Advarsel

 

Denne Bog er gratis og kan på ingen måde udgøre en kilde til handel.

 

Du er fri til at kopiere denne Bog til din forkyndelse eller til at distribuere den eller også til din Evangelisering på Sociale Netværk, forudsat at dens indhold ikke ændres eller ændres på nogen måde, og at webstedet mcreveil.org citeres som kilde.

 

Ve jer, satans agenter, som er grådige og som vil forsøge at markedsføre denne lære og disse vidnesbyrd!

 

Ve jer, satans sønner, som nyder at offentliggøre disse lærdomme og vidnesbyrd på Sociale Netværk, mens I skjuler adressen på Hjemmesiden www.mcreveil.org, eller ved at forfalske deres indhold!

 

Du skal vide, at du kan undslippe menneskers retfærdighedssystem, men du vil helt sikkert ikke undslippe Guds dom.

 

I Slanger! I Øgleunger! hvorledes kunne I undfly Helvedes Dom? Matthæus 23:33

 

Bemærk Venligst

 

Denne bog opdateres regelmæssigt. Vi råder dig til at downloade den opdaterede version fra www.mcreveil.org Site.

 

COVID-19 VACCINER: MASSEØDELÆGGELSESVÅBEN

(Opdateret den 25 01 2024)

 

Kære brødre og venner, vi vil gerne gøre denne artikel af Dr. Vernon Coleman tilgængelig for jer, som fortæller verden, at Covid-19 vacciner er masseødelæggelsesvåben, der kan gøre en ende på menneskeheden. Den Apokalypse, som Bibelen forudsiger, er ved at gå i opfyldelse, og alle dem, der på trods af talrige advarsler bliver ved med at være stædige, vil helt sikkert betale prisen. I mellemtiden fortsætter Gud gennem Guds mænd og mange videnskabsmænd med at advare menneskeheden mod den uundgåelige ødelæggelse af denne verden, som vil være af et omfang, der aldrig er set siden verdens skabelse. Vi har allerede offentliggjort flere meget opbyggelige artikler om dette emne. Du kan finde dem på hjemmesiden mcreveil.org. Vi opfordrer dig til at læse dem.

 

Covid-19-Vacciner er Masseødelæggelsesvåben

Og Kan Udslette Den Menneskelige Race

 

Hvis du har læst mine artikler i et stykke tid, ved du, at jeg aldrig overdriver. Du vil også vide, at mine forudsigelser, vurderinger og fortolkninger i det seneste år har været helt korrekte. Nu har jeg mere end nogensinde før brug for din hjælp. Medmindre vi arbejder sammen, er vi dømt til undergang. Jeg har brug for din hjælp, fordi vi skal nå ud til millioner af mennesker med denne artikel. Og da de store platforme og mainstream-medierne har forbudt mig, kan jeg ikke nå disse millioner uden dig.

 

Jeg tror, at dette er den vigtigste artikel, du nogensinde vil læse. Du er nødt til at dele den. Du skal ikke gøre andet i de næste par dage end at sende denne artikel til alle, du kender eller ikke kender, som har en e-mailadresse. Og send den til alle de journalister, hvis e-mail-adresse du kan finde.

 

Kan du huske den video, hvor Bill og Melinda Gates sad og smilede, mens de talte om, hvordan den næste pandemi ville få folk til at se op og tage notits af den? Jeg tror, at jeg ved, hvad der vil ske. Vi ved alle, at den onde elite, Agenda 21- og Great Reset-promotorerne hele tiden har haft til hensigt at dræbe mellem 90 % og 95 % af verdens befolkning. Desværre er jeg bange for, at det sandsynligvis er for sent at redde mange af dem, der har fået vaccinen. Millioner er dødsdømt, og jeg frygter, at mange vil dø, når de næste gang kommer i kontakt med coronaviruset.

 

Men noget er gået alvorligt galt med elitens planer. Og resultatet er, at nu ser det ud til, at de af os, der ikke har fået vaccinen, også er i alvorlig fare. Vi skal holde vores immunsystem i topform ved at spise fornuftigt og tage D-vitamintilskud. Og måske skal vi på et tidspunkt holde os væk fra dem, der har fået vaccinen. Jeg mener, at de nu udgør en meget reel fare for menneskeartens overlevelse.

