Advertències

 

Aquest Llibre és gratuït i de cap manera pot constituir una font de comerç.

 

Vostè és lliure de copiar aquest Llibre per a la seva predicació, o per distribuir-lo, o també per a la seva Evangelització a les Xarxes Socials, sempre que el seu contingut no sigui en cap cas modificat o alterat, i que el lloc web mcreveil.org sigui citat com a font.

 

Ai de vosaltres, agents de satanàs que són cobdiciosos i que intentaran comercialitzar aquests ensenyaments i aquests testimonis!

 

Ai de vosaltres, fills de satanàs que us agrada publicar aquests ensenyaments i testimonis a les Xarxes Socials mentre amagueu l'adreça del lloc web www.mcreveil.org, o falsifiqueu el seu contingut!

 

Sapigueu que podeu escapar de la justícia dels homes, però certament no escapareu del judici de Déu.

 

Serps, cria d’escurçons! Com esca-pareu de la condemna de l’infern? Mateu 23:33

 

COM DEIXAR EL CAMPAMENT DE SATANÀS?

 

1- Introducció

 

Com ens diu la Paraula de Déu a 1Joan 5:19, "... i que el món sencer està dominat pel Maligne." Satanàs ha aconseguit contaminar el món sencer amb bruixeria, fins al punt que es fa difícil trobar gent que no estigui involucrada en la bruixeria. No només la majoria dels que poblen la terra són persones que van venir al món amb la seva bruixeria, sinó que fins i tot entre els que van néixer sense bruixeria, molts van ser iniciats en ella.

 

Quan estàs en la bruixeria, en la màgia o en una de les diverses sectes satàniques que inunden el món en aquests dies, estàs en el campament de satanàs. Alguns han entrat al campament de satanàs involuntàriament i inconscientment, ja sigui per ignorància o per negligència. D'altres, en canvi, hi van entrar voluntàriament i conscientment, a causa de la cobdícia, o de la recerca de la glòria, o de la recerca de la vida fàcil, o de la vanitat, o de l'orgull de la vida, etc.

 

Però no importa com hagis acabat al campament de satanàs, o per què acabes allà, el resultat és el mateix, malauradament. Esteu sota el control de satanàs i esteu servint satanàs. Si mors, és a l'Infern on et trobaràs, per passar-hi la teva eternitat. És conscient del perill que espera a tots els qui són al campament de satanàs, que he trobat millor posar aquest ensenyament a la vostra disposició. Per tant, aquest missatge s'adreça a qualsevol persona que encara estigui al campament de satanàs.

 

2- Ara és el moment de fugir de l'Infern

 

Benvolgut amic, vosaltres que encara esteu en el campament de satanàs, si vostè és un satanista o un simple bruixot, si vostè és un agent del món submarí o un agent de qualsevol altre regne, independentment del rang que té, o el grau que ocupa en el campament de satanàs, aquest missatge es dirigeix a vostè.

 

Satanàs i tots els que el serveixen acabaran a l’Infern. Tant si sou un bruixot, és a dir un agent de satanàs de baix nivell que serveix el diable sense veure-ho, i que només treballa amb esperits malignes, o si sou un satanista, és a dir un agent de satanàs d’alt nivell que assisteix a reunions i trobades amb satanàs, és l'Infern per tota l'eternitat que t'espera si et quedes en aquest campament.

 

Sàpiga que vostè pot deixar el campament de satanàs si vols, i unir-se al campament de Jesucrist, per ser alliberat de tot el poder de satanàs, i ser salvat per l'eternitat. Tot el que heu de fer és confessar sincerament totes les vostres pràctiques de bruixeria i totes les vostres obres de foscor, amb el ferm compromís de renunciar-hi definitivament. Aquest ensenyament t'explica què fer si voleu confessar les seves obres de bruixeria i deixar el campament de satanàs per al bé.

 

3- Com confessar la bruixeria

 

Vós, que encara esteu en bruixeria, sabeu que només podeu esperar ser perdonats per Déu i ser lliurats dels dimonis a menys que feu un penediment honest i complet. Si fingiu penedir-vos, o si vosaltres confesseu algunes de les vostres obres amagant-ne d’altres, o si vosaltres confesseu els vostres actes d’una manera borrosa i dissimulada, és a dir amb astúcia, esteu perdent el vostre temps. Si fingiu confessar els vostres actes de bruixeria, però escolliu ocultar certs detalls, no obtindrà el perdó, perquè que Déu sap que esteu mentint, i la vostra liberació espiritual mai serà possible.

