Advertències

 

Aquest Llibre és gratuït i de cap manera pot constituir una font de comerç.

 

Vostè és lliure de copiar aquest Llibre per a la seva predicació, o per distribuir-lo, o també per a la seva Evangelització a les Xarxes Socials, sempre que el seu contingut no sigui en cap cas modificat o alterat, i que el lloc web mcreveil.org sigui citat com a font.

 

Ai de vosaltres, agents de satanàs que són cobdiciosos i que intentaran comercialitzar aquests ensenyaments i aquests testimonis!

 

Ai de vosaltres, fills de satanàs que us agrada publicar aquests ensenyaments i testimonis a les Xarxes Socials mentre amagueu l'adreça del lloc web www.mcreveil.org, o falsifiqueu el seu contingut!

 

Sapigueu que podeu escapar de la justícia dels homes, però certament no escapareu del judici de Déu.

 

Serps, cria d’escurçons! Com esca-pareu de la condemna de l’infern? Mateu 23:33

 

VACUNA COVID-19: UN PROJECTE DE GENOCIDI PLANETARI

 

1- Introducció

 

Estimats germans i amics, nosaltres considerem que és important proporcionar-vos la transcripció d'un breu vídeo de Frédéric Chaumont, que adverteix el món sencer contra la vacuna contra la Covid-19, que no és més que l'extermini de la raça humana pels dimonis que controlen el món. Aquesta advertència és prou clara i prou ben documentada com per convèncer els més escèptics. Podeu trobar el vídeo en si a la pàgina web de Frédéric o a la pàgina web mcreveil.org. Pel vostre bé i el de la vostra família, preneu-vos aquest missatge seriosament i compartiu-lo tant com sigui possible. El món sencer ha de ser alertat mentre encara hi ha temps.

 

El món està arribant a la seva fi i la marca de la bèstia anunciada a la Bíblia fa uns quants milers d’anys està a punt de ser efectiva, amb l’arribada del regnat de l’anticrist. Per a més informació, si us plau, llegiu l'Ensenyament titulat "La Marca de la Bèstia", que es pot trobar a la pàgina web de www.mcreveil.org sota el menú Fi dels Temps.

 

Aquest verí anomenat vacuna contra la Covid-19, un cop posada en marxa, s'imposarà a les persones de gairebé tots els països del món, com a condició per viatjar, per treballar, per al transport, per comprar, etc. Aquesta serà la condició que s'ha de complir per poder accedir a tot, i gaudir de les seves llibertats. Recordeu molt bé que aquesta decisió abominable que es prendrà, suposadament per lluitar contra la pandèmia del Covid-19, no tindrà res a veure amb cap voluntat de protegir les persones contra qualsevol virus. És un pla satànic per destruir la humanitat.

 

Hem posat a la vostra disposició altres articles valuosos que posen al descobert aquest pla de satanàs, entre els quals, "David Icke: La Conspiració de Covid-19"; "Covid 19: Prohibició de Remeis Efectius"; "Covid-19: Màscares i Barrera Gestos són Inútils"; "Covid-19: Sucós Comerç per a Hospitals"; "La Mentida Covid-19 es va Revelar"; "Un Metge Adverteix contra la Vacuna Covid"; "Vacunes Covid-19: Armes de Destrucció Massiva"; "Professor Jean-Bernard Fourtillan en Perill"; "Un director de pompes fúnebres exposa la mentida Covid"; "La Vacuna: Un Verí Extremadament Perillós"; "La Veritat sobre la SIDA"; "Medicina C: Genocidi Organitzat"; etc i diversos vídeos. Tots aquests articles els trobareu al lloc www.mcreveil.org.

 

2- Alerta de Vacuna - Tota la Veritat

 

Frédéric Chaumont, per al lloc web verite-covid19.fr. Hola a tots. Aquí està la veritat sobre la vacuna que el Nou Ordre Mundial vol imposar a tots nosaltres. Abans d'anar més lluny, una advertència sobre aquest vídeo sembla necessari per a nosaltres. Tot el que veuràs i escoltarà en aquest vídeo ha estat objecte d'una àmplia investigació gràcies a l'ajuda del Professor Jean-Bernard Fourtillan, i gràcies al Doctor Christian Tal Schaller. Tot el que vas a escoltar és totalment verificable sobre els enllaços que apareixen en aquest vídeo, i també en el www.verite-covid19.fr web.

 

Fem una ullada a aquesta patent: WO 2020/060606 A1, la sol·licitant de la qual no és altra que l'empresa Microsoft creada entre d'altres per Bill Gates. Aquest document data del 26 de març de 2020. Aquesta patent cobreix un nombre molt gran de països. De fet, gairebé tot el planeta. Anem a fer una ullada més de prop a aquest diagrama: Sistema de criptomoneda que utilitza dades d'activitat corporal. Què és això?

 

 

El petit home en la part inferior esquerra ets tu, sóc jo, el primer a venir.