 

Jeg har i længere tid end jeg bryder mig om at tænke på det, advaret om farerne ved covid-19-vaccinerne. Jeg ved godt, at de egentlig ikke bør kaldes vacciner (selv om en officiel definition er blevet ændret for at tage højde for dem), men hvis jeg kalder dem genterapi, så vil de mennesker, som vi forsøger at nå ud til, og som har fået at vide, at de er vacciner, ikke vide, hvad jeg taler om.

 

For næsten præcis et år siden advarede jeg om, at grunden til, at risikoen for coronavirus blev overdrevet, delvis var, at der blev indført et obligatorisk vaccinationsprogram. Den falske covid-19-pandemi blev til dels skabt for at finde en undskyldning for vaccinerne - snarere end at vaccinen blev skabt som en løsning på den påståede trussel fra covid-19.

 

Jeg har i månedsvis advaret om, at de eksperimentelle vacciner er farlige og har mange potentielt dødelige bivirkninger. Berømthederne og mange læger tager fejl, når de beroliger os. Jeg havde ret, da jeg antydede, at vaccinerne kunne dræbe flere mennesker end covid-19. Men det virker nu sandsynligt, at vaccinerne kan være ansvarlige for, at hundredvis af millioner af mennesker, der ikke er blevet vaccineret, dør.

 

Jeg har altid ment, at covid-19-svindelen var planlagt med et formål, nemlig at dræbe så mange ældre og svage mennesker som muligt og indføre obligatorisk vaccination. Det var det, jeg sagde i min første video i midten af marts 2020. Der var naturligvis også en plan om at ødelægge og derefter genopfinde økonomien for at opfylde kravene i Agenda 21 og den store nulstilling.

 

Få dage efter at denne video blev vist første gang, blev jeg rasende angrebet på internettet. Min Wikipedia-post blev ændret dramatisk. Detaljer om alle mine bøger, tv-serier og klummer blev fjernet. Jeg blev beskrevet som en miskrediteret konspirationsteoretiker. Jeg lavede en video, der forklarede, hvordan Wikipedia-oplysningerne blev ændret for at dæmonisere og miskreditere dem. Mange andre, der har sat spørgsmålstegn ved den officielle linje om covid-19, har lidt under det samme. Og naturligvis har BBC og den nationale presse sluttet sig til dem ved at angribe dem, der vover at sætte spørgsmålstegn ved den officielle linje, ved at udsende uacceptable sandheder. Men jeg frygter nu, at de folkemorderiske galninge, Apokalypsens ryttere, som planlagde denne svindel, fører os ind i ragnarok.

 

Jeg har længe troet, at arkitekterne bag bedrageriet forventede, at millioner ville dø. Nu tror jeg imidlertid, at de onde hjerner, der skabte denne svindel, dramatisk undervurderede faren ved de eksperimentelle vacciner, som de har promoveret med så stor energi. Millioner, der har fået en af covid-19-vaccinerne, kan dø som følge af disse vaccinationer. Jeg vil forklare hvordan og hvorfor om et øjeblik.

 

Svindelen startede naturligvis med de vilde forudsigelser fra Ferguson fra Imperial College. Ferguson er en matematisk modelbygger med en forfærdelig historik. De personer, der planlagde svindelen, vidste, at Fergusons forudsigelser var absurde. De må have vidst, at Fergusons resultater var pinligt dårlige. Men hans forudsigelser er ikke desto mindre blevet brugt som en undskyldning for indespærringer (forpligtelsen til at blive hjemme), social afstand, masker og lukning af skoler og hospitalstjenester. Det hele var fuldstændig vanvittigt. Det logiske var at isolere de personer, der havde infektionen - på samme måde som man siger til folk med influenza, at de skal blive hjemme - og at beskytte de mest sårbare mennesker, især ældre med hjerte- eller brystsygdomme. Men politikerne og rådgiverne gjorde alting forkert. Og de, der satte spørgsmålstegn ved det, der skete, blev dæmoniseret og bragt til tavshed.

 

Faktum er, at immunsystemet hos sunde mennesker styrkes gennem interaktion med andre. Sunde børn og unge voksne har et meget stærkt immunforsvar. Det er egentlig kun ældre mennesker, der er mest udsat for at blive truet af en ny virus. Og alligevel har verdens politikere og deres rådgivere bevidst ført os ind i et massevaccinationsprogram.

 

Offentligheden blev oprindeligt forsikret om, at kun gennem et stort vaccinationsprogram kunne de muligvis vinde nogle af deres tabte frihedsrettigheder tilbage. Dette var altid farligt sludder. Men de eksperimentelle vacciner, som blev godkendt så hurtigt, ville aldrig gøre det, som folk fik at vide, at de ville gøre. De var ikke designet til at forhindre smitte eller overførsel. Vaccinerne forhindrer ikke folk i at få covid-19, og de forhindrer dem ikke i at overføre det, hvis de får det. Vaccinerne hjælper blot med at begrænse symptomernes alvorlighed for nogle af dem, der bliver injiceret. Det er naturligvis ikke det, som de fleste mennesker tror. Langt de fleste mennesker, der er blevet vaccineret, mener, at de er blevet beskyttet mod infektionen. Det var endnu et svindelnummer.

 

Bortset fra det ret vigtige faktum, at de ikke gør det, som folk tror, er der tre store problemer med vaccinerne:

 

1- Det første problem er naturligvis, at disse eksperimentelle vacciner allerede har vist sig at være desperat farlige - de har allerede dræbt mange mennesker og forårsaget alvorlige bivirkninger hos mange andre mennesker. Størrelsen af dette særlige problem kan vurderes ud fra den kendsgerning, at selv myndighederne indrømmer, at der sandsynligvis kun vil blive rapporteret om 1 ud af 100 vaccinerelaterede dødsfald og alvorlige skader. Det er umuligt at vurdere, hvor mange der vil dø af allergiproblemer, hjerteproblemer, slagtilfælde, neurologiske problemer, eller hvor mange der vil blive blinde eller lamme. Der findes en liste på min hjemmeside over mennesker, som vides at være blevet skadet eller dræbt af vaccinen, og det er en skræmmende liste at læse. Antallet af dødsfald er skræmmende, men de fleste myndigheder bliver ved med at insistere på, at alt dette er tilfældigheder.

 

Når nogen døde inden for 60 eller 28 dage efter en positiv covid-19-test - selv om testresultatet var forkert - blev de automatisk behandlet som et covid-19-dødsfald for at få tallene op. Men når raske unge mennesker dør inden for få timer efter at have fået en vaccination, afvises dødsfaldene som tilfældigheder. Sikke mange tragiske tilfældigheder der har været.

 

2- Det andet problem er immunsystemets problem, der er kendt som patogen priming eller cytokinstorm. Det, der sker, er, at immunsystemet hos den person, der er blevet vaccineret, vil blive forberedt til at reagere på en meget dramatisk måde, hvis den pågældende person kommer i kontakt med virussen i fremtiden. Resultatet kan være katastrofalt, og det er det, som jeg frygter vil ske i efteråret og i løbet af næste vinter. De mennesker, der er blevet vaccineret, vil få store problemer, når de næste gang kommer i kontakt med et coronavirus. Deres immunsystem vil overreagere, og det er sandsynligt, at der vil være mange dødsfald.

 

Patienterne er ikke blevet officielt advaret om dette problem, selv om beviserne blev offentliggjort i International Journal of Clinical Practice for oktober 2020. Artiklen har titlen " Videregivelse til forsøgspersoner på vaccineforsøg efter informeret samtykke om risikoen for, at klinisk sygdom forværres af covid-19-vacciner". Men der har ikke været noget informeret samtykke til patienterne, og jeg formoder, at de fleste læger fortsat er uvidende om risikoen.

 

Ældre og personer med dårligt immunforsvar er særligt udsatte for at blive dræbt. Og hvad giver dig et dårligt immunforsvar? At bære en maske, at være isoleret fra andre mennesker og ikke at få nok solskin er tre indlysende årsager. At drikke for meget alkohol og ryge for meget tobak, mens man er i husarrest, hjælper ikke. De ekstra dødsfald vil sandsynligvis ske om efteråret, hvor vaccinerede personer har størst sandsynlighed for at blive udsat for virussen. Coronaviruset spreder sig hurtigst om efteråret og vinteren.

 

Som følge af den epidemi af sygdomme og dødsfald, der vil finde sted, vil regeringerne begynde at fremme den næste runde af vaccinationer. Der vil naturligvis blive talt meget om mutationer, og der vil blive produceret nye, i hast fremstillede vacciner, som vil blive kraftigt promoveret af berømtheder, der ikke ved noget om medicin eller vacciner. Læger, der forstår farerne, og som tvivler på vaccinerne, vil som sædvanlig blive bragt til tavshed.

 

Det er utroligt nok, at jeg tror, at folkene bag denne svindel var klar over, at dette ville ske. Det var en del af deres onde plan. De vidste, at der ville være en stigning i antallet af dødsfald i efteråret og næste vinter. De har altid planlagt at give en ny version af covid-19 - en af de mange tusinde mutationer, som vil være til stede til efteråret - skylden for dødsfaldene. Jeg har længe haft en mistanke om, at de til sidst ville fremme vaccinationer hver anden måned - eller endnu hyppigere, hver måned eller deromkring. Min oprindelige brug af ordet "hoax" havde til formål at kritisere reaktionen på en influenzalignende virusinfektion. Reaktionen var vildt overdrevet.

 

Jeg formoder, at det var det, som Bill og Melinda Gates smilede om, da de antydede, at vi måske ikke ville tage den første pandemi alvorligt - men at vi ville behandle den næste pandemi langt mere alvorligt. Og jeg tror, at de og alle de andre, der var involveret i denne svindel, antog, at de ville være helt sikre, fordi de faktisk ikke ville tage vacciner. Jeg har mistanke om, at mange af eliten og de mere betydningsfulde berømtheder fik placebo i stedet for en af de eksperimentelle vacciner. De var aldrig i fare for at blive dræbt af vaccinen, blive alvorligt skadet af den eller udvikle patogen priming - og derefter være utroligt sårbare næste gang, de kom i kontakt med virusinfektionen.

 

3- Jeg tror, at eliten troede, at de var i sikkerhed. Jeg tror, at de udtænkte en plan, der ville resultere i millioner af dødsfald, men som ikke ville skade dem. Men jeg tror, at de begik en stor og afgørende fejl. Og det bringer os til det tredje problem - et problem, som jeg ikke tror, at de forventede. Dette problem er netop blevet skitseret af Dr. Geert Vanden Bossche, som er en meget fremtrædende vaccineekspert. Jeg var oprindeligt skeptisk over for det, han sagde, fordi Dr. Bossche tidligere har arbejdet med GAVI og Gates Foundation. Han er den sidste person i verden, der kan beskrives som modstander af vaccination.

 

Dr. Bossche har påpeget, at de vacciner, der anvendes i øjeblikket, er de forkerte våben i krigen mod denne virusinfektion. Ved at give millioner af mennesker vacciner lærer vi på katastrofalt vis viruset at mutere og blive stærkere og mere dødeligt. Forsøget på at udvikle nye vacciner til nye mutationer gør blot tingene værre, fordi forskerne umuligt kan komme de muterede virus i forkøbet. Og de mennesker, der er blevet vaccineret, deler nu muterede vira med deres omgivelser. Mutationerne bliver stærkere og mere dødelige. Afslutningen af indeslutningsforanstaltninger (forpligtelse til at blive hjemme) vil blive perfekt synkroniseret for at sikre, at nye mutationer af covid-19-virussen spreder sig bredt.

 

Der er også et andet problem, der er forbundet hermed. Normalt indeholder vores krop hvide blodlegemer, som hjælper os med at bekæmpe infektioner. Celler kaldet NK-celler - NK står for natural killers - hjælper med at dræbe invaderende dårlige celler. Når NK-cellerne har gjort deres arbejde, dukker vores antistoffer op og rydder op i rodet.

 

Dr. Bossche forklarer imidlertid, at covid-19-vaccinerne udløser produktionen af meget specifikke antistoffer, som konkurrerer med det naturlige forsvar hos de personer, der har fået vaccinerne. Det naturlige forsvarssystem hos dem, der er blevet vaccineret, bliver undertrykt, fordi de specifikke antistoffer, der er blevet produceret af vaccinen, bare tager over. Og disse specifikke antistoffer, som vaccinerne har produceret, er permanente. De er der for evigt i de vaccineredes kroppe.

 

Det katastrofale resultat er, at det naturlige immunsystem hos de titusindvis eller hundreder af millioner af mennesker, der får vaccinerne, effektivt bliver ødelagt. Deres immunsystemer vil ikke være i stand til at bekæmpe enhver muteret variant af virussen, der udvikler sig i deres kroppe. Og disse muterede vira kan sprede sig i samfundet. Jeg tror, at det er grunden til, at der opstår nye virusvarianter i områder, hvor mange mennesker er blevet vaccineret. Det er i bund og grund sådan, at hvis man giver vaccinerne, får virussen mulighed for at blive uendeligt meget farligere. Alle vaccinerede personer har potentiale til at blive massemordere, fordi deres kroppe bliver laboratorier, der fremstiller dødelige vira. Og endnu værre er det, at nogle af de vaccinerede personer kan blive asymptomatiske smittebærere - og sprede dødelige vira omkring dem.

 

Og de mennesker, der har fået vaccinen, vil ikke være i stand til at reagere på mutationerne, fordi deres immunsystem er blevet overtaget af et kunstigt forsvarssystem, som vaccinen har givet dem, og som er designet til at bekæmpe den oprindelige form af covid-19-virus. De vaccinerede personer vil være meget udsatte, når de nye mutationer begynder at sprede sig. Deres kroppe er permanent og udelukkende gearet til at forsvare sig mod en form for virus, som hurtigt er ved at blive forældet. At give nye vacciner vil ikke hjælpe, fordi det muterede virus ikke vil være sårbart. De forskere, der laver vacciner, vil ikke kunne komme den muterende virus i forkøbet. Dette burde have været forudset. Det er grunden til, at influenzavacciner ofte ikke virker.

 

Politikerne og deres rådgivere vil lyve og give dem, der ikke har fået vaccinen, skylden for udviklingen af nye mutationer og for den stigning i antallet af dødsfald, der vil finde sted. Men hvis Dr. Bossche har ret, og det tror jeg, han har, så er det de vaccinerede, der kommer til at true menneskeheden. De vil være en stor trussel mod alle, der er blevet vaccineret. Men de vil også være en stor trussel mod de uvaccinerede, fordi de virus, som de udsender, er farligere end det oprindelige virus.

 

Vi befinder os på et meget farligt område. Hvis vi ikke stopper dette vaccinationsprogram nu, er det ikke nogen overdrivelse at sige, at selve menneskehedens fremtid er i fare. Er det, hvad de, der forsøgte at sælge os den store Nulstilling tænkte? Jeg ved det ikke. Måske har deres mål hele tiden været at slå os alle ihjel. Eller måske er deres onde komplot bare løbet løbsk.

 

I Det Forenede Kongerige har Ferguson, Hancock, Whitty og Vallance altid forekommet mig at være de helt forkerte personer til at lede nationens reaktion. I USA mener jeg, at Dr. Fauci var den forkerte person. Jeg har hele tiden frygtet, at de blev valgt, fordi de er de forkerte personer. Alt, hvad de har gjort, har været forkert for os, men rigtigt for dem og den onde klike, der fremmer Agenda 21 og den store tilbagejustering. Insisteren på at undertrykke den frie debat har ført os direkte ind i denne afgrund. Ingen af disse mennesker burde have fået lov til at have en sådan kontrol over vores liv, men ved at undertrykke al spørgende opposition på en måde, der aldrig er sket før, og ved at undertrykke fakta har mainstream-medierne og internetgiganterne gjort tingene uendeligt meget værre. Tror de, at de vil være i sikkerhed?

 

Der er en reel risiko for, at de i stedet for blot at dræbe 90-95 %, som den onde elite oprindeligt ønskede, kan dræbe alle ved en fejltagelse; de kan udslette menneskeheden. Vi har meget lidt tid til at redde os selv. Vi er nødt til at styrke vores immunforsvar, og ironisk nok er det muligt, at vi bliver nødt til at holde os væk fra de mennesker, der er blevet vaccineret. Jeg skriver en artikel i løbet af den næste uges tid om, hvordan du kan styrke dit immunforsvar.

 

Kan du nu se, hvorfor dette er den vigtigste artikel, jeg har skrevet om covid-19, og den vigtigste, du nogensinde har set? Jeg kan ikke nå mainstream-medierne, som simpelthen undertrykker sandheden og nægter enhver debat eller diskussion. YouTube accepterer for eksempel ikke videoer, der udfordrer alt, der fremmes af den onde etablering.

 

Så send denne artikel til læger og journalister, til venner og familie. Del, del, del, del. Måske kan vi overbevise magthaverne om, at de ikke er immune over for den katastrofe, der venter forude. Du kan nemt dele fra www.vernoncoleman.org. Jeg håber, at Dr. Bossche tager fejl. Jeg håber, at jeg tager fejl. Men alt i denne artikel skal undersøges. Og hvis denne frygt ikke offentliggøres og undersøges, så vil vi med absolut sikkerhed vide, at planen er at dræbe så mange af os som muligt. Der kan ikke være nogen anden konklusion. (Slutning af artiklen)

 

Konklusion

 

Kære venner, gå ikke længere i fælden hos disse helvedes agenter, der presser jer til at tage denne vaccine-gift, hvis ødelæggende virkninger ville være uoprettelige, som vi lige har læst. Og I kristne og andre religiøse, flygt fra alle disse dæmoniske pastor, som forfører jer og skubber jer til denne gift under påskud af, at I vil være i stand til at tilintetgøre dens virkning gennem tro. Vid, at disse slanger i deres store stolthed giver jer indtryk af, at I har mere tro end alle andre. Tror I, at disse satans agenter har mere tro end Jesus Kristus, Guds søn?

 

For at forføre jer citerer de Markus 16:18, hvor der står: "De skulle tage på Slanger, og dersom de drikke nogen Gift, skal det ikke skade dem..." Men disse dæmoner vælger ikke at fortælle jer, at Jesus Kristus, den levende Guds søn, selv om han var fuld af tro, havde nægtet at vise sin tro for at imponere satan. Dette er, hvad vi læser i Lukas 4:9-12 "9Og han førte ham til Jerusalem og stillede ham på Helligdommens Tinde og sagde til ham: Dersom du er Guds Søn, da kast dig ned herfra; 10thi der er skrevet: Han skal give sine Engle Befaling om dig, at de skulle bevare dig, 11og at de skulle bære dig på Hænderne, for at du ikke skal støde din Fod på nogen Sten. 12Og Jesus svarede og sagde til ham: Der er sagt: Du må ikke friste Herren din Gud.".

 

Vid, at alle disse såkaldte pastor, som lovpriser jer fordelene ved denne sataniske vaccine, er dæmoner. Deres mission er at føre dig til Helvede. Hvis du følger dem, vil du brænde med dem i Helvede i evigheden. Den, der har ører, skal høre!

 

Łaska niech będzie ze wszystkimi miłującymi Pana naszego,
Jezusa Chrystusa ku nieskazitelności. Amen

 

Indbydelse

 

Kære brødre og søstre,

 

Hvis du er løbet væk fra falske kirker og vil vide, hvad du skal gøre, er her de to løsninger, der er tilgængelige for dig:

 

1- Se om omkring dig er der nogle andre Guds børn, der frygter Gud og ønsker at leve i overensstemmelse med den Sunde Doktrin. Hvis du finder nogen, er du velkommen til at slutte sig til dem.

 

2- Hvis du ikke finder en og ønsker at slutte sig til os, er vores døre åbne for dig. Det eneste, vi vil bede dig om at gøre, er først at læse alle de Lærdomme, som Herren har givet os, og som kan findes på vores hjemmeside www.mcreveil.org, for at forsikre dig om, at de er i overensstemmelse med Bibelen. Hvis du finder dem i overensstemmelse med Bibelen, og er klar til at underkaste sig Jesus Kristus, og til at leve i overensstemmelse med kravene i hans ord, vil vi byde dig velkommen med glæde.

 

Den Herres Jesu Nåde være med eder!

 

Kilde og Kontakt:

Website: https://www.mcreveil.org
https://www.mcreveil.org

Klik her for at downloade denne Bog i PDF