Advertències

 

Aquest Llibre és gratuït i de cap manera pot constituir una font de comerç.

 

Vostè és lliure de copiar aquest Llibre per a la seva predicació, o per distribuir-lo, o també per a la seva Evangelització a les Xarxes Socials, sempre que el seu contingut no sigui en cap cas modificat o alterat, i que el lloc web mcreveil.org sigui citat com a font.

 

Ai de vosaltres, agents de satanàs que són cobdiciosos i que intentaran comercialitzar aquests ensenyaments i aquests testimonis!

 

Ai de vosaltres, fills de satanàs que us agrada publicar aquests ensenyaments i testimonis a les Xarxes Socials mentre amagueu l'adreça del lloc web www.mcreveil.org, o falsifiqueu el seu contingut!

 

Sapigueu que podeu escapar de la justícia dels homes, però certament no escapareu del judici de Déu.

 

Serps, cria d’escurçons! Com esca-pareu de la condemna de l’infern? Mateu 23:33

 

MISSATGE ALS SOLDATS DE CRIST

 

1- Introducció

 

Estimats germans i estimats amics, en aquests moments de la fi dels temps, quan ens queda poc temps per reconstruir la muralla, abans del so de la trompeta, trobem important fer una crida a tots els veritables Soldats de Déu, i a tots els hipòcrites i mentiders que pretenen ser veritables Soldats de Déu, perquè cadascú reconsideri bé la seva posició, i que cadascun afirma i confirma la seva elecció clarament, segons les instruccions de Jesús a Apocalipsi 22:10-15 "10I em va dir: No guardis en secret el missatge profètic d’aquest llibre, perquè el temps de complir-se és a prop. 11El qui és de mal comportament que vagi fent el mal, el qui és brut de mena que segueixi embrutant-se, però l’home honrat que segueixi amb el comportament just, i l’home sant que segueixi amb la santificació. 12Vinc de seguida, i la meva recom-pensa ve amb mi, per pagar a cadascú el que mereixen les seves obres. 13Jo sóc l’Alfa i l’Omega, el primer i el darrer, el principi i la fi. 14Feliços els qui renten els seus vestits, així podran tenir el dret d’accés a l’arbre de la vida i podran passar per les portes cap a la ciutat. 15Fora els gossos, els malèfics, els fornicadors, els homicides, els idòlatres i tots els qui es complauen en la falsedat o la fabriquen."

 

2- Missatge a aquells que estableixen condicions per fer el treball de Déu

 

Estimats amics, vosaltres que us dediqueu suposadament a fer el treball de Déu, i que per fer-ho, utilitzar l'astúcia per exigir material de treball, o el suport material o financer per una raó particular, o la remuneració que no diu el seu nom, aquí és el missatge de Déu per a vostè.

 

En premier lloc: És hora que vostè entengui que tot home que serveix a Déu ho fa pel seu propi bé. En servir Déu, és la nostra benediccions que busquem, no les benediccions de Déu. Déu ja no necessita benediccions, ell ja està beneït. Quan treballem per Déu, és la nostra corones que busquem, no les corones de Déu. Déu ja no necessita corones, ja els té. Invertint la nostra força física, els nostres diners i el nostre talent per al servei de Déu, són els nostres tresors que ens acumulem, no els tresors de Déu. Déu ja no necessita tresors, ja els té.

 

En segon lloc: Has d'entendre que fer l'obra de Déu és un sacrifici. Déu Mateix va optar per sacrificar el Seu únic Fill per salvar-nos. Jesucrist, el Fill únic de Déu, es sacrificà a si Mateix per nosaltres, perquè puguem tenir la felicitat eterna que ens espera després d'aquesta vida terrenal de la misèria. I cada veritable fill de Déu també ha de sacrificar-se a si mateix per la glòria del Seu Mestre Jesucrist, i per a la salvació de tots aquells per als que Jesús va venir a morir.

