Advertències

 

Aquest Llibre és gratuït i de cap manera pot constituir una font de comerç.

 

Vostè és lliure de copiar aquest Llibre per a la seva predicació, o per distribuir-lo, o també per a la seva Evangelització a les Xarxes Socials, sempre que el seu contingut no sigui en cap cas modificat o alterat, i que el lloc web mcreveil.org sigui citat com a font.

 

Ai de vosaltres, agents de satanàs que són cobdiciosos i que intentaran comercialitzar aquests ensenyaments i aquests testimonis!

 

Ai de vosaltres, fills de satanàs que us agrada publicar aquests ensenyaments i testimonis a les Xarxes Socials mentre amagueu l'adreça del lloc web www.mcreveil.org, o falsifiqueu el seu contingut!

 

Sapigueu que podeu escapar de la justícia dels homes, però certament no escapareu del judici de Déu.

 

Serps, cria d’escurçons! Com esca-pareu de la condemna de l’infern? Mateu 23:33

 

ADVERTÈNCIA SOBRE ELS TESTIMONIATGES

 

Estimats germans i amics, és amb alegria que posem diversos testimoniatges a la seva disposició. Els trobem útils per al nostre avanç espiritual i per a la nostra edificació. Algunes d'aquestes històries provenen de persones que van servir a satanàs, i altres provenen de persones que han vist el Cel i/o l'Infern. En general, aquests relats enforteixen el nostre discerniment i ens obren els ulls a la Combat Espiritual. A més, ens ajuden a estar millor equipats contra els atacs dels quals constantment som víctimes de satanàs i els seus agents.

 

Aquests testimoniatges no s'han de prendre per a la Paraula de l'Evangeli, és a dir, absolutament cert, i tampoc no han de substituir la vostra Bíblia. No deixeu mai la vostra Bíblia per posar en pràctica un testimoniatge. No és sobre la base de qualsevol testimoniatge que Déu ens jutjarà més tard, però sobre la base de la Bíblia. Tingueu en compte també que la nostra elecció per publicar aquests testimoniatges no constitueix cap recomanació dels seus autors.

 

Com ja us hem dit en l’ensenyament sobre el Discerniment, Déu utilitza qui vol, per manifestar La Seva glòria o per parlar als Seus fills. El simple fet que una persona doni un testimoniatge no el converteix en fill de Déu. Ja sigui que el testimoniatge sigui el d’una persona que ha servit satanàs o el d’una persona que ha vist el Cel i/o l’Infern, només haureu de rebre el que Déu us vol donar com a revelació a través d’aquestes històries, sense caure en la trampa de creure que la gent que el Senyor ha utilitzat per donar-los a vostè són de Déu.

 

Tingueu en compte molt bé que Déu per transmetre els Seus missatges fins i tot pot utilitzar objectes i animals. Tens el ruc de Balaam com a exemple. Deixa'm refrescar la teva memòria amb aquest passatge dels Nombres 22. "... 27La somera, en veure l’àngel del Senyor, es va ajocar amb Balaam al damunt. Balaam, enfurismat, les em-prengué a bastonades amb la somera. 28Llavors Déu va obrir la boca de la somera, que va dir a Balaam: Què t’he fet perquè em peguis, ja amb aquesta, tres vegades? 29Balaam respongué a la somera: Perquè t’has burlat de mi! Si tingués una espasa a la mà, ara mateix et matava! 30La somera replicà a Balaam: Que no sóc jo la teva somera, la mateixa que has muntat des que sóc teva? Acostumo jo a fer mai una cosa així? Ell respongué: No. ..."

 

Si esteu d’acord amb mi, que el ruc que Déu havia utilitzat per parlar amb Balaam no era ni un vertader servent de Déu ni un fill de Déu, enteneu que aquells que Déu utilitza, per donar-nos els diversos testimoniatges que llegim, no són necessàriament veritables servents de Déu, ni fills de Déu. Que aquesta advertència sigui clara per a vostè a partir d'ara.

 

Diverses persones després de llegir els testimoniatges que vam publicar, van anar a internet per fer una mica d'investigació sobre els seus autors. El que van veure els va indignar. Es van adonar que els autors d’aquests testimoniatges no tenen res de Déu en la seva forma de vida. Aquests autors són gairebé tots una autèntica calúmnia de l’Evangeli de Jesucrist. Són simplement assignatures d'escàndol. Gairebé tots aquests anomenats ex-satanists, homes i dones per igual, han autoproclamat a ells mateixos servents de Déu. Tothom va donar a si mateix el títol que ell li agrada. Alguns anomenen a si mateixos Pastors, d'altres evangelistes, els altres Profetes. Altres fins i tot han atreveix a anomenar-se Apòstols. Alguns van començar com a Pastors, i uns mesos més tard es van convertir Apòstols, i ara s'han convertit en el que anomenen "Bisbes".

 

S'han embarcat en un evangeli que no té res a veure amb la sana doctrina de Crist. En mirar alguns d’ells, costa de creure que una vegada hagin conegut Jesucrist; no són diferents de les persones mundanes. Porten tot tipus de joies i maquillatge. Les dones porten perruques, cabells artificials i altres pentinats abominables sobre els seus cap. Encara que afirmen que han conegut a Jesucrist el Senyor, semblen no saber que una dona que és un nen de Déu ha de portar el vel, és a dir, cobrir el seu cap en presència de Déu. Semblen no saber que una dona que és un nen de Déu ha de vestir decentment, fugir del maquillatge, joieria, estils de vestir satànics com pantalons i altres roba seductora.