 

Pactes signats amb satanàs mai es trenquen fins que són totalment i honestament confessa. Satanàs sap que molt bé; és per això que fa tot el possible per mantenir els bruixots en mentides quan volen confessar les seves obres. Satanàs sap que si vostè fa un veritable penediment, vostè serà perdonat. També sap que un gra únic de mentides anul·larà tota la seva confessió. Així és fins a vostè per saber el que vols.

 

Recordeu molt bé que s’han de denunciar totes les pràctiques i totes les obres de bruixeria perquè hi hagi l’alliberament espiritual. No és possible el contrari. És precisament per aquesta raó que molts d'aquells que creuen que han confessat la bruixeria, sempre es troben encallats en la seva bruixeria. Malgrat l’alliberament espiritual que creuen que han rebut, encara són al campament de satanàs. Així sàpiga que guanya mentre sent sincer, i que és l'únic perdedor si decideix mentir. La vostra salvació està en joc. Mentre romaniu al campament de satanàs, l’Infern us espera.

 

4- Compte amb la mentida

 

Molts agents de satanàs que han jurat mantenir-se fidels al seu mestre satanàs, es neguen a confessar les seves obres de bruixeria, fins i tot quan Déu els dóna l'oportunitat de fer-ho, exposant les seves obres. Quan es troben incapaços de negar la seva bruixeria quan el Senyor els ha exposat, aquests agents de l'Infern recorren a la seducció. Mentre que alguns afirmen estar en "bruixeria inconscient", d'altres afirmen ser víctimes de "malsons".

 

Els termes "bruixeria inconscient" i "malsons" s'han convertit en instruments de mentides a les seves boques. El que no saben és que quan acabaran a l'Infern, el seu mestre satanàs no serà capaç de ajudar-los. Al contrari, fins i tot serà el primer a torturar-los. Tots vostès agents de satanàs que afirmen cada vegada, estar en bruixeria inconscient o víctimes de malsons, sapigueu que en l'incendi de l'Infern la seva bruixeria inconscient es farà conscient, i els seus malsons es faran realitat. Estàs avisat!

 

5- Etapes de la confessió de la bruixeria

 

Aquests són els diferents passos a seguir per confessar totes les obres de bruixeria per tal d'esperar ser perdonats i/o alliberats espiritualment.

 

1- Expliqueu quan i com us van iniciar en la bruixeria.

 

Hi ha bruixots que diuen que no saben quan i com es van introduir a la bruixeria. Alguns fins i tot diuen que, que ells sàpiguen, mai han estat introduïts a la bruixeria. Aquest és sovint el cas d'aquells que van néixer amb la seva bruixeria. Per tant, si vostè està practicant la bruixeria, però no pot explicar quan i com es va iniciar, significa que vostè és un dels nascuts amb bruixeria. En aquest cas, només cal assenyalar en la seva confessió que vostè va néixer amb la seva bruixeria.

 

2- Digui quant temps ha estat practicant bruixeria.

 

3- Confessi cada acte de bruixeria.

 

4- Enumeris els noms de tots aquells que han estat víctimes de la vostra bruixeria.

 

5- Expliquis què heu fet a cadascun d'ells, en detalls.

 

6- Enumeris els noms de tots els amb el qual treballes, sense deixar-ne un.

 

7- Citis els noms de tots aquells que vostè ha aconseguit iniciar en la bruixeria, nens i adults.

 

8- Citis els noms de tots aquells que vostè ha intentat iniciar en la bruixeria sense èxit, nens i adults, i expliquis per què la iniciació no va tenir èxit.

 

9- Donis els noms de cada persona sobre la qual has fet conjuros. Expliquis els diferents tipus d’conjurs que heu fet contra cada persona esmentada.

 

10- Si vostè és un agent de satanàs en missió en una Església, citis tots els altres bruixots que coneixeu en aquesta Església, fins i tot si no treballeu en el mateix equip.

 

11- Si vostè és un agent de satanàs en una missió a l'església en general, vostè ha absolutament revelar la missió que els ha estat confiat a vostè, a vostè i els seus acompanyants, i vostè ha de citar tots els seus companys.

 

12- Llistis tots els actes de maldat que has fet.

 

6- Per què hem de fer confessió d'aquesta manera?