 

En tercer lloc: És imperatiu que entenguis que no fas cap favor a Déu servint-lo, i que no facis favors al servent de Déu fent el treball de Déu. Esteu fent vosaltres mateixos un gran favor servint a Déu. És un privilegi servir Déu. Així, atureu de fer xantatge a Déu i al Servent de Déu quan vulguis fer el treball de Déu. Si no vols servir a Déu, no ho facis. Si vostè pensa que està fent algun favors a Déu, o al Servent de Déu fent el treball de Déu, no ho feu de més.

 

Tinc una revelació important per fer a vostè. És el següent: "Tant si treballes per Déu, com si no treballes, el treball de Déu es farà. Tant si serveixes Déu, com si et neguis a servir-lo, el servei de Déu es farà. Res, i ningú , no pot aturar el treball de Déu." Així que atureu el xantatge, és inútil.

 

Abans vostè naixement, el treball de Déu es feia, i després de vostè, el treball de Déu es farà. Així que Déu no necessàriament necessita vostè per al Seu treball. Amb o sense tu, el Seu treball es farà. Vostè és certament important per al treball de Déu, si vostè decideix fer-se útil, però no són indispensables, i mai ho serà. Ningú no és indispensable.

 

Meditar amb mi aquest passatge de Malaquies 1:6, 8; 13-14: "6El fill honra el pare, i el servent, el seu senyor. Si, doncs, jo sóc pare, on és la meva honra? Si sóc senyor, on és la reverència que se’m deu?, diu el Senyor Totpoderós a vosaltres, sacerdots que menyspreeu el meu nom. I dieu: En què menyspreem el teu nom? 8I quan oferiu en sacrifici un animal cec, no és dolent? I quan n’oferiu un de coix o malalt, no és dolent? Presenta’l al teu governador: estarà content de tu?, t’afavorirà?, diu el Senyor Totpoderós. 13 … i m’heu portat ani-mals aprofitats, coixos o malalts, i me’ls presenteu com a ofrena; penseu que jo acceptaré el que m’oferiu? 14Maleït el renegat que, tenint al seu ramat un bon mascle que ha promès d’oferir, presenta en sacrifici al Senyor una víctima tarada! Jo sóc un gran Rei, diu el Senyor Totpoderós, i el meu nom és temut entre les nacions."

 

Què diu Déu en aquest passatge?

 

El Senyor et revela aquí que ell només pren plaer a l'ofrena que ens costen alguna cosa, i que són un sacrifici per a nosaltres. Quan vostè no esteu disposat a oferir a Déu el que és de gran valor per a vostè, vostè no estimar-lo. Quan t’afanyes a oferir a Déu només allò que robàreu, o allò que recollíreu o el que és de cap ús per a vostè, vostè està burlant-se de Déu. Ell no accepta aquest tipus de ofrenes.

 

Déu per salvar-nos no va enviar un xai esquifit, o una ovella malalta, o qualsevol Àngel. Ell va enviar el Seu Fill únic, el qual va ser més estimat per Ell. Aquest és un autèntic sacrifici, i aquest és el tipus d’ofrena que Déu ha triat fer per nosaltres. Per què, a canvi, hem de fer ofrenes a Ell que no tenen cap valor? Per què, a canvi, hem de fer pretendre fer sacrificis que no ens costen res? Déu no els acceptarà.

 

1Cròniques 21:24 "Però el rei David va replicar a Ornan: De cap manera! Jo vull comprar-t’ho pel seu preu; perquè no prendré el que és teu per al Senyor, ni oferiré holocaustos que no m’hagin costat res." Si voleu treballar per Déu, heu de posar-hi el vostre cor, el vostre zel i tots els vostres mitjans. No digueu que voleu treballar per Déu, i espereu fins que tot estigui a la vostra disposició. És voler oferir un animal cec com a sacrifici a Déu, és voler oferir-li un animal coix o malalt, és voler presentar al Senyor allò que no és teu, el que no et costa res. Cada veritable fill de Déu fins i tot s’hauria d’afanyar a servir Déu, perquè és una glòria servir a Déu.