 

El Sensor són les nanopartícules que s'afegiran al vial de la vacuna. És una mica com el xip implantat sota la pell del teu gat o gos. La diferència és que trobarem milers, si no milions, d'ells en una sola dosi de vacuna. Un cop injectat juntament amb la vacuna, els mantindreu fins a la mort i fins i tot després. És impossible desfer-se’n, estàs marcat per a tota la vida.

 

Què és el User Device? És el vostre telèfon mòbil. Aquest serà capaç de comunicar-se amb les nanopartícules que circularan en les teves venes. Per descomptat, el seu telèfon mòbil està connectat a Internet amb... Amb què? Amb les noves xarxes 5G! A partir de llavors, vostè és fàcils de trobar, localitzable per les autoritats, a qualsevol hora del dia o de la nit.

 

Ara això és molest. Vols llançar el teu mòbil a un riu? Vols detonar-lo en un forn de microones? Però compte, si us trobeu amb algú que té un telèfon mòbil, tornareu a ser vistos. I sí, tots els telèfons mòbils que t'envolten et detecten. Per deixar de ser vist, haurà d’anar al mig de l’oceà, al mig del desert o a un bosc, sempre que no es veu a ningú amb un telèfon mòbil. Què passa si tothom llença el mòbil? Sí, no oblideu que els relés 5G es poden trobar fàcilment en comptadors d’electricitat, en estructures de mobiliari urbà, en radars, llums vermells, etc. Per tant, per no ser detectats, serà necessari canviar de planeta.

 

Ara simplifiquem el nostre diagrama.

 

 

La vacuna i nanopartícules es barregen dins de la xeringa. I així la vacuna i les nanopartícules són injectats en el seu cos d'una manera simultània. A partir d'aquest moment, el telèfon mòbil localitzar immediatament a vostè. I per la màgia de 5G de les xarxes, la vostra ubicació ja no és cap secret per les autoritats.

 

Què hi ha al menú d'aquesta vacuna? Aquí teniu un resum de les calamitats de la vacuna que volen injectar al vostre cos:

 

- 4 fragments de VIH1: el virus de la sida que dóna a les persones vacunades, la síndrome de la SIDA i la immunodeficiència resultant.

- Seqüències d'ADN del germen de la malària que donen malària a les persones vacunades.

- 157 seqüències addicionals d'ADN i proteïnes (vegeu la patent dels US 8.243.718 B2) la presència i el paper de les quals no s'expliquen.

- Nanopartícules que permetrà una definitiu de control de les persones vacunades gràcies a 5G.

 

La vacuna ChAdOx1 nCov-19 que ells volen injectar en el vostre cos conté:

 

- ChAdOx1 nCov-19: Coronavirus Covid-19 portat pel vector adeno-virus ChAdOx1.

- Les nanopartícules descrites a la patent de Microsoft PCT / US 2019/038084, que els permetran controlar-vos gràcies al 5G.

- Desinfectants conservants, ja sigui Thimerosal o Formaldehid, i antibiòtics.

 

La Covid-19 és un coronavirus artificial fabricat a França per l'Institut Pasteur, del coronavirus natural Sars-CoV. Covid-19 és el resultat de diverses manipulacions genètiques realitzades en una soca de Coronavirus Sars-CoV, associat amb la síndrome respiratòria aguda greu, SARS, resultant d'una mostra que figura en el número 03 15 89, recollides de rentat broncoalveolar de pacients infectats amb Coronavirus SARS-CoV, per científics de l'Institut Pasteur abans de 2003, en el francès de l'Hospital a Hanoi, Vietnam.

 

Primer pas: Sars-CoV1 va ser produït per una primera patent 2003, patent europea EP 1 694 829 B1 i la patent dels US 012 8224 A1, de Sars-CoV recollit a Hanoi abans de 2003.

 

Segon pas: Sars-CoV2 va ser una continuació de la primera patent US 012 8224 A1, protegida per la segona patent US 8 243 718 B2, el 2011, de Sars-CoV1.

 

Tercer pas: El Covid-19 es va produir a partir de Sars-CoV2 mitjançant la inserció dans son génome, quatre seqüències du HIV, el virus de la SIDA, que és un virus de l’ARN. El pare de Covid-19 és el doctor Fréderic Tangy, director d’innovació de vacunes de l’Institut Pasteur.

 

Finalment, el Covid-19 va ser fabricat a França per científics francesos de l’Institut Pasteur, procedent del Coronavirus natural Sars-CoV, i després traslladada a Wuhan, on els francesos de l’Institut Pasteur el van alliberar deliberadament a sense el coneixement de científics del laboratori de Wuhan i del govern xinès. Quan diu: "Covid-19 no és un virus xinès", la Xina No Menteix.

 

La vacuna, un cop injectada, no tindrà efectes immediats. És només més tard que vostè morirà de malària, SIDA, o qualsevol altra malaltia contra la qual el vostre sistema immunitari serà capaç de no fer res. Finalment, mitjançant la creació forçada d'immunodeficiència, aquesta vacuna es treure-li tots els mitjans de curació de qualsevol malaltia, el crim perfecte contra la humanitat.