 

Perquè no hi ha cap altra manera. Déu no us perdonarà mai mentre les persones que mantingueu captives amb la vostra bruixeria siguin encara en captivitat. Llistant a cada nom de la gent contra qui heu fet conjurs i donant detalls del que heu fet contra aquestes persones, obriu el camí per a la seva liberació espiritual i, per tant, a la vostra pròpia alliberació espiritual. Déu no us alliberarà dels dimonis quan Déu sap que teniu voluntàriament d'altres persones en captivitat. Això no és possible.

 

Després de fer una veritable confessió, tindreu l'oportunitat de disculpar-te a totes les teves víctimes que encara estan vives. Si opteu voluntàriament per amagar alguns dels vostres actes i obres de bruixeria, podeu estar segurs que el seu alliberament espiritual no passarà, i que mai no aconseguirà perdó. I si s'oblida d'algunes coses, mentre que ser honest en el seu cor, el Senyor li recordarà els coses oblidats. Totes les mentides que es barregen amb la confessió invalidaran la confessió sencera.

 

Tots els que pensaven que ja havia confessat la seva bruixeria, però que encara estan en les mateixes pràctiques, ha d'entendre que la seva confessió no estava ben fet. Has de fer-ho de nou.

 

Si les vostres obres de bruixeria són clarament visibles i, malgrat tot, no creieu que sou un bruixot i no sabeu què confessar, és que sou un dimoni. Algú que produeix els fruits del satanàs, però qui no els pot reconèixer i confessar per ser perdonats i alliberats dels dimonis, és un dimoni, és a dir una persona que no estarà salvat. Perquè és impossible que ningú ser salvat sense penediment i alliberament espiritual. És impossible.

 

Si vostè és per tant un agent de satanàs, i vostè creu que vostè és un dels que poden ser salvats, saben que imperativament serà a través de la confessió de totes les seves obres i la renúncia de tots els fruits de satanàs. Abans d’escollir persistir en mentir fingint no saber què confessar, recorda que és l’Infern qui t’espera. Deixa d’enganyar-te!

 

7- Compte amb la seducció

 

Quan el Senyor us demana que confessar la bruixeria, no us endinseu en la distracció per confessar robatoris, mentides, disbauxa, immoralitat i altres pecats. Confessis només la bruixeria. Si teniu altres pecats a confessar, ho fareu per separat i no barrejant-los amb la bruixeria. I si l'esperança d'obtenir qualsevol perdó de perdó com a resultat de la seva confessió, no intentis justificar-se, simplement reconeguis els vostres obres i pràctiques, i confessar-los.

 

8- Conclusió

 

Satanàs passa el temps a intimidar i a amenaçar els seus agents, dient-los que si confessen les seves obres moriran. No deixis que satanàs t’espanti. Quan accepteu Jesucrist, la vostra vida o mort ara depèn d’ell. Confesseu totes les teves obres amb honestedat i sinceritat, i el Senyor Jesús podrà protegir-te de qualsevol venjança de satanàs. Però fins i tot si ell decidís deixar-te morir, et salvaries per a l'eternitat. Mateu 16:26 diu: "Perquè, quin profit en traurà l’home de guanyar el món sencer si perd la seva vida? Què podrà donar l’home a canvi de la seva vida?" I Filipencs 1:21 va afegir: "Perquè Crist és la raó de la meva vida, i la mort, per tant, em resulta un guany."

 

Que la gràcia sigui amb tots els qui estimen nostre Senyor Jesucrist, inalte-rablement.

 

Invitació

 

Estimats germans i germanes,

 

Si heu fugit de les esglésies falses i voleu saber què heu de fer, aquí teniu les dues solucions a la vostra disposició:

 

1- Mira si al teu voltant hi ha altres fills de Déu que temen Déu i volen viure segons la Sana Doctrina. Si en trobeu algun, no dubteu a unir-vos-hi.

 

2- Si no en trobes cap i vols unir-te a nosaltres, les nostres portes estan obertes per a tu. L'única cosa que us demanarem que feu és llegir primer tots els Ensenyaments que el Senyor ens ha donat, i que es troben al nostre lloc web www.mcreveil.org, per assegurar-te que estan d'acord amb la Bíblia. Si els trobeu d'acord amb la Bíblia i esteu disposats a sotmetre's a Jesucrist i a viure segons els requisits de La Seva paraula, us acollirem amb alegria.

 

Que la gràcia del Senyor Jesucrist sigui amb vosaltres.

 

Origen & Contacte:

Lloc Web: https://www.mcreveil.org
Correu Electrònic: mail@mcreveil.org

Cliqueu aquí per descarregar aquest Llibre en PDF