FN-repræsentanten, der tør være indigneret, straks bortvist fra sin stilling. På trods af de mange tilgængelige beviser afvises de gennemførte undersøgelser efterfølgende. Alt dette sker for øjnene af jer med jeres medskyld. Og vil du have værdige Afrikanere til at klappe og læne sig tilbage?


Under falsk påskud af at ville hjælpe forældreløse børn kidnapper frankrig hundredvis af afrikanske børn i Tchad for at tjene som forsøgskaniner i farmaceutiske laboratorier i Vesten. Og da operationen mislykkes, og de involverede franske forbrydere arresteres, skaber frankrig en dødbringende krig i Tchad for at afpresse den morderiske diktator Idriss Deby og få disse kriminelle løsladt med magt. Alt dette sker for øjnene af jer med jeres medskyld. Og du vil have værdige Afrikanere til at rose dig?


Storguvernøren for BCEAO (De vestafrikanske Staters Centralbank), Mr. Philippe-Henri Dakoury-Tabley, en intelligent, værdig, ansvarlig og respektabel mand, blev alvorligt ramt af mørklødede franske lejesoldater og blotlagt som en vulgær landevejsmand, som en af de banditter, der i nogle lovløse regioner udleveres til folkelig retfærdighed, når de pågribes. Dette er, hvad frankrig gør med din medvirken. Og forventer du, at værdige Afrikanere klapper og folder armene?


Fortæl os, om chefen for Den Europæiske Centralbank, eller bare chefen for den Franske nationalbank, eller chefen for den Engelske nationalbank, eller chefen for den tyske nationalbank, nogensinde kan lide denne skæbne. Billederne af guvernør Tabley i sit undertøj, der blev ramt som en slange, gik verden rundt. Det er, hvad frankrig organiserer, planlægger og udfører frit i Afrika; Dette er den skæbne, som frankrig forbeholder sig for ansvarlige afrikanske personligheder, der ønsker at nyde en vis uafhængighed af sindet. Ja, Det er den slags behandling, som frankrig forbeholder sig for ulydige Afrikanske ledere og embedsmænd. Og du tør fortælle os, at slaveriet er blevet afskaffet? Hvornår? Hvor? Af hvem?


Skal vi rose dig for det? Det er på tide, at du spørger folk, hvad de virkelig kan tilbyde dig. Det er slut. Vi har besluttet at sætte en stopper for dette vanvid. Vi vil gerne foreslå, at De straks frivilligt sætter en stopper for slaveriet i Afrika for at lide mindre tab, mindre skam og ydmygelse, eller for at blive stivnakket og lide den skæbne, som Egypten led ved Israels folks første befrielse.


Hvis I vælger at forhærde jeres hjerte, vil Guds folks anden befrielse være mere spektakulær end den første. For, kære faraoer, kære såkaldte magtfulde mænd i denne verden, kære slavehandlere, kære psykopater, kære psykisk syge mennesker, der tror, at I er guder og andre herrer på jorden, dekretet om Afrikas udfrielse er underskrevet, og udførelsen af dette dekret er uundgåelig. Vid derfor, at Afrika vil blive udfriet fra jeres åg, med eller uden jeres samtykke. Lad os slutte af med at få dig til at danse lidt. Er du klar?


11- De Fangers Sang


By the rivers of Babylon


By the rivers of Babylon, there we sat down
Yea, yea, we wept, when we remembered Zion.


By the rivers of Babylon, there we sat down
Yea, yea, we wept, when we remembered Zion.


When the wicked
Carried us away in captivity
Required from us a song
Now how shall we sing the Lord's song in a strange land?


When the wicked
Carried us away in captivity
Requiring of us a song
Now how shall we sing the Lord's song in a strange land?


Let the words of our mouths and the meditation of our hearts
Be acceptable in Thy sight, O Lord.


Let the words of our mouths and the meditation of our hearts
Be acceptable in Thy sight, O Lord.