 

Vostè troba molts hipòcrites d'avui, els anomenats fills de Déu, que, quan volen comprar nous parells de sabates cares per tal de ser vistos, nous vestits extravagants per fer-se notar, telèfons mòbils de moda, i altres els gadgets supèrflus i de vegades inútil, mai manca de diners. Però tan aviat com el treball de Déu s'ha de fer, demanen que comprem per ells o que posem a la seva disposició el que anomenen materials de treball; altres demanen el que ells anomenen una mica de motivació. Estan disposats a presentar al Senyor només el que no és seu.

 

Per vosaltres hipòcrites, que preteneu ser fills de Déu, però que no podeu fer res per Déu sense ser pagat, recordeu que no serà al Cel de Jesucrist el que hi entrareu amb un cor tan malvat. Esteu en camí cap a l'Infern. Deixeu de enganyar-vos. El vostre cor està farcit de cobdícia i luxúria de tot tipus. Voleu aprofitar cada petita oportunitat de què disposeu, per convertir-la en una oportunitat de guany personal. Cobdiciosos, penediu-vos!

 

Quan vostè mai es queda sense diners per comprar articles de vanitat, quan sempre teniu els mitjans per a coses importants per a vosaltres, i no té mitjans només quan es tracta de fer el treball de Déu, quan sempre tens temps per anar sobre el seu propi negoci , i vostè no té temps quan té a veure amb el treball de Déu, vostè és un dels que tenint al seu ramat un mascle i que dedica i sacrifici al Senyor una víctima tarada. Vostè està enganyadors, lladres reals.

 

El Senyor no es va sacrificar per vostè per que vostè és incapaç de servir a Ell desinteressadament. Si Déu esperava de nosaltres qualsevol material o qualsevol remuneració abans de sacrificar el Seu Fill únic per a nosaltres, Ell mai ho hauria fet. I si el Fill de Déu esperava qualsevol material o alguna petita motivació de nosaltres abans d'arribar a morir per nosaltres, Ell mai hauria vingut. Això és l'amor veritable. No es pot pretendre estimar Déu, ser incapaç de fer res per Ell sense fer-se pagat, o sense ser suplicat.

 

Conclusió: Si voleu ser pagar per fer el treball de Déu, no ho feu. Si voleu rebre els materials de treball i les petites motivacions per fer el treball de Déu, no ho feu. Si voleu que us demanem que feu el treball de Déu, no ho feu. Amb tu o sense tu, es farà el treball de Déu. No vaig a corrompré cap home perquè faci el treball de Déu. El dia que ja no hi hagi més homes per fer el treball de Déu, el Senyor fins i tot aixecarà pedres per fer-ho.

 

3- Missatge als qui sabotegen el treball de Déu

 

També teniu els anomenats fills de Déu, que accepten fer el treball de Déu, però que voluntàriament opten per sabotejar el treball de Déu. Això vol dir que aquestes persones trien voluntàriament, o bé fer el treball d’una manera incompleta, o bé inserir conscientment i voluntàriament falles en el treball de Déu, o afegir a el treball allò que no existeix. Sabeu que aquesta falta és molt greu. Aquesta no és diferent de la blasfèmia contra l’Esperit Sant. Tant si es tracta dels que voluntàriament ensenyen la mentida al poble de Déu, o els que voluntàriament sabotegen el treball de Déu, l’objectiu és desviar deliberadament les persones de Déu; l’objectiu buscat és induir deliberadament per error aquells que busquen Déu. Déu no us perdonarà mai per això. Mai. Deixeu que aquest missatge sigui clar per a tots els agents de satanàs que prenen aquests riscos. El seu infern serà proporcional a la seva maldat.

 

4- Missatge a aquells que no estan motivats per el treball de Déu

 

Per aquells que no estigueu motivats per el treball de Déu, sabeu que menyspreeu les vostres pròpies benediccions. Vosaltres esteu segurament Esaú. Les benediccions no signifiquen encara res per a vosaltres. Arribarà el moment en què aquestes benediccions us diran alguna cosa, però ja serà massa tard. Les benediccions que menyspreeu avui, les buscareu amb llàgrimes en els propers dies, en va. Tingueu en compte que partireu de la terra sense res. Qualsevol cosa que sembli fer-te feliç o orgullós ara, vosaltres deixareu-los voluntàriament o no en els pròxims dies. Res no deixarà la terra amb vosaltres. Res. Fins i tot si voleu.