 

Aquestes dones gairebé totes es donaven a si mateixes els títols d'Ancians de l'Església, és a dir, totes es van convertir en pastores, evangelistes, profetes, mestres, apòstols, menyspreant la paraula de Déu que prohibeix a la dona ensenyar i prendre autoritat sobre l'home. Per tant, s'han convertit en veritables instruments de satanàs per enganyar al poble de Déu, perquè molts cristians ignorants els prenen per als fills de Déu, a causa dels seus testimoniatges. Vosaltres, Fills de Déu, deixeu que això ja no us sorprengui. Aquest és només un altre pla de satanàs per sembrar confusió en l'obra de Déu. Anem a beneir a Déu pel Discerniment.

 

Un d'aquests anomenats ex-satanistes en el seu testimoniatge revela clarament que satanàs s'havia ofert a obrir tota una cadena de joiers per a ella, explicant-li que mitjançant la venda de joies, ella estaria permetent a satanàs obtenir contínuament sang humana i ànimes. Ella mateixa ens va dir que satanàs li havia revelat que tots aquells que compren joies es converteixen directament en la presa de satanàs i els seus dimonis. Ella revela que les joies, gràcies a les múltiples encanteris fetes sobre elles des del món de la foscor, contenen dimonis, i que quan algú compra una joia, és en realitat dimonis que compra i que, un cop a casa seva, aquests dimonis extreure durant la nit la sang dels ocupants de la casa. Per tant, ella sap millor que tu i jo que les joies contenen dimonis que no només posseeixen els que els porten, sinó que fins i tot posseeixen els que viuen a la mateixa casa amb els que els porten. Però quan veus aquest anomenat ex-satanista, estàs indignat. Sempre està adornada amb joies de tot tipus, fins i tot les més extravagants. Això és un veritable calúmnia de l'Evangeli. No oblideu que una de les missions dels agents de satanàs és difamar l’Evangeli, sembrar confusió en la ment de la les persones, perquè aquells que vulguin seguir el Senyor es puguin confondre.

 

Aquells que llegeixen aquests testimoniatges i s’indignen quan veuen els seus autors a Internet, ens escriuen per preguntar-nos com és possible que una persona que afirma haver vist el Cel i/o l’Infern i que fins i tot hagi conegut el Senyor Jesucrist visqui el contrari del que ensenya la Paraula de Déu. La resposta és simple: No són de Déu. Per tant, presteu atenció a les expressions "ex-satanistes" o "antics satanistes" que s'utilitzaven per descriure aquells que han servit satanàs i que afirmen haver-se convertit a Jesucrist. És possible que algunes d’aquestes conversions siguin certes; però aquests anomenats ex-satanistes no solen ser res més que satanistes. Per tant, no més us deixeu enganyar per aquests agents de satanàs disfressats de fills de Déu. Feu un bon ús de l'ensenyament sobre "Discerniment" que trobareu al lloc web www.mcreveil.org.

 

Així que sàpiga, estimats, que molts d'aquests testimoniatges del Cel, l'Infern, el món fosc, etc., són certs. Si els seus autors no són de Déu o si decideixen apartar-se de Déu, això no invalida aquests testimoniatges. Només heu d’entendre que aquests són els ases que Déu utilitza revelar-nos allò que volia revelar-nos. El missatge que l’ase va donar a Balaam era de Déu. El fet que aquest missatge provingués realment de Déu no va fer del ruc un fill de Déu ni un servidor de Déu. El ruc va donar el seu missatge a Balaam i es va quedar ruc. Balaam va rebre el missatge de Déu i va ser lliure d’obeir o no. Aquest és el vostre cas avui. Després de rebre aquests testimoniatges que el Senyor ens dóna a través d’aquests rucs, ets lliure de penedir-te i témer Déu, o continuar divertint-te amb Déu.

 

Estimats germans i amics, recordeu d'una vegada per totes que haver vist el Cel i/o l'Infern no fa que ningú un fill de Déu. Després d'haver servit satanàs i posteriorment conèixer a Jesucrist no fa que ningú un fill de Déu. Diversos servents de satanàs que diuen haver-lo abandonat per seguir Jesús, sempre acaben tornant al seu veritable mestre satanàs. Així que pren el que t'edifica en els testimoniatges, però no presti atenció als autors. Fer com Jesús ens va dir en Mateu 23:1-3 "1Aleshores Jesús, adreçant-se al poble i als seus deixebles, digué: 2A la càtedra de Moisès s’hi han asse-gut els mestres de la Llei i els fariseus. 3Per tant, feu i compliu tot el que ells us diguin, però no feu el que ells fan, perquè diuen i no fan."

 

Que la gràcia sigui amb tots els qui estimen nostre Senyor Jesucrist, inalte-rablement.

 

Invitació

 

Estimats germans i germanes,

 

Si heu fugit de les esglésies falses i voleu saber què heu de fer, aquí teniu les dues solucions a la vostra disposició:

 

1- Mira si al teu voltant hi ha altres fills de Déu que temen Déu i volen viure segons la Sana Doctrina. Si en trobeu algun, no dubteu a unir-vos-hi.

 

2- Si no en trobes cap i vols unir-te a nosaltres, les nostres portes estan obertes per a tu. L'única cosa que us demanarem que feu és llegir primer tots els Ensenyaments que el Senyor ens ha donat, i que es troben al nostre lloc web www.mcreveil.org, per assegurar-te que estan d'acord amb la Bíblia. Si els trobeu d'acord amb la Bíblia i esteu disposats a sotmetre's a Jesucrist i a viure segons els requisits de La Seva paraula, us acollirem amb alegria.

 

Que la gràcia del Senyor Jesucrist sigui amb vosaltres.

 

Origen & Contacte:

Lloc Web: https://www.mcreveil.org
Correu Electrònic: mail@mcreveil.org

Cliqueu aquí per descarregar aquest Llibre en PDF