By the rivers of Babylon, there we sat down
Yea, yea, we wept, when we remembered Zion.


By the rivers of Babylon, there we sat down
Yea, yea, we wept, when we remembered Zion.


By the rivers of Babylon (dark tears of Babylon)
There we sat down (You got to sing a song)
Yea, yea, we wept, (Sing a song of love)
When we remember Zion. (Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah)


By the rivers of Babylon (Rough bits of Babylon)
There we sat down (You hear the people cry)
Yea, yea, we wept, (They need their God)
When we remember Zion. (Ooh, have the power).


12- Profetien


Hvis du er færdig med at danse, kan vi fortsætte. Du har lyttet til denne sang, du har hørt den, du har danset den, men du forstod den ikke. Dens budskab var skjult for jer. Dens forståelse var forseglet i jeres øjne. Jeg vil nu åbne den for dig.


Denne sang taget fra Bibelen, netop fra Salme 137 og Salme 19, blev komponeret af Brent Dowe og Trevor McNaughton fra reggaegruppen "The Melodians" i 1970. Det blev derefter gjort berømt af gruppen Boney M et par år senere, fra 1978.


Mange mennesker har danset denne smukke sang uden nogensinde at vide, at den kom fra Bibelen. Og selv folk, der hader Bibelen og modsætter sig Bibelens Gud, havde meget sjov med denne sang uden at vide, at det var Bibelen, de nynnede og dansede til.


Denne sang, hvis budskab er både historisk og profetisk, er historien om, hvad dine forfædre, de fysiske dæmoner, der troede, de var guder på jorden, havde gjort mod Guds folk i fortiden. Efter dem tog I, fysiske dæmoner som jeres fædre, over. I mere end seks hundrede år har du gjort Guds folk til dit legetøj, dine genstande.


Du har udsat Guds folk for grusomt og barbarisk slaveri og påført dem al den værst tænkelige behandling. De har gjort Dem skyldig i de mest afskyelige forbrydelser, og på trods af de mange advarsler, vi har givet Dem, er De forblevet uberørt. I din arrogance troede du, at du var almægtig og uovervindelig.


I har grusomt og brutalt tortureret Afrikanere, forarmet og udsultet dem, mens I tvang dem til at synge for jer, danse for jer, klappe af jer og rose jer. På trods af de værste grusomheder, som selv dyr ikke ville udholde så let, sang Afrikanerne for jer, dansede for jer, klappede af jer, priste jer, så meget, at en af deres sønner, som blev deporteret til Vestindien, undrede sig over, hvordan noget sådant kunne være muligt.


Som mange andre oplyste afrikanere udbrød Aimé Césaire, der ikke kunne forstå dette mysterium, han stod over for, i et citat, der er forblevet berømt den dag i dag. Han sagde: "Afrika er det eneste kontinent i verden, hvor folk synger og danser for og bifalder dem, der forarmer dem, sulter dem og torturerer dem. Afrikas ulykke er at have mødt frankrig."


Det, som Aimé Césaire, ligesom mange andre, der undrede sig over Afrikas skæbne, ikke forstod, er, at Afrika var offer for en bibelsk profeti, der var forudbestemt til at blive opfyldt, og den er faktisk blevet opfyldt.


Faktisk ved du ikke, at Brent Dowe og hans venner, der komponerede "Ved floderne i Babylon", kun havde udført den første del af den guddommelige mission. Den første del var at lulle dig og give dig mulighed for at have det sjovt. Ved at gøre det havde de kun præsenteret dig for den første del af Guds profeti, som skulle få dig til at le. Så de sang kun for dig vers 1 til 4 i Salme 137.


13- Dommen


Jeg vil udføre den anden del af denne guddommelige mission for jer, den som består i at nedkalde dom over jer, i at påkalde Guds vrede over jer og i at råbe om hævn til Gud, skaberen af alle mennesker. Ja, min mission er at vise dig dine grænser. Til dette vil jeg præsentere jer for den anden del af Guds profeti, som vil få jer til at græde og gnide tænder. Jeg vil meddele jer de ulykker, der venter jer, og de ulykker, der vil ramme jer i de kommende dage.