 

Meditem sobre els passatges següents:

 

Gènesi 25:29-34 "29Una vegada Jacob estava guisant un menjar quan tornava Esaú del camp tot fatigat. 30I Esaú digué a Jacob: Deixa’m men-jar d’això vermell que tens aquí, que estic esgotat.(D’aquí ve que li diuen Edom, que vol dir roig.) 31Jacob li fa: Ven-me ara mateix la teva primogenitura. 32Respongué Esaú: Defalleixo; de què em servirà la primogenitura? 33Jacob seguí: Jura-m’ho ara mateix. Ell va fer el jurament, venent la primo-genitura a Jacob. 34Llavors Jacob va donar a Esaú pa i estofat de llenties. Ell va menjar, va beure, es va aixecar i se n’anà. Així va menysprear Esaú la primogenitura."

 

Hebreus 12:15-17 "15Vetlleu perquè ningú no sigui privat de la gràcia de Déu; perquè no rebroti cap arrel amargant que provoqui la dis-còrdia i acabi contaminant tota la co-munitat; 16perquè ningú no es prostitueixi ni es torni profanador, com Esaú, que a canvi d’un sol plat de menjar es va vendre el seu dret de primogenitura. 17I ja sabeu que quan més tard volia recuperar la benedicció fou rebutjat, ja que no va trobar cap manera de rectifi-car els fets, tot i haver-la buscat amb llàgrimes."

 

Permetin-me explicar qui són els Esaú. Els Esaú són persones que pensen només en el present. El futur no els diu res. El que els importa és el present, l’ara. Tot el que volen és el que veuen amb els seus ulls ara. Parlar-los sobre les benediccions futures és una mica ximple. No tenen interès el que no veuen. Quan se'ls anima a fer el treball de Déu amb zel, recordant-los que la corona espera els veritables soldats de Déu, es diuen a ells mateixos, com Esaú, de què em servirà la corona? Arribarà el moment quan ells buscaran aquesta corona diligentment amb llàgrimes, però el seu penediment no tindrà cap efecte. Quan Esaú menyspreava la benedicció, pensava només en el present, no imaginava que arribaria el futur. El futur ha arribat, s’ha convertit en un altre present, un altre ara, però un ara que ja no estava al seu abast.

 

Jeremies 48:10 "Maleït el qui faci la tasca del Senyor amb negligència! Maleït qui privi la seva espasa de sang!" No només us heu de comprometre a fer el treball del Senyor, sinó que ho heu de fer sense negligència.

 

5- Missatge a aquells que es neguen a fer el treball de Déu

 

Per tots vostès que es neguen a fer el treball de Déu, sapigueu que Déu us ha creat per servir-lo, per fer la seva obra. Recordeu d’una vegada per totes que fer el treball de Déu no és una opció per a vosaltres, sinó una obligació. Si voleu ser tossut, sentir-se lliure, i ho entendreu en els propers dies.

 

Mateu 25:24-30 "24Comparegué també el qui havia rebut un talent, i digué: Senyor, sabia que ets un home exigent, que segues on no has sembrat i reculls on no has plantat. 25Per això vaig tenir por, i vaig anar a amagar el teu talent sota terra; mira aquí tens el que és teu. 26L’amo li respongué: Mal servent i gandul! Sabies que sego on no he sem-brat i que recullo on no he plantat. 27Més et valia, doncs, dipositar els meus diners al banc a fi que, quan jo tornés, pogués recobrar el que és meu amb el rèdit. 28Preneu-li, doncs, el talent i doneu-lo al qui en té deu. 29Perquè a qui té se li donarà, i en tindrà de sobres; en canvi, aquell qui no té, fins allò que té li serà pres. 30I al servent inútil, llenceu-lo a fora, a les tenebres; allí hi haurà el plor i el cruixir de dents."

