Reclutament Per Al Senyor

 

Missatge a tots els que desitgen benediccions

 

Per a tots els que desitgin benediccions, el Senyor recluta un exèrcit de traductors per traduir els ensenyaments del Lloc web www.mcreveil.org en una de les llengües que figuren al lloc web.

 

L'objectiu és fer que tots els ensenyaments meravellosos que el Senyor ens dóna estiguin disponibles per a tothom a tot el món. Així que si esteu familiaritzats amb qualsevol dels llengües disponibles al lloc web, sapigueu que podeu posar això al servei del Senyor. El Senyor necessita que tradueixis aquests ensenyaments per posar-los a disposició de persones de totes les persones, tribus, races i continents.

 

No dubteu a posar els vostres talents al servei del Senyor per difondre El seu missatge a tot el món. I si no podeu traduir els ensenyaments, però coneixeu la gent que pot fer-ho, podeu animar-los a fer-ho.

 

I si teniu talent en la lectura dels ensenyaments en àudio i/o vídeo, o en qualsevol altre camp que pugui contribuir a l'avanç de l'obra del Senyor, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

La vostra contribució serà benvinguda. El Senyor necessita que avancis la seva obra. Ara és el moment de fer-vos útils a Jesucrist, el vostre Mestre, i acumular les vostres benediccions al Cel. Si voleu formar part d’aquest exèrcit del Senyor, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça de correu electrònic mail@mcreveil.org indicant en quina llengua voleu treballar.

 

Que la gràcia sigui amb tots els qui estimen nostre Senyor Jesucrist, inalte-rablement.

Cliqueu aquí per descarregar aquest Llibre en PDF