Nu hvor du har danset og haft det sjovt, lad mig åbenbare resten af denne profeti fra Gud, som ikke længere vil få dig til at grine overhovedet. Dette er, hvad resten af Salme 137 siger:""5Jerusalem, glemmer jeg dig, da visne min højre! 6Min Tunge hænge ved Ganen, om ikke jeg ihukommer dig, om ikke jeg sætter Jerusalem over min højeste Glæde! 7HERRE, ihukom Edoms Sønner for Jerusalems Dag, at de råbte: Nedbryd, nedbryd lige til Grunden! 8Du Babels Datter, du Ødelægger! Salig den, der gengælder dig, hvad du gjorde imod os! 9Salig den, der griber dine spæde og knuser dem mod Klippen!"


Du har her en idé om, hvad der venter dig og dine børn i de kommende dage. Bibelens Gud, det vil sige det Afrikanske folks Gud, som I har taget som gidsel i flere århundreder, har svoret at hævne sit folk, som I har brugt al jeres tid på at torturere. Hans vrede mod jer vil være lig med, hvad jeres grusomhed har været mod hans folk.


Skaberen af himmel og jord, det afrikanske folks Gud, har svoret ikke at glemme sit folk. Han har efterladt dem i dine hænder for en tid, men han har ikke glemt dem. Han vil hævne sit folk, han vil tilbagebetale jer for alt det onde, I har påført hans folk. Han vil gribe dine børn og slå dem mod klippen.


I må derfor forberede jer på i de kommende dage at lide, hvad Egypten led under Guds folks første befrielse. Ødelæggelsen af frankrig, denne ynkelige, kriminelle og afskyelige terroristnation, som kun kan leve og overleve ved nådesløst at suge Afrikanernes blod, vil være værre end Egyptens. De små franske herskende konger, disse elendige evige kejsere, hvis ære kun ligger i den skamløse plyndring af Afrika, disse skrald, der tror, de er Guder, de idiotiske franske herskere, sagde jeg, vil alle ende som Farao var færdig. Den skæbne, der var forbeholdt dem, er værre end den, der var forbeholdt den store gud Farao under Moses.


Ligesom jeres vampyrforfædre sugede Guds folks blod og bad dem synge nogle af Zions sange for dem, beder I, Afrikas torturbødler og bødler, jeres ofre om at synge nogle af Zions sange for jer. I, Afrikanernes undertrykkere, bed de undertrykte om at prise jer. I, torturbødler af Afrikanere, bed jeres fanger om at underholde jer. I, slaveholdere, bed jeres slaver om at more jer, for at gøre jer godt tilpas. Halleluja!


"Afrika er det eneste kontinent i verden, hvor folk synger og danser for og bifalder dem, der forarmer dem, sulter dem og torturerer dem. Afrikas ulykke er at have mødt frankrig." Dette udråb fra Aimé Césaire var kun en del af det budskab, som Gud ønskede at sende til dig. Jeg giver jer nu resten af dette guddommelige budskab. Det er som følger:


"Frankrig er det eneste land i verden, der styres af mentalt retarderede mennesker, sindsforvirrede småkonger, der har overbevist sig selv om, at de kan leve evigt, udelukkende fra den afskyelige udplyndring af Afrika. frankrigs ulykke vil være at have gjort Afrika til sin fodskammel og afrikanerne til sit bytte."


De, der som Aimé Césaare ikke forstod, hvad der var galt med Afrika, vil nu forstå det. Ligesom den første del af Bibelens profeti blev opfyldt, således vil anden del af denne bibelprofeti blive opfyldt. Afslutningen på fransk dominans i Afrika vil være spektakulær. Disse lediggængere, der aldrig havde forestillet sig, at de skulle arbejde, før de kunne spise, vil bide deres egne haler i de kommende dage. Jeg har valgt at beholde noget af denne forfærdelige dom, der venter jer. Jeg vil afsløre det for dig senere.