 

Per tant, vostè pot mesurar el grau de perversitat d'aquesta arma de vacuna. Convidem a qualsevol persona que consideri que la informació d'aquest vídeo és notícia falsa, per verificar la seva exactitud en els enllaços proporcionats a sota d’aquest vídeo.

 

Així acaba aquesta seqüència de vídeo, que us recomano que baixeu sense moderació i compartir àmpliament. Gràcies per la vostra atenció, i li desitjo tot el millor de la sort.

 

3- Promotors d'aquesta vacuna satànica

 

Els promotors d'aquesta vacuna satànica són Bill Gates i els seus aliats:

 

Bill Gates, Emmanuel Macron, Jacques Attali, Agnès Buzyn, Yves Lévy, Olivier Véran, Jérôme Salomon, Dominique Martin, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Anthony Fauci, Frédéric Tangy, Adrian Hill.

 

 

Això és tot! La gent sap el que els espera! Tot el que ha de fer és actuar en conseqüència ...

 

Professor Jean-Bernard Fourtillan

Doctor Serge Rader

Doctor Christian Tal Schaller

Frédéric Chaumont

 

4- Conclusió

 

Estimats germans i estimats amics, sapigueu que mai no hi ha hagut una bona vacuna, tal com podeu llegir a l'article titulat "La Vacuna: Un Verí Extremadament Perillós", que trobareu a la pàgina web de www.mcreveil. org, a la Secció de Salut. Però a diferència d'altres vacunes destinades al genocidi de només uns pocs grups de persones, aquesta vacuna contra la Covid-19 és única perquè pretén la destrucció de tota la humanitat. Sal-veu-vos d’aquesta generació perversa. Els temps s’han acabat. Vivim en allò que la Bíblia anomena la fi dels temps. Profecies de la bíblia s'estan complint davant els nostres ulls. Per a aquells que no cregueren en la Bíblia, és hora de prestar atenció a ella. Us aconsellem, fins i tot per curiositat, que llegiu el que la Bíblia va predir fa milers d’anys, en relació amb el final dels temps. Llegiu Mateu capítol 24, Lluc capítol 17 i llegiu el llibre d’Apocalipsi.

 

Ara que la Covid-19 vacuna ha demostrat ser un verí amb irreversible perjudicials efectes, de tot el que has de fer és fugir d'ella. No acceptis la vacuna contra la Covid-19 per res al món. Aquest verí satànic no només destruirà el vostre cos, sinó que també destruirà la vostra ànima. Sapigueu que tots aquests dolents que us animen a prendre aquesta vacuna són vampirs. Han venut les seves ànimes al diable i no volen morir sols. Són dimonis. No els escolteu! Si voleu entendre la naturalesa d’aquestes persones i per què són tan dolentes, llegiu l’ensenyament titulat "Discerniment", que podeu trobar a la pàgina web www.mcreveil.org.

 

Advertència: Quan la satànica Covid-19 vacuna serà va posar en marxa, veureu diversos líders d’aquest món a fer una exhibició espectacular a la televisió per aconseguir vacunar-se davant de tothom. No caure en el parany d'aquests hipòcrites. Alguns obtindran la seva pròpia vacuna diferent de la vacuna ells que us donen, d’altres només fingiran de vacunar-se. Recordeu, aquestes persones són autèntics malparits, persones que mai no s’han de prendre seriosament. Així que fins i tot si vostè veu que es vacunen, no els imiteu. No accepteu mai aquesta vacuna verinosa de la mort eterna. Aquesta vacuna us portarà a la mort física i espiritual. NO HO AGAFES! NO HO AGAFES! NO HO AGAFES!

 

Que la gràcia sigui amb tots els qui estimen nostre Senyor Jesucrist, inalte-rablement.

 

Invitació

 

Estimats germans i germanes,

 

Si heu fugit de les esglésies falses i voleu saber què heu de fer, aquí teniu les dues solucions a la vostra disposició:

 

1- Mira si al teu voltant hi ha altres fills de Déu que temen Déu i volen viure segons la Sana Doctrina. Si en trobeu algun, no dubteu a unir-vos-hi.

 

2- Si no en trobes cap i vols unir-te a nosaltres, les nostres portes estan obertes per a tu. L'única cosa que us demanarem que feu és llegir primer tots els Ensenyaments que el Senyor ens ha donat, i que es troben al nostre lloc web www.mcreveil.org, per assegurar-te que estan d'acord amb la Bíblia. Si els trobeu d'acord amb la Bíblia i esteu disposats a sotmetre's a Jesucrist i a viure segons els requisits de La Seva paraula, us acollirem amb alegria.

 

Que la gràcia del Senyor Jesucrist sigui amb vosaltres.

 

Origen & Contacte:

Lloc Web: https://www.mcreveil.org
Correu Electrònic: mail@mcreveil.org

Cliqueu aquí per descarregar aquest Llibre en PDF