 

Sabeu per què Déu us enviarà a l’Infern per haver negar-vos a fer la Seva treball? Permeteu-me que us ho expliqui: La força física que teniu és Déu que us la va donar. La salut que tens és Déu que t’ha donat. La intel·ligència que teniu és Déu que us la va donar. La saviesa que teniu és Déu que us l’ha donat. I Ell li va donar tot això com a material de treball, per servir-Lo. Així que si agafeu els equips de treball i us negueu a treballar, ja sabeu el que us espera: El plor i el cruixir de dents en un turment etern. L’elecció és vostra.

 

6- Missatge als que fan el treball de Déu amb alegria

 

Perquè tots els que estimeu el Senyor amb tot el vostre cor, que temeu el Senyor i que treballen per Déu amb zel, amb alegria, amb abnegació, i d'una manera totalment desinteressada, sabeu que no esteu perdent el vostre temps . És la seva benediccions que acumuleu. Esteu construint la vostra llar al Regne del Cel. Esteu acumulant tresors eterns al Cel, on ni l’arna ni el rovell no les destrueixen, i on els lladres no entren ni les roben. Mateu 6:19-20. Mantingueu-vos ferm fins al final i no vosaltres lamentàveu.

 

Meditem sobre els passatges següents:

 

2Joan 1:8 "Procureu per vosaltres mateixos, mi-rant de no malmetre el fruit del nostre esforç, sinó que pugueu rebre la plena recompensa."

 

1Corintis 2:9 "Però, tal com diu l’Escriptura: Coses que l’ull no ha vist mai, ni l’orella no ha sentit, ni cap home s’ha pogut imaginar mai; així són les coses que Déu ha preparat per als qui l’estimen."

 

Anem a cantar aquest petit cor que diu: "El Cel és bonic i meravellós, el Cel és bonic i magnífic!"

 

7- Última Advertència

 

Vosaltres que cada vegada que contacti amb nosaltres per dir que vol participar en el treball de Déu, i quan se li dóna aquesta oportunitat, se'n va a través del truc per satisfer les desigs dels seus cors demanant els anomenats materials de treball i altres ajuts de qualsevol tipus, aquesta és la darrera vegada. No hi som per divertir-nos. Estem allà per treballar per Déu i fer-ho amb alegria. No ens paga ningú i no podem suportar els hipòcrites cobdiciosos que ens acosten a nosaltres, no per treballar, sinó per satisfer la seva cobdícia. No estem disposats a corrompre ningú per fer el treball de Déu, ni a pagar ningú per fer el treball de Déu. Estem disposats a acceptar a l’equip de treball, tots aquells que estimem el Senyor Jesucrist amb tot el seu cor, que Li temen, i estan preparats per treballar per Déu amb zel, amb alegria, amb abnegació i d’una manera totalment desinteressat. Si vostè és un d'ells, no dubteu en contactar amb nosaltres. En cas contrari, evitar distraieu ens.

 

Que la gràcia sigui amb tots els qui estimen nostre Senyor Jesucrist, inalte-rablement.

 

Invitació

 

Estimats germans i germanes,

 

Si heu fugit de les esglésies falses i voleu saber què heu de fer, aquí teniu les dues solucions a la vostra disposició:

 

1- Mira si al teu voltant hi ha altres fills de Déu que temen Déu i volen viure segons la Sana Doctrina. Si en trobeu algun, no dubteu a unir-vos-hi.

 

2- Si no en trobes cap i vols unir-te a nosaltres, les nostres portes estan obertes per a tu. L'única cosa que us demanarem que feu és llegir primer tots els Ensenyaments que el Senyor ens ha donat, i que es troben al nostre lloc web www.mcreveil.org, per assegurar-te que estan d'acord amb la Bíblia. Si els trobeu d'acord amb la Bíblia i esteu disposats a sotmetre's a Jesucrist i a viure segons els requisits de La Seva paraula, us acollirem amb alegria.

 

Que la gràcia del Senyor Jesucrist sigui amb vosaltres.

 

Origen & Contacte:

Lloc Web: https://www.mcreveil.org
Correu Electrònic: mail@mcreveil.org

Cliqueu aquí per descarregar aquest Llibre en PDF