Alle I imperialistiske kolonialister og slavehandlere, jeres behandling af Afrika i almindelighed og frankrigs behandling af Afrika i særdeleshed er af en sådan art, at hvis vi virkelig ønsker at skrive alt ned, tror vi ikke, at verden selv vil være i stand til at indeholde de bøger, vi ville skrive. Vi har alligevel valgt at give dig nogle uddrag.


Husk, at tiden for Afrikas udfrielse er kommet. Det er op til dig at vælge, hvilken side du vil være. Jeg har allerede fortalt dig ovenfor, jeg gentager mig selv: Dekretet om Afrikas befrielse er blevet underskrevet, og udførelsen af dette dekret er uundgåelig. Husk, at Afrika vil blive udfriet fra jeres undertrykkelse, uanset hvad I gør. Deltag i alle forvrængninger, alle kneb og andre sataniske tricks, som du vil; Udstyr jer selv med alt det ultrasofistikerede militære udstyr, som I vil; skabe så mange incestuøse alliancer med andre afskyelige nationer, som I ønsker; Jeg erklærer højtideligt for jer, at Afrika vil blive befriet fra jeres åg og meget snart.


14- Konklusion


Jeg overlader jer til at meditere over denne bibelske profeti i Esajas 47, som bekræfter, hvad jeg ikke er ophørt med at åbenbare for jer, og som uundgåeligt vil blive opfyldt for jer i de kommende dage.


"… 6Jeg vrededes på mit Folk, vanæred min Arv, gav dem hen i din Hånd; du viste dem ingen Medynk, du lagde dit tunge Åg på Oldingens Nakke. 7Du sagde: Jeg bliver evindelig Evigheds Dronning. Du tog dig det ikke til Hjerte, brød dig ikke om Enden. 8Så hør nu, du yppige, du, som sidder i Tryghed, som siger i Hjertet: "Kun jeg, og ellers ingen! Aldrig skal jeg sidde Enke, ej kende til Barnløshed. 9Begge Dele skal ramme dig brat samme Dag, Barnløshed og Enkestand ramme dig i fuldeste Mål, dine mange Trylleord, din megen Trolddom til Trods, 10skønt du tryg i din Ondskab sagde: "ingen ser mig." Din Visdom og Viden var det, der ledte dig vild, så du sagde i Hjertet: "Kun jeg, og ellers ingen! 11Dig rammer et Onde, du ikke kan købe bort, over dig falder et Vanheld, du ikke kan sone, Undergang rammer dig brat, når mindst du aner det." Esajas 47:1-11.


Nåden være med alle dem, som elske vor Herre Jesus Kristus i Uforkrænkelighed

 

Indbydelse

 

Kære brødre og søstre,

 

Hvis du er løbet væk fra falske kirker og vil vide, hvad du skal gøre, er her de to løsninger, der er tilgængelige for dig:

 

1- Se om omkring dig er der nogle andre Guds børn, der frygter Gud og ønsker at leve i overensstemmelse med den Sunde Doktrin. Hvis du finder nogen, er du velkommen til at slutte sig til dem.

 

2- Hvis du ikke finder en og ønsker at slutte sig til os, er vores døre åbne for dig. Det eneste, vi vil bede dig om at gøre, er først at læse alle de Lærdomme, som Herren har givet os, og som kan findes på vores hjemmeside www.mcreveil.org, for at forsikre dig om, at de er i overensstemmelse med Bibelen. Hvis du finder dem i overensstemmelse med Bibelen, og er klar til at underkaste sig Jesus Kristus, og til at leve i overensstemmelse med kravene i hans ord, vil vi byde dig velkommen med glæde.

 

Den Herres Jesu Nåde være med eder!

 

Kilde og Kontakt:

Website: https://www.mcreveil.org
https://www.mcreveil.org

Klik her for at downloade denne Bog